Pokolra velük!

Pokolra velük!

Minden út a "szajhához" vezet

2015. október 02. - nem_programozhato

"Szent" István Nagy Boldogasszonya == Anyahita, a hunok "Égi Édesanyja" == a római Kübele (Cybele) ==  a Nagy Babiloni Szajha - a bibliai Jelenések Könyvének 17. fejezetében emlegetett, lilába és vörösbe öltözött "asszony".

Értse meg mindenki: nem volt semmi "isteni" az elmúlt 2000 évben, a világ trónján a "szajha" és a sátán ült.

Bevallom, idáig nem nagyon keltette fel a figyelmemet a magyar östörténet, de az elmúlt egy évben - számos ellenséges hangvételü hozzászólás beküldése után az "istenekkel" foglalkozó írásaim alá, melyek mind Jahvet támadták magyar östörténeti rétorikát használva - mégis úgy döntöttem, hogy belemélyedek.

És elborzadtam...

Az elmúlt évek során virágzásnak indult, magyar östörténettel foglalkozó könyvek (és blogok) sorozata szerintem veszélyes irodalom... Öszintén szólva kétlem, hogy a második visszatérés után bárkinek is helye lesz Isten "földi királyságában", aki ezekkel a dolgokkal hagyja elbódítani magát.

A sort tulajdonképpen még Jókai Mór kezdte 1911-ben "Árpád és a magyarok öskora" c. regényével, melynek "Nimródtól Attiláig" címü alfejezete büszkén így kezdödik:

"Hagyományaink egész Nimródig viszik fel a magyarok eredetét, a vadászok öseig, akinek két fia volt, Hunyor és Magyar."

Hunyor utódaiból lettek a hunok, Magyaréból pedig a magyarok... na és mellesleg késöbb a kazár-zsidók is.

A mitológia Nimródot Istár-Szemiramisz férjének tartja. A "Snakegodess" blogban megjelent tanulmány helyesen megjegyzi:

http://snakegodess.gportal.hu/gindex.php?pg=34594107&nid=6063323

A történeti leleteken a sumér Boldoganya oszlopokat és az ég oszlopát szárnyas oroszlánok őrzik.

...

A sumér Inanna istennőt mindig oroszlánokon állva ábrázolták. Ünnepe augusztusban volt. Ma augusztusban van Nagyboldogasszony ünnepünk, a napba öltözött Boldogasszony. A Nap szimbolikus állatmegfelelője az oroszlán. Az ókor Királynőjét nemcsak oroszlánon állva, hanem olykor szárnyakkal ábrázolják, akárcsak a hunok istennőjét Anyahitát.

...

Az idegen eredetűnek ismert Szfinxben ősi Boldogasszonyunkat ismerhetjük fel, Babba Máriát, aki jelenlétének számos nyomát hagyta mindenütt a Kárpát-medencében.

...

Oroszlánon ábrázolták az ókor többi nagy istennőit is: Istárt, Kübelét, Szekmetet, Amateraszut.”

Ez mind igaz, de sajnos van itt egy bökkenö: Inanna, Istár, Nagyboldogasszony, Anyahita és Kübele az mind ugyanaz az "istennö": a Nagy Babiloni Szajha

.... akit a Bohemian Grove-ban egy köbagoly bálvány jelképez, amely elött a világot jelen korunkban is irányító sötét erök sátánista szertartásokat végeznek.

A kezdet és a vég: Sumer szent kurtizánjaitól az Egyesült Államokig c. írásból:

Hallott már a Tisztelt Olvasó arról, hogy évente egyszer az USA-ban egy Bohemian Grove nevü erdöben összejönnek a világ leghatalmasabbjai - elnökök, ex-elnökök, szenátorok, kongresszusi képviselök, legfelsöbb bírák, multinacionális cégek vezetöi - s egy tizenvalahány méter magas köbagoly elött tellegve félmeztelenül tüzáldoznak, s különbözö szexuális perverzióknak hódolnak? Eme gyönyörü hagyományt, mely túlélt a végsö idökig, még az emberi civilizáció kezdetekor, az ókori Sumerben alapozta meg egy Ishtar nevü „istennö-hölgyike“, ki valószínüleg bolygónk elsö nagy extraterresztriális kurtizánja volt. http://en.wikipedia.org/wiki/Ishtar „Kultusza magába foglalta a „szakrális prostitúciót“. Uruk nevezetü városa mint a „szent kurvák“ (csak fordítom a wikipédiát – szerzö megj.) városa volt ismert, maga Ishtar pedig mint az „istenek kurtizánja“.

Balról: Ishtar ábrázolása az ókori Sumerben (lásd a lábánál a baglyokat)

Jobbról: a Bohemian Grove sátánista szertartásain most a 21. században imádott több méteres köbagoly

ishtar

A másik állat az istennö lábainál pedig az oroszlán!

A Szphinxek, obeliszkek és az illuminátus-sátánista Habsburg dinasztia c. írásból:

Mi a szphinx?

http://hu.wikipedia.org/wiki/Szphinx

"A Szphinx (görögül „fojtogató”) a görög mitológia oroszlántestű, emberfejű, szárnyas lénye. Eredete az ókori Egyiptomra nyúlik vissza, ahol oroszlántestű, madár-, kos- vagy emberfejű lény."

...

Az oroszlánok Ishtar-Ashtarót-"Lilike" lábánál ugyanazok mint az egyiptomi szfinxek oroszlánfigurái.

...

http://hu.wikipedia.org/wiki/Ist%C3%A1r

"Az akkád-babiloni Istar a sumer Innin, Inanna vagy Ninanna megfelelője. "

Minden út a „hölgyikéhez“, Istár-Szemiramiszhoz vezet! Ö volt ezeknek a szexmániás termékenységi kultuszoknak a megteremtöje Babilonban (s még elötte Sumerben), melyek aztán késöbb átterjedtek Óegyiptomra is, s követöik elkezdték építeni a férfi nemi szervet szimbolizáló obeliszkeket.

Obrusánszky Borbála "Szkíta-hun régmúltból székely-magyar jövendö" c. 2012-ben megjelent könyvének 127-128. oldaláról:

A rómaiak nemcsak saját isteneiknek mutattak be áldozatot, hanem sorukba fogadtak idegeneket is, közülük legalább kettö - Kübelé és Bellona - Kisázsiából származott. Elöbbi egy ösi anatóliai anyaistennö volt, akit a frig állam oltalmazójának tekintettek. Ebben a szerepkörében nagyon hasonlít a mi Boldogasszonyunkhoz, akit a középkor folyamán királyaink Patrona Hungariae névvel illettek.

...

A kisázsiai istennö szent állata az oroszlán és a sólyom.

...

Elképzelhetö, hogy az istennö nem a helyi hagyományokból ered, hanem az ösi szkíta és hun hitvilágból, ahol a Földanyát különös tiszteletben részesítették. Ahogyan már Kübele kapcsán említettem, a sztyeppei lovas népek államideológiájában a Földanya volt a birodalmak és népek védelmezöje, a földi világ ura, aki a a hatalmas királyok felett állt. A középkori Magyar Királyságban ez volt a mi Boldogasszonyunk legfontosabb feladata is, akinek Szent István királyunk felajánlotta a Szent Koronát.

Na ettöl már égnek állt a hajam.

Kozsdi Tamás a "Magyar ösemlékezet és az Arvisura világkép" c. 2005-ben megjelent könyve a 145-148. oldalon érdekes dolgokat tárgyal. Egy 800 éves "szent periódusra" utal benne a hunok és magyarok történelmében:

Krisztus után 400-ban jelentek meg a hunok Európában, az élükön Bendegúzzal majd késöbb a fiával Attilával.

800 évvel késöbb, az 1200-a években volt a tatárjárás, ami valójában a távoli ázsiai mongoloid rokonok bosszúja volt azért, mert a hunok és magyarok "Szent" István korában felvették a római pogány álkereszténységet. A tatárok kíméletlenül felperzseltek minden olyan magyar falut, amely elhagyta az ösi hun napvallást és a hun Anyaistennö imádását, s felvette inkább a római (ál)kereszténységet.

Ha tudták volna, hogy a szeretett Anyahitájuk (anyaistennöjük) valójában azonos az "újkeresztény"(álkeresztény) Nagyboldogasszonnyal ... Kár volt minden csepp kiontott vérért. Az egész a "sátán és a szajha" által jól kiagyalt megtévesztés volt. Hasonlóan ahhoz, mint amikor "Szent" István korában is üldözték és halomra öldösték az európai "nyugati keresztények" a hunokat azért, hogy adják fel az Anyaistennös-hitet és a napimádatot, s térjenek át inkább "Szent" István nagyboldogasszonyos hitére ... Átverés, átverés ...

Újabb 800 év után - vagyis jelen korunkban - az átverés folytatódik tovább. Idézet Kozsdi Tamás könyvének a 148. oldaláról, aholis az Arvisura 20. századi újramegjelenésének a "csodájáról" ír:

"A dátumokból feltünt az Olvasónak, hogy megint eltelt 800 év. Azt gondolom, hogy ez a legföbb oka, hogy az uráli beavatottak féltve örzött titkai a második világháború idején megnyíltak, és elküldték - akárhogyan is - a Kárpátok közé ezt a szellemi kincset, vagy legalábbis a hozzáférés rejtett vagy alig rejtet kódjait, ahhoz a néphez, amelyikre bolygó szintü küldetés hamarosan."
Itt a jelenkori végsö idökre utal.

S most jön a megtévesztés:

Erre a küldetésre tett utalást nem sokkal halála elött II. János Pál pápa is. Gyaníthatóan  - azt rebesgetik - a harmadik fatimai jóslatban (1917 május 13 - október 13. hat alkalom) égi édesanyánk is a magyarok feladatára vonatkozóan tett igen egyértelmü megjegyzést. Az Arvisura küldetését én ebben a momentumban véltem felfedezni.

A fatimai jelenések valódiak voltak, viszont nem Jézus anyja, Mariam jelent meg ott a népnek (aki ugye semmifajta "istennö" nem volt, csak egy halandó földi asszony), hanem a "szajhát" kiszolgáló bukott angyalok akciója volt az egész. Közismert dolog, hogy a nöi istenség imádása nem igei, az viszont már nem annyira ismert, hogy a Mária-kultuszt a katolicizmusban valójában a Nagy Babiloni Szajháról mintázták, és Esu ("Jézus") anyjának, Mariamnak a megcsúfolására szolgált. Így amikor Kozsdi Tamás a könyvében azt állítja, hogy Fatimában "égi édesanyánk" jelent meg, tulajdonképpen igazat írt ... de egyben brutálisan meg is próbálja téveszteni a hülye magyarokat, hogy a végsö idökben is álljanak a rossz oldalára, a sötét oldalra ... és a második visszatéréskor kerüljenek minden a "vágóhídra".

Itt az ideje megtérni, és elutasítani a bukott angyalok hitét, gyermekeim.

Remélem, ez az írás, mintegy hidegzuhanyként, ehhez segített.

További ajánlott írások az emberiség származása felöl itt.

----------------------------------

Addendumok

nem_programozhato, október 03, 2015

Az oroszlánok fent a budai várban ugyanazok mint Anyahita/Istár/Inanna/Kübele oroszlánjai.

Áder János köztársasági elnök a 2015. augusztus 20-i nemzeti ünnepen egy hatalmas fekete oroszlánnal a háttérben tartotta az ünnepi beszédet.

Baljós.

Az oroszlán már nem alszik, tessék mondani

Forrás: http://magyarhirlap.hu/cikk/33345/Ader_Biztonsagunk_megteremtese_kozos_feladatunk

ader_oroszlnnal

-------------------------------------------------

Az
Az elpogányosított kereszténység (melytöl tulajdonképpen még az iszlám is „istenibb“) c. írásból:

Ishtar a világ különbözö kultúráiban legalább 20 más néven ismert. Ez amiatt van, hogy miután az aldebraniak leverték a babiloni lázadást (Bábel-tornyának története), a lázadókat szétszórták a világ sok más népe közé. Ishtar-Astarót volt a babiloni lázadók egyik fö vezetöje.

Ishtar, Astarót, Szemiramisz, Lilith, Disa, Isis, Shingmoo, Herta, stb. – ez mind ugyanaz a „hölgyike“.

Róla nevezték el a világ sok nyelvében a liliom (mint Lilith) nevü virágot is, ami találó, lévén gyönyörü de eléggé büdös növényröl van szó.

És igen, Ishtar az a bizonyos „asszony“, az allegorikus „nagy babiloni szajha“ is (http://en.wikipedia.org/wiki/Whore_of_Babylon), akiröl a Jelenések könyvének 17. fejezetében is szólnak a végsö idökre vonatkozó próféciák!

Ishtar-Szemiramisz jelenkori fö „megtestesítöje“ pedig a pápa.

Jelenések, 17. fejezet: 4 "Öltözött vala pedig az asszony bíborba (vagyis sötétlilába – szerzö megj.) és skarlátba, és megékesíttetett vala aranynyal és drágakővel és gyöngyökkel, kezében egy aranypohár vala, tele útálatosságokkal és az ő paráznaságának tisztátalanságával"

Jelenések, 17:5 5 És az ő homlokára egy név vala írva: Titok; a nagy Babilon, a paráznáknak és a föld útálatosságainak anyja. (vagyis Ishtar! – szerzö megj.)

"Babilon" pedig ez a jelenlegi globalista világrend, melynek tényleges központja a Vatikánban van.

A város, aminek hét dombja van, és az „asszony“ ül rajta, pedig Róma, a hét domb városa.

Jelenések könyve, 17. fejezet: 9 Itt az elme, amelyben van bölcseség. A hét fő a hét hegy, amelyen az asszony ül; 15 És monda nékem: A vizek, amelyeket láttál, ahol a parázna ül, népek azok és sokaságok és nemzetek és nyelvek.
18 És az asszony, amelyet láttál, ama nagy város, amelynek királysága van a földnek királyain.

"Titok a nagy Babilon" - a jelenlegi globalista világrend már kiépült, ráadásul úgy, hogy a népek azt se tudják, hogy újbabiloni-sátánista erö irányítja - innen a "titok" a próféciában

---------------------------------------------------

egy vendég, október 03, 2015

Hogy mi az igazság és mi a mese?
Ember függő.
Nehéz eldönteni, mert mindent tanultunk.
És a Biblia?
Azt is írták és ma is sokféleképpen magyarázzák.
Ez ír a nagy babiloni szajháról, de ha a könyv sem igaz a babiloni szajha sincs alátámasztva.
Érvek ellenérvek. Viták és ellenségeskedések, melynek eredménye, harag, küzdelem, harc és vér.
Meddig még? Mikor unjátok már meg végre, rakni a tüzet?

--------------------------------------------------

Írta: nem_programozhato, október 04, 2015

Mi nincs alátámasztva? A new york-i szabadságszobor tán nem Szemiramiszt ábrázolja? Az USA parlamentjének épülete körül tán nem bagoly alakban rendezödnek az utcák? A bagoly tán nincs ott az amerikai Nemzeti Sajtóklub címerében, vagy az 1 dolláros bankjegy felsö sarkában?

Nézzétek meg ezt a videót, különösen 8:50-töl érdekes... nem baj, ha valaki nem ért angolul, a képek önmagukért beszélnek.

 

És a sok rejtett értelmü kép itt:

Az oldalra elöször látogatók figyelmébe

A hatalmasok a tömegek orra elé teszik, majd azon szórakoznak, a többség mennyire vak.

--------------------------------------------

nem_programozhato, október 16, 2015

orban_merkel

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr818128188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása