Pokolra velük!

Pokolra velük!

Valószínüleg több száz lázadót mészárolt le az amerikai hadsereg Michiganben

2012. június 20. - nem_programozhato

michigan_helikopterek_kicsiRepkedö helikopterek, harci gépek, robbanások és enyhén megemelkedett rádioaktivitás – ez volt észlelhetö Michigan és Indiana államok egyes területein június 6-án. Több internetes fórumon (lásd pl. itt ) hatalmas viták bontakoztak ki arról, hogy mi folyik, érkeztek a beszámolók, de biztosat akkor még nem lehetett tudni. A történteket azonnal baljóslatúvá tette a teljes mediális elhallgatás, az ún. „D-Notice“. Nemhogy a michigani helyi médiumok, de még többnyire a CIA által felügyelt „alternatív“ médiumok se nagyon fáradoztak azon, hogy nyomozzanak.

A youtube-on amatör videók jelentek meg arról, hogy több sugárzás érzékelö pont is megnövekedett rádioaktivitást mért, lásd pl. itt és itt . Ezek az értékek idövel visszaestek normálra. Picit megnövekedett a radon gáz mértéke is a légkörben az USA észak-keleti területe felett, ez a rádioaktív bomlás egyik következménye.

A történtek felöl talán a legkimerítöbb, de a nagy képet szándékosan össze nem rakó beszámolót az álellenzéki activitpost.com-on találtam:

http://www.activistpost.com/2012/06/investigation-continues-into-source-of.html

Az írás elöször részletezi, hogy Michiganben több helyen nagyon erös robbanások voltak hallhatók, majd kitér a rádioaktivitásra is, arra, hogy több méröállomás, mint a Radiation Network és BlackCatSystems, 2000-7000 CPM értékek közti sugárzást érzékelt Dél-Michiganban és Észak-Indianában. Különösen figyelemreméltó a következö mondat:

"Eyewitnesses ..... . . . . . are now sending in a large number of photos and videos documenting massive explosions accompanied by unmarked helicopters, A-10 Thunderbolts, and military personnel."

"Szemtanúk ..... .... egyre több fotót és videót küldenek be, melyeken hatalmas robbanások hallhatóak, melyek után felségjel nélküli helikopterek, A-10 Thunderbolt típusú harci gépek és a hadsereg jelenik meg a környéken."

Az A-10 Thunderbolt az amerikai hadsereg egyik legpusztítóbb, Irakban és Boszniában is bevetett harci gépe:

http://en.wikipedia.org/wiki/Fairchild_Republic_A-10_Thunderbolt_II#Weapon_systems

Az enyhén emelkedett, 2000-7000 CPM közti sugárzásszintröl tudni kell, hogy az gyengített urán vagy nyers uránérc sugárzásszintjének felel meg. Mindkét anyag ugyanazt az U-238-as izotópot tartalmazza.

Wikipédia:

„A gyengített urán az, ami visszamarad, amikor természetes uránból kivonják az atomerőműi fűtőanyagokhoz vagy az atomfegyverekhez szükséges U-235 hasadó izotópot. Az U-235 azonban csak az összes urántartalom körülbelül 0,72 százalékát teszi ki, úgy, hogy a gyengített urán szinte teljes egészében az U-238 izotópból áll.”

S most egy nagyon lényeges dolog:

Még a gyengített uránról szóló magyar wikipédia oldal is külön említi a Michigan felett is látott A-10-es harci gépet, mely a szegényített urán tartalmú aknák és bombák egyik hordozóeszköze!

Lásd itt ("UNEP tanulmány” c. alfejezet):

http://hu.wikipedia.org/wiki/Szeg%C3%A9ny%C3%ADtett_ur%C3%A1n#UNEP_tanulm.C3.A1ny

S hogy mi történt valójában?

Michiganröl tudni kell, hogy otthona az USA területén müködö „legradikálisabb“ félkatonai egységeknek, a Hutaree milíciáknak, melyeket – akárcsak a Jobbikot Magyarországon – jórészt háttérhatalmi ügynökök irányítják, és tartják ellenörzésük alatt. Valójában csak mint „operett ellenállók“ müködnek, máskülönben már rég felszámolták volna öket. Sok helyi „fegyvermániákus“ rendör és örzö-védös is a tagjuk. Ha megnézzük a weboldalaikat, azokon sok, géppisztollyal állig felfegyverzett csoport fényképeire bukkanunk. Az USA-ban ezek a fegyverek mind legálisan beszerezhetök.

http://michiganmilitia.com/

„Üdvözöljük a michiganmilitia.com-on. A weboldal célja jól felfegyverzett polgárság kiképzésének és mindenirányú fejlödésének biztosítása, mely képes megvédeni az Alkotmányt, és fenntartani a tradicionális amerikai életformát.“

Az oldal sajnos per-pillanat dezinformál azt illetöen, hogy mi történt Michiganban. Állítólag nem történt semmi. Bizonyos médiahírek alapján pedig arra lehet következtetni, hogy a milíciák egyes frakciói már két évvel ezelött elkezdtek lázadozni, méghozzá öszintén! Ez a lehetö „legrosszabb“, amit tehettek! Jött is a leszámolás:

Fox News, 2010. március 30:

Militia Accused of Plotting War on U.S. Gov't

(Kormány elleni háborús készülödéssel vádolták meg a milíciát)

http://www.foxnews.com/us/2010/03/28/arrests-alleged-militia-activity-midwest/

„Szövetségi ügyészek kormány elleni felkelés szításával vádolták meg egy vidéki keresztény milícia tagjait, akik szerint közeleg az ütközet az Antikrisztus eröivel“ (aka a szövetségi kormánnyal). Rajtaütések során hét férfit és egy nöt vettek örizetbe Michigan, Indiana és Ohio államokban, akikröl úgy hiszik, hogy tagjai egy Hutaree csoportnak.“

A szövetségi kormány valószínüleg polgárháborútól tart, ezért a cenzúra. A június 6-án történt elképesztöen brutális eseményekröl idáig csak a whatdoesitmean.com számolt be:

http://www.whatdoesitmean.com/index1586.htm

Az elsö „ütközet“ Michiganben, Alpena városhoz közel volt, itt kb. 500 ember gyült össze egy titkos találkozón. Helyi politikusok, seriffek és közéletileg aktív emberek az USA több tagállamából kezdtek el fegyveresen szervezkedni a szövetségi kormány ellen. ... Egy erösen felfegyverzett katonai egység megpróbálta letartóztatni a vezetöiket, aminek csatározás lett a vége. Az amerikai hadsereg – megelégelve a helyzetet - ezután légitámadást (!) hajtott végre a lázadók ellen. Thunderbolt A10-es vadászbombázók gyengített urán tartalmú, lézerirányítású bombákkal, és aknákkal kezdték el „osztani a demokráciát“! Késöbb, az alpenai támadást követö 48 órában Michigan és Indiana állam más részeiröl is robbanásokról, csapatszállító helikopterek és harci gépek jelenlétéröl érkeztek beszámolók. Ekkor emelkedett meg, a szegényített urán tartalmú bombák és lövedékek bevetésének hatására, a rádioaktivitás Michigan és Indiana állam egyes területei felett is. Michigenbe több száz, állig felfegyverzett szövetségi katona érkezett csapatszállító helikoptereken.

A megölt lázadók száma tisztázatlan, lehet akár több száz is. Sajnos úgy tünik, hogy a szövetségiek nem nagyon ejtettek foglyokat!

Amatör felvételek a csapatszállító helikopterekröl és repülögépekröl:

http://naturalsociety.com/explosions-military-helicopters-filmed-radiation-zone/

michigan_helikopt1

michigan_helikopt2

michigan_helikopt3

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr7918128038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása