Pokolra velük!

Pokolra velük!

Tudatmódositás Szlovákiában!

2014. október 06. - nem_programozhato

Az alábbi hozzászólástól, öszintén szólva, a hajam égnek állt, amikor elolvastam ellenörzés céljából a Leleplezte Rothschildot, kirúgták c. írás alatt. Egy itteni szlovákiai (gútai) fiatalember küldte félanonimül a mai nap folyamán , Néveri Zsoltnak hívják.

Facebook oldala: https://www.facebook.com/zsolt.neveri

Fogalmam sincs, hogy mennyi igaz belöle. Bár nem tudhatom, hogy tényleg veszélyben lehet-e vagy sem, mégis úgy döntöttem, ide másolom az egészet a föoldalra, hogy minél nagyobb nyilvánosságot kapjon (a saját biztonságom érdekében is), anélkül, hogy ellenörizni tudnám. Mert ugye mi van, ha igaz. Ezt az oldalt sok médium és titkosszolgálat is monitorozza.

-----------------------------------------------------------------

This is one of the most horrible stories I´ve ever read. I have no idea how much of it is true, but I got the impression, based on the knowledge, I have about mind control experiments, this man might be in danger (although I cant verify it for sure). So I decided to publish the whole thing immediately for my own safety as well, without trying to check it. I´ll translate it into English later. It is about alleged mind control and satanic serial murder commited by the Rothschild masonic networks operating in this country , which are aided by the Slovak intelligence agency (SIS) and the Israeli Mossad as well.

----------------------------------------------------------------

http://echelonleleplezo.wordpress.com/

"Tudatmódositó kisérletezések amit a CIA kezdett el az 1930-as években Amerikában és bizonyos tényfeltáró riportok miatt szüneteltették,éppen ezért más országokban folytatták a tevékenységüket,mint például az akkori Csehszlovákia és a mostani Szlovákia.Itt Szlovákia területén is több generáción keresztül zajlanak a tudatmódositó kisérletezések,amitöl egész családok szenvednek napi szinten.Ennek az egésznek a hátterében a Rotschild és a Rockefeller család áll,mint a pénzügyi töke biztositói,a szlovák kormány és titkosszolgálata közremüködésével természetesen.Szlovákia területén tudatosan a magyarlakta Csallóközt választották és az itteni magyarokon kisérleteznek és kegyetlenkednek.A Rotschildek megbiztak egy zsidó családot csallóköz területéröl a Kádár családot a folyamatfelügyeletével.Egy alávaló maffia családról van szó.Kádárék szintén kiválasztottak maguk mellé egy alpári cigány családot a Kocsisékat a piszkos munka elvégzésére.Ez a két bünözö család biztositja be a kisérleti alanyokat és végzi az eltüntetésüket alkalom adtán.Én is ezek közé a kisérleti alanyok közé tartozom.Márt kis gyermekkoruktól tudatmódositó szerekkel etetik a gyermekeket és külömbözö fizikai és pszichikai kinzásoknak vetik alá öket.Felnöttkorukban pedig gyilkosságokra és szexrabszolgaságra vannak rákényszeritve.Külföldi titkosszolgálatok közül a MOSZAD felügyeli a dolgokat,zsidó tudósokkal eggyütt.Állomáshelyük és kutató laboratóriumaik is vannak Szlovákia területén.Az Illuminátus a felsö tizezer és a Rotschild család bizonyos tagjai köztudottan sátánisták.A tudatmódositott alanyoknak kötelességük kiszolgálni az ök beteges aberált vágyait.Szexuális vágyaikat mint például az +++++ ++++++, ,szexuális kinzások, +++++ ++++ ++++,homoszexualitás. Szadista aberációik közé tartozik,hogy végignézik egy ember megnyúzását,megkinzását,csonkitását,gyermekáldozatok bemutatását.Ezek közül a tudatmódositott alanyok közül választják ki azokat is akik végrehajtják nekik ezeket a kinzásokat.Vannak akik önszántubkól a gyermekeiket áldozzák fel nekik.Az elöbb emlitett Kocsis család feje a saját anyját ölte meg nekik.Itt Gútán ahol élek megnyúztak egy fiatalembert a saját családja szeme láttára,mert ellenállt nekik és fel akarta fedni öket.Énvelem is pontosan ez a céljuk illetve az egész családom likvidálása.Céljaik elérésére rendelkezésükre áll a világ legmodernebb technológiája,mivel az ö pénzükböl fejlesztették ki: HAARP,ECHELON,Nanotechnológia,Memóriatörlés. Az Illuminátusnak kapcsolata van földöntúli civilizációkkal is.Ö tölük származnak bizonyos technológiák amit beavatatlan ember soha el nem hinne.Ilyen például a teleportáció,mikro és nano chipek beültetése az agyba amelyel szinte bármire rávehetö az illetö.Látni és beszélni tunak az illetöhöz a világ bármely tájáról.
Mesterségesen kiváltott dimenzióban pedig bármi kivitelezhetö,szimulációs térnek is használják.Ezekkel a technológiákkal tudják tönkretenni az ember életét úgy,hogy semmit nem tud bizonyitani a nap 24 órájában tudnak kinozni valakit.Bolondá nyilvánitják,mert sajnos a szakemberek is tehetetlenek ebben az ügyben úgy mint az egyszerü hatóságok is.A világ minden táján vannak ennek kárvallotjai.A Rotschild család használja a saját maga szórakoztatására,sajnálatos módon itt Szlovákiában én vagyok ennek a kárvallotja.Ha valaki ellenáll úgy mint én is és nem akar velük eggyüttmüködni semmijen téren az egész családja likvidálásával fenyegetik.Ezeket a tudatmódositott embereket a tulajdonuknak tekintik.Számtalan gyilkosság szárad a lelkén ennek a két bünözö családnak a Kádár és Kocsis családnak. A hatóságok szemet hunynak a dolgok felett.A háttérböl mindvégig a Rotschild és Rockefeller család biztositja a gyilkosságok eltusolását.Sajnálatos módon több generáción keresztül márt tömeggyilkosságokról beszélhetünk Csallóköz területén.Ezeket a történéseket összességében nyugodtan nevezhetjük emberiség ellen elkövetett büntetteknek."

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr2718128152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása