Pokolra velük!

Pokolra velük!

A játékokat játszó Ahmadinedzsád

2011. március 04. - nem_programozhato

Bármilyen képtelenül is hangzik, de idöközben kiderült, a jelenlegi közel-keleti „forradalmak“ mögött nemcsak Obama (és a mögötte álló mérsékeltebb illuminátusi erök), hanem egy titkos Obama-Ahmadinedzsád paktum áll. Ha sikerül véghezvinni a tervet, annak egyik nyertese Irán (is) lesz, Izrael pedig tovább fog izolálódni. A történet még 2008 öszén kezdödött, amikoris az akkor még csak elnökjelölt Obama, és Ahmadinedzsád a legnagyobb titoktartás mellett találkozott Hawaion, és megegyeztek, hogy a pentagonos tábornokokkal együtt megakadályozzák az illuminátusok fasisztoid szárnyának (Jacob Rothschild, Bushék és a Rockefellerek) harmadik világháborút kirobbantani akaró terveit. A legrosszabbat tehát idáig sikeresen megúsztuk, örömre viszont továbbra sincs ok: az illuminátusok mérsékeltebb szárnyának szintén világhatalmi törekvései vannak, és Ahmadinedzsád is a minap „új világrendröl“ beszélt.

A fura és titkos 2008 októberi hawai találkozóról annak idején már idéztem „666“-ot a Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család! c. írásban:

Milyen érdekes, hogy Obamának 2008 október 24-én a "hawai nagymamája betegedett meg":

http://www.nytimes.com/2008/10/25/us/politics/25obama.html?hp

Ahmadinezsadnak pedig az egészsége "romlott meg", lemondta minden nyilvános szereplését, és tünt el a nyilvánosság elöl ugyanezen napokban:

http://www.haaretz.com/news/rumors-flurry-about-ahmadinejad-s-health-following-event-cancellations-1.255959

S hogy kik az illuminátusok mérsékeltebb frakciója? Evelyn Rothschild, Soros, a gnosztikus körök és még pár ilyen család. Miután nyilvánvalóvá vált, hogy totális, nukleáris háború kirobbantása nélkül az iráni rendszert nem lehet megdönteni, a mérsékeltebb illuminátusi körök hajlandónak mutatkoztak egy Iránnal történö titkos paktumra: Ahmadinedzsád pedig kapott az alkalmon, és játékba kezdett velük. S idövel ugyancsak közel kerültek egymáshoz...

Nem fura például, hogy míg idöközben teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy mind Tunéziában mind Egyiptomban Soros György féle hamis „demokráciafejlesztés“ folyik ( Az egyiptomi forradalmat a szerb Otpor "demokráciafejlesztö" mozgalom módszertanával szervezték ), ennek ellenére az iráni sajtó teli szájjal azt kiabálja, hogy végre kezdenek az arabok szabadok (!) lenni, és teljesen elhallgatja a történések valódi hátterét.

"IRNA hírügynökség:  Irán kifejezetten és nagyon erösen támogatja a moszlim világban jelenleg zajló felkeléseket"

http://www.irna.ir/ENNewsShow.aspx?NID=30277415

Ahmadinedzsád pedig épp a napokban egy Kínával való együttmüködésröl szóló beszédében „új világrendröl“ beszélt, és teljesen ugyanazt a szókifejezést használta, amit az illuminátusok is használnak, amikor a tervezett világkormányról beszélnek! Vajon mire gondolhatott?

http://english.farsnews.com/newstext.php?nn=8912100952

"Ahmadinejad also called for expansive cooperation with China in economic, cultural and political fields, which, he said, can lead to the faster, more complete and better establishment of a new world order."

A helyzetnek egyelöre vannak pozitív következményei is, mint például a Bush családhoz és Izraelhez nagyon erösen kötödö Hoszni Mubarak megdöntése. Ugyanez a sors várhat a szintén a fasisztoid Bush családhoz nagyon erösen kötödö szaúdi királyi családra is. Emlékezzünk: a wikileaks kiszivárogtatása szerint is 2010 nyarán az Irán elleni (atom)háborút a szaúdi uralkodó követelte a legeröteljesebben – George Bush befolyásának és az amúgy is feszült történelmi viszonynak köszönhetöen Irán és Szaúd Arábia között:

 

"The Guardian: a wikileaks által kiszivárogtatott külügyi táviratok szerint Abdullah szaúdi király többszörösen kérte az Egyesült Államokat egy Irán elleni beavatkozásra".

http://www.guardian.co.uk/world/2010/nov/28/us-embassy-cables-saudis-iran

Kadhafinak szintén van egy mocskos titka: a közeli viszonya Jacob Rothschilddal és a szintén fasisztoid Tony Blairral, bár öt talán békén hagyták volna, ha hajlandó lett volna feladni az önállóságát, és lefeküdni az „új eröknek“. Kadhafi körül per pillanat kezd bonyolódni a helyzet, ugyanis makacsul ellen képes állni a nyomásnak: mivel Líbiában jó a szociális helyzet, a népe nem hajlandó teljesen fellázadni ellene. A líbiai „forradalomról“ szóló nyugati propagandisztikus sajtójelentések jórészt hamisak. Kadhafit csakis egy amerikai és NATO katonai beavatkozás tudná megbuktatni, amit a legújabb infok szerint a Pentagon (Robert Gates) hevesen ellenez, mivel attól félnek, a még mindig erös fasisztoid Bush vonal a helyzetet világháború kirobbantására tudná kihasználni.

Minden olyan arab vezetö, aki nem hajlandó alárendelni magát az új, mérsékelt amerikai-iráni titkos paktumnak, azt kockáztatja, hogy meg fogják dönteni. A cél egy „Arab unió“ létrehozása az EU mintájára az arab államok közt, az USAban pedig a dollár és a Federal Reserve lapátra tevése a Bush családdal együtt, majd az egész legvégén a globális pénznem bevezetése világszerte - talán. Az olajár és az élelmiszerek árának várható további feltornászása is mintha ennek a törekvésnek kedvezne leginkább. Valami mintha változna az EU-n belül is, a mérsékeltebb erök állítólag ultimátumot küldtek az európai kormányoknak és az EU vezetésének az államkasszákat kifosztó „bankmentések“ leállítására, és kísérletet fognak tenni a totális pénzügyi összeomlás elkerülésére, totális összeomlás bekövetkezte nélkül próbálják majd létrehozni az egypólusú globális világot. Igazából nehéz lenne megmondani, hogy ez a rendkívül áldatlan és bonyolult helyzet hogyan fog végzödni. A káosz mindenesetre mintha egyre nagyobb lenne.

-----------------------------------------------------------------------------------

2011. március 28-i kiegészítö: a líbiai helyzet idöközben légibeavatkozássá fajult az angolok, franciák és az USA részéröl. Ez a háború nem volt elöre tervezett. Eredetileg Kadhafi "forradalom" általi megbuktatásával számoltak, azzal viszont nem, hogy a népe esetleg nem lesz hajlandó felkelni ellene. Kadhafi korábban egy 30 milliárd dolláros olajüzletet kötött a franciákkal, ami most meghiúsulna, ha nem döntenék meg, és katasztrofális hatással lenne a francia gazdaságra. Ezért van az, hogy a bevatkozás mellett Sárkozy és az angolok (a British Petroleum) kardoskodtak leginkább. Olyannyira, hogy az amerikaiakat de facto "belezsarolták" a konfliktusba, Sárkozy Obama nyilvános kompromittálásával fenyegetözött, többek között az iráni és arab titkos kapcsolatainak a nyilvánosságra hozásával a médiumokban, és még nem tudni mivel.

Ezekröl majd még késöbb egy külön cikkben.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr3518127980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Obamahmadinedzsád háborús mesterkedései, álmodozásai | 2016.01.02. 23:42:47

[…] írásban leírtak, miszerint Obama és Ahmadinedzsád közt titkos szövetség van (lásd: A játékokat játszó Ahmadinedzsád), idöközben beigazolódtak. Ahmadinedzsád környezetéböl március végén felbukkant egy […]
süti beállítások módosítása