Pokolra velük!

Pokolra velük!

A katolikus és más vallások (sötét) babiloni titkaiból - 2. rész

2013. augusztus 10. - nem_programozhato

Kezdjük el tehát annak azonosítását, hogy a különbözö törtélelmi korszakokban melyik „isten“ tartozott a Jézus-Jahve illetve melyik a „pogány-sátánista“ ET vonalhoz. Mint már az elsö részben írtam, az elohim „vének tanácsának“ tagjainak élettartama általában több ezer év, így túlélték az ókor számos civilizációját, de az egyes civilizációkban más-más nevek alatt voltak ismertek.

Ez természetesen érvényes a Sátán nevezetü elohim humanoidra is. Az ókori Görögországban például ez az „entitás“ Zeuszként volt ismert . Nem, ez nem valami vicc akart lenni.

Jelenések könyve 2, 12-13:

12

A Pergámumbeli gyülekezet angyalának írd meg: Ezt mondja az, akinél a kétélű éles kard van:

13

Tudom a te dolgaidat, és hogy hol lakol, ahol a Sátán királyiszéke van; és az én nevemet megtartod, és az én hitemet nem tagadtad meg Antipásnak, az én hű bizonyságomnak napjaiban sem, aki megöleték nálatok, ahol a Sátán lakik.

A Sátán az ókori Görögországban a Jelenések könyve szerint is Pergámumban lakott, ahol a „királyiszéke” volt. Melyik görög „istennek” is volt Pergánumban az oltára és a tempoma?

Zeusznak természetesen.

http://www.merriam-webster.com/dictionary/pergamum

"...including the great altar of Zeus, which are now housed in Berlin's Pergamon Museum."

A pergámomi Zeusz oltár egyik másolata a berlini Pergamon múzeumban található. A rideg katonai stílusa elsö látásra szembetünö:

 

pergamom_zeusz_oltar

Tudjuk, hogy a nácik is sátánisták voltak. Mit gondol a Tisztel Olvasó, Nürnbergben, a Zeppelin mezöt és a Grandstandot, ahol Hitler a nagy náci dísszemléket tartotta, minek a mintájára is építették ki?

Természetesen Zeusz (vagyis a Sátán) oltárának mintájára.

http://germanhistorydocs.ghi-dc.org/sub_image.cfm?image_id=2106

„This photograph depicts the Zeppelin Grandstand, which occupied part of the Nazi party rally grounds in Nuremberg. Designed by Albert Speer and modeled on the Greek Pergamon Altar

 

„Albert Speer által tervezve a görög Pergamon oltár mintájára

A Grandstand 1938-ban a nagy nürnbergi náci dísszemlék idejében így nézett ki:

nurnberg_grandstand

S most, a hellénisztika után jöjjön egy kis katolicizmus... Mit is mondanak a katolikusok (de több más "keresztény" vallás hívöi is) az imák után? Azt hogy “Ámen”.

Ha tudnák, hogy kit is imádnak ezen szó kiejtésével valójában… Nem, ez se vicc akar lenni. Nézzük meg például, mi található a magyar wikipédiában az Ámon címszó alatt:

Ámon (más elnevezések: Ámun, Ámen, Imen, Ammon, Hammon)“

(Ámon tehát ugyanaz mint Ámen)

„Ámon kultuszának előretörésével összeolvadt az addig különálló Ré napistennel és Hórusz égistennel, elnevezése ekkor Ámon-Ré lett”

Egy egyiptomi pogány napistent imádnak a katolikus hívök az “Ámen” szó kiejtésével! S az az elohim ET “entitás”, aki az ókori Egyiptomban Ámen, Ámen-Ré és Hórusz nevek alatt “futott”, késöbb, az ókori Görögországban Zeusz néven volt ismert!

http://en.wikipedia.org/wiki/Amun

„... and as Zeus Ammon came to be identified with Zeus in Ancient Greece.”

“… és Ámon, késöbb az ókori Görögországaban, mint Zeusz vált ismertté.”

Nem, nem bántani akarok, de ez az igazság.

Ámen = Zeusz = S...

A Vatikánban a Szent-Péter téren máig ott található a hatalmas óegyiptomi obeliszk, mely az ámonista termékenységi kultusz idején a férfi nemi szervet szimbolizálta Óegyiptomban. A leglényegretöröbb összefoglalót ezekröl a dolgokról ebben a 2010-es ONI kiszivárogtató jelentésben találtam:

http://www.whatdoesitmean.com/index1336.htm

“Keresztrefeszítése közeledtével Jézus kitagadta Pétert és figyelmeztette a többi apostolokat is az árulására. Péter a „Pál apostol“ néven ismert mithraista befolyása alá került, majd Jézus halála után megalapította a mai világban „Katolikus Egyházként“ ismert szervezetet az óbabiloni Marduk és az óegyiptomi Ámon termékenységi-kultusz tanait felhasználva."

Péter és Pál sohasem volt a Jézus-Jahve oldal híve, hanem a pogány-sátánista ET „isteneket“ szolgálták. A katolicimus tehát valójában soha nem szolgálta „Istent“ (a Jézus-Jahve vonalat).

A mithraizmus is pogány misztérium-vallás volt, mely az ókori Rómában volt nagyon elterjedt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Mithr%C3%A1sz Marduk pedig Babilonban volt ennek a Jahve-ellenes („Isten ellenes“) ET elohim frakciónak a fö képviselöje.

Minden olyan kultusz, ami:

1. ember-áldozatot is megkövetelt a híveitöl

és/vagy

2. jelen volt benne a napimádat vagy a misztikus „bolygó szimbolika“ (Vénusz, Jupiter stb.),

... ennek a nem túl emberbarát „pogány-sátánista“ ET frakciónak a kreációja volt - az egész emberi történelem során!

Legyen szó akár a dél-amerikai maja indiánok nagy emberáldozós vérengzéseiröl jó ezer évvel ezelöttröl, vagy az illuminátus Windsor dinasztia mostani 21. századi titkos gyerekáldozásairól a Balmoral kastélyban, vagy akár a sátánista zsidók 19. századi magyarországi gyerekáldozásairól. Ezek mind-mind ugyanannak az erönek áldoznak.

Az illuminátusok és a sátánista zsidók gyerekáldozáskor általában szökehajú-kékszemü fiatalokat (gyerekeket) ölnek meg, aminek az a rejtett jelentése, hogy ezzel „istent“ (vagyis Jézust és Jahvét) támadják. A szöke haj és a kék szem az aldebarani teremtöinket jelképezi.

 

Tessék megfigyelni, hogy például az alábbi 19. századi magyarországi festményen is a feláldozni való fiatal nönek szöke haja van:

Munkácsy Mihály meztelen nőt ölő zsidókat festett?

http://index.hu/kultur/2013/03/04/antiszemita_pornot_festett_munkacsy_mihaly/

zsido_noaldozas

Az 1998-as hírhedt körmendi rituális gyerekgyilkosság áldozata is szöke volt:

http://kuruc.info/r/39/14186/

„Senki sem értette, hogy a jó kedélyű, szorgalmas, segítőkész szőke kislánynak miért kellett meghalnia.”

Zsófit ráadásul 11 évesen ölték meg, mely szám a halál szimbóluma a Kabbalában.

Az alábbi „elsöszámú hivatalos fotó” pedig a „szentatya” 2010-es edinburghi látogatásakor keltett felháborodást bennfentes körökben a rejtett-okkult jelentése miatt: a képen a világ két leghatalmasabb sátánistája, a pápa és az angol királynö látható, a háttérben pedig egy szökehajú-kékszemü kisfiú... Forrás: http://publicintelligence.net/united-kingdom-and-the-holy-see-historical-photos/

papa_windsor

A zsidók a Sátánt Moloch néven imádják:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Moloch

"A Kr. e. 8-7. században Izraelben is megjelent Moloch kultusza (2Kir 23,10; Jer 32,35), olykor gyermekeket is áldoztak neki a zsidók, a Kidron-patak völgyében. A kultusz főleg az északkeleti és a keleti sémi népek körében élt, innen vehették át más törzsek is. A törvény tiltotta ezt a kultuszt (Lev 18,21; 20,2-5), mert Jahve áldozatkészséget kíván, az emberáldozat azonban utálattal tölti el."

Utóbbi azért van, mert ezzel az áldozással Moloch követöi valójában Jahvét („Istent”) támadják.

A kánaánita mitológiában pedig a Sátán Baál néven volt ismert:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Ba%C3%A1l

Baál – akárcsak apja, Él – állata a bika, attribútumai a bikaszarvas sisak és a kezében tartott villám. A hellenizmus idején Zeusz és Jupiter istenekkel azonosították”

Ez mind-mind ugyanaz az „entitás”.

Zeusz, Marduk, Moloch, Baál, Hórusz, Ámon, Ré = Sátán.

Hórus szeme pedig ugyanaz mint Ámon-Ré szeme ugyanaz mint Moloch szeme:

horusz_szeme

---------------------------------------

Addendumok

nem_programozhato, augusztus 13, 2013

A vénszipirtyó piros kabátban, sátánista pentagrammal és szabadkömüves körzövel a "növérje" vörös övén.

Azok számára, akik hihetetlennek találnák az állításomat Balmorallal kapcsolatban. Tegyék fel azt a kérdést is, hogyha a pápa ilyenekkel találkozgat, az jót jelent-e.

/nem_progr

Forrás: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2287402/Healthy-happy-Queen-leaves-hospital-smiling-treated-nasty-stomach-bug.html

oreg_erzsi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr2418128080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A kezdet és a vég: Sumer szent kurtizánjaitól az Egyesült Államokig | 2016.01.03. 09:37:20

[…] nem más mint a Sátán (lásd. A katolikus és más vallások (sötét) babiloni titkaiból – 2. rész) , ebböl is világos, hogy az „istennö“ nem az „Urat“, vagyis a jahvista ET tábort […]

Szphinxek, obeliszkek és az illuminátus-sátánista Habsburg dinasztia | 2016.01.03. 10:28:32

[…] A katolikus és más vallások (sötét) babiloni titkaiból – 2. rész-ben írtam: […]

Azok a fránya templomtornyok | 2016.01.03. 11:03:55

[…] A katolikus és más vallások (sötét) babiloni titkaiból – 2. rész-ben írtam: […]
süti beállítások módosítása