Pokolra velük!

Pokolra velük!

A katolikus és más vallások (sötét) babiloni titkaiból - 1. rész

2013. augusztus 04. - nem_programozhato

Bármilyen hihetetlenül is hangozhat egyesek számára, de annak megértéséhez, hogy mi zajlik most, a jelenlegi emberi civilizáció végnapjaiban, egészen a mostani ember megteremtésének a kezdetéig kell visszamenni, a két nagy tábor, az emberiséget támogató („Isten“) ill. ellenzö (sátánista babiloni) ET frakciók közti viaskodások történetéig. El kell végezni annak öszinte és alighanem kellemetlenül hangzó azonosítását is, hogy a jelenlegi világvallások alapítói és vezetö személyiségei tényleg „Istenhez“ tartoznak-e hüséggel, avagy inkább a „Nagy Babiloni Szajha“ (Whore of Babylon, http://en.wikipedia.org/wiki/Whore_of_Babylon ) kiszolgálói.

 

De mindenekelött – az írás elsö részében - pár kulcsfontosságú alapinformáció azok számára, akik újak a témában, „kérdések és válaszok“ formájában.

Kérdés: Honnan származik az emberi faj?

A földi embert az aldebarani csillagrendszerböl származó, szökehajú, fehérbörü humanoid ET-k hozták létre a Rhesus emberszabású majomfajok és a saját genoméjuk többlépéses hibridizálásával. Igen, ez azt is jelenti, hogy minél fehérebb egy ember böre, annál közelebb áll genetikailag a „teremtökhöz“. (bövebben az Emberiség származása 1. rész c. írásban) . A négerek például a legkorábbi hibridizációkból származnak, s genetikailag egy picit közelebb állnak a majomhoz, de még bennük is több mint 90 százalékban elohim ET genomé található. Most kezdenek a tudósok rájönni arra is, hogy nemcsak Ausztrália öslakosai sötétbörüek, de még Kína és Ázsia öslakosai is feketebörüek voltak, akik kb. 50 000 évvel jöttek a térségbe Afrikából.

Az elsö kínaiak feketék voltak

 

(The First Chinese were Black)

http://www.trinicenter.com/FirstChinese.htm

Ez egyébként jól látszódik a szibériai öslakosokon is, akik kb. 75%-ban sárga és 25%-ban fekete keverékek. Az emberi faj származásának bölcsöje pedig Afrika, itt hibridizáltak az ET-k elöször, több mint 100 000 évvel ezelött.

S igen, még a sötétbörü dél-amerikai indián törzsek teremtöi is az elohim ET-k voltak, az ösindián vallások „istenei“ is valójában ugyanazok az "entitások" voltak mint a mi „keresztény isteneink“ (lásd Emberiség származása - 3. rész )

Kérdés: Én ebben nem hiszek. Az ember igenis az evolúció terméke.

Év tízmilliókig a majmok legföképp arra voltak képesek, hogy lemásszanak a fáról, semmilyen más fejlödés nem jellemezte öket. Az utóbbi pár tízezer év viszont hirtelen elegendö lett ahhoz, hogy ezek a „majmok“ kifehéredjenek, metropoliszokat kezdjenek el építeni, másodfokú matematikai egyenleteket kezdjenek el megoldani és kijussanak a világürbe. Aki azt hiszi, hogy a „majmok“ (vagyis mi) ide pusztán véletlenszerü evolúciós-adaptációs folyamatok következtében jutottunk el ilyen röpke idö alatt, annak baj van az intelligenciájával.

Evolúció bár létezik, de sokkal-sokkal lassúbb folyamat attól, mint Darwin hitte. Amikor ugyanis fellép egy kezdeti genetikai mutáció egy faj némely egyedeiben, s ezek a genetikailag mutált egyedek közösülnek a még nem mutált (többségi) egyedekkel, a genetikai mutáció az utódokban gyakran visszacsinálódik. Hogy borzalmas lassúsággal mégis új faj jöjjön létre, ahhoz mindenekelött területi elválasztásra is szükség van, vagyishogy a mutált egyedek csakis mutált egyedekkel közösülhessenek. Na most, hogy a csodában fordulhatott elö, hogy ugyanazon földrajzi területen belül (fekete Afrikában), a majmok egy része hirtelen civilizációt kezdett el építeni, a másik része viszont megmaradt ugyanolyan primitív majomnak mint 100 000 évvel ezelött is volt, vagyis genetikailag nem változott semmit. Ez sehogyse fordulhatott elö.

Kérdés: Meddig él el egy humanoid ET?

Ebben a három dimenziós világban sok-sok ezer évig (a magasabb dimenziók történetét most inkább hagyjuk). A földi ember sajnos NEM a teremtés koronája, hanem nagyonis alacsonyan áll a hierarchiában, valahol a földi állatvilág és a humanoid ET-fajok birodalmának határán.

Például egy kutya túlél 5-15 rovargenerációt, egy földi ember túlél 10-12 kutyagenerációt, egy humanoid ET pedig túlél „X“ földi emberöltöt. Az „X“ szám valahol 10 és 1000 között van, humanoid ET fajtól függöen. Amikor egy faj eléri azt a fejlettségi szintet, hogy rájön a mélységi ürutazás rejtelmeire, általában rájön arra is, hogy az öregedés üteme genetikailag manipulálható, s hogy az öregedés valójában nem a test elhasználódásának a következménye, hanem genetikailag van kódolva, s ez a genetikai kódolás megváltoztatható. Az emberi DNS-be van belekódolva a test biokémiai reakcióinak "alakulási mikéntje“ és üteme. Már ha azt képesek lennénk „beprogramozni“ az emberi DNS-be, hogy az emberi testben ne keletkezzen olyan sok erösen reaktív ún. „szabad gyök“, valószínüleg pár száz évvel meghosszabbítanánk az élethosszunkat.

A teremtöink a mi élettartamunkat sajnos 120 évre „kódolták be“. Ez benne van még a bibliai Ószövetségben is.

"És monda az Úr: Ne maradjon az én lelkem örökké az emberben, mivelhogy ő test; legyen életének ideje száz húsz esztendő." (Mózes 1, 6:3)

Kérdés: Mindez azt jelenti, hogy azok az ET vezetö személyiségek és tudósok, akik genetikailag létrehozták a jelenlegi emberi fajt, még élnek?

Igen, többen közülük még mindig élnek, s tagjai az aldebarani „vének tanácsának“ , mely az elohim civilizációt kormányozza.

Kérdés: Kik ezek az ET humanoidok, s milyen csoportokba sorolhatók?

1. A „jahvista csoport“, akik (inkább) pártfogói az emberi fajnak

2. A „Sátánnak“ nevezett ET-humanoid és követöi, akik az emberi faj elpusztítására törekednek. A kezdetektöl fogva ellenezték az emberiségnek nevezett genetikai kísérletet, mivel a földi embert gonosznak és gyengének tartják.

Legmagasabb szinten ezen két csoport, ill. a földi követöik közti harcokról szól gyakorlatilag az egész emberi történelem, az idök kezdetétöl kezdve egészen a mostani végsö idökig.

A Jahve nevezetü ET humanoid, akit a Biblia „Istenként“ tisztel, az aldebarani vének tanácsának az elnöke.

A jahvista csoporthoz sorolható több, Aldebaranból származó „arkangyal“ mint Mihály, vagy Odin, a skandináv népek „istene“ , na és természetesen Jézus, aki Jahve fia (innen az „Atya és Fiú“).

Kérdés: Az összes világvallást ez az „égi erö“, az elohim ET-k hozták létre?

Természetesen. Ha az ember felnyitja például a Koránt, láthatja, hogy annak prófétái nagyrészt ugyanazok a személyek mint a keresztény és zsidó vallások ószövetségi prófétái. Az az „entitás“ pedig, amit a keresztények Jézusként ismernek és várják a visszatértét, ugyanaz mint a zsidók Messiása, vagy a Hinduk Krisnája (szintén várják a visszatértét) vagy a buddhizmus Maitrejája (szintén várják a visszatértét) és a muzulmánok Mahdi imámja (szinén várják a visszatértét).

A keresztény vallások misztikus „Istene“, a muzulmánok „Allahja“, a zsidók Jahvéja, Jehova Tanúinak Jehovája vagy a középkori gnosztikusok „Jabadollahja“ szintén ugyanaz az „entitás“: Jahve, az aldebarani vének tanácsának elnöke. Ne feledjük, hogy a keresztény Bibliában is csak késöbb, a középkorban lett átírva „Jahve“ „Istenre“.

Kérdés: Miért hozták létre az elohim ET-k a vallásokat?

Misztifikáció céljából. Nem akarták, hogy a földi ember megtudja a teremtésének valódi hátterét.

Rael: Intelligens dizájn c. könyve szerint (11. oldal):

„De a mi (elohim) bolygónk lakói felháborodtak azon, hogy (a Földön) „lombik bébiket“ csináltunk, és félö volt, hogy ez pánikot kelthet köreikben. Attól féltek, hogy ezek az emberek veszélyt jelenthetnek számukra, ha tudásuk és képességeik jobbnak bizonyulnak a teremtöknél. El kellett köteleznünk magunkat, hogy primitív állapotban hagyjuk öket élni, és semmit nem tárunk fel nekik a tudományokból, s hogy cselekedeteinket titokzatossá tesszük.“

Utóbbi eszközei voltak a vallások. A 20. században a kommunista propagandának lényegében igaza volt abban, hogy a vallások csak arra jók, hogy tudatlan, primitív állapotban tartsák az embereket.

A Vatikán mindig is üldözte azt a nézetet, hogy a teremtök valójában hús-vér humanoidok voltak, ez maguknak a teremtöknek a kérésére történt (föleg a sátánista frakció kérésére)

S ezzel el is érkeztünk az utolsó nagy kérdéshez: az összes világvallást a jahvista, emberbarátabb elohim frakció hozta létre?

Nem! Az erre a kérdésre adott válasz fogja alkotni a cikksorozat második részét, s alighanem sokak számára sokkoló lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr5018128078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A katolikus és más vallások (sötét) babiloni titkaiból – 2. rész | 2016.01.03. 09:34:31

[…] tartozott a Jézus-Jahve illetve melyik a „pogány-sátánista“ ET vonalhoz. Mint már az elsö részben írtam, az elohim „vének tanácsának“ tagjainak élettartama általában több ezer év, így […]

Isten=Jahve=Él=Kronosz=Szaturnusz | 2016.01.03. 10:15:32

[…] mindenekelött elevenítsünk fel pár fontos információt a A katolikus és más vallások (sötét) babiloni titkai – 1.rész c. írából azok számára, akik újak a […]
süti beállítások módosítása