Pokolra velük!

Pokolra velük!

Igaz nemzetiek voltak

2011. július 26. - nem_programozhato

A norvég kormánypárt ifjúsági tagozatának színe-javát a minap egy ifjúsági rendezvényen az Utoya szigeten irgalmatlanul lemészárolta a „CIAMosszad“ kommandója. Több mint 60 fiatalt öltek meg. A legfontosabb részlet, amit tudatosítani kell a norvégiai eseményekkel kapcsolatban: ezek fiatalok már a nem is annyira távoli jövöben Norvégia leendö vezetöi lettek volna. De nem válhattak azzá, mert olyan idökben, amikor kialakulóban van a világkormány, egy európai kormánypárt ifjúsági tagozatának berkeiben az egyre nagyobb EU-szkepticizmus, izolacionalizmus és (esetünkben skandináv tipusú) nacionalizmus halálos bünnek számít. Szószerint!! Ne tévesszen meg senkit ebben a mostani orwelli világban - ahol semmi sem az, aminek látszik - , hogy a globális médiumok hazugságai szerint ezek a fiatalok „multi-kultik“ voltak, elvégreis a norvég kormánypártról van szó, míg a merénylö, Breivik, volt „nemzeti konzervatív“. Épp fordítva. A fömerénylö, Breivik, úgy volt „nemzeti konzervatív “, mint mondjuk Magyarországon a Jobbik parlamentben ülö, magukat nemzetinek álcázó, valójában viszont a háttérhatalmat és Izraelt teljesen kiszolgáló komédiásai, míg ezek a lemészárolt norvég fiatalok, amennyiben a jövöben Norvégia vezetöivé válhattak volna, úgy Norvégia garantáltan továbbra is az EU-n kivül marad, és tovább erösödött volna az országban az EU és Izrael ellenes politika. Az utoyai esetet az teszi igazán borzalmassá – rámondhatjuk, hogy „valami büzlik Norvégiában“ - , hogy több jel szerint is a norvég kormánypárt és biztonsági erök vezetöi közül jónéhányan tudtak a készülö mészárlásról, de nem akadályozták meg azt. Bizonyos értelemben véve puccs történt.

A norvég munkáspárti vezetés és az ifjúsági tagozat közti ellentétröl mi sem árulkodik jobban, mint ez az utoyai táborban egy nappal a mészárlás elött készült felvétel:

store_utoya

A fiatalok a saját pártjuk külügyminiszterének orra alá dörgölnek egy „Izraelt bojkottálni“ feliratú transzparenst. Másnap közülük nagyon sokan már halottak voltak.

Norway shooting: Glenn Beck compares dead teenagers to Hitler youth

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/norway/8660986/Norway-shooting-Glenn-Beck-compares-dead-teenagers-to-Hitler-youth.html

"Glenn Beck, az újabban Izrael mellett kampányoló médiasztár a Hitlerjugendhez hasonlította a lemészárolt norvég fiatalokat."

(ezt hadd ne kommentáljam, nem akarok durvaságokat írni)

Glenn Becket a tavasszal kirúgták a Fox Newstól, és most úgy tünik, aktívan dolgozik rajta, hogy visszaszerezze egykori cionista gazdáinak a kegyeit.

A bombamerénylet Oszlóban minden jel szerint csak egyfajta „ködösítés“ volt, az igazi motívum, a fiatal EU-szkeptikusok lemészárlásának ködösítése céljából. Ne feledjük, hogy a robbantás délután háromkor, egy ünnepnapon történt, amikor a minisztériumok és a norvég kormányhivatal majdhogynem üresek voltak. Ha ez egy nappal korábban történik, Oszlóban is akár több száz halott is lett volna a minisztériumokban, kormányhivatalokban. De nem történt korábban. Vajon miért? Azért, mert a fö célpont nem a hivatalnokok, hanem az ifjúsági tábor volt.

A norvég függetlenségpárti eröknek alighanem még sok dolguk lesz a biztonsági erök átvilágításával is, a norvég készenléti rendörség magatartása olyan botrányan lassú volt, hogy joggal feltételezhetö, vezetöik soraiban is lehettek a „CIAMosszad“ akcióját elösegítö összeesküvök.

A „fömerénylöt“ illetöen – valójában több merénylö volt – annyit, hogy elitcsaládból származik, az apja a londoni majd a párizsi norvég követségen dolgozott mint diplomata, továbbá szabadkömöves és személyes meggyözödésem szerint pszichotikus homoszexuális. Utóbbira utaló jel az, hogy a Daily Mail cikkei szerint sohase volt komoly kapcsolata nökkel, az apjával 16 éves kora után nem tudott kijönni, 30 éves koráig az anyjával élt, és... szemtanúk szerint a szigeten elsönek a lányokat lötte le...

De hagyjuk a bulvár jellegü dolgokat.

A helyzet komoly, és olyan hírek keringenek, hogy a norvégiai eseményeket további, még ezektöl is súlyosabb események követhetik Európában. Minden olyan politikai csoportosulás és ország veszélyben van, melynek vezetöi akárcsak kicsit is ellenzik „az egységes Európát“.

Norway killer considered Merkel a target

(A norvég gyilkos a „memorandumában“ a német politikusokat, így Merkelt is célpontként jelölte meg)

http://www.thelocal.de/national/20110725-36513.html

A háttérhatalmi elit nyilván így kívánt „üzenni“ a németeknek is. Tudni kell, hogy Görögország és Olaszország körül az elmúlt hetekben azért élezte ki annyira a helyzetet a háttérelit (az európai bankrendszert kezében tartó Rothschild bankkartell), taszította SZÁNDÉKOSAN a szakadék szélére az európai – föleg az olasz - állampapírpiacokat, hogy aztán a Brüsszelbe összetrombitált európai vezetöket belekényszerítse a közös államkötvénykibocsátásba, közös európai pénzügyminisztérium létrehozásába stb. Ez a német politikusok ellenállása miatt nem sikerült. Görögország esetében ráadásul rá lettek kényszerítve a bankok - ha nem is nagy - de tényleges tehervállalásra. Akit bövebben érdekel, az olvashat ezekröl itt (angol):

http://birdflu666.wordpress.com/2011/07/18/people-power-in-germany-wrecks-havoc-with-elite-plans-for-an-eu-financial-union/

Nem is csoda, hogy ezután a brüsszeli csúcs után mindjárt „lett is egy kis Al-Kaida“! A borzalmas norvégiai mészárlás valószínüleg figyelmeztetés volt a németeknek is , söt, alighanem olyan országoknak is mint Dánia, amely nemrég visszaállította a határellenörzést a dán kormánykoalícióban jelenleg részt vevö euro-szkeptikus párt nyomására.

Legjobban talán ez a blog fogalmazza meg, hogy milyen veszélyek elé is nézünk:

http://blogs.mediapart.fr/blog/kafur-altundag/250711/norvege

 

"The operation in Oslo is an israeli-NATO clandestine networks job and these flase flag are going to be used all over Europe to dismantle all the current nation-states and impose regionalisation of the continent under massive governmental cuts and civil wars engineered from Belfast to Athen, Roma, Barcelona, Marseille, Copenhaguen, Berlin, Warsaw... The plan is to create an euramerica-reich"

"Az oszlói müvelet egy közös izraeli-NATO (és tegyük hozzá : CIA) akció volt, és az ilyen false-flag müveletek az európai nemzetállamok szétbomlasztását, a kontinens országainak régiókká való süllyesztését, és "polgárháborús helyzet" (én "hamis világforradalomnak" hívom) elöidézését hivatottak elösegíteni, s várhatóak lesznek bárhol, Aténban, Rómában, Barcelónában, Marseillesban, Koppenhágában, Berlinben... A végcél egy euro-amerikai diktatorikus "negyedik birodalom" létrehozása (az "új világrend" létrehozása)"

Nem mellözhetö annak figyelembevétele sem, amit az ONI kiszivárogatóoldal állít :

http://www.whatdoesitmean.com/index1506.htm

"To the reason(s) behind this attack … is a “desperate attempt” by British, European Union and American banking interests to force Norway into their “union” [Norway is not a member of the EU] in order to loot their Sovereign Wealth Fund of its estimated $1.5 Trillion in wealth which without the entire Western economy may collapse."

 

"Hogy mindjárt Norvégia lett célpont, az úgy is értelmezhetö mint „kétségbeesett próbálkozás“ angol, európai és amerikai (egyszóval: Rothschild) banki érdekeltségek részéröl Norvégia EU-ba való belekényszerítésébe (Norvégia jelenleg nem tagja az EU-nak), hogy aztán az ország mesésen nagy valutatartalékai – 1.5 billió dollár (!) – is „mentésre“ lehessenek használva, másszóval: el lehessenek csalva, lopva az oligarchia által."

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr9918128004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása