Pokolra velük!

Pokolra velük!

Sebestyén Balázs agyát is elborította a sátánizmus

2011. október 20. - nem_programozhato

2011. okt. 22-i megj: Mondom, szemrevételezem kicsit alaposabban, kik ezek a derék emberek, akik ilyen brutálisan leleplezték Sebestyén Balázst, nézegetem a blogjukat, a http://pirospirula.blogspot.com/, s mit nem látok: annak ellenére nem tettek semmiféle ĺinket ehhez az oldalhoz, hogy szemlátomást rengeteg ötletet innen loptak el, ez a Piros Pirula "leleplezö" klippjén is jól látszik, másrészt viszont az összes álellenzéki luciferiánus oldalhoz, mint a kataklizma.info, vanmagyarázat blog, stb. melyek NEM mondják el az igazán rázós dolgokat, ott vannak a linkek. EZ EGY TRÜKK!! EZT A SÁTÁNISTA REKLÁM-KLIPPET AZ ELEJÉTÖL FOGVA AZZAL AZ USZÍTÓ CÉLLAL KÉSZITETTE AZ RTL KLUBOS STÁB a nyáron, hogy aztán késöbb összel az álellenzék "leleplezhesse", s így szítsa fel vele az indulatokat pontosan a "világforradalom" idöszakára idözítve.

Ezért jelenhetett ez meg az index.hu föoldalán is, hogy minél több emberhez eljusson! Sima uszítás... amire én is ráharaptam. Na de csak 24 óráig! Egyébként érdekes volt nézni a többi álellenzéki oldal magatartását is a "világforradalommal" kapcsolatban: a kuruc.info kifejezetten uszított rá, és egyáltalán nem mondta el az igazat. A jovonk.info jegelte a témát, bár nem uszított, de az igazat se mondta el. Egyedül szegény Imrénknek kellett elmondani az igazat, mivel az ö olvasótábora látogatja ezt az oldalt is, így nem lehetett trükközni. Aki még esetleg nem jött volna rá: Drábik János is álellenzék, Szaniszló Ferenc is álellenzéki SÁTÁNISTA, söt, minden jel szerint a hunszkita.com is titkosszolgálati projekt, mert az is nagyon reklámozza az "Occupy Wall Street"-et, a hamis világforradalmi CIAs mozgalmat, melyet a szerb Otpor mintájára építenek, söt, még ebben az "American Dream" (Amerikai Álom) c. minöségi rajzfilmben, ami a "A vörös pajzs meséje felnötteknek" c. cikkben található, is a sötét oldal saját magáról mondja el az igazat provokatív célzattal - ahogy a készítöinek neve is mondja: "By the Provocateur Network". De sajnos a magasabb tudatosság korában már nem olyan könnyü provokálni, faszikáim. Ez nem 1989, hanem mindjárt 2012! A Naprendszer már beért a galaxis "egyenlítöjébe", innen nemcsak az instabilabb idöjárás a Földön, de a fokozott, ürbéli, stimuláló elektromágneses sugárzás is, melynek köszönhetöen a tudatosság jócskán megnött az emberek körében. Nem hallottatok még ezekröl a dolgokról?

--------------------------------------------------------------------

Vodafont tessék!

 

Bár a "fösodor" igyekszik komolytalanítani a témát, de attól még botrány marad. Lásd például ezt:

http://www.kreativ.hu/.../ki_all_a_satanozos_vodafone_videok_mogott_

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr1418128024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása