Pokolra velük!

Pokolra velük!

Médiafigyelö

2012. szeptember 16. - nem_programozhato

„Augusztus 27-én hétfön, egy brüsszeli tanácskozáson, NATO katonai vezetök (föleg európaiak), „telefonos összeköttetésben“ több volt szovjet köztársaság (Grúzia, Azerbajdzsán) és afrikai államok vezetöivel, valamint Izrael, Szaúd-Arábia és több szövetséges arab állam uralkodójával karöltve döntést hoztak egy Szíria elleni katonai akcióról.“

 

NATO secretly authorizes Syrian attack

http://www.presstv.ir/detail/2012/08/29/258834/nato-secretly-authorizes-syrian-attack/

 

A hírt az iráni médiumok szivárogtatták ki azután, hogy a Pentagon Obamához hü elemensei (tábornokai) megakadályozták az eszement akció beindítását. Ha nem akadályozzák meg, az egyértelmüen harmadik világháborút jelentett volna, mivel Szíria ellen nincs semmilyen ENSZ határozat, viszont az oroszok és a kínaiak egyértelmüen kiálltak a szírek mellett. Érdekes, s valószínüleg nem véletlen, hogy Orbánék Magyarországon pár nappal a meghiúsított, Szíria elleni NATO támadás után indították be augusztus 31-én a „baltás gyilkos“ kiadatását, azzal a nagyon valószínü, rejtett céllal, hogy újrakirobbantsák az örmény-azeri konfliktust. Kicsit paranoid leszek: ez volt a B-terv?

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr9218128058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása