Pokolra velük!

Pokolra velük!

Az afganisztáni kivonulás szándékosan lett elszabotálva (plussz a visszatért "klímakatasztrófáról" és "terror elleni harcról")

2021. augusztus 22. - nem_programozhato

Nem volt véletlen, hogy az afgán hadsereg és közigazgatás szinte napok alatt összeomlott, utat nyitva a Talibánnak, melynek szándékosan a kezébe lett juttatva az afgán hadsereg felszerelése. Ez azért történhetett meg, mert az amerikai hadsereg lényegében "suttyomban kiosont" az országból, amiáltal ki lett rántva a szőnyeg az afgán kormány lába alól.
Az amerikai hadsereg nem kivonul, hanem elmenekül Afganisztánból

Mindez szándékosan lett így megrendezve.

A globális elit liberális szárnya most ugyanazt teszi az Egyesült Államokkal, mint az 1980-as években a Szovjetunióval: gyengíti és lassan omlasztja össze. Ne feledjük, hogy a liberális NWO-nak éppúgy útjában áll az USA, pontosabban mondva a jelenlegi, az amerikai FED által uralt dolláralapú nemzetközi pénzügyi rendszer, mint a Trumpista konzervatív NWO-nak. A különbség a kettő között annyi, hogy míg Trumpék az oroszok által dominált, (ál)nemzeti államokból összetevődő NWO-t akarnak, melyben a "nemzetállamok" ki vannak szolgáltatva a világkormánynak és az új, digitális pénzügyi rendszernek, addig a liberálisok a nyugat által dominált, a nemzetállamokat nyíltan felszámoló NWO-t akarnak, szintúgy digitális pénzügyi rendszerrel...

A rejtett cél tehát gyengének mutatni az Egyesült Államokat. Ugyanezt csinálták az 1980-as években a Szovjetunióval is, mely szintúgy "csúfos vereséget" szenvedett az 1980-as évek vége felé Afganisztánban, ezzel demonstrálták, hogy "nem életképes", mivel még pár turbános középkori kecskepásztort se képes legyőzni... Akárcsak a szenilis Biden jelenleg az USA élén, az 1980-as évek első felében a Szovjetunió élén is szenilis, "nem életképes" vezetők álltak, ami szándékos volt: miután a szenilis Brezsnyev meghalt, jött a szenilis Andropov, aki egy év után szintén meghalt, akit követett a szenilis Csernyenkó, aki szűk egy év után szintúgy meghalt, végül pedig Gorbacsov lebontotta a "nem életképes" Szovjetuniót, miután az csúfos vereséget szenvedett Afganisztánban. Ugyanezt tervezik most a szenilis Bidennel is, miután az USA is "csúfos" (megrendezett) vereséget szenvedett Afganisztánban.

Érdekes lesz figyelni, hogy meg fogják-e engedni az alelnök Kamala Harrisnek, hogy felváltsa a szenilis Bident az elnöki székben.

Az afganisztáni helyzetet a "terror elleni harc" visszahozására is fel fogják használni, izraeli felügyelet mellett vissza fognak jönni a Bush és Obama korszak "szintetikus terroristái" (Al-Kaida, Iszlám Állam stb.).

Már visszahozták a mesterségesen, időjárást modifikáló technológiákkal előidézett "klímaválságot" is, hogy aztán a "klímaváltozás elleni harc" keretében meghozott intézkedésekkel "teljesen véletlenül" a tömegek életszínvonalát csökkentsék le ...

2021.11.8:  Küszöbön a klímakatasztrófa: visszafordíthatatlan a klímaváltozás?

2021.7.8:   Rekordot döntött az idei júniusi szárazság és hőség Magyarországon

Na most, ilyenek már voltak az Obama érában (2010-2015 között), majd miután Trumpék átvették a hatalmat, és ezzel az ellenőrzést az amerikai légierő időjárást modifikáló technológiái felett is (a Föld körül keringő X-37-es és a többiek), az időjárás újból normalizálódott, újból volt tavasz is, és a nyári 35 fok feletti forróságok is megszűntek. Bidenék visszatérésével viszont az X-37-es újból Föld körüli pályán kering és módositgatja az időjárást, ezért volt idén június-júliusban újból a sok időjárási extrém az egész északi féltekén:

2021.7.15: Ítéletidő tombol Németországban: 15 éve nem volt példa ilyen heves esőzésekre 2021.6.24: Kegyetlen pusztítást végzett a tornádó a cseh–szlovák határon

2021.8.14:  A valaha mért legmelegebb hónap volt az idei július

Mindezt valójában "ilyesmik" idézték elő:  USAF redeploys X-37B climate chaos, earthquake and tsunami inducing orbital HAARP weapon

Egy korábbi 2015-ös irásból:

Ne feledje senki, hogy az X-37-as ürfegyver HAARP-al a fedélzetén kering földkörüli pályán, azzal a titkos céllal, hogy globális klímakáoszt idézzen elö mesterségesen.

A “bizonyíték” arra, hogy az X-37B valójában egy HAARP antenna, egy mikrohullámú antenna-telep, szemtelen módon magába a nevébe is bele van kódolva.

Az X és a B az “X-Band“, a mikrohullámú X-sáv rövidítése:

http://wiki.ham.hu/index.php?title=Mikrohullám

A mikrohullám a rádiófrekvenciás sáv GHz-es tartományának egységes elnevezése. A klasszikus felosztás szerint a 10 centiméteres hullámhossznál rövidebb (3 GHz feletti) frekvenciákat értjük alatta.
L sáv 1 … 2 GHz
S sáv 2 … 4 GHz
C sáv 4 … 8 GHz
X sáv 8 … 12 GHz
————————————————

nem_programozhato, október 24, 2015

A 37 pedig az X-sávú (8 és 12 GHz közti) mikrohullámok ún. szcintillációs indexe. Mint ahogy ebben a NASA-s telekommunikációs-tudományos dokumentumban is szerepel:

https://ipnpr.jpl.nasa.gov/progress_report/42-129/129A.pdf

The much larger scintillation index at X-band (m = 0.37) than at Ka-band (m = 0.064) results in a much higher performance degradation.
X-band (m = 0.37) vagyis X-37B

A szcintilláció – “szikrázás” – akkor lép fel mikrohullámok esetében, amikor azok elektromosan töltött részecskékkel (ionokkal) telített téren haladnak keresztül.

A földi ionoszférán és azon túl, a bolygóközi tér ionizáltnak minösül, föleg a napszél miatt. A NASA-t azért érdekli a szcintilláció, mert problémákat okozhat a telekommunikációs csatornák müködtetésében a bolygóközi térben. A HAARP-ot üzemeltetö sötét eröket pedig azért, mert a HAARP fö müködési elve az ionoszféra mikrohullámok általi felhevítésén alapszik (kvázi egy ionoszférikus “mikrohullámú sütö”)

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr8418128348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása