Pokolra velük!

Pokolra velük!

A Jobbiknak pusztulnia kell

2012. augusztus 06. - nem_programozhato

Az a háttérhatalmi ügynökgárda, amely annak idején a zsidók által szerkesztett kuruc.info és a balliberális sajtó segítségével a Jobbikot felfuttatta (a negatív reklám is hathatós reklám), s amelyik most ott ül a magyar parlamentben mint "nemzeti radikális" képviselök, az elkövetkezö hónapokban mindent el fog követni azért, hogy a Jobbikot szétrobbantsa, s hogy - ideális esetben - a bohócpárt a parlamentbe se kerüljön be a 2014-es választásokon. Úgy, ahogy korábban létrehozta, most mindent el fog követni azért, hogy el is süllyessze. Az ok teljesen nyilvánvalóvá válik, ha ránézünk az utóbbi hónapok közvéleménykutatási eredményeire a pártok támogatottságát illetöen.

http://mandiner.hu/cikk/20120720_ipsos_csokkent_a_valasztoi_aktivitas

Balliberális oldal:  MSZP 30%,  DK be se jutna, LMP 8%, összesen  38%

Fidesz: 33%

Jobbik: 22%, azzal, hogy még tovább erösödhet.

Ez a balliberális oldal és a FIDESZ szemszögéböl nézve egyaránt tarthatatlan helyzetet jelent. Egyik oldal se lenne képes kormányt alakítani 2014-ben. S ebböl egész egyszerüen az következik, hogy a Jobbiknak pusztulnia kell.

A balliberális oldal illuminátusai már régóta nagyon kétségbeesettek, mindenáron ki akarják ütni a FIDESZ-t a hatalomból. S ha a Jobbik szétrobban, és nem kerül be a parlamentbe, az azt jelenti, hogy lényegében nyitva áll elöttük az út a kormányzás felé 2014-ben. S miért ne robbantanák szét viszonylag könnyedén, amikor az ö általuk kreált bohócpártól van szó, a Jobbik ügynökvezetöit mindig is a balliberális oldal irányította a háttérböl.  A jobbikos háttérhatalmi ügynökgárda tehát most parancsba kapta, hogy pusztítsa el a pártot. Ennek vagyunk tanúi jelen napjainkban.

Mottó:

"A politikában semmi sem történik véletlenül. Ha valami mégis véletlennek tűnik, azt biztos, hogy úgy tervezték meg." /Franklin Delano Roosevelt/

Dagad Szegedi ügye a Jobbikban

http://atv.hu/belfold/20120724_dagad_a_zsidokerdes_a_jobbikban_novak_is_megszolalt

"Novák Előd szerint Szegedi Csanádnak, a párt európai parlamenti képviselőjének le kellene mondania, és bocsánatot kellene kérnie, amiért korábbi állításával ellentétben feltehetően már korábban is tudott zsidó származásáról"

SZEGEDI CSANÁD FELKERESTE KÖVES SLOMÓT, ÉS ELMEGY AUSCHWITZBA IS

http://www.magyarhirlap.hu/online/szegedi_csanad_felkereste_koves_slomot.html

"A volt jobbikos Szegedi Csanád felkereste Köves Slomó rabbit, pénteken találkoztak az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) központjában - írja a hétfői Népszabadság.

"Az EMIH vezető rabbijával folytatott megbeszélésen Szegedi Csanád - aki a Jobbikból kilépett, de európai parlamenti mandátumát megtartotta - a lap szerint azt mondta: "ha az elmúlt években tettem bármi olyan kijelentést, ami megsértette volna a zsidó közösséget, azért elnézést kérek".

Világos, hogy a Jobbik szavazótábora ilyen hírek hallatára demoralizálódni fog, lásd a reakcióikat a kuruc.info-n a hozzászólásokban:

http://kuruc.info/r/2/99632/

Egyszerüen meg fog csömörleni a politikától, s nem fog elmenni szavazni, mert nem lesz kire. Na pont ezt akarják valakik!

Új bohócpárt természetesen nem lesz létrehozva, nehogy felborítsa a kívánt választási eredményeket.

A „zsidóügy” szétrobbanthatja a Jobbikot

http://atv.hu/cikk/20120805_a_zsidougy_szetrobbanthatja_a_jobbikot

".... informátoraink ugyanakkor úgy vélik, hogy a néhány hét leforgása alatt „lemészárolt” Szegedi bőven rendelkezik olyan dokumentumokkal, melyeknek az esetleges napvilágra kerülése kapcsán több Jobbik-vezető is komolyan megütheti a bokáját."

A háttérhatalmi ügynökök most valószínüleg el fogják játszani, hogy "kölcsönösen leleplezik egymást", annak érdekében, hogy még több kompromittáló anyag kerülhessen nyilvánosságra, s ezáltal még további szögek kerülhessenek a bohócpárt koporsójába. Az összes, idáig kezeletlenül húzódó konfliktus is "teljesen véletlenül" sajtónyilvánosságot fog kapni.

2014 tavaszáig még lesz épp elég idejük ;)

További ajánlott:

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?catid=37&id=52&Itemid=22

"Vigyázat az olyan internetes oldalakkal és sajtótermékekkel, melyek állandóan "cigányoznak" és/vagy "zsidóznak". Az ilyeket ugyanis szinte kivétel nélkül mind háttérhatalmi ügynökök írják, méghozzá a legrosszabb fajtából. A "legékesebb" példája ennek a kuruc.info, melyröl szerencsére már eléggé köztudott, hogy cionista zsidók, CIA és Mosszad ügynökök írják, a székhelye is nem Magyarországon, hanem Washingtonban van.

Akit állandóan "szélsöjobboz" a balliberális sajtó, arról BIZTOSRA LEHET VENNI, HOGY ÁLELLENZÉK. Az igazi ellenzéki blogok, weboldalak és személyek nincsenek megemlítve se. Ha valakit/valamit teljesen el akarnak lehetetleníteni, arról egy szót se írnak, ez ugyanis az ellehetetlenítés leghatékonyabb formája. Ha valakiröl/valamiröl mégis negatív hangnemben ír a "fösodor", az már reklám, mégha látszólag negatív is, de valójában arra szolgál, hogy a megvezetendö tömegekkel tudatják, itt van az "ellenzéktek", csatlakozhattok hozzá, követhetitek...!

A zsidózó, cigányozó oldalak és sajtótermékek ezzel igyekeznek növelni a "hitelességüket", és takargatni azt, hogy valójában ök sem mondják el az igazán fontos, "rázós" dolgokat, kínosan ügyelnek arra, nehogy akár véletlenül is valakinek összeálljon a fejében a nagy kép arról, hogy mi folyik a világban valójában."

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr5518128046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása