Pokolra velük!

Pokolra velük!

A Hold sötét oldala

2016. február 29. - nem_programozhato

Vajon járt-e valaha is ember a Holdon a nyilvános ürprogramok keretében, s vajon létezhet-e akár egyetlen olyan, Apolló missziók során készített felvétel a "Hold felszínéröl", amely ne lenne hamis?

Ez itt például egy valódinak tünö fénykép, így néz ki a világür a Nemzetközi Ürállomás ablakából.

Forrás: http://spaceflight.nasa.gov/gallery/images/station/crew-6/hires/iss006e32103.jpg

vilagur

Ennek ellenére az Apolló missziók "holdraszállásos" felvételein valamiért egyetlen egy csillagot se látni. Az alábbi fotó például Buzz Aldrin ürhajóst ábrázolja állítólag a Hold felszínén, 1969-ben.

Forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/Moon_landing#/media/File:Buzz_salutes_the_U.S._Flag.jpg

Aldrin_1969

A következö fotó pedig Eugene Cernan ürhajóst ábrázolja 1972-ben, szintén állítólag a Hold felszínén. Éppoly hamis kinézete van mint az elöbbi felvételnek, itt se látni egyetlen csillagot se az égen.

Forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/Eugene_Cernan#/media/File:Apollo_17_Cernan_on_moon.jpg

Cernan_1972

Ne feledjük, hogy a Holdnak extrémül ritka légköre van, ami azt jelenti, a légkörében nincs fényvisszaverödés, ergo a Hold felszínéröl éppoly tisztán kellene látni a csillagokat mint a Nemzetközi Ürállomás ablakából is, vagy pedig mint - felhötlen égbolt esetén - éjszaka a Föld felszínéröl is. Az égbolt a Hold felszínén a hiányzó légkör miatt mindig "éjszakai", tehát csillagokat is mindig kellene rajta látni.

A "Hold sötét oldala" c. 2002-es francia dokumentumfilm (magyar felirattal):¨

https://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Side_of_the_Moon_(film)

 

A dokumentumfilmben maga Henry Kissinger korábbi nemzetbiztonsági fötanácsadó (s máig jelentös háttérhatalmi figura), valamint Donald Rumsfeld késöbbi amerikai védelmi miniszter ismerik el, hogy az elsö "holdraszállás" bemutatott felvételei egy londoni filmstúdióban készültek Stanley Kubrick Oscar-díjas filmrendezö (https://en.wikipedia.org/wiki/Stanley_Kubrick) vezénylete alatt.

S ez így is van... ha viszont megnézi az ember a késöbbi, 1969 utáni holdraszállásos felvételeket is, azok is éppoly hamisak, éppoly "stúdió kinézetüek" mint az 1969-es Apollo 11-es misszió felvételei... semmi különbség sincs köztük.

Az elsö "holdraszállás" hamis felvételei után a kocka el lett vetve, a botrány elkerülése végett már nem lehetett volna bemutatni igazi felvételeket még akkor se, ha az Apollo programok keretében késöbb esetleg tényleg járt volna ürhajós a Holdon, amit erösen kétlek.

Amit viszont nem kétlek az az, hogy a titkos "náci" ürprogramok keretében már járt ember a Holdon, valószínüleg már röviddel 1945 után ... S nemcsak a Holdon, hanem már a Marson is ...

Lásd például ezt:

Cosmic Disclosure – II. évad 1. epizód összefoglaló http://goodethungary.blog.hu/2015/10/17/cosmic_disclosure_ii_evad_1_resz_osszefoglalo

Felmerül még a kérdés: miért nem leplezte le soha a néhai Szovjetunió az amerikai nem létezö Apolló-holdraszállások tényét? Nos, azért mert az amerikaiak és a szovjetek közt teljes háttérhatalmi együttmüködés volt a nyilvános ürprogramok keretében, ebben egy csónakban evezett mindkettö állítólagos "ellenség". Ne feledjük, mindkettö birodalmat ugyanaz a sátánista háttérhatalom hozta létre, a kommunistákat 1917-ben a wall-street-i bankárok juttatták hatalomra Oroszországban. ¨

A világot valójában a titkos tárasaságok irányítják, a még mindig létezö lovagrendek (Máltai Lovagrend, Templomos Lovagrend, Opus Dei, jezsuiták, stb.) és a belölük sok évszázaddal ezelött kiágazott szabadkömüves páholyok, az összes titkos társaság szálai pedig a Vatikánban futnak össze. Minden más ezen a bolygón ("a mátrixban") csak a háttérhatalom által keltett illúzió: társadalmi rendszerek, politikai pártok, "bankárok", birodalmak vagy akár a nyilvános ürprogramok is.

A Föld körül egy ösi karantén van, ami azt jelenti, nyilvános ürprogram keretében ember soha nem járhatott, soha nem mutatkozhatott a Holdon.

Amikor a riporter a "Hold sötét oldala" c. dokumentumfilmben arról kérdezte Vernon Walters-t, a CIA igazgatóhelyettesét 1972-76-ig - aki viszont már elötte és utána is benne volt a holdraszállások hamisításának dolgaiban, - mit tud a felvételek hamisítóinak eltüntetéséröl (meggyilkolásáról) és Stanley Kubrick filmrendezö 1999-es rejtélyes haláláról is (lásd 6:55-töl), Walters zavarba jött és azonnal a kamera kikapcsolására kérte a riportert, mivel szerinte "ez emberek életébe kerülhet" még mindig (lásd 7:18-nál), majd a riporter unszolására megjegyezte, kamerán kívül esetleg hajlandó lesz ezt-azt elárulni, más dolgokról is. Végül a riporter arra kérte Walters-t, másnap ismét találkozzanak.

Erre azonban nem került sor. Walters még aznap éjjel meghalt, "agyvérzésben".

Tudjuk, hogy mikrohullámú sugárfegyverrel milyen könnyü "felforralni" az érfalat, és elpattintani egy eret az agyban úgy, hogy az orvosok nem tudják elkülönböztetni a természetes agyvérzéstöl...

A wikipédiában is benne van:

https://en.wikipedia.org/wiki/Vernon_A._Walters

"2002. február 9-én, egy nappal a halála elött Walters egy francia nyelvü interjút adott a "Hold sötét oldala" c. dokumentumfilm készítöjének, William Karel-nek."

"On February 9, the day before his death [New York Herald Tribune, February 15, 2002] he gave an interview (in French language) in the mockumentary Dark side of the Moon (original title: Opération Lune) by William Karel."

Stanley Kubrick filmrendezö pedig az utolsó volt, aki még "mindenröl tudott".

A holdraszállásos felvételek hamisításának módszereiröl videók tömkelege található a youtube-on, többnyire angolul. Ajánlanám például ezt:

https://www.youtube.com/watch?v=gPEPRgfVlU4

------------------------------------------------------

Addendumok:

nem_programozhato, február 29, 2016

Stanley Kubrick egy volt "közülük". Sátánista szertartás az utolsó, 1999-ben készült "Tágra zárt szemek" c. fimjéböl, Tom Cruise-al a föszerepben:

 

Írta: egy vendég, március 01, 2016

Kedves szerkeszto! Korabban mar probaltam erdeklodni hogy a goodethungary oldal milyen besorolas ala esik Onnel?En regota kovetem a Gaia Tv es a Cosmic Disclosure adasait, ezert kerdeztem h On szerint mennyire hiteles.De a valaszt kiolvastam a sorok kozul.Koszonom
Írta: nem_programozhato, március 01, 2016

Elnézést kérek, az utóbbi egy-két hétben nem nagyon figyeltem az odalra.A GoodETHungary csak fordít, nem tesz hozzá semmit a fordított anyagokhoz, tehát a kérdés az, mennyire tekinthetöek hitelesnek Cobra, Wilcock, Goodey stb. anyagai.

Az én megítélésem szerint info-dezinfo keverék szinte az összes fordított anyag, de a linkelt GoodETHungary írás szerintem mégis elég jó összefoglalónak tekinthetö a titkos ürprogramokról.

Meg kell jegyezni a tartalmukat, nem szabad csipöböl elutasítani, de ugyanakkor készpénznek se venni semmit, aztán reménykedni kell abban, hogy késöbb esetleg még több info jelenik meg a titkos ürprogramokról, bizonyítékok is, amik aztán vagy hitelesítik vagy épp hiteltelenítik az ilyen írások tartalmát, melyek lényegében csak állítások halmazából állnak, döntö bizonyítékok bemutatása nélkül.

/nem_progr

Írta: egy vendég, március 01, 2016

ezzel a hamis holdraszállásos sztorival mit akartak elérni? hogy jártak ott közbe meg mégse?
Írta: nem_programozhato, március 01, 2016

A technológiák fejlödésével nött a nyomás az emberek részéröl a hatalomra, hogy "menjünk ki már a Holdra is", ha már egyszer Föld körüli pályára vagyunk képesek állítani jármüveket.Ezt azonban a hátterhatalom nem tehette meg a karantén miatt, és magának a karanténnak a létét is titokban kellett tartania a rengeteg korábbi hazudozás miatt (például hogy elhitették az emberekkel, hogy a majomtól származnak és ET-k nincsenek) , így nem maradt más mint a hamisítás ...

Rengeteg hazug, áltudományos elmélet a realitás és az élet jellegéröl - mint a materializmus és az evolúció - a 20. században el lett hitetve az emberekkel olyan gátlástalansággal, hogy ezeket mind a mai napig tanítják az iskolákban, az elemitöl kezdve egészen az egyetemekig ... Ezeket mind kipukkasztotta volna az, ha elismerik, hogy a Holdra sajnos nem mehetünk ki, mert nincs az emberiségnek megengedve. Mindjárt azt kérdezték volna az emberek: ki az aki nem engedi meg, és hogy tud eljutni ide a naprendszerbe? (utóbbinak a módszere például azonnal borította volna a materialista áltudományos elméleteket), és hogy mégis létezik az a bizonyos "isteni hatalom"?

/nem_progr

Írta: egy vendég, március 01, 2016

A Föld körüli karantén a fizikai érkezést/távozást akadályozza, ez érthető és felfogható. És az információ, ami nem 3D-s fizikai csatornán van továbbítva? Vagy a lelkek, ha önmagukban léteznek és ugrabugrálnak a testek között? Azok átjuthatnak a karanténon?

Írta: nem_programozhato, március 01, 2016

A nagyon fejlett földönkívüli fajok (mint a teremtöink) bele tudnak avatkozni a reinkarnációs ciklusokba. Ez egy tölünk sok ezer évvel fejlettebb tudomány. Be tudják folyásolni, hogy mi történik a megmaradt tudatalattival("lélekkel") a halál után. Innen a Bibliában például a fenyegetözések, hogy aki nagyon gonosz életet él, az a "pokolba jut", vagyis annak a "lelkét" nem fogják engedni szabadon inkarnálódni, hanem kényszeríteni fogják, hogy "bünhödjék" - hogy ez pontosan mit jelent, azt nem tudom, de azt igen, hogy a dolog valós, és egy tölünk sok ezer évvel fejlettebb tudományról van szó.http://biblia.hit.hu/bible/21/REV/1/18#v18

Mondá Isten:

18
És az Élő; pedig halott valék, és ímé élek örökkön örökké Ámen, és nálam vannak a pokolnak és a halálnak kulcsai.

Ez gyakorlatilag misztifikált elismerése annak, amit fentebb írtam.

"nálam vannak a pokolnak és halálnak kulcsai" == "hozzáférésem van a Föld asztrális síkjaihoz is"

Többen akik visszatértek a klinikai halál állapotából, arról számoltak be, hogy "humanoid angyalokkal" találkoztak, akik arra biztatták öket, térjenek vissza a fizikai világba, mert a gyerekeiknek/rokonaiknak még szükségük van rájuk, stb. Ezek vagy a teremtöink voltak, vagy valamilyen más, nagyon fejlett humanoid földönkívüli faj. Kapcsolatba léptek a "lelkükkel" az asztrális síkon. Ez a miénktöl sok ezer évvel fejlettebb tudomány, semmi különös.

A Jelenések könyve szerint minden a Földön valaha élt (inkarnálódott) lélek el lesz számoltatva a jelenlegi emberi civilizáció felszámolása után. Addig valószínüleg vissza vannak tartva, nehogy elhagyják a Föld asztrális síkjait. Úgyhogy igen, elképzelhetö, hogy igazak azok az állitások, hogy a karantén ki van terjesztve a Föld asztrális síkjaira is, nemcsak a fizikai bolygóra.

Énok könyvében is sok érthetetlen, misztifikált szöveg található arról, hova kerülnek a "lelkek" a halál után.

Valójában minden fordítva van: "objektíve" csak a "lélek"(a tudatalatti) létezik, ami inkarnálódik az anyagi világba, utóbbi viszont csak egy rezgések által keltett illúzió. Nemcsak a tér, hanem az idö is. Ezért valós és müködik a teleportáció is.

Az angol UFO irodalomban sokszor olvasom az UFO-król azt, hogy azok a "spirituális világból" jönnek ("they come from the spiritual realm"). Ez nem egészen igaz, valójában az anyagi világon túl létezö "hipertéren" keresztül jönnek ill. teleportálják magukat (nem abból jönnek, hanem azon keresztül jönnek). A saját 3D bolygórendszerük világából elöször átkerülnek a "hipertérbe" majd azután ismét az anyagiba, például a mi naprendszerünkbe.

Hogy a "hipertér" és az "asztrális síkok" kapcsolata milyen, azt nem tudom, de a kettö között van valami összefüggés, lennie kell.

Ha esetleg valaki tud többet, szívesen venném, ha megosztaná velünk.

-----------------------------

A "léleknek" meg van az a képessége is, hogy képes létrehozni magának egy "külön világot". Ezt tapasztaljuk például, amikor álmodunk. Az álomvilágban nincs lineáris idö, és minden, amire nagyon vágyunk vagy amitöl nagyon félünk, azonnal manifesztálódik("megvalósul") benne (vágyálom/rémálom).

Kevesen tudják, hogy ez hasonlóan müködik a fizikai, lineáris idövel rendelkezö világokban is, vagyis az anyagi világban is! Amire nagyon vágyunk, az elöbb utóbb manifesztálódik(megvalósul), de ez sokszor eltarthat évekig is, amíg bekövetkezik (a lineáris idö miatt).

És vigyázat: amitöl nagyon félünk, az is egy idö után manifesztálódhat (bekövetkezhet). Ezért ha valamit nagyon nem szeretnénk, hogy bekövetkezzen az életünkben, attól nem szabad félni, nem szabad állandóan, rettegve rágondolni, hanem el kell feledni az egészet olyan gyorsan ahogy csak lehet, mégcsak gondolni se szabad rá többé. A gondolatoknak ugyanis manifesztációs (teremtö) ereje van.

/nem_progr

Írta: egy vendég, március 01, 2016

Ahogy itt az admin válaszait olvasom, egyre inkább az az érzésem, hogy nem a jó kérdésekre keresi az ember/emberiség a választ.

Írta: egy vendég, március 02, 2016

Koszonom a valaszt a Goodet oldallal kapcsolatban. Valoban a Gaia TV es a Cosmic Disclosure forditasait teszi kozze, ugyanakkor kepek, videok es talan az osszefuggesek formajaban hitelesnek tunik az oldal.Rengeteg informacio van beagyazva akar linkek akarcsak a fogalmak modjan ahogy ezen az oldalon is, itt csupan az olvaso kivancsisagan, kitartasan es talan gondolati fejlettsegen mulik ezek megertese es befogadasa.
A church of god oldal szinten info-dezinfo keverek?

Írta: egy vendég, március 02, 2016

Hivatkozással a
"Írta: nem_programozhato, március 01, 2016
A nagyon fejlett földönkívüli fajok ..."
bekezdésre, tudom ajánlani Kisfaludy György előadásait:
https://www.youtube.com/user/ataisz/videos
Az itt használt hipertér fogalom nála megfelel a nemtér-nemidő fogalomnak, valóban ezen keresztül utaznak a térugrásos technológiát használó fejlett fajok. A fogalmat elég nehéz megérteni, mert a valóságban pont fordítva vannak a dolgok mint az a mi logikánk szerint értelmezhető volna. A tér mint jelenség az idő "terméke", és az anyag sem más mint időanomália, egyfajta időkapszula, amelynek hosszú (de semmiképpen nem örök) létezését a benne lévő térforrások biztosítják. Nem áltatom magam hogy ez emészthető, nekem évekbe tellett ennek a megértése.
A másik rész, a lélek karantén problémája igen érdekes. Erről nehéz megbízható információt szerezni, jóval kisebb dolgokért is eltüntetnek embereket a hatalom fenntartói. Ezért, közvetett információk és kövekeztetéses kombinációk állnak csak rendelkezésünkre.
1) Az éterikus, asztrális és még finomabb anyagok (rezgések) tartományát gyakorlatilag nem vagyunk képesek érzékelni a rendelkezésre álló érzékszerveinkkel. Az itt elhelyezett implantátumok - hasonlóan a szintén létező fizikai implantátumokhoz - képesek befolyásolni /korlátozni/ az emberi tevékenységet, gondolkodást.
2) Olvasni olyat is, hogy a halál után a fénycsapdával összegyűjtött lelkeket (ahogyan mi a rovarokat csalogatjuk, úgy használják ellenünk a fényalagút mesét a begyűjtésünkre) elektrosokk szerű terápiával egyszerűen kisütik, kiürítik (hasonlóan ahhoz, ahogyan az "elmeintézetekben" csinálnak a politikai ellenfelekből nyálcsorgató bolondokat), kvázi leformázzák a merevlemezt, és a lélek ezt követően veszélytelen módon újra részét képezheti a földi biomasszának. Azt nyilván nem tudják megakadályozni hogy "nagy" lelkek, tanítók (pl. Imanuel Jézus vagy mások, ezrével jönnek) leszülessenek és megpróbálják a tömegeket a moslékos vályútól felállítani. Az viszont látszik, hogy az ilyen tanítók sorsa rendszeresen a fizikai megsemmisítés, feltehetően veszélyeztetnék a földi kísérletet (tenyészetet?). A gondolkodókat, és minden olyan személyt aki egyfajta gravitációs, vagy kristályosodási gócként zavart okozhat a rendszerben (mátrixban) szintén megsemmisítik. Nem csak az ismert eseményeknél történik meg (Francia forradalom 1789 vagy az orosz puccs 1917-ben) hogy lefejezik a társadalmat, megfosztják a gondolkodó, irányítani képes vezető rétegtől, ugyanez történt Mo-on, Kambodzsában vagy Irakban. Utóbbi országról annyit, hogy a 2003-as megszállását követően halálbrigádok járták a nagyvárosokat és százával irtották ki a nagy koponyákat (tudósokat, egyetemi oktatókat stb.)
Valószínűleg igaz lehet az Asimov trilógiában megfogalmazott elv (ott pszichohistóriának nevezik) hogy egy társadalom akkor irányítható eredményesen, a lehetséges cselekvések akkor modellezhetők le nagy pontossággal, ha az alapaxióma teljesül: a tömegembernek az irányításról nem lehet tudomása, hogy egyszerű billiárd golyóként, kiszámnítható pályán mozogjon és pattanjon megszabott irányba.

Írta: nem_programozhato, március 07, 2016

Vigyázat a legújabb Wilcock-Goode anyaggal, ami tegnap a GoodET Hungary-in is megjelent:http://goodethungary.blog.hu/2...szefoglalo

Sok benne a dezinformáció a megítélésem szerint.

Ezt mire is értették pontosan?

A belsö földiek szerint ugyanis a Gömb Lény Szövetség nem más, mint maguk az „Örzök”. Úgy hivatkoztak rájuk, hogy ök lennének azok a bizonyos „Örzök”.

Összehasonlítva a szöveget a korábban, máshol alkalmazott dezinformációs technikákkal, arra a következtetésre jutottam, hogy se az ún. "Örzök", se az ún. "Gömb Lény Szövetség" egyszerüen nem létezik, kitaláció az egész azzal a céllal, hogy az emberekben hamis reményt keltsen, hogy mégis létezik valamiféle megfoghatatlan külsö erö, ami majd a segítségünkre siet, s nem engedi meg, hogy bekövetkezzenek a Jelenések könyvében leírtak... Ilyen megmentö nincs, az emberiségnek saját magát kellene megmentenie, erröl szól az egész "játék". S ha nem lesz rá képes, ha elbukja a tesztet, akkor be fognak következni a Jelenések könyvében leírtak.

Ha összehasonlítjuk Wilcock pár évvel ezelött íródott dezinformációs szövegeit a mostaniakkal, látni, hogy ugyanazon technikák vannak bennük alkalmazva, semmi se változott.

Ebben a 2013-as írásában például Wilcock azt állítja, hogy valamilyen megfoghatatlan "Szövetség" - "Alliance" (akkor még nem kozmoszbeli, hanem itteni földi) állt a 2013-as februári Superbowl-os áramszünet mögött, hogy így félemlítse meg azokat a gonosz illuminátusokat...! Wilcock szerint ez egy emberiségpárti tett volt.

Superbowl áramszünet: a "Szövetség" csapása az illuminátus-sátánisták ellen?
(Super Bowl Blackout: An Alliance Strike Against the Cabal?)
http://divinecosmos.com/start-...-the-cabal

SZABOTÁZS VOLT A SUPER BOWL-ÁRAMSZÜNET http://index.hu/sport/amerikai...ramszunet/

Az a bizonyos, 2013-as "Szövetség" se soha nem létezett. Az viszont igaz, hogy az áramszünet elöre gondosan megrendezett szabotázs volt, az illumik által megrendezett szabotázs, ök kapcsoltatták ki az áramot a stadionban a meccs kellös közepén, ami azt volt hivatott szimbolizálni, hogy az "emberiségnek rövidesen besötétedik, befellegzik". Az egész 2013-ban történt, a szimbolikus 13.-ik esztendöben, ez volt az az év, amikor aztán összel komoly eröfeszítések történtek atomháború kirobbantására, s ha a Pentagon tábornokai, és a pozitívabb frakciók az USA katonai titkosszolgálatain belül nem akadályozzák meg, akkor a 33.-ik szélességi fokon fekvö Charleston-t egy atombombával a levegöbe repítik, ami aztán harmadik világháborúhoz, atomháborúhoz vezetett volna.

Az „eltünt“ malajziai Boeing 777-es ikertestvérén atombomba volt c. írásból:

Aggasztó, hogy pár hónapon belül ez már a második olyan súlyos incidens volt, mely miatt szószerint az egész világ sorsa forgott kockán, az elöbbi a 2013 októberi sikertelen charleston-i nukleáris merényletkísérlet volt, mely mellesleg szintén „hemzsegett“ az illuminátus szimbolikától. Mint már az Emberiség származása - 2. rész c. írásban is említettem:

„Mit gondolsz, miért pont 33 fokozata van a valamikor a 16-17. században létrejött szabadkömüvességnek? Azért mert a Hermon hegy a 33.-ik földrajzi szélességi fokon fekszik.

Az amerikai szabadkömüves központnak számító dél-karolinai Charleston egyike azon kevés nagyvárosoknak a világban, mely - akárcsak a Hermon hegy Izraelben – a 33.-ik földrajzi szélességi fokon fekszik. Charlestonban alakult meg az elsö nagy „Scottish rite“ (skót rítusú) szabadkömüves páholy az USA-ban valamikor a 18. század végén, s itt kezdödött volna el az USA elpusztításának folyamata is a 21. század elején, a szimbolikus 13-ik esztendöben.

Wilcock mostani (kozmoszbeli) "Gömb Lény Szövetség"-e is fiktív, kitaláció az egész. De van a GoodETHungary cikkében mégis némi igazság is (amúgy nem kellett volna a blogot inkább BadETHungary-nak nevezni?), például ez:
Mindenki elkezdhetett játszadozni, átköltöztettek népeket, kísérletezgettek rajtuk. És a Szuperföderációs földönkívüli csoportok közül is sokan akkor érkeztek, igaz?

Igen.

És az ún. „Nagy Kísérlet” is ekkor kezdődött?

Ez nagyjából (de nem teljesen) szerintem is igaz. A jelenlegi emberi civilizáció valóban egy genetikai kísérlet, lásd Az emberiség származása 3. rész c. írást.

/nem_progr

Írta: egy vendég, március 07, 2016

Wilcock /cock=fasz/ a "pályafutását" (mély)szegénységben élö homoszexuális prostituáltként kezdte, ez ugye az az abszolút ideális tipus, aki annyira szívén viselheti az emberiség sorsát ... Bár figyelmeztették, hogy hagyja abba, mert a dolog veszélyes, mégse tette meg, mert kellett neki a pénz. Aztán meg is történt a baj: egyszer elhívták egy néger partira, ahol egy nagyfaszú néger-geng csunyán, de nagyon csunyán megeröszakolta, olyannyira, hogy kórházba került, nagyon súlyos traumatikus állapotban.

Itt talált rá a CIA, ahol az ügynök-orovosai már korábban elmeirányításos, MKUltrás kiséreleteket végeztek, trauma alapú agykontrollt, s az olyan súlyos traumán átesett fiatal fiú mint Wilcock, ideális alanynak bizonyult.

Wilcock-ba a hazugságait sokszor úgy programozzák bele, s elmeirányítás alatt mondatják el vele. A valódi Wilcock, a valódi énje ártatlan, s azt se hiszem, hogy egyáltalán tudja, a hazug alteregójával mit mondatnak el a CIA-s tartótisztjei.

Írta: egy vendég, március 07, 2016

Jaja, és néha Fulford is elmeirányítás alatt van, szinte ordít róla. Az arca totál merev, soha nem mosolyog, érzelmeket nem produkál, csak monnya monnya monnya
 .

Írta: egy vendég, március 08, 2016

Minden tiszteletem az One a hihetetlen tudas miatt amit megoszt velunk a honlapon, de mivel bizonyitja h a Gomb Leny Szovetseg kitalacio?Teljesen egyetertek abban, hogy nekunk kell megtennunk a lepekeseket hogy jobba forditsuk a jovo kereket, de en nem mernem kijelenteni h kitalacio valami amirol nem tudom bebizonyitani.En ugyan ritkan olvasok a Jelenesek konyve soraiban es kozotte, de nekem az az erzesem neha h a szerkeszto tulsagosan nagy hittel tamaszkodik ezekre az irasokra es ami ezzel kicsit is ellentmond azt elveti.

Nem tudhatjuk hogy leteznek vagy sem, hogy segitenek vagy sem.Minden informaciora nyitottnak kell lenni es ertelmezni, en viszont nem mernek ennyire allast foglalni valami mellett es ellent.

Írta: nem_programozhato, március 08, 2016

Nos, nyilván azért támaszkodom a Jelenések könyvében leírtakra, mert sorra jönnek be, valósulnak meg korunkban a végsö ide próféciák.De ha ön lusta arra, hogy végigolasson pár végsö idei próféciákról szóló cikket, akár ezen a weboldalon is, arröl én nem tehetek. Ezen esetben tulajdonképpen logikus is, hogy Wilcock okosan (de annál gátlástalanabbul) kitalált dezinformációi hihetöen hangzanak.

Hallott ön már a "nagy hazugságok elméletéröl"? Göbbels volt a szakértöje.

"Mondj többnyire igazat, de itt-ott próbálj - különbözö okokból - füllenteni, s te leszel az emberek szemében a legmegbízhatatlanabb, legelítélendöbb hazudozó. A legkisebb szálkát is ezután meg próbálják majd találni a szemedben"

"Hazudj óriásiakat, gigantikusakat, tedd teljesen gátlástalanul, s rendszeresen ismételd el, ragozd fel-alá, s te leszel az emberek szemében az igazság bajnoka, a te állításaid lesznek az igazság fö mércéi, az emberek csak neked fognak hinni, mindenki más csak hazudozó lesz"

Wilcock tartótisztjei, Hitler és Göbbels, valamint a jelenkori illumik ennek koronázatlan szakértöi... végülis ugyanarról az eröröl van szó.

A "hidegháború" a 20. században is bizonyos értelemben egy gigantikus hazugság volt, mert mindkét oldalt ugyanaz az illuminátus galeri irányította, pontosabban mondva megosztotta, s uralkodott felettük.

Wilcock az utóbbi években szintén nagy propagálója volt Putyinnak. Felkiáltójel, felkiáltójel.

S ki a fene mellett áll ön is, hogy csak úgy elignorálja, amit Wilcock 2013-as dezinformációiról írtam, s inkább a Bibliát támadja?

Figyelmeztetem, hogy ne kezdjen itt bele senki dühödt szókaratéba Wilcock mellett, mert törlöm.

S önt is kivágom innen. Kivágtam már én innen a világhelyzete blog föszerkesztöjét is.

/nem_progr

 

nem_programozhato, március 08, 2016

Hadd osszam itt még meg ezt a videót is, nemrég bukkantam rá véletlenül, ez is a jobbik fajtából van. Ennek ellenére alig hivatkoznak rá még az alternatív médiumoban is.

 vote up
Írta: nem_programozhato, március 08, 2016
Azokról a több mint ötezer éves, Ekvádorban talált régészeti leletekröl is szó van benne, melyeket Móricz János talált meg, s hozott nyilvánosságra "engedély nélkül". Nemhiába öt is likvidálták.http://www.juanmoricz.hu/index.php/moricz-janosrol

Az egyik legmegdöbbentöbb például ez a piramis a "mindent látó szemmel", ami ugyanúgy néz ki mint a piramis az 1 dolláros bankjegy hátulján, mintegy szimbolizálva, a jelen világot is ugyanaz az erö uralja, ami még a dél-amerikai indiánok elött létezö civilizációkat is ...

/nem_progr

illu_piram

dollar_note

 Írta: nem_programozhato, július 22, 2016

A "léleknek" meg van az a képessége is, hogy képes létrehozni magának egy "külön világot". Ezt tapasztaljuk például, amikor álmodunk. Az álomvilágban nincs lineáris idö, és minden, amire nagyon vágyunk vagy amitöl nagyon félünk, azonnal manifesztálódik("megvalósul") benne (vágyálom/rémálom).

Kevesen tudják, hogy ez hasonlóan müködik a fizikai, lineáris idövel rendelkezö világokban is, vagyis az anyagi világban is! Amire nagyon vágyunk, az elöbb utóbb manifesztálódik(megvalósul), de ez sokszor eltarthat évekig is, amíg bekövetkezik (a lineáris idö miatt).

http://biblia.hit.hu/bible/21/MAT/7

Máté 7

7:7 Kérjetek és adatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és megnyittatik néktek.

7:11 Ha azért ti gonosz létetekre tudtok a ti fiaitoknak jó ajándékokat adni, mennyivel inkább ád a ti mennyei Atyátok jókat azoknak, akik kérnek tőle?!

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr2818128202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aba Szőlő 2021.06.23. 03:21:29

Az kellene kivágni innen, aki aki a Jézust gyalázó egyházat ajnározza!
süti beállítások módosítása