Pokolra velük!

Pokolra velük!

Miért üldözik a hülyemagyarok ilyen hiszterikusan a spiritualitást?

2012. augusztus 10. - nem_programozhato

http://www.origo.hu/itthon/20120810-a-nemzeti-nyomozoiroda-beszamoloja-az-ozorai-fesztivalon-vegrehajtott-razziarol.html

Ide figyelj Orbán... az ozorai pszichedelikus fesztivál a spiritualitásról szól. Azok a fiatalok ott nem bünözök, a bünözök azok, akikkel te vagy körülvéve. Már megin´ nem bírsz a rendör-maffiózós gengsztereiddel, mint a régi szép olajmaffiózós idökben, megin a fejed fölé nött a rendör-maffia?  Ezek a tahó hülyemagyar robotikus állataid a dél-amerikai indiánok és sámánok ellen is nyilván géppisztollyal mentek volna azokban az idökben, miközben a "szolgálatuk" maradék idejében rákos betegeket és idös embereket lakoltatnak ki? Ez a 21. század Magyarországa? "Géppisztolyokkal kell javítani az imidzsét" - mint ahogy az a félhülye Garamvölgyi nyilatkozta?

Azért nyomozott a Nemzeti Védelmi Szolgálatod hónapokig, hogy most négy embert elöállítsanak kábítószerterjesztés miatt, s zaklatják az egész fesztivált, 450 fös "had" megy a résztvevökre, kommandós-ruhába öltözött géppisztolyos redörök is?

"Az akcióban 448 fő vett részt, többek között a Nemzeti Védelmi Szolgálat, a Készenléti Rendőrség, a Katasztrófavédelem, az ÁNTSZ, a NAV és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai - közölte Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken sajtótájékoztatón. "

 

Azt a pár kábítószerterjesztöt pár beépülö, álruhás nyomozó is kiszemelhette és elkaphatta volna. Mi volt ez a durva megfélemlítési akció? Hol vannak azok az idök, amikor az ilyet el szokta intézni pár civilruhás nyomozó is, s minden ment tovább civilizált mederben? Most már mindenben az amerikai nácikat kell utánozni, a 9/11-es önmerényletek után elöre törö Bush-náci söpredék módszereit?

Állítsd le a fasisztáidat, OK? Vagy nem bírsz velük? Kompromittálni akarnak téged is? Elkezdeni felakasztgatni a "rendöreidet", vagy gilotinnal levági pár ilyen szub-humán állatot, azt kéne. A Jobbikban csak bohóc "operett nácik" vannak, a valódiak úgy tünik a magyar rendörségben találhatók.

"Adalékként:"

fantomas_2009_ben_1

Orbán Viktor személyes szlovákiai jóbarátja, a jóságos Világi Oszkár. Csupa jóság már ránézésre is. A 2000-es évek elején a "fehér lovain" keresztül csödbe vitte és kifosztotta az egyik szlovákiai nagybankot, a Kreditná Bankat. Sok száz millió korona elrablója, tömeggyilkos. Köze volt a hírhedt 1999-es dunaszerdhelyi 10-es maffiagyilkossághoz is. Orbán Viktor rendszerváltó jóbarátja. Jelenleg a magyarországi MOL tulajdonában levö szlovákiai olajfinomító, a Slovnaft vezérigazgatója. Orbán megtehette volna, hogy 2011-ben leváltsa, s ezzel legalább részben "megszabadított volna minket itt a gonosztól". De nem tette. Vajon miért is olyan hüvöskés a FIDESZ és a szlovákiai Magyar Koalíció Pártjának viszonya? Jaj, csak nemhogy Világi miatt?

A másik nagy jómadár "bünüldözö", Pintér Sándor jelenlegi belügyminiszter a ´90-es években a magyar olajmaffia feje, koronázatlan királya volt: http://www.kukac.sk/archivum/viewtopic.php?t=771&p=35959#35959

Imádnivaló, ha ezeknek az embereknek a rendörsége küld ki most 450 rendört és hatósági embert, hogy lefoglaljanak pár gramm kábítószert, és valamennyi könnyüdrognak minösülö marihuánát. A pszichedelika egyébként nem a kábítószerélvezésröl szól, a fesztiváljai nem "drogfesztiválok". A pszichedelika a létezés nagy kérdését kutatja. Néhány tudatmódosítónak minösülö szer mint a DMT hormon, amit a tobozmirigy termel, valamint néhány pszichotronikus gomba is, ehhez közelebb visz. De magyarázd te ezt ezeknek a tahóknak! Ameddig egyébként nem kezd el fejlödni és komolyan vétetni a "spirituális kozmológia" is (csillagkapuk, teleportáció, stb.), addig a mélységi ürutazás rejtelmeire se fog a "hivatalos tudomány" rájönni. A távolságok a csillagrendszerek közt mechanikus módszerekkel legyözhetetlenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr3418128048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása