Pokolra velük!

Pokolra velük!

Az elpogányosított kereszténység (melytöl tulajdonképpen még az iszlám is „istenibb“)

2014. május 28. - nem_programozhato

Megj: ezeknek a dolgoknak végre közismertté kell válniuk, mégha milyen sokkolóak és kegyetlenül hangzanak is. Sajnos jószándékú vallásos emberek százmilliói vannak félrevezetve, s fogalmuk sincs arról, hogy valójában mit imádnak, s hogy mi folyik körülöttük.

Az elsö hatalmas „kijózanító pofonként“ ajánlanám, amit már az Isten=Jahve=Él=Kronosz=Szaturnusz c. írás alatti kommmentbe írtam:

(aki már olvasta, nyugodtan átugorhatja)

 

bibliotecapleyades.net:

http://www.bibliotecapleyades.net/cienciareal/cienciareal20.htm

The number, "13" is considered divine by the occultist for a couple of reasons: 1. The Bible assigns '13' the meaning of "rebellion against constituted authority"...
stb. stb.
Fordítás: A sátánisták különösen hisznek a számok erejében. ... A 13-as szám különösen nagy okkult jelentöséggel bír két okból is:

1.A Biblia a 13-as számot a legfelsöbb hatalom elleni lázadás szimbólumának tartja, illetve a romlottságénak, melyet a Sátán okozott azzal, hogy fellázadt Isten ellen.

2.Az okkultisták a 6-os számot az „ember számának“, a 7-es számot pedig az isteni tökéletesség számának tartják.

Amint tehát az okkultista feljebb kerül „Jákob lajtorjáján“ az okkult képességeinek tökéletesítése terén, a 13-as szám jelképezi az „isteni tökéletesség“ állapotát, melyet saját erejéböl ért el, valamint az illumináltság állapotát (6+7=13)

Mint ahogy a Vatikán weboldalán is szerepel:

http://www.news.va/en/news/habemus-papam-cardinal-bergolio-elected-pope

„Billowing white smoke appeared from the chimney over the Sistine chapel at 7:06 p.m "

"Gomolygó fehér füst jelent meg a Sixtus-kápolna kéményéböl 7:06-kor" (2013. március 13-án)

Vagyis 13.3.13-án 7:06-kor (7+6=13).

Ez a bibliotecapleyades.net–en található írás kétségkívül hiteles, mivel a jelenlegi pápa megválasztásánál is szemlátomást ugyanezt az okkult-sátánista szám-misztikát használták.

S ezen cikk egyik forrásaként is ezt a bibliotecapleyades.net-en található írást fogom használni!

A korai kereszténység még hiteles volt, viszont attól a pillanattól kezdve, amikor I. Constantinus római császár is „felvette a kereszténységet“ az i.sz. 4. században, biztosak lehetünk abban, hogy már teljesen hamis, pogány-sátánista vallássá vált, melynek uralkodó pápái titokban már a pogány-sátánista oldalnak hódoltak, s a sumer-babiloni Ishtar-Szemiramiszt imádták, aki „allegorikusan“ „Nagy Babiloni Szajhaként“ v. "asszonyként" is ismert a Jelenések könyvében.

Jézus valójában évekkel korábban született, állítja a pápa

(Jesus was born years earlier than thought, claims Pope)

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/the-pope/9693576/Jesus-was-born-years-earlier-than-thought-claims-Pope.html

Az igazság az, hogy a Vatikánnak soha a büdös életben fogalma se volt, hogy az az aldebrani-földiember keverék humanoid, akit a katolicizmus „Jézusként“ emleget, mikor született.

„Jézus“ valódi neve egyébként is Immanuel volt, „köznapi“ nevén pedig Esu-nak hívták.

A „Jézus“ név a pogány-sátánista oldal találmánya, melyet három pogány-sátánista napisten nevéböl kotyvasztott össze Jahve fiának, Immanuelnek (Esu-nak) a megcsúfolása céljából a sötét oldal.

Ilyen szempontból tulajdonképpen még az iszlám is jóval „keresztényibb“, mivel „Jézus“ nemcsak ezen vallás egyik legföbb prófétája, hanem mint Isa-t (Esu-t) a valódi nevén emlegeti!!

Lásd:

Jesus in Islam

http://en.wikipedia.org/wiki/Jesus_in_Islam

"Isa ... ( ... translit.: Isa ), known as Jesus in the New Testament, is considered to be a Messenger of God and al-Masih (the Messiah) in Islam."

Az egész ún. „Szent Bibliában“ nullaszor fordul elö az Esu név, s az Immanuel is mindössze háromszor található meg, ebböl az Újszövetségben mindössze egyszer:

Máté Evangéliuma:1:23

"Ímé a szűz fogan méhében és szűl fiat, és annak nevét Immanuelnek nevezik, ami azt jelenti: Velünk az Isten."

Az ószövetségi Ézsaiás könyve még sok száz évvel Immanuel születése elött íródott, s az érdekessége az, hogy a 7. és 8. fejezetben Jahve kinyilvánítja, az ö genetikai állományából „szüznemzett“ prófétát fognak küldeni a jövöben a Földre, nem kis problémákat okozva ezzel a luciferiánus-sátánista lázadóknak:

Ézsaiás könyve:7:14

"Ezért ád jelt néktek az Úr maga: Ímé, a szűz fogan méhében, és szül fiat, s nevezi azt Immánuelnek"

Ézsaiás könyve:8:8

"És becsap Júdába, és megáradván átmegy rajta, s torkig ér, és elterjesztett szárnyai ellepik földednek szélességét, oh Immánuel"

Nemcsak a nevét csúfolták meg Esu-nak, de még a születési dátumát is azzal, hogy december 25-ére „állították be“ (holott fogalmuk se volt, hogy valójában mikor született), december 25-e viszont közismerten a pogányok téli napforduló ünnepe volt, amely még az Ishtar-Szemiramisz által alapított babiloni pogány vallásokban vált ritualisztikus dátummá!

Ishtar-Szemiramisz az az „istennö-hölgyike“, akit a sátánisták (a jelenlegi világ vezetöi) titokban mind a mai napig egy köbagoly-bálvány formájában imádnak a Bohemian Grove-ban (lásd. A kezdet és a vég: Sumer szent kurtizánjaitól az Egyesült Államokig c. írást)

Hasonlóan a pogány-sátánista kalendárium jelentös dátumai szerint ünnepeljük a húsvétot is, Esu megcsúfolása céljából.

A húsvéti nyúl és a húsvéti tojás szintén pogány-sátánista szimbólum volt, utóbbi Babilonban Ishtar-tojásként volt ismert.

Jahve kedvenc állata a bárány volt, föleg ennek a húsának a fogyasztását javasolta a híveinek is. Jahve kifejezetten undorodott a vértöl és az általa rendkívül tisztátalannak tartott disznótól is. Innen származik egyébként a disznóhús fogyasztásának tilalma és a teljes kivéreztetés megkövetelése is mind a judaizmusban mind az iszlámban (utóbbiban Jahve Allahként volt ismert), s ez még a keresztény Ószövetségben is benne van:

Mózes V. könyve:14:8

"És a disznót, mert hasadt ugyan a körme, de nem kérődzik; tisztátalan legyen ez néktek. Ezeknek húsából ne egyetek, holttestöket se illessétek"

(lévén a zsidó Tóra, a keresztény Ószövetség és a Korán számos fejezete egy és ugyanaz)

A levágott állat teljes kivéreztetése a judaizmusban kóser-vágásként, az iszlámban pedig halal-vágásként ismert. A kereszténység ezt is elhagyta, bárha csak ezt hagyta volna el, ez nagyon könnyen megbocsátható lett volna, s most nem kellene a világ elpusztítása miatt aggódnunk!

De vissza Ishtar-Astaróthoz:

Ishtar a világ különbözö kultúráiban legalább 20 más néven ismert. Ez amiatt van, hogy miután az aldebraniak leverték a babiloni lázadást (Bábel-tornyának története), a lázadókat szétszórták a világ sok más népe közé. Ishtar-Astarót volt a babiloni lázadók egyik fö vezetöje.

Ishtar, Astarót, Szemiramisz, Lilith, Disa, Isis, Shingmoo, Herta, stb. – ez mind ugyanaz a „hölgyike“.

Róla nevezték el a világ sok nyelvében a liliom (mint Lilith) nevü virágot is, ami találó, lévén gyönyörü de eléggé büdös növényröl van szó.

És igen, Ishtar az a bizonyos „asszony“, az allegorikus „nagy babiloni szajha“ is (http://en.wikipedia.org/wiki/Whore_of_Babylon), akiröl a Jelenések könyvének 17. fejezetében is szólnak a végsö idökre vonatkozó próféciák!

Ishtar-Szemiramisz jelenkori fö „megtestesítöje“ pedig a pápa.

pope_as_the_woman

Nem viccelek!

http://biblia.hit.hu/bible/21/REV/17

Jelenések, 17. fejezet:

4  "Öltözött vala pedig az asszony bíborba (vagyis sötétlilába – szerzö megj.) és skarlátba, és megékesíttetett vala aranynyal és drágakővel és gyöngyökkel, kezében egy aranypohár vala, tele útálatosságokkal és az ő paráznaságának tisztátalanságával"

 

pope_purple_woman

 

A bíborról lettek elnevezve a bíborosok is :)

Jelenések, 17:5

5   És az ő homlokára egy név vala írva: Titok; a nagy Babilon, a paráznáknak és a föld útálatosságainak anyja. (vagyis Ishtar! – szerzö megj.)

"Babilon" pedig ez a jelenlegi globalista világrend, melynek tényleges központja a Vatikánban van.

A város, aminek hét dombja van, és az „asszony“ ül rajta, pedig Róma, a hét domb városa.

Jelenések könyve, 17. fejezet:

9  Itt az elme, amelyben van bölcseség. A hét fő a hét hegy, amelyen az asszony ül;

15  És monda nékem: A vizek, amelyeket láttál, ahol a parázna ül, népek azok és sokaságok és nemzetek és nyelvek.

18  És az asszony, amelyet láttál, ama nagy város, amelynek királysága van a földnek királyain.

Szóval, kellemes vallásgyakorlást! (de Esu aligha fog örülni neki a visszatértekor...)

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr9718128136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

“Ebolajárvány” az USA-ban | 2016.01.03. 10:45:05

[…] s a „doktor bácsin“ is védööltözet helyett lila ing van, csak nem oly értelemben, mint a Jelenések könyvének 17. fejezetében a „babiloni szajhán“ […]

A cél a júdeo-keresztény és iszlám világ egymásnak ugrasztása | 2016.01.03. 11:23:27

[…] baljós jel mindenki számára, hogy a jelenlegi óriási menekültáradat befogadását mind a sátánista pápa, mind Magyarország talán leghírhedtebb politikusa Gyurcsány Ferenc is […]

Lindsay 2016.01.04. 05:32:13

Go through the articles they share: If rivals are creating a lot of content, this will help you see how they may be selling it and just how it's received by their particular market.

Magasabb fokozatba kapcsolták az iszlám és júdeo-keresztény világ egymás ellen hangolását | 2016.01.10. 21:33:39

[…] Lásd itt: Az elpogányosított kereszténység (melytöl tulajdonképpen még az iszlám is „istenibb“). […]

Minden út a “szajhához” vezet | 2016.01.10. 22:50:44

[…] Az elpogányosított kereszténység (melytöl tulajdonképpen még az iszlám is „istenibb“) c. […]
süti beállítások módosítása