Pokolra velük!

Pokolra velük!

Jóslat Magyarország jövőjéről 1992-ből

2011. augusztus 05. - nem_programozhato

 Valamikor az elkövetkezö 5-10 napban meg fog itt jelleni egy "ezoterikus cikk" (elötte még lesz egy másik a földökívüliekröl), mely talán az ezidáigi legfontosabb írás lesz, ami itt valaha megjelent. Vállalva annak kockázatát is, hogy míg a nyílt lelkületübb olvasók világ- és valóságszemlélete ezután mindörökre meg fog változni, addig a materializmusban és lineáris idöben továbbra is hívök az "Év elmeháborodottja" címre fognak jelölni. De ezeknek az információkank, melyek egészen az elmúlt évekig az illuminátusi világelit, és a mélységi földalatti katonai bázisokon a "black projekteken" dolgozók szigorúan titkos tudását képezték, az angolszász nyelvterület után legföbb ideje lesz kiszivárogni a magyar nyelvterületen is. Az ún. látnoki képességek (pszi-képességek, "remote viewing"), a halálközeli élmények, maga a halál mint jelenség, a koponyánkban található tobozmirigy müködése, valamint a már korábban a "Titkolt dolgok: féregjáratok és idöutazás" c. írásban tárgyalt féregátmenetek fizikája közt észbontó összefüggések léteznek, melyek lépésekkel közelebb visznek bennünket az Univerzum és az élet titkainak megismeréséhez. Egy barátja temetésén egyszer Einstein is elszólta magát ezekröl a dolgokról (valójában jóval többröl van szó, mint ami a kvantumfizikai elméletek keretében nyilvánosságra lett hozva):

http://rescomp.stanford.edu/~cheshire/EinsteinQuotes.html

"Now he has departed from this strange world a little ahead of me. That means nothing. People like us, who believe in physics, know that the distinction between past, present, and future is only a stubbornly persistent illusion"

"Az hogy ö (a barátja) elöttem távozott el ebböl a fura világból, nem jelent semmit. Az olyan emberek mint mi, kik hisznek a (kvantum) fizikában, már tudják, hogy a különbség múlt, jelen és jövö közt nem más, mint magát makacsul tartó illúzió."

Ha ez nem lenne így, ez a valós látnoki képességekkel ("remote viewing") rendelkezö jósasszony, bizonyos Barasits Zsuzsanna, se tudott volna anno 1992-ben meghökkentöen pontos jóslatokkal szolgálni Magyarország jövöjéröl. Az igazság az - bármilyen abszurdul hangzik is -  hogy ö összehasonlíthatatlanul többet tud az Univerzum valós titkairól, mint bármely jelenlegi, a matematikai egyenletekbe belebutult csillagász- vagy fizikaprofesszor. Idézek az egyik könyvajánlójából( http://bazsu.freeweb.hu ), mely nem más, mint az idáig titkolt, az elit által galádul nevetségessé tett VALÓS TUDÁS.

"A földi világon kívül létezik "más"-világ. Ez a világ fényúton, fénylánccal, köldökzsinórként köti az embert a "égi másához". Ez a tudás felébreszthetõ, hisz öröktõl fogva bennünk van. Ehhez nyújt segítséget a könyv, megtanítja az olvasóját az "ősi Múlt - Jelen - Jövő más-világ" nyelvére, az "ősi magyarok lemezének" olvasni tudásának ismeretére. Kitárja a "kaput" a végtelen, az "Idő országába", a Múlt - Jelen - Jövő dimenziójába "sugárutakat" nyit meg. A türelmes olvasóval a "lélek üzen", és aki megtanulja mi az "Idő titka" a matérián kívül, megtapasztalja az Univerzum egységét, amit csak a rejtozködő világ megismerése és lánckötése adhat. Az égi világ fényrovása ez a könyv"

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr418128008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Látnoki képességek, halálközeli élmények, féregjáratok és a tobozmirigy – 1. rész | 2016.01.02. 23:56:10

[…] Jóslat Magyarország jövöjéröl 1992-böl .Az illuminátusi piramis tetején található „mindent látó szem“ valójában nem a […]

Barasits Zsuzsanna 2022.08.08. 09:25:59

Tisztelettel kérem, hogy javítsák ki a származásomra vonatkozó megjegyzést, genetikai mivel nagyon távoli időben sincsenek cigány Őseim. Engem nem zavarna, ha lenne, mivel nagyra becsülöm a cigány kúltúrát, de az, hogy cigány származású lennék, az valótlan állítás, és az olvasókat félrevezeti. Előre is köszönöm a kijavítást, Üdvözlettel: Barasits Zsuzsanna

nem_programozhato 2022.08.08. 09:38:34

Át lett írva jósasszonyra. Elnézést kérek.
süti beállítások módosítása