Pokolra velük!

Pokolra velük!

Hol tart jelenleg az emberiség s mi várható a távolabbi jövöben?

2014. augusztus 17. - nem_programozhato

Érdekes vita bontakozott ki a "vészjelzés"-es bejegyzés alatt arról, hol tartunk jelenleg az emberi történelem elöre megjósolt "idövonalán". Pár hozzászólást átmentettem ide. Nyugodtan tessék tovább vitatkozni :)

Írta: egy vendég, augusztus 08, 2014

Nostradamusnak a francia II. Henrik-nek írt episztolája szerint:

... akkor a tisztátalanságok és a borzalmak kerülnek felszínre, a trónváltás környékén...
... az Egyház vezetői Isten iránt langyos szeretetet éreznek...
... a keresztény vallás hanyatlásnak indul, mivel a különböző irányzatok között viszály támad. A keresztényeket Európában és Afrika egy részén az izmaeliták (muzulmánok) teljesen elpusztítják. Őket az őrültek vezetik, vallásukat megmérgezik a világi javak.
Közben nagy járvány tör ki, az emberiségnek a 2/3-a meghal és elpusztul. Annyian halnak meg, hogy senki nem emlékszik majd, kié is volt a ház és a szántó. A városok utcáin térdig ér a fű, az Egyház papsága teljes kétségbeesésbe zuhan...

" A rettenetes háborút, melyet Nyugaton készítenek elő, Pestis fogja követni, oly szörnyűségesen nagy,
Hogy sem ifjút, sem aggastyánt, sem barmot (állatot) nem válogat,
Vér, tűz, Merkúr, Mars, Jupiter Franciahon egén."

(9,55-ös centúria)

Írta: egy vendég, augusztus 09, 2014
Kedves cikkíró!
Nem közvetlen a témához kapcsolódik, de ez a legfrissebb cikk, remélem itt kapok választ.
Szóval véleményed szerint a Föld jelenlegi emberi(?) vezetőinek (illuminati) mi a hosszútávú céljuk az emberiséggel? A világkormány, és 500-1000milliós népesség és ahogy ezeket el akarják érni, oké, de mi lesz utána? Ha a jelenlegi időszak a Sátán ideje, aki be akarja bizonyítani, hogy az emberiség nem érdemli meg a létezést, és ugye az illuminati gyakorlatilag őt szolgálja, akkor ők olyan hűségesek hozzá, hogy hagynák saját magukat is elpusztítani? Vagy a világkormány bevezetése és a népességcsökkentés után az eredeti terv szerint egy morálisan és spirituálisan fejlettebb fajt akarnak létrehozni?
Gyakorlatilag minden alternatív média azzalfoglalkozik, hogy hogyan jutunk majd el a világkormány, és a police state felé, de még sehol sem találtam arról elmélkedést, hogy a túlélőkkel utána mi a terv. Vagy egy alvó, dolgozó rabszolga társadalomból lenne valakinek haszna?
Várom a válaszod!

Írta: nem_programozhato, augusztus 10, 2014

A végjáték jóval többröl szól mint a globális világelit biztosított anyagi hasznáról. Az erösen kizsákmányoló, "elektronikus" rabszolgasorsban/neo-feudalizmusban való tartása az emberiségnek - az NWO - azzal fog járni, hogy az emberi civilizáció nem fog tudni tovább fejlödni (mint ahogy a feudalizmus idejében se tudott jó 1800 évig fejlödni). A céljuk az, hogy ne az izgassa majd az emberiséget, hogy mikor fog kikerülni a világürbe, s mikor vesszük fel a kapcsolatot a teremtökkel (ezért nem hozza nyilvánosságra az NWO az igazságot a származásunk felöl se), hanem a saját hétköznapi gondjaikkal legyenek az emberek elfoglalva, s örüljönek, ha egyáltalán lesz mit enniük.(neo-feudális állapotok). Nincs igazán jövökép ezen esetben. Egyrészt ki akarják irtani az emberiség 90 százalékát (harmadik világháborúval, járványokkal stb.), a maradékot pedig sok ezer éves újabb feudalizmusba akarják sodorni, további ezer év(ek)re megállítani az emberiség fejlödését. Az elitnek "a Sátán" beígérte, hogy túl fog élni mindenféle katasztrófahelyzetet (atomháborút, járványt), ecélból lett létrehozva a mélységi földalatti katonai támaszpontok egész hálózata, hogy ott elszigetelhessék magukat évekre is.

A középkori inkviziciók és a jelenlegi globális plutokráciás (NWOs) célkitüzések mögött ugyanaz az erö áll: a (sátánista) rómaiak - a pápa - a Vatikánban van a "gennyesedés" központja. Na most, a Jelenések könyvek szerint "Isten" nem fogja hagyni, hogy ez a "gennyesedés" még ezer évekig itt létezzen a Földön, az egész el lesz takarítva - a részletei ott vannak a Jelenések könyvében:

18:2
Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé.

18:3
Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.

Hogy hányan fogják ezt is túlélni... nem tudom. Csak a 144 000 "legkiválóbb" élete és biztonsága garantált, de minden bizonnyal jóval többen fogják túlélni.

Az egyedüli járható kiút az lenne, ha az emberiség felébredne, elterjedne az igazság, megdöntené a kapitalizmust és az NWO uralmát stb. - s akkor 20-30 éven belül egy "pozitív visszatérése" következne be az "isteneknek".

Sajnos ez nem hiszem, hogy be fog következni. Ha 13 000 év nem volt elég az emberiségnek, hogy magasabb morális/spitiruális szintre kerüljön, akkor ezután se fog. Így sajnos marad a "negatív visszatérés" lehetösége.

Persze, azt is tudom, hogy vannak transz-humanista tervek, szuperkatonák, mélységi ürutazásra alkalmas "szuperhumanoid" kifejlesztésére, stb. De ki áll mögöttük: a sátánista-NWO oldal. Nem hiszem, hogy az "istenek" (elohimok) és több más ET faj a Galaktikus Konföderációból hagyni fogják, hogy ezáltal a negatív, hódításokra hajlamos erö által uralt transzhumán emberiség is ki legyen engedve az ürbe. Ameddig marad a negativitás és a hódításokra való hajlam, addig marad a karantén is a Föld körül. Az ET fajok ugyanis anno látták, hogy ez a negatív-sátánista erö - ami már 2000 éve uralja a fehér emberi fajt - mit müvelt például 300-400 évvel ezelött az öslakos amerikai indiánokkal (ez volt a világtörténelem idáigi legnagyobb népirtása), s azt is tudják, hogy rájuk is hasonló sors várna, ha kiengednék ezt a sötét-sátánista-babiloni transzhumanizált eröt a világürbe. Nem, most végre a bünösökön fog csattanni az ostor, a Galaktikus Konföderáció fogja elpusztítani "Babilont", ez van a Jelenések könyvében is. A Sátán ideje lejárt, "rövidesen" mennie fog kelleni.. mégha további ezer évekig is szeretne itt uralkodni.

/nem_progr

Írta: nem_programozhato, augusztus 10, 2014
neo-feudális állapotok). Nincs igazán jövökép ezen esetben ... sok ezer éves újabb feudalizmusba akarják sodorni, további ezer év(ek)re megállítani az emberiség fejlödését.
 

 

 

 

Innen az eredete ennek a mára híres-hírhedtté vált Orwell mondásnak is:

http://www.citatum.hu/szerzo/George_Orwell/2

"Ha el akarod képzelni a jövőt, képzelj el egy csizmát, amely örökké egy emberi arcon tapos."

(Orwellnek még az 1940-es években kapcsolatai voltak a sátánista titkos társaságokra, mindez már akkor tervezve volt)

De mint fentebb írtam: nem hiszem, hogy ez lesz a jövö, a legvalószínübb szerintem egy hirtelen bekövetkezö, negatív második visszatérése lesz az "isteneknek" - pár évtizeden belül.

/nem_progr

 

Írta: egy vendég, augusztus 10, 2014

"Nem, most végre a bűnösökön fog csattanni az ostor, a Galaktikus Konföderáció fogja elpusztítani "Babilont", ez van a Jelenések könyvében is."

A hinduk egy része szerint Kalki avatár, Visnu "isten" 10. inkarnációja fogja elpusztítani a jelenlegi bűnös korszakot, a Vaskort, vagy másik nevén Kali-yuga-t( http://hu.wikipedia.org/wiki/Kali-juga ), az emberiség megmaradt részéből pedig újraalkotja a Szatja-juga-t, az Aranykort (ezen korszak visszatérését amúgy az ősi Amerikában tevékenykedő "Tollaskígyó" nevű, fehér-kaukázusi jegyeket viselő kultúrhérosz, és az Egyiptomi birodalmat kb. Kr. e. 10000 környékén megalapító Ozirisz is megjövendölte, nem különben az Ó-izlandi Edda-eposz, és még számtalan forrás, akik a következő Aranykor kezdetét egy hatalmas sziget-kontinens 12900 év utáni újbóli kiemelkedésétől fogják datálni, ami furcsa mód Amerikától keletre, Eurázsiától és Afrikától nyugatra teszik.)

Más hindu csoportok Síva-t nevezik meg az új kor elhozójaként, aki előbb felperzseli a romlott világot, majd a porból és hamuból újat alkot (ahogy egy beteg erdő felperzselése után röviddel visszatérnek a zöld növények és állatok).

A keresztények Jézus második eljövetelében várják a megszabadulást, aki most mint hadvezér vet véget a Sátán, és szolgáinak (na, ugyan kik lehetnek azok?  ).

A muszlimok meg tudtommal egy Mahdi nevű/titulusú szabadítóban hisznek.

Bár az is lehet, hogy az ET-fajok csak simán végignézik az Armageddont, a megmaradt emberekkel (az új emberiség első képviselőivel) pedig tényleg megalkotják az egész bolygóra kiterjedő Világállamot és Világkormányt, csak éppen a mostani NWO-es sátánisták nélkül.

Amúgy Észak-Amerika, az Illuminátus-fészek egy ketyegő, időzített bomba: a Yellowston-ban található szupervulkán, az USA nyugati részén húzódó Szent-András törésvonal, az óriás-cunamiknak kitett nagyvárosok, stb. mind-mind olyanná teszik a hatalmukat, mint egy puskaporos dűnén (nem hordón, DŰNÉN) bagózó, világuralomról ábrándozó idiótáét (nézzetek meg pár Edgar Cayce (amerikai látnok) tisztánlátásain alapuló Észak-Amerika térképet - a jövőbelátás tagadását meghagyom a materialistáknak és technokratáknak...)

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr6618128146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása