Pokolra velük!

Pokolra velük!

A németek nukleáris hamis-zászlós merényletet hiúsítottak meg

2014. július 10. - nem_programozhato

A médiumok úgy tálalták a legújabban mindennél erösebben felcsapott német-amerikai ellenségeskedést, hogy az állítólag még mindig „a Snowden kiszivárogtatások miatt van“, de azt már nem részletezték, hogy egy több hónapja lezajlott esemény miatt miért kellett épp most:

1. Kétszer is bekéretni az amerikai nagykövetet a német külügyminisztériumba

http://rt.com/news/171528-germany-us-spying-cia/

"US Ambassador John Emerson has been called in to meet a senior official at the German foreign ministry early on Wednesday... Emerson was previously summoned to the Foreign Ministry on Friday following news of the first case."

2. Azonnali hatállyal kitiltani Németországból a berlini CIA rezidenst

Merkel szerint Amerika leírta magát

"Kiutasítják Németországból az amerikai titkosszolgálatok képviselőjét"

http://magyarhirlap.hu/cikk/727/Merkel_szerint_Amerika_leirta_magat

3. Miért volt pár napon belül több nagykaliberü letartóztatás:

http://www.origo.hu/nagyvilag/20140709-ujabb-kemugyet-vizsgal-berlin.html

"A Die Welt című német lap arról értesült, hogy a gyanúsított a német hadsereg egyik katonája. Szakértők úgy vélik, hogy az újabb ügy a múlt héten őrizetbe vett német kettős ügynök eseténél is súlyosabb lehet.

...

A Süddeutsche Zeitung című napilap arról számolt be, hogy a férfi a német védelmi minisztérium alkalmazottja, katonai területen dolgozott, és azzal gyanúsítják, hogy kémkedett az Egyesült Államoknak.

...

Múlt szerdán a német szövetségi hírszerző szolgálat (BND) egyik munkatársát vették őrizetbe, amiért a vádak szerint az Egyesült Államoknak kémkedett.“

4. S miért fakadt ki Merkel a napokban majdhogynem teljesen önkívületlenül az amerikaiakra:

http://www.reuters.com/article/2014/07/10/us-germany-usa-spy-official-idUSKBN0FF1GU20140710

„... in a dramatic display of anger from Chancellor Angela Merkel at the behaviour of a close ally after officials unearthed two suspected U.S. spies.“

Nos, azért mert a CIA nukleáris hamis-zászlós támadást akart végrehajtani Németország ellen, amit aztán a nemrég Irakban megjelent „mesterséges mumusra“, az ISIS nevü „muzulmán hadseregre“ kentek volna, s ami aztán kellö ürügyet szolgáltatot volna a Közel-Kelet lángra lobbantására, és egy harmadik világháború kirobbantására a muzulmán és júdeo-keresztény világ közt.

Most júliusban ünnepeljük az elsö világháború kitörésének kerek századik évfordulóját, ami ezt az idöszakot különösen veszélyessé teszi, mivel „bizonyos körök“ mindent el fognak követni a harmadik nagy világégés kirobbantására is 2014 júliusában.

Ebben a legutóbb megjelent ONI írásban is sok igazság van.

A veszély még nem múlt el, még lehetnek kísérletek. A tömegeket a médiumok nukleáris és/vagy vegyifegyver támadás bekövetkeztére kondicionálják:

Irak: nukleáris anyagot zsákmányoltak a lázadók

http://www.atv.hu/kulfold/20140710-irak-nuklearis-anyagot-zsakmanyoltak-a-lazadok

ÉRTSD: nukleáris hamis-zászlós merénylet lehet készülöben.

Vegyifegyver raktár a szélsőségesek kezén

http://nepszava.hu/cikk/1026543-vegyifegyver-raktar-a-szelsosegesek-kezen

A hónap utolsó harmada, július 28-a és környéke még rázós lehet.

Ezeket az „iraki lázadókat“ (az ISIS-t) ugyanazok a körök hozták létre, amik korábban az Al-Kaidát is: a CIA, Izrael és Szaúd-Arábia.

A végcél a harmadik világháború, vagyis az iszlám és a júdeo-keresztény világ egymásnak ugrasztása. Bármi áron!

Elemzés: Egy újabb kérdőjel a Közel-Keleten-avagy mesterséges 'dzsihád' a végső terv részeként ?

http://vilaghelyzete.blogspot.sk/2014/07/elemzes-egy-ujabb-kerdojel-kozel.html

„Talán a végső terv része... Az iszlám és a zsidó-keresztény világ összecsapásának előkészítése, ahogy már leírták 1871-ben.... Eddig a három világháborúból kettő a terv szerint valósult meg...... Mintha borotvaélesen kezdenének kirajzolódni a harmadik "napirendi PONT" keretei és feltételei....

...

"A harmadik világháborúra azért kerülne sor, hogy megoldja a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktust. A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez előkészítené a háttérerők illuminátus világközpontjának az átfogó és teljes hatalomátvételét.“

S ezért dobálnak be újabban a médiumokba mindenféle, elsö látásra megmosolyogtató szamárságot is, hogy az iszlám ellenességet növeljék ezzel a júdeo-keresztény világban.

Például hogy az ISIS állítólag „öt éven belül“ vissza akarja állítani a néhai oszmán birodalom határait!

Budapest is kell az iszlám világbirodalomnak

http://index.hu/kulfold/2014/07/01/budapest_is_kell_az_iszlam_vilagbirodalomnak/

„Az elmúlt hetekben hatalmas iraki területeket elfoglaló Iraki és Levantei Iszlám Állam (ISIS) bejelentette, hogy önálló államot, egy iszlám kalifátust hoz létre Irak és Szíria területének egy részén.“

...

Valójában azonban ennél is messzebb akarnak jutni, hétfőn előkerült egy olyan, bizonytalan eredetű térkép is, amin állítólag az látható, mekkora területen is képzelik el magukat öt éven belül, írja a külpolitikai kérdésekben nem egészen megbízható Daily Mail.

...

Ha az ISIS nekilát a 2,25 milliárd embert érintő tervnek, akkor eszerint a térkép szerint hamarosan Budapest is a kalifátus része lenne. Ausztriával ismét egy országban lennénk, merthogy az Iszlám Állam tervei szerint Bécset is beveszi, ami az iszlám világnak többszöri próbálkozás után sem sikerült, erre legutóbb 1684-ben tett az Oszmán Birodalom meddő kísérletet."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr4818128140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása