Pokolra velük!

Pokolra velük!

Gyurcsány szerintem eröszakos hatalomátvételre készül

2011. április 18. - nem_programozhato

kisgyurcsnyA stratégiájának egyik "echeloni csodafegyverét" pedig Molnár F Árpádnak hívják. Molnár a minap Gyurcsány társaságában megjelent a cigánygyilkosságok tárgyalásán, nem kis mediális felzúdulást okozva ezzel. Sokan - beleértve magamat is - az elején azt hittük, mindez azért volt, hogy Gyurcsány így félemlítse meg a korábban általa feláldozott elkövetöket, nehogy azok kitálaljanak. Holott alighanem másról is szó volt. Gyurcsány célja Molnár köztudatbeni behozása volt. Molnáron úgynevezett "D-Notice", másszóval totális elhallgatás van a magyar médiumokban, Orbánék nemrég még a weboldalát is letiltatták. Az egyedüli módja az elhallgatás megtörésének az volt, ha egy nagy mediális érdeklödés mellett zajló eseményen Gyurcsány leültette maga mellé a Molnárt!

Az ilyen cikkekkel mint ami például a Magyar Hírlapban is megjelent pár napja a föoldalon (!):

Gyurcsány színjátéka a bíróságon
http://www.magyarhirlap.hu/kronika/gyurcsany_szinjateka__a_birosagon.html

... valójában akaratlanul is Gyurcsány célkitüzéseit, titkos tervét szolgálta az amúgy kifejezetten Gyurcsány-ellenes lap. Paff! Nem tudom, hogy ez puszta átgondolatlanságból történhetett-e meg, vagy pedig mert valaki ezt "elintézte". Tudom például, hogy Thürmer Gyula fia ennél a lapnál dolgozik, meg azt is, hogy Thürmer milyen jóban van Molnár F Árpáddal. De nem akarok találgatni, se vakba vádaskodni.

molnar_gyurcsany

A fenti kép alatti felirat ez volt a Magyar Hírlapban:

Molnár Csaba, Gyurcsány Ferenc és az Orbán-kormány ellen az interneten uszító
Molnár F. Árpád (sálban) (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

 

Tudjuk, hogy aki a cikk elolvasása után kiváncsiságból beírta az internetes keresöjébe, hogy "Molnár F Árpád", az belépett egy "világba", ahol nagy eséllyel rendszerellenes radikális válik majd belöle. Ami önmagában nem lenne baj, hacsaknem tudnánk, hogy Molnár F Árpád valójában az "új világrend" ügynöke, magát "keresztyénnek" álcázó veszélyes sátánista. Tisztességes ember nem jelenik meg csak úgy Gyurcsány Ferenc oldalán! Pláne nem a "világ legnagyobb tényfeltárója, echelontanúja", meg tudomisén mi, aminek Molnár szerénytelenül kiadja magát.

Itt ebben a blogban megtalálható Árpiról az igazság:

http://azigazihirhatter.freeblog.hu/

"Jellemzően mocskos pártállami pénzekből ügyködik a háttérhatalom legsátánibb veszedelme, a MOLNÁR F. ÁRPÁD névre hallgató echeloni biofegyver. A babilon módszerekkel dolgozó, évek óta kártékonyan ügyködő pártidióta ismét vért kíván. VÉRT! És spermát. Az emberiség ütőerén kapaszkodva szívja a FÖLD és az UNIVERZUM vérét, ezzel is a megjövendölt SÁTÁN BIRODALMÁT szolgálva.

Szerkesztőségünkhöz eljuttatott olvasói levélben áll a megdöbbentő tény, melyet egyéb bizonyítékokkal is alá tudunk támasztani, hogy ez az ügynökféreg a CIA és MOSZAD, valamint más sátáni patkánytitkosszolgálatok pénzéből fenntartott sátánista honlapján jól kitervelt módon támad a FÖLD bolygó és az UNIVERZUM felszabadításáért küzdő echelonharcosok ellen. "

 

Bizonyos érdekkörnek - az "új világrend" és a készülö világkormány híveinek - a jövöben pont ilyen Molnár F Árpád által megvezetett és feltüzelt "forradalmárokra" lesz szüksége (mint ahogy Egyiptomban is alaposan bolonddá tették a fiatalságot), ugyanis azt szeretnék nem is olyan soká elérni immár "nagyban", vagyis az egész nyugati világban, amit tettek Egyiptomban és a többi arab országban. Eröszakosan megdönteni a számukra "kellemetlen" kormányokat, majd kihirdetni az "új világot" - már csak arra várnak, hogy elöbb-utóbb bekövetkezzék a pénzügyi összeomlás Európában és az USAban, vagy hogy radikálisan leromoljon a szociális helyzet a nyugati országokban. Nehéz lenne megmondani, hogy ez pontosan mikorra fog bekövetkezni, viszont nagyon nagy valószínüséggel be fog. Egyébként erröl már nyíltan beszél, igaz, picit rejtélyesebben, maga Molnár F is a legújabb videóin. Azért hasonlítgatja az Orbán házaspárt a Ceausescu házaspárhoz vagy Saddam Husszeinhez... mert az ö sorsukra akarja juttatni öket...

Erröl a youtube channel-röl elérhetöek a legújabb Árpi-videók:

http://www.youtube.com/user/Ocean989

Most hogy el lett fogadva az új Alkotmány, ami miatt még a sátánista Rothschild-Rockefeller csicska ENSZ fötitkár is megjelent Magyarországon, Gyurcsány még kétségbeesettebbé vált. Elég csak beleolvasni a mai Népszabadság vagy Népszava internetes kiadásába. Tudja, hogy Orbán tovább betonozta be ezzel a hatalmát, és elmozdításának esélyei az elkövetkezö három évben egyenlöek a nullával. Egy kétségbeesett dolog maradt hátra: az eröszakos elmozdítás, összhangban a készülö sátánista "világforradalommal", a megjövendölt globális világrendszer eljövetelével, aminek Orbán rendszere Magyarországon - "Mubarak módjára" - útjában áll a túlzott "önállósága" miatt.

A történései ennek a kétségtelenül a jövöben is figyelendö sztorinak a napokban is tovább fokozódtak: Molnár F a hétvégén részt vett a Gyurcsány által szervezett "Demoktikus Charta" rendezvényén, majd az "Élet Menetén" is, utóbbin a rendörség viszont egy idöre letartóztatta:

http://echelonleleplezo.blogspot.com/2011/04/letartoztatas-az-elet-meneten.html

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr1018127988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása