Pokolra velük!

Pokolra velük!

Vészjelzés Szíria

2015. november 25. - nem_programozhato

2016. febr. 14: újból SÁRGA VÉSZJELZÉS a szíriai helyzet miatt. Erösen forrósodik a légkör az oroszok (Antikrisztus erö) és a török-szaúdi-izraeli szövetség közt. Obama kiállt a törökök mögül. A DIA oldal (veteranstoday.com) szerint még az a veszély is fennáll, hogy török-szaúdi speciális egységek elfoglalják az incirliki NATO légitámaszpontot Törökországban, hogy rátegyék a kezüket taktikai nukleáris fegyverekre, s megpróbálják azokat valahogy bevetni az oroszok ellen Szíriában. A szaúdiaknak állítólag már most is vannak "fekete" taktikai nukleáris fegyverei.

http://www.veteranstoday.com/2016/02/13/breaking-saudi-arabia-moves-planes-to-turkey-joint-attack-on-russian

Ha akarnak, a globalisták ebböl is megpróbálhatnak kihozni egy Góg és Magóg ütközetet. Ha a török hadsereg és a szaúdi erök betörnek Szíriába, onnan Izrael oroszok általi megtámadása már csak egy lépés. A Vilna Gaon prófécia szerint az oroszok el fogják foglalni Isztanbult a végsö idökben, egy orosz-török háborúban késöbb ez is bekövetkezhet (lásd alább a Addendumokban-ban, nem_programozhato, november 30, 2015)

-------------------------------------------

2015. nov. 29: Putyin asszisztál a cionáci tervhez a muzulmán és keresztény világ összeugrasztásához? Nem lehet nem észrevenni, hogy "drága jó Vlagyimír Vlagyimírovics" mennyire kapott az alkalmon, hogy kiélezhesse a helyzetet a Közel-Keleten a muzulmán-oszmán törökökkel.

Mint ahogy a debka.com is írja: "Az oroszok az elmúlt két napban mást mondtak és mást csináltak: bár kijelentették, hogy a katonai konfliktus Törökországgal nem céljuk, ennek ellenére szír területen maximálisra fokozták a támadásokat török jármüvek és egyéb török célpontok ellen, határátkelöket bombáztak stb." A whatdoesitmean.com legújabb írása szerint pedig több ezer orosz katonát telepítenek az örmény-török határra is.

Már az is felettébb gyanús, ahogy Putyin állandóan találkozgat a cionáci francia elnökkel és nem leplezi le egyértelmüen, hogy a párizsi merényletek Gladio típusú hamis-zászlós müveletekek voltak, melyeket jórészt a francia titkosszolgálat csinált.

+ rejtett "megerösítése" a készülö hamis UFO inváziónak?  Pfff

---------------------------------------

Ez egy nyilvánvaló provokáció volt:

"Nem kaptunk figyelmeztetést" - Megszólalt az orosz pilóta

http://www.atv.hu/kulfold/20151125-nem-kaptunk-figyelmeztetest-

Egyre több a katona, hadihajó, repülö és a rakétakilövöállás Szíriában és a térségében.

2016 szeptembere az új határidöjük a világ feje tetejére állítására, hogy aztán színre léphessen az Antikrisztus egy hamis UFO invázióval kísérve:

II Thessalonika levél 2

3 Ne csaljon meg titeket senki semmiképpen. Mert nem jön az el addig, mígnem bekövetkezik elébb a szakadás, és megjelenik a bűn embere, a veszedelemnek fia, ...

9 Akinek eljövetele a Sátán ereje által van, a hazugságnak minden hatalmával, jeleivel és csodáival,

Sajnos egyre több provokáció várható, hogy valahogy lángra lobbanthassák a helyzetet a Közel-Keleten, és röpködhessenek a rakéták... Egyre jobban szorítja öket az idö. Ez nem a cionáci terv, hanem egy másik (variációja), ezt a Vatikán szervezi a legmagasabb szintröl. Putyin is része a "játéknak".

------------------------------------------------

Addendumok

nem_programozhato, november 25, 2015

Itt olvasható több is a tervröl:Obama a hamis antikrisztus és a tervezett 2016 szeptemberi "égi beavatkozás"
(Obama the “Antichrist” and “Divine Intervention” in September 2016)
http://redefininggod.com/2015/...mber-2016/Az ún. "norvég spirál" volt 2009-ben az elsö nagy "hazug jel és csoda" (bibliai értelemben), amely azon nap elöestéjén jelent meg, amikor Barack Obama átvette Norvégiában, Oslóban a béke Nobel-díjat:2009.12.11:
Hatalmas spirális alakzat látszott Norvégia felett
http://www.origo.hu/tudomany/v...aketa.html
norveg_spiral
-------------------------------------------------

nem_programozhato, november 29, 2015

Putyin asszisztál a cionáci tervhez a muzulmán és keresztény világ összeugrasztásához?Nem lehet nem észrevenni, hogy "drága jó Vlagyimír Vlagyimírovics" mennyire kapott az alkalmon, hogy kiélezhesse a helyzetet a Közel-Keleten a muzulmán-oszmán törökökkel.
Plussz - a katonai megtorláson és fenyegetésen kívül - gazdasági szankciók, vízumkényszer stb. stb.

Putyin aláírta a Törökország elleni szankciókról szóló rendeletet http://www.atv.hu/kulfold/2015...rendeletet

A Kreml honlapjára feltett elnöki rendelet értelmében átmenetileg megtiltják a charter repülőjáratokat Törökországba, az utazási irodák nem szervezhetnek turistautakat oda, és teljesen vagy részlegesen leállítják bizonyos török áruk importját. Továbbá korlátozzák török vállalatok oroszországi tevékenységét, valamint török munkavállalók alkalmazását orosz cégekben. A rendelet utasítja a kormányt, hogy állítsa össze a korlátozással érintett áruk, cégek és állások listáját.

--------------------------------------------

nem_programozhato, november 29, 2015

Ha-ha-ha

Újabb rejtett értelmü kép a Fehér Ház fotoalbumában utalva a "hazug jelekre és csodákra"?

https://www.whitehouse.gov/photos-and-video/photogallery/november-2015-photo-day

Amint egy katonai zenekar az "ET a földönkívüli" c. Spielberg film zenéjét játsza, Obama azt utánozza, mintha biciklizne fent az égben, amint azt a 1982-es tudományos fantasztikus filmben is tették

obama_et

------------------------------------------------------------

nem_programozhato, november 30, 2015

A Vilna Gaon prófécia is kezd valóra válni.

18th Century Jewish Mystics Predicted Future Conflict Between Russia, Turkey Ripe with Messianic Implications https://www.breakingisraelnews.com/54943/200-years-ago-war-between-turkey-russia-prophesied-sign-redemption-jewish-world/

“When you hear that the Russians have captured the city of Crimea, you should know that the times of the Messiah have started, that his steps are being heard. And when you hear that the Russians have reached the city of Constantinople, you should put on your Shabbat (Sabbath) clothes and don’t take them off, because it means that the Messiah is about to come any minute.”

Amikor azt halljátok, hogy az oroszok elfoglalják a Krímet (2014-ben megtörtént), tudjátok, hogy a messianisztikus idök elkezdödtek. És amikor azt halljátok, hogy az oroszok elérték Konstantinápolyt (Isztanbult), a sabbatos ünnepi ruháitokat vegyétek fel, mert a Messiás bármikor megjelenhet.

A törökök tegnap lezárták a Boszporuszt az orosz hadihajók elöl. Kíváncsi leszek, mik lesznek a további fejlemények.

/nem_progr

-----------------------------------------------------------

nem_programozhato, december 01, 2015

Az utolsó idök, a fenevad rendszere (NWO) és a második visszatérés c. írásban írtam:

Az antikrisztus vérvonalbeli lesz (a dán törzsböl). Bár Putyin származása körül vannak bizonyos kérdöjelek... de az is lehet, csak hoax az egész, s nincs benne "különleges vér".
Az orosz elnök rejtélyes genealógiája
(The Mysterious Genealogy of Russian President Putin)
http://english.pravda.ru/busin...8-putin-0/
Vladimir Putin is a relative of all royal families of Europe.
Putyin vérrokona az összes európai uralkodóháznak.

Vladimir Putyin a cár?
(Tsar Vladimir Putin?)
http://english.pravda.ru/news/...2/12231-0/

Ha igaz, hogy európai uralkodóházi vér van benne, vagyis dán törzsi rossz vér, akkor "legitim" antikrisztus jelölt ...

Az isteni tizenkettes és a sátánista-dánita tizenhármas szám c. írásba írtam:

A még az i. sz. 2. században élt, és akkor legismertebb egyházatya, Irenaeus szerint azért maradt ki a Biblia utolsó könyvének, az i. sz. 1. század vége felé íródott Jelenések könyvének 7. fejezetéböl a felsorolt zsidó törzsek közül a Dán törzs, mert soraiból fog kikerülni a "történelem végén" az Antikrisztus.

Na most, ez hajszál pontosan úgy alakult, ahogy a korai keresztény Iraneus az i. sz. 2. században feltételezte!

Ezek a dán törzsböl származó sátánista genetikai zsidók ("uralkodóházak") az elmúlt 2000 évben végleg leuralták, és végzetes rabigába, leépülésbe taszították az emberiséget. Többek közt ök alapították meg az intézményesített Katolikus Egyházat is, melynek inkvizíciója aztán nem éppen keresztényi dolgokat müvelt.

------------------------------------------------

nem_programozhato, december 04, 2015

A Fabius 500 napja c. írás alá írtam pár hónapja:

A szaúdiak bekapták a horgot, hagyták magukat belerángatni a jemeni konfliktusba. Csak most vették észre, hogy az amerikaiak átverték öket, s Izraelen kívül nem támogatja öket senki. Az amerikaiak és Irán most titokban szállítják a fegyvert a jemeni siíta lázadóknak, hogy a fegyveres konfliktus átterjedjen magára Szaúd Arábiára is. S már kezd is átterjedni:
...
Ez a rejtett cél...

A siíta jemeni lázadók késöbb el akarnak jutni Mekkába...

Idöközben még beljebb jutottak szaúdi területen ...

2015. dec. 3:
A jemeni hadsereg kész elfoglalni Jizan és Najran szaúdi városokat
(Yemeni Army Ready to Invade Jizan, Najran Saudi Cities: Officer to Al-Manar)
http://www.almanar.com.lb/engl...id=31&s1=1

A jemeni hadsereg szóvivöje, Sharaf Loqman tábornok szerint stratégiai eszkaláció vette kezdetét.

A jemeni hadsereg és a lázadók bekerítettek két szaúdi várost, s a politikai vezetés döntése lesz, hogy elfoglaljuk-e öket - mondta a szóvivö.

/nem_progr

----------------------------------------------

nem_programozhato, december 04, 2015

Tudtam, hogy erre ment ki a játék, nem csalt az érzékem ... ez van a siíta végsö idökre vonatkozó próféciákban is (lásd a "Fabius 500 napja" c. írás alatt)

S az érzékem azt is súgja már hosszabb ideje, hogy Putyin lesz az a világvezetö, akit a bibliai és más ókori szövegek Antikrisztusként emlegetnek.

------------------------------------------

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr6418128194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása