Pokolra velük!

Pokolra velük!

Gyakran átírt forgatókönyv

2017. március 30. - nem_programozhato

Emiatt tüntek annyira zavarosnak az utóbbi hetek világpolitikai történései. Amikor egy színdarab forgatókönyvét is az utolsó pillanatban többször átírják, ott is fennáll a veszély, hogy az is zavarossá, nehezen érthetövé és silánnyá válhat. Trump új szerepe például már nem "antikrisztusi hamis megváltó", hanem "politikai öngyilkos merénylö", aki állítólag nem fogja kitölteni a négy évét se, annyi (látszatra!) öngyilkos lépést fog tenni politikailag, melyek viszont, ha áldozatok árán is, de felgyorsított léptekkel fogják elöre vinni a történelem menetét a (putyini) világkormány felé.

Pár hete például azért tudtak olyan látványosan elöretörni az "orosz és irán ellenes neokonzervatívok", mert hagyták öket. Az oroszbarát (imidzsü) Flynn tábornok menesztése színjáték volt. A rejtett cél konfliktus csiholása volt az oroszokkal. Aztán Kínával is próbálkoztak, próbálkoznak, bla-bla-bla, már szinte "unalmas" az egész. Per pillanat Trump menesztési forgatókönyvét vázolgatják, hogy aztán az elnöki székbe ülhessen az oroszellenes imidzsü alelnöke Mike Pence, s ö is konfliktust próbáljon csiholni az oroszokkal és/vagy Kínával. A konfliktus kirobbantása után - miután az oroszok és/vagy kínaiak jól megszorongatták az amerikai hadsereget - egy "ellenpuccs" megdönti magát Mike Pencet és a "neokonokat" is, s az USA elnöki székébe Rand Paul ül, aki aztán hozzájárul, hogy az oroszok "megreformálják" az ENSZ-t, magyarán mondva átvegyék a világhatalmat az antikrisztus-jelölt Putyinnal az élen.

Itt viszont van egy (vagy inkább két) bökkenö: a franciák és a britek. Nekik is vétójoguk van az ENSZ-ben, így bármikor megakadályozhatják az orosz hatalomátvételt a világ felett. Hacsaknem ... most április-májusban nem a Putyin-szövetséges Jean-Marie Le Pen nyeri a francia elnökválasztást. A közelgö francia elnökválasztás tétje óriási az orosz-vezetésü NWO létrehozásának szempontjából! A másik akadály pedig a szintén orosz-ellenes Theresa May kabinet, mely egy Le Pen gyözelem esetén valószínüleg szintén meg lesz buktatva, biztosítva, hogy mind az öt ENSZ állandó biztonsági tanácsi tag élén oroszbarát erök álljanak.

2017.3.20:

Nem lesznek idö elötti választások a Downing Street szerint

(There will be no early general election, Downing Street says)

http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/early-general-election-may-2017-theresa-may-article-50-brexit-negotiations-labour-polls-a7639246.html

"Theresa May kabinerje cáfolta, hogy május 4-re idö elötti választások lesznek kiírva"

Szerintem pedig a nyomás nagy lesz, különösen ha most április közepén a Le Pen lány mint esélyes jelölt végez a francia elnökválasztás elsö fordulójában.

Ez van, illetve könnyen ez lehet.

Jah, Obama - elkerülendö a letartóztatását - pedig kereket oldott Francia Polinéziába:

2016.3.16:

Obama "egy hónapot" fog tölteni Francia Polinéziában

(Barack Obama to spend a month in French Polynesia)

http://www.dailymail.co.uk/wires/afp/article-4318950/Barack-Obama-spend-month-French-Polynesia.html

Mert ugye nem a titokban Trump-szövetséges Clintonné lett volna letartóztatva, hanem Obamát áldozták volna fel, hogy biztosítsák a "megmentöként" fellépö gonosz NWO-s eröknek a "pozitív imidzset".

 

Addendumok:

Írta: egy vendég, március 26, 2017

Aztán Kínával is próbálkoztak, próbálkoznak, bla-bla-bla, már szinte "unalmas" az egész.
2017.3.21:
Ingoványos ázsiai terep és a sötét erők
https://mno.hu/kulfold/ingovanyos-azsiai-terep-es-a-sotet-erok-2390848
Veszélyesnek és kiszámíthatatlannak látják vezető elemzők Trump Ázsia-politikáját.
...
Továbbra sem világos, milyen tervei vannak az Egyesült Államok elnökének a konfliktusokkal terhelt Kelet-Ázsiában. Donald Trump külügyminisztere, Rex Tillerson vasárnap fejezte be turnéját a térségben, áttörést azonban a vizit aligha hozott.

Írta: nem_programozhato, március 26, 2017

Trump a Paprikajancsi, sátánista bennfentes szerint
(Trump is The Harlequin, says Aloysius Fozdyke)
https://www.henrymakow.com/2017/03/aloysius-fozdyke-trump-harlequin.html

(Állítja valamilyen nem nyilvános "Mátyás levelekben", azoknak "A Fönix és a Paprikajancsi" fejezetében található próféciákra hivatkozva, melyeket az Alfa szabadkömüves páholynak még a 20. században sikerült megszerezni.)

Do you really, truly believe that Donald will be there for the long haul? Donald? The Hellequin can't engage in introspection and therefore has no doubts, any deep or long term sorrows. He is "forcefully innocent".
...
He is an exponent of the short and dangerous path...inevitably strewn with misunderstandings and casualties...
Tényleg azt hiszitek, a Donáld sokáig lesz része a világpolitikának? Olyan ember aki soha nem tud önvizsgálatot tartani, ergo soha sincsenek kétségei, se mély és hosszantartó sajnálkozásra se képes: "energikusan ártatlan".
...
A rövid és veszélyes célirány képviselöje, mely áldozatokkal és félreértésekkel van átszöve elkerülhetetlenül ...
Trump survives like a vampire Alchemist, sucking up the crowds' energies then giving these energies back: transformed. Same symbiotic practices as Hitler, but Trump's nowhere near as proficient.When the crowd no longer sends the Don the energies he needs he will become uncontrollable.
...
The Don is as secretive and unstable as he is easily manipulated. In truth he has no religion above Himself!
Egy alkimista vámpírhoz hasonló túlélö, ki elöször elszívja a tömegek (mentális) energiáit, majd visszaadja azokat: átalakítva. Hitleréhez hasonló szimbiotikus gyakorlottsággal, de messze nem akkora jártassággal. Mikor a tömegek már nem fogják tudni ellátni energiával, irányíthatatlanná fog válni.
...
Annyira titokzatos és instabil mint amilyen könnyü manipulálni ... (aka Paprikajancsi)

Magát tartja a legfelsöbb Istennek, efölött nincs nála vallás.

 

Írta: nem_programozhato, március 30, 2017

Jah, Obama - elkerülendö a letartóztatását - pedig kereket oldott Francia Polinéziába
2017.3.27. Obama az emlékiratait fogja megírni a tahitii privát luxusszigeten
(Barack Obama will write his memoir while staying on a luxurious South Pacific private island)
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4353524/Obama-write-memoir-South-Pacific-private-island.html
It's unclear how long Obama will stay on Tetiaroa or if Michelle will join him
Nem világos, meddig fog maradni Obama a szigeten, s hogy Michelle csatlakozik-e hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr3718128234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása