Pokolra velük!

Pokolra velük!

Földalatti atomtöltet-robbanás okozta a virginiai földrengést?

2011. augusztus 27. - nem_programozhato

A pár nappal ezelött történt, precedens nélküli erösségü virginiai földrengést több jel szerint is nem az anyatermészet idézte elö... Tudni kell még, hogy a virginiaival majdhogynem egyidöben Colorado államban, Denver közelében is egy ugyanilyen erösségü földrengés volt. Az újságok szerint Virginiában több mint 100, Colorado államban pedig több mint 50 évben egyszer ha van ötös/hatos erösségü földmozgás, mivel egyik terület alatt se találkoznak tektonikus lemezek, melyek azt fokozottan földrengésveszélyessé tennék. Mekkora tehát a gyakorlati valószínüsége annak, hogy két ilyen kifejezetten földrengésmentes terület alatt nemhogy ugyanabban az évben, de ugyanazon a napon történik ugyanolyan erösségü földrengés? Gyakorlatilag nulla. Hogy ez mégis megtörténhetett, az nem a véletlen müve volt.

Újságcikk a virginiai földrengésröl, melynek következtében még a Fehér Házat is kiürítették, és a híres washingtoni obeliszk is megrepedt, amire emberemlékezet óta nem volt példa:

http://hvg.hu/vilag/20110823_foldrenges_usa

Az egyidöben történt coloradoi földrengésröl a nemzetközi hírügynökségek (ergo a magyar médiumok se) nem számoltak be, pusztán egyes amerikai helyi médiumok, például a Denver Post:

http://www.denverpost.com/news/ci_18744329

Nem nehéz kitalálni, hogy a "nagyok" miért hallgatták el!

S hogy pontosan mi történt, azt egyelöre nem tudni. Egyelöre csak az ONI kiszivárogtatóoldal által közölt, részben spekulatív információkra lehet támaszkodni:

http://www.whatdoesitmean.com/index1514.htm

Mint tudjuk, az USA területét (de nemcsak azt) mélységi földalatti katonai alagútrendszer szövi át keresztül-kasul, s benne hihetetlen sebességü gyorsvasút közlekedik, köti össze a mélységi földalatti katonai bázisokat. Erröl a hivatalosan „nem létezö“ alagútrendszerröl már korábban írtam a „Titkos földalatti koncentrációs táborok, a CIA kábítószerpénzei és az új világrend“ c. cikkben.

Az ONI szerint:

“… the vast intercontinental military tunnel complex constructed by the United States Air force over the past nearly 45 years was hit with two powerful nuclear explosions at its main terminuses in Colorado and Virginia used nearly exclusively by the Central Intelligence Agency (CIA).”

...

“The GRU speculates that the timing of this attack in hitting the western terminus first, then the eastern one, was more than likely meant to “trap and destroy” whatever the CIA was currently moving through this tunnel from Langley to Denver.”

 

 

“A hatalmas, az elmúlt jó 45 évben építgetett interkontinentális katonai alagútrendszer két fö földalatti terminálját Virginia és Colorado alatt – ezeket mára szinte kizárólag a CIA használja - ma atomrobbanások rázták meg.

...

“Bizonyos spekulációk szerint azért lett berobbantva elöször a keleti terminál Virginia alatt, majd késöbb a nyugati is Colorado alatt, hogy valakik megakadályozzák a CIA-t abban, hogy egyelöre ismeretlen “dolgokat” költöztessen át a langley-i központból Denverbe.”

Tudjuk, hogy már George Bush elképzelései szerint is az “új világrend” amerikai központja Denverben lett volna, ami miatt már 2005-ben elkezdödött a CIA átköltöztetése a “föld alatt” Denverbe. Erröl szóló korabeli cikk a The Washington Postból:

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2005/05/05/AR2005050501860.html

Késöbb 2008-ban George Bushéknak kishíján sikerült is kivitelezni az „Operation Blackjack“ nevü hajmeresztö müveletet, az „Al-Kaidára“ fogva atomtölteteket felrobbantani a nyugati világ különbözö nagyvárosaiban, Washingtont is beleértve, és eképp belevezetni a világot az „új világrend“ nevü totális diktatúrába, a „Negyedik Birodalomba“,melynek Denver lett volna az egyik központja. Már a „Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család!“ c. írásban erröl is írtam. A denveri repülötér alatt található továbbra is az USA egyik legnagyobb mélységi földalatti katonai bázisa.

Az ONI szerint feltételezhetöen azok a katonai erök mértek csapást most a CIA-ra, akik 2008-ban George Bushékat is „lekapcsolták“ (lásd a már elöbb említett írást). Ne feledjük, hogy közeleg a 2001 szept 11-i merényletek tizedik évfordulója, és a „CIAs fiúk“ alighanem ismét készülhettek valamire. A 2005-ös londoni „al-kaidás“ metrótámadás is pontosan 911 nappal történt a 2001 szept 11-i merényletek után. A „CIA-Kaida“ (illuminátusok) egyszerüen "imádják" a numerológiát.

De mindez egyelöre csak feltételezés, biztosat egyelöre nem tudni.

Rejtély, hogy miért lettek nukleáris töltetek felhasználva az alagutakban. Ki és vajon mire akarta ezeket eredetileg felhasználni?

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr5318128014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása