Pokolra velük!

Pokolra velük!

A jövönk.info-t is Mosszad ügynökök szerkesztik

2012. október 11. - nem_programozhato

Az elkövetkezö hetekben várhatóan sok (félelemkeltö) dezinformáció fog megjelenni egyes "nemzeti radikális" weboldalokon egy Irán elleni katonai csapásról. Ne tessék megijedni, Izrael nem fog támadni. Meg van neki tiltva. Armageddon és a világvége, amiröl a sátánista csürhe álmodozik, el fog maradni.

Itt például arról filozofálnak nagyban, hogy Obama az újraválasztása érdekében állítólag támadni fog. Nem fog.

http://www.jovonk.info/2012/10/10/heteken-belul-megtamadhatjak-irant

Obamát mint egyfajta "reverzibilis trójai falovat" ültették az USA elnöki székébe a "templomosok", az USA egykori alapító atyáinak mai utódai, akiknek már nagyon tele a hócipöjük Izraellel és a koszos kis cionistákkal. Különösen a 2001. szept. 11-i merényletek óta, melyek mögött a cionista elit állt.

A Templomos Lovagokból alakult ki valamikor a 15.-16. században a korai, még nem sátánista szabadkömüvesség. Ezek közül késöbb sokan az újvilágban, Amerikában kötöttek ki. George Washington és a többiek.

Az amerikai hadsereg vezérkari tábornokai közül is sokan a "templomosokhoz" tartoznak. Ezért nem tudta anno George Bush se megtámadni Iránt.

Egy másik cikkében a jovonk.info az anglo-cionista Mitt Romney-tól várja a "megvilágosodást". Nos, kedves olvasó, most inkább Ön próbáljon meg megvilágosodni: gondolkozzon el azon, hogy lehet az, hogy egy állítólagos "nemzeti radikális" weboldal, miért épp egy neokonzervatívtól, egy keménykötésü  anglo-cionistától várja a "megvilágosodást".

(azért, mert a jovonk.infot mosszados kurvák szerkesztik)

Vagy tessék mondjuk utánanézni annak is, hányszor találkozott kétoldalú, hosszabb megbeszélések céljából Orbán Viktor Barack Obamával? Nullaszor. Nem véletlen... Tessék megnézni, inkább kivel találkozgat Orbán: grúz, azerbajdzsáni, szaúdi, arab-emirátusi stb. vezetökkel. Minden a Likud és Netanjahu szövetségesei. Ki nyíltan, ki titokban. És minden harmadik világháború párti "messianiszták." Szintúgy nem véletlen.

Orbán a megdöntése elött pár nappal találkozott a szintúgy izraeli-bábu, sátánista Mubarakkal is.

Orbán maga is "messianiszta", ezért próbálta meg a "világforradalmi" oldal 2011. okt. 23-án megkeverni a kakit egy kicsit Magyarországon eröszakos tüntetésekkel és provokációkkal, hátha sikerült volna ezzel megbontani a FIDESZ egységét. Ez volt az egész dolog mélységi titka. Máig sajnálom, hogy akkor a "világforradalmisták" ellen irkodtam. Nem akartam egészen elhinni, miféle szerzet valójában Orbán.

De "Sátánka" mára kegyvesztett lett a teremtöinknél.. Mára csak a Földön maradt sok, de egyre árvább követöje.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr5518128060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása