Pokolra velük!

Pokolra velük!

Totális pénzügyi és gazdasági összeomlás van betervezve

2010. november 28. - nem_programozhato

Ez lényegében már hónapok óta a levegöben lóg, és bármikor bekövetkezhet. Lehetetlenség pontos idöpontot jósolni, mivel jórészt politikai jellegü dologról van szó. E hét folyamán úgy tünt, a folyamatot szándékosan gyorsítják fel: Írország után rögvest Spanyolország lett pénzügyileg megtámadva. Korábban azt hazudták, hogy Spanyolország "stabil", és lám, most meg pont az ellenkezöje van kiderülöben? Rossz nyelvek szerint, ha akarták volna, már 2010 júniusában összeomlaszthatták volna a spanyol bankrendszert és állampapírpiacokat, de ekkor még korai volt. Nem így volt betervezve.

Rothschild és bandája ekkor még valószínüleg a spanyol (és európai) bankszektor életben tartására utasította az Európai Központi Bankot. Érdekes volt Írország múlt heti pénzügyi megtámadása is: az Európai Központi Bank hirtelen megvont miden támogatást az ír bankoktól, majd az EU és az IMF belekényszerítette az országot, hogy mondjon igent a "segélycsomagra". Valójában a Rothschild Inter-Alpha csoportjához tartozó ír nagybankok színtisztán uzsorajellegü, spekulatív kötelezettségeinek a felvállalására lettek súlyos EURO millirádok elvonva a többi európai állam költségvetéséböl, további pénzek lettek elvonva az európai társadalmaktól.

A napokban mintha valami érezhetöen megváltozott volna, mintha szándékosqn felgyorsították volna az egész európai "csödfolyamatot". Csak azt tudom tanácsolni mindenkinek, hogy amennyiben van megtakarított pénze, annak jelentös részét tartsa otthon "a matracban". Akármikor is fog jönni ez az összeomlás, az hirtelen és váratlan lesz, mint derült égböl a villámcsapás. Kivéve azok számára, akik "paranoikusak". Rövidesen ök lehetnek ennek az egésznek a leghatékonyabb túlélöi. Amennyiben Írországban a Sinn Fein az elkövetkezö hetekben netán megakadályozná a "mentöcsomag" parlamenti jóváhagyását, nem kizárt, a "nukleáris opcióhoz" (a totális pénzügyi összeomlás hirtelen elöidézésének az eszközéhez) nyúlnak majd.

A bankrendszeri összeomlás után nagy valószínüséggel rendörállam lesz bevezetve szerte Európában, a várható eröszakos kényszerintézkedéseket a bankároligarchia saját hatalmának konszolidálására használja majd fel. Személy szerint nem tartom valószínünek, hogy egy esetleges bankrendszeri és EURO összeomlás esetén ezek a sátánfajzatok hagyni fogják, hogy nagy müvük, az Európai Unió, csak úgy magától kimúljon, ami ennek a folyamatnak egyébként a természetes következménye lenne. Sokkal inkább valószínü, hogy az eröszak eszközéhez nyúlnak majd, és diktatúra formájában próbálják majd egyben tartani.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr2918127938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása