Pokolra velük!

Pokolra velük!

Léteznek-e földönkívüliek? - 2. rész

2011. január 03. - nem_programozhato

pislogo_szemItt az ideje, hogy aprópénzre váltsam, amit a cikk elsö részében írtam a földönkívüli ember-sárkányhüllö hibridekröl, melyek állítólag képesek az alakváltoztatásra is (nem csavarodtam be). Szó lesz még a készülöben levö „hamis UFO invázióról“ is, melynek müholdakról történö, holografikusan kivetített módszertanát a titkos „Project Bluebeam“ keretében már rég lerakta az amerikai hadsereg. A technológia készen áll, már csak az esetleges bevetésre vár, amennyiben a globális elit egyszer tényleg úgy döntene,hogy az „Al-Kaida“ után jöhet a másik nagy mesterséges mumus, az emberiséget veszélyeztetö gonosz földönkívüliek...

Mielött bárki is belefogna a cikk olvasására, erösen ajánlott végigolvasni annak elsö részét:

Léteznek-e földönkívüliek? – 1. rész

Különösen ezt a két bekezdést:

 Szinte az összes forrás azt hangoztatja, hogy a földi civilizációval idáig kapcsolatot teremtö földönkívüliek egy része nálunk jóval de jóval magasabb fejlettségi szinten levö HÜLLÖK. Nem emlösök, hanem földönkívüli (sárkány)hüllök. Az ún „reptilians“. A teljesen ember kinézetü, viszont alakváltoztatásra is képes ember-sárkányhüllö hibrideik évezredek óta itt élnek közöttünk, és rejtve uralkodnak felettünk. Ök képezik a sátánista illuminatik jelentös részét.

...

A legenda szerint amikor ezek a sárkányhüllök megérkeztek pár tízezer évvel ezelött a Földre, egyrészt „felnemesítették“ az akkor még csak állati szinten létezö majomembert intelligens lénnyé, hogy az társadalmakba szervezödjön, tudjon beszélni és beszédet megérteni, ami által könnyebben utasíthatóvá(rabszolgásíthatóvá) váljon, plussz a felnemesített rabszolgaember mellé létrehoztak még hibrid ember-sárkányhüllö példányokat is, és igen, ezek a hibrid példányok lettek az emberiség uralkodói, elnökei, vezetö bankárai - más szóval a leigázói évezredeken át. Értsd: mind a mai napig, bár mára a jelenség nem annyira gyakori, de létezö az illuminatik köreiben. Ezek a hibridek teljesen úgy néznek ki mint az emberek, végülis valóban hús-vér emberek, viszont képesek (részben) alakot változtatni

Hihetetlen? Az. Pláne azok számára, akik csak a „hivatalos médiumokat“ olvassák, azokon túl nem létezik számukra világ. Még szerencse, hogy extrémül ritkán bár, de a vezetö médiumokban is jönnek le fura dolgok... Nézzük csak, milyen „érthetetlen“ hírt is hozott le az AP hírügynökségtöl 1995. február 18-án a Los Angeles Times újság:

http://articles.latimes.com/1995-02-18/news/mn-33374_1_aba-president-urged

WASHINGTON — Eighty-two Republican members of the House of Representatives are calling for the immediate resignation of the American Bar Assn.'s president for referring to some members of Congress as "reptilian bastards." In a letter to ABA President George Bushnell, a Detroit lawyer, the GOP members called his phrase "a reprehensible and unforgivable insult" to House Speaker Newt Gingrich (R-Ga.) and other Republicans.

82 republikánus kongresszusi képviselö követeli, hogy azonnal mondjon le az Amerikai Ügyvédi Kamara elnöke, George Bushnell, mivel az „sárkánygyík gazembereknek“ („reptilian bastards“) nevezte az Egyesült Államok Kongresszusának egyes képviselöit, többek között Newt Gingrich republikánus házelnököt.

Nah?

Mítosz vagy valóság, a „sárkányhüllö“ („reptilian“) szónak az amerikai és globális hatalmi elit legfelsöbb köreiben kétségkívül jelentése van!

Más: hallott már a tisztelt Olvasó egy bizonyos Cathy O Brianröl, idösebb George Bush amerikai exelnök egykori „információhordozó“ (de facto) rabszolgájáról, ki késöbb könyvet írt, és alaposan ráborította benne a bilit "fönökére".

A könyv címe: "Trance Formation of America" ( megrendelhetö innen - katt! )

Számos sokkoló idézet fent van belöle az interneten is, pl. itt:

http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/they_live.htm

A könyvet évekkel ezelött megrendeltem és kiolvastam én is. Nézzük, mit is ír Cathy a 165-ös oldalon:

 “Bush’s most effective example of “You Are What You Read” in his book About Faces occurred during his reading of the page depicting lizard-like “aliens” from a ‘”far-off, deep space place”. Claiming to me to be an alien himself, Bush apparently activated a hologram of the lizard-like “alien” which provided the illusion of Bush transforming like a chameleon before my eyes. “

Bush legjobb példája a könyvben arra, hogy „az vagy amit olvasol“, az volt, amikor egy állítólag „gyíkszerü földönkívülit“ abrázoló oldalra lapozott. Azt állítva, hogy ö maga is földönkívüli (hibrid), Bush nyilvánvalóan egy „gyíkszerü földönkívülit“ kivetítö hologramot aktivált valahogy, mely azt az illúziót keltette, hogy idösebb George Bush a puszta szemeim elött kaméleon módjára elkezdett alakot változtatni!!

Szegény Cathy, ö még nem tudhata, hogy az nem hologram volt!

Azt mondják, ez az alakváltoztatós jelenség ember-sárkánygyík hibridek esetében a szemeknél kezdödik, legelöször azok kezdenek lassan átváltozni, majd fokozatosan az arc és a kezek is.

Éppenséggel az interneten is található egy felettébb érdekes videó idösebb George Bushról, amint egy CNN interview alatt fura jelenség figyelhetö meg a szemeinél. Bush jobboldali szemének pupillái többször is fura alakot öltenek, hasonlóvá válnak mint a macskák vagy a gyíkok szemei. Az emberi szem pupillája ugye kör alakkú, míg Bush pupillái többször is függöleges csík alakúvá változnak a gyíkokéhoz hasonlóan! 0:35-nél pedig a jobboldali szeme megmagyarázhatatlan módon teljesen kifehéredik, a kamera ekkor hirtelen átvált Bill Clintonra.

 Project Bluebeam

A „konspiratív interneten“ már évek óta kering a hír, mely szerint a globális elit egy ún. "hamis UFO invázió“ kivitelezésére készül. Az UFO-k legtöbbje viszont müholdakról kivetített hologram lesz, a maradék pedig az amerikai hadsereg birtokában levö titkos antigravirációs légieszköz. Ez elsö olvasatra nevetségesen hangozhat, aki viszont tisztában van azzal, hogy hol tartanak jelen korunkban a holografikus technológiák, az már nem tartja annyira nevetségesnek. Ezek a müholdas holografikus technológiák az amerikai hadsereg „Project Bluebeam“ keretén belül lettek titokban kifejlesztve.

Végülis az „Al-Kaidának“ nevezett mumus is 100 százalékig mesterséges volt, valójában a titkosszolgálatok – föleg a Mosszad és CIA - álltak mögötte, igény szerint... Miért ne kreálna hát az elit újabb mesterséges mumusokat az emberiség manipulálása céljából, ha egyszer az annyira ostoba, hogy mindent bevesz, amit a CNN vagy a BBC mond. Egy hamis UFO invázió keltette pánikkal ugyanis a globalisták valóra válthatják a már évszázadok óta dédelgetett céljukat: a globális világhatalmat. Az emberiség halálra fog rémülni a sok UFO hologramtól az égben, és a szintén sok színlelt amerikai UFOs elrablástól, veszélyeztetve fogja érezni magát mint faj egy vélt „fejletebb fajtól“. S ekkor azonnal tálalva is lesz a megoldás! Az emberiségnek egyesíteni kell minden erejét, mivel a „gonosz felsöbbrendü faj“ elöl csakis egy globalista világkormány lesz képes megvédeni minket...

Egy dolgot szögezzünk le: egy tölünk jóval fejlettebb fajnak soha nem lenne szüksége arra, hogy a legmodernebb technológiái bevetésével igázzon le minket! Analógia: mi sem járunk harckocsikkal a tyúkudvarba! Mi is csak egyfajta "primitív baromfiudvar" vagyunk az idegenek szemében. És annyira érdekli öket a mi lelkivilágunk és „kultúránk“, mint minket a baromfiudvar viszonyai. Az annunakik (sárkánygyíkok) is, melyekröl elöbb írtam, tulajdonképpen már több ezer éve itt vannak velünk, és manipulálnak, uralnak minket az eliten keresztül. Anélkül, hogy tudnánk. Söt, nagy a valószínüsége, hogy ök fejlesztették fel a primitív majomembert is sok ezer évvel ezelött intelligensebb lénnyé.

Mindenfajta nyílt és látványos „UFO invázió“ tehát nagy valószínüséggel csakis a saját elitünk által elöidézett lesz! Nem biztos, hogy be fog következni, de amennyiben netán mégis, ezek az információk jussanak mindenki eszébe! Az idegeneknek nincs szükségük „látványosan elfoglalni minket“, az idegenek már évezredek óta itt vannak velünk!

Jobb esetben persze ez a „földönkívüli kártya“ nem lesz kihasználva az emberiség durva manipulálása céljából. Az is lehet, hogy valamikor az elkövetkezö években egy ismert személyiség (elnök, miniszterelnök), nyíltan el fogja ismerni, hogy az emberiség kapcsolatban áll idegenekkel.

Így vagy úgy, hogy valami folyamatban van, arra utal az is, hogy az elmúlt pár évben az átlagostól jóval több UFOkkal foglalkozó cikk jelent meg a nyugati sajtóban, és az UFOkban hivö emberek sincsenek már teljesen nevetségessé téve a föáramlatú médiumokban.

Söt, pár hónappal ezelött még a Vatikán álláspontja is megváltozott a földönkívülieket illetöen:

A földönkívüliekben való hit nem összeegyeztethetetlen a kereszténységgel

A pápa föcsillagásza megkeresztelné a földönkívülieket is 

 

A cikk dátuma 2010 szeptember.

A Vatikán korábban évszázadokig üldözte azt a nézetet, hogy létezhetnek földönkívüliek.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr1518127960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Léteznek-e földönkívüliek? – 1. rész | 2016.01.02. 22:42:04

[…] További ajánlott: Léteznek-e földönkívüliek – 2. rész […]

Súlyos dolgok | 2016.01.02. 22:56:47

[…] Léteznek-e földönkívüliek 2. – rész […]

Léteznek-e földönkívüliek? – 3. rész | 2016.01.02. 23:53:14

[…] egyébként már az írás elöbbi, második részében ( Léteznek-e földönkívüliek – 2. rész ) is sok árulkodó adat található… A Chimera egyébként nem keverendö össze az […]

Medvegyev a földönkívüliekröl | 2016.01.03. 08:58:13

[…] Léteznek-e földönkívüliek – 2. rész […]
süti beállítások módosítása