Pokolra velük!

Pokolra velük!

Mennyire biztonságosak a CERN részecskegyorsítós kísérletei?

2010. november 14. - nem_programozhato

cernTisztában van azzal a tisztelt olvasó, hogy azokkal a kísérletekkel, amiket a CERN több kilométer átméröjü részecskegyorsítójával (lásd kép) a svájci-francia határ alatt folytatnak, a tudósok gyakorlatilag Istent játszanak? A kísérletek próba-szerencse alapúak, és senki nem tudja elöre, milyen nem várt hatásokat válthatnak ki bolygónkra, amennyiben például sikerül a tudósoknak elöidézni egyszer egy anyagot beszippantó, mesterséges fekete lyukat. A tudósok azzal érvelnek, hogy egy ilyen fekete lyuk nagyon gyorsan meg is fog szünni, és nem lesz ideje anyagot magába szippantani. És mi van, ha mégis lesz?

Ez a CERN projekt legjobban az orosz ruletthez hasonlítható. Vezetö tudósai ennek ellenére az illuminati hatalmasságok által garantált totális immunitást élveznek, totális arrogancia mellett végeznek nemcsak nyilvános, hanem rengeteg szigorúan titkos kísérletet is.

Mint ahogy például ezen ausztrál újság kritikus hangvételü cikke is leszögezi még 2008ból:

http://www.theage.com.au/news/opinion/a-whizbang-experiment-with-a-serious-downside/2008/04/12/1207856917065.html

In mid-August, in a chamber deep underneath the Swiss-French border, physicists will switch on a machine that might produce the first man-made black holes. The experiment will be carried out with the most powerful atom-smasher ever built — the Large Hadron Collider. In a few months' time, the machine will push bunches of subatomic particles round and round a 27-kilometre-long ring at almost light speed, and then bring them into a head-on collision. Rising from the debris of the impact, according to some theories, could be minuscule black holes.

2008 augusztusában idáig példátlanul nagy energiaszintre lettek szub-atomikus részecskék felgyorsítva abban a 27 kilométer kerületü földalatti "csöben", majd a felgyorsítás után ütköztetve, hogy aztán - a tudósok bizonyos elméletei szerint - anyagot beszippantó fekete lyuk jöjjön létre. Egy  ilyen szubatomikus részecske (nagyságban kisebb mint "10 a mínusz kilencediken" méter) akkora energiaszintre van felturbózva, mely megfelel egy repülögépanyhajó kinetikus energiájának, több billiós a höfoka, és nagyjából akkora pusztítást is végezne, mint egy repülögépanyahajóval való ütközés, amennyiben kiszabadulna abból a hatalmas földalatti csöböl.

Armageddont szerencsére idáig nem okoztak, az viszont ki tudja miért, nincs nagy dobra verve, hogy az elmúlt egy-két év számos földrengése és vulkánkitöréseinek ideje gyanúsan egybeesik a CERN részecskegyorsítójának "hibás üzemmódjával". 2008 áprilisának és májusának fordulóján például több üzemzavar is volt a CERNben (ebben a kísérleti üzembehelyezö fázisban volt a legtöbb), "valami" kiszabadult a részecskegyorsítóból a Föld belseje felé. Ugyanezzel egyidöben súlyos földrengés volt Chilében, és szokatlanul sok vulkán tört ki világszerte, pl. az Etna Olaszországban, a Karimsky nevü vulkán Kamcsatkán, stb. Senki, az égvilágon senki nem foglalkozott komolyan annak a lehetöségnek a kivizsgálásával, hogy ezeknek az eseményeknek közük lehet-e a CERN részecskegyorsítójából üzemzavar esetén kiszabaduló energiamennyiségekhez. Mint tudjuk, vulkánkitöréseket és földrengéseket közönséges mikrohullámú energiával (HAARP) is elö lehet idézni, így a részecskegyorsítóból kiszabaduló iszonyatos elektromágneses és egyéb energiák is potenciálisan okozhatnak nem várt eseményeket.

Ugyancsak 2008 áprilisának vége felé valami destabilizálta a Föld keringési pályáját, ami miatt a Szojuz ürhajó ballisztikus leszállási(becsapódási) pályája is jóval meredekebbé vált, a várt értékeknél jóval nagyobb eröterheléssel súlytva a kozmonautákat, és az ürhajó a várt helytöl 300 kilométerrel odébb szállt le Kazahsztánban.

http://www.usatoday.com/tech/science/space/2008-04-20-iss-soyuz-landing_N.htm

Hogy konkrétan ebben az esetben mi váltotta ki ezt a pályamódosulást, a kozmonauták nem tudtak rájönni.

Kevesen értik azt is, hogy a CERNben valójában Albert Einstein relativitáselméleteinek legvadabb állításainak igazolásával, és még ettöl is örültebb dolgokkal foglalkoznak. A kísérletek sikeréröl/kudarcáról nem mindig hoznak nyilvánosságra adatokat, sok a titkos kísérlet.

Titokban állítólag foglalkoznak ún. "dimenzionális kapuk" nyitásával is. Mint tudjuk, szilárd anyag mint olyan nem létezik, a szilárdság csak illúzió. Az anyag atomokból áll, amiknek viszont nincs egy szilárd pontjuk, hanem atommagból és körülötte keringö részecskékböl állnak. Az atommag és a részecskék közti tér üres, és olyan nagy, hogyha mondjuk egy atommagot egy 1 EUROs érmének képzelünk el, akkor az atom nagyságát az elektronok keringési pályájaival együtt akkorának kell elképzelni mint egy templomot. S ami még ettöl is észbontóbb: már a kvantumfizika is tudatában van annak, hogy sem az atommagok, sem a körülötte levö részecskék sem szilárdak (a szilárdság pusztán a szemünk által keltett illúzió), hanem ezek is rezgö energiából álló "energiacsomócskák". Az univerzumban semmi se szilárd, hanem minden rezeg, és rezgések által is terjed. Az "anyag" mint olyan tulajdonképpen nem más, mint az univerzumban található, rezgésben levö energia egyik fajtája. Az elektromágneses spektrumú (nem anyagi) energia szintén rezeg, és különbözö interakciókba képes lépni az anyagi jellegü energiával. És itt érkezünk el a lényeghez: az elektromágneses energiát úgy is el lehet képzelni, mint az anyagi jellegü energiával egy térben létezö párhuzamos dimenziót. Míg az anyagi jellegü energiát érzékelni tudjuk az érzékszerveinkkel, az elektromágneses energiák spektrumára ez már nem egészen érvényes: a röntgensugarakat v. a rádióhullámokat már nem érzékeljük, pedig tudjuk, hogy objektíve léteznek, méghozzá velünk egy térben. A feltételezés az, hogy az univerzumban nemcsak anyagi jellegü és elektromágneses energia létezík, hanem ezekkel egy térben létezhetnek még más, számunkra egyáltalán nem érzékelhetö dimenziókat képezö energiafajták is. Ezekbe a számunkra egyelöre nem érzékelhetö párhuzamos dimenziókba való "kapuk" kinyitásával, pontosabban mondva, ezekkel az energiafajtákkal valamilyen módon való kölcsönhatásba lépéssel is foglalkoznak a CERNben.

Azt már a csillagászok is feltételezik, hogy az univerzumban az általunk érzékelt anyagon és elektromágneses energián kívül még létezik ún. "sötét anyag" is. Öszintén szólva, nem nagyon szeretem ezt az elnevezést, mivel valójában nem sötét, hanem a szemünk által egyáltalán nem érzékelhetö (transzparens) energiáról van szó, amit hasonlóan a rádióhullámokhoz egyáltalán nem tudunk érzékelni, és úgymond "keresztül tudunk lépni" rajta anélkül, hogy érzékelnénk.

http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_matter

Az pedig már az illuminatik "vallása", hogy a különbözö dimenziók közti átlépések igenis lehetségesek, az anyagi energia átalakítható oda-vissza más dimenzióknak megfelelö energiává, és hogy a nem anyagi jellegü energia terjedése a fénytöl is jóval gyorsabb(majdhogynem "azonnali"), és ez az amit a más galaxisokból a Földre érkezö földönkívüliek is alkalmaznak, és hogy állítólag a Földre az idegenek által telepített ún. "csillagkapuk" által, amikbe "belépvén" más dimenzióba lépünk be, iszonyatos nagy távolságokra vagyunk képesek magunkat teleportolni szinte "azonnal", pl. akár a Tejútrendszer külsö peremére is. Míg ugye az elektromágneses energia max. fénysebességgel, a fizikai anyag pedig ettöl is lassabban képes csak terjedni, ezek a korlátok ezekre a "fentebbi" dimenziókra (energiafajtákra) már nem érvényesek. Vannak még olyan pletykák is, hogy az amerikai hadsereg ürflottája (US Space Command) állítólag rendelkezik ezzel az idegenektöl szerzett csillagkapus technológiával. Nos, természetesen elhiszem, de elötte látni szeretném.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr5018127924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása