Pokolra velük!

Pokolra velük!

Trump klímaváltozásos humora

2018. január 25. - nem_programozhato

December végén az USA keleti partvidékét soha nem látott erösségü hidegfront és havazás érte el, melyet éppúgy a HAARP-rendszereket müködtetö, de most már Trumphoz hü katonai erök idéztek elö mesterségesen, mint korábban - a globális felmelegedéses szélhámosságot támogatandó - a forróságokat és idöjárási extrémeket az elmúlt években.

Trump ezt a módját választotta a világ által idáig látott legnagyobb szélhámosság, az Obama és Ferenc pápa által propagált "globális felmelegedés" lufijának a kipukkasztásához:

2017.12.29.

Trump szerint jól jönne egy kis globális felmelegedés Amerikának

https://24.hu/kulfold/2017/12/29/trump-szerint-jol-jonne-egy-kis-

Tombol a tél az Amerikai Egyesült Államokban, több államban méteres hó borít egyes tájakat és rendkívüli a hideg.

...

A helyzetre való tekintettel Donald Trump amerikai elnök csütörtökön este fellépett a Twitterre, és a következő bejegyzés hagyta el ujjait:

"A keleti parton ez lehet a valaha volt LEGHIDEGEBB szilveszter! Talán jól jönne egy kevés a jó öreg Globális Felmelegedésből, ami ellen a mi Országunk, de nem más országok DOLLÁRBILLIÓKBÓL védekezett volna. Öltözzenek fel!"

Trump minden jel szerint ugyanezt a módját választotta a téma kompromittálásának a davosi világgazdasági fórumon is, melynek helyszíne felé szintén soha nem látott erösségü hideget és havazást "HAARP-oltatott össze":

Davos 2018: a legfontosabbak

http://hu.euronews.com/2018/01/22/davos-2018-a-legfontosabbak

A másik fajsúlyos téma a környezetvédelem lesz, és annak megvitatása, hogyan tudnák a párizsi klímaegyezményben vállaltakat teljesíteni, hogy gátat szabjanak a globális felmelegedésnek.
2018.1.23.

Behavazódtak a világ politikai és gazdasági vezetöi

http://hu.euronews.com/2018/01/23/havazas-davos

A háromezer résztvevő többsége csak nagy nehézségek árán jutott el a davos-i világgazdasági fórum helyszínére, ugyanis a Svájci Alpokban annyi hó esett, hogy szinte belepte az épületeket is. Az odajutáshoz pedig helikoptereket is be kellett vetni, a vonat ugyanis nem jutott el a síparadicsomba.
A fórum megnyitója elé szervezett találkozók közül néhányat el is kellett halasztani vagy törölni, mert a résztvevők egyszerűen nem értek oda. A találkozón dolgozóknak több limuzint is ki kellett ásniuk a hó alól, hogy kiszabadítsák az azzal érkezőket.
Pfff

A Trumphoz hü fasiszta elemensek és az Obama és Ferenc pápa mögött álló ballib erök között a feszültség Antonin Scalia legfelsöbb bíró halálakor csúcsosodott ki, akit kvázi Obama gyilkoltatott meg, amikor Scalia miatt elakadtak a klímaváltozásos törvények az amerikai legfelsöbb bíróságon.

A 24.hu firkásza ebben a meglehetösen szánalmas írásban próbálja komolytalanítani az egészet, holott pont erröl van szó:

https://24.hu/kulfold/2016/02/17/obama-vagy-mr-spock-olette-meg-az-amerikai-fobirot/

Egy biztos, Scalia halála előtt néhány nappal a legfelsőbb bíróság szoros végeredménnyel elsöpörte Obamának az erőművek széndioxid-kibocsátásának csökkentését, vagyis a klímaváltozás lassítását célzó programját

...

Scalia holttestére február 13-án, szombaton, egy ágyban találtak rá egy isten háta mögötti luxus-vadásztanyán.

...

A Cibolo Creek Ranch olyan hírességek oázisaként ismert, akik kis időre szeretnének elbújni a világ elől. Közút nem vezet hozzá, a legközelebbi település, Presidio majdnem ötven kilométerre van tőle.

A Cibolo Creek Ranchre évente kisfiúkat eröszakolni (és gyilkolni) járó Scalia koporsója zárt volt, ami két dolgot jelenthet csak:

1. Igaz a hír, mely szerint a torkát egy elmeirányítás alatt álló szexrabszolga tinédzserfiú vágta át csúfosan, akiben a szexrabszolga alteregója helyett az orvgyilkos alteregóját aktiválták a ranch gazdái. A Scalia nyakán tátongó hatalmas seb miatt aztán a koporsója zárt volt.

2. Mivel Scalia mégiscsak tagja volt a Máltai Lovagrendnek (is), így a "testvérek" magát az életét megkímélték, s a "halála" már megrendezett volt, ergo a koporsója is zárt volt.

Nem tudom, melyik lehet igaz, meg nem is érdekel.

Csak azt tudom, hogy Scalia egy disznó volt, aki minden év febr. 12-15 között lejárt a ranchre.

A sátánista okkult kalendárium szerint:

http://www.bibliotecapleyades.net/cienciareal/cienciareal20.htm

Valentine's Day is a day of "orgiastic rites" in which the pagans encouraged the flow of lustful passion.
"A Valentin nap (febr. 14) a sátánistáknak az "orgazmikus rítusok" napja, mely napon a pogányok is utat engedtek mindenfajta gyönyör és szenvedély folyásának."

Scalia homoszexuális-pedofil-szadista volt egy személyben, alapos egy kombináció.

De Scaliát nem az Obamához hü háttérhatalmi elemensek, hanem a "sajátjai" tették el láb alól (vagy rendezték meg a halálát) a ranchon, máskülönben nemcsak Scaliát, hanem öket is magával rántotta volna a készülöben levö, Obama utasítására beindított kíméletlen kompromittáló kampány a médiumokban.

2016.2.24.

Scalia az utolsó óráit egy titokzatos társaság elit vadászaival töltötte

(Justice Scalia spent his last hours with members of this secretive society of elite hunters)

https://www.washingtonpost.com/world/national-security/justice-scalia-spent-his-last-hours-

The society's U.S. chapter launched in 1966 at the famous Bohemian Club in San Francisco, which is associated with the all-male Bohemian Grove
"A társaság az alapító ülését 1966-ban tartotta a híres san franciscói Bohemian Club-ban, mely a kizárólag férfiak által látogatott Bohemian Grove-al van társulva."

Kell ehhez több kommentárt füzni? Aligha.

Nemcsak annak örültem, amikor meghallottam Scalia halálhírét, hogy egy nagyon gonosz, gusztustalan ember tünt el a föld felszínéröl, hanem mert nyilvánvalóvá vált, Obama ezzel a (vakmerö) lépésével akaratlanul is megpecsételte a globális klímaváltozásos szélhámosság sorsát is.

Hogy ezt a lépését a háttérhatalom legfelsöbb szintjei mégis tolerálták neki, felveti a kérdést, vajon valaha is komolyan gondolhatták-e az NWO felépítését a "klímaváltozásnak" köszönhetöen bevezetett, ENSZ központú, globális adóztatásra alapozva.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr8918128254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása