Pokolra velük!

Pokolra velük!

Atomháború lóg a levegöben ...

2018. február 27. - nem_programozhato

Meg vannak örülve, ez a tegnap esti kabbalista-sátánista szempontból nézve "szupermisztikus" esemény mint valamilyen dilinyós-denevéreket megörjítette öket:

150 éve nem látott jelenséggel búcsúzik januártól a Hold

https://24.hu/tudomany/2018/01/31/150-eve-nem-latott-jelenseggel-bucsuzik-januartol-a-hold/

Sajnos nem viccelek, a helyzet halálosan komoly. Ez a republikánus képviselökkel teli express-vonat, melyen Paul Ryan republikánus házelnök is rajta volt, egy west-virginiai "nyaralóhely" (atombunker) felé tartott, és úgy lett a "jófiúk" által kisiklatva, hogy likvidálják a veszett kutyákat.

2018.1.31.

Republikánusokkal teli vonat csapott el egy kukásautót https://24.hu/kulfold/2018/01/31/republikanusokkal-teli-vonat-csapott-el-egy-kukasautot/

Sajnos nem sikerült túl jóra, a terv szerint minél több republikánus kutyának ott kellett volna hagynia a fogát, de sajnos a vonat nem siklott ki, így az akció nem sikerült. Sokan közülük még így is mentek tovább a "nyaralóhelyre". Hivatalosan úgy volt az egész lefedve, hogy egy west-virginiai nyaralóhelyre mennek visszavonulni az ezévi "republican retreat"-re, tanácskozás céljából.

A CNN szerint soknak a családtagjai, a gyerekei is a vonaton voltak:

https://edition.cnn.com/videos/politics/2018/01/31/gop-train-crash-garbage-truck-vstan-orig-mss.cnn

An Amtrak train carrying GOP Congress members, some of their spouses and children crashed into a garbage truck in Virginia.
A gyerekeiket is vajon minek vitték magukkal? Mitöl féltették öket?

A vonat a Greenbrier Resort-ba tartott Nyugat Virginiában.

https://edition.cnn.com/2018/01/31/politics/congress-train-accident/index.html

Republican members of Congress on the train, which left Washington's Union Station, were on their way for a retreat at The Greenbrier in White Sulphur Springs, West Virginia.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Greenbrier
The Greenbrier is also the site of a massive underground bunker that was meant to serve as an emergency shelter for the United States Congress during the Cold War
A Greenbier alatt egy hatalmas földalatti bunker található, mely a hidegháború alatt atomtámadás elleni menedékként szolgált az amerikai kongresszus tagjainak.

Január 29-én mind a három ún. "ítéletnapi" bevetésirányítási repülögépe az amerikai hadseregnek a levegöben volt, melyek csak atomháború esetén vannak bevetve mint légi parancsközpontok, mivel csak a fent lenni a levegöben jelenti az egyedüli biztonságot ilyenkor a hadvezetésnek. De ez csak gyakorlat volt. A kritikusak az elkövetkezö napok és hetek lesznek.

 

https://twitter.com/CivMilAir/status/958038632241254400

civmilair

E–4 Nightwatch

https://hu.wikipedia.org/wiki/E%E2%80%934_Nightwatch

A Boeing E–4B az amerikai légierő légi bevetésirányítási célokra átalakított Boeing 747-eseinek katonai típusjelzése. A hidegháború idején a négy gépből álló E–4B flotta célja egy esetleges atomháború esetén egy repülő bevetésirányítási központ feladatának ellátása volt.

...

A gép szerkezetileg egy Boeing 747–200 utasszállító repülőgép, amelyet belül kifejezetten arra képeztek ki, hogy háborús esemény idején a legmagasabb rangú polgári és katonai vezetők számára biztosítsa egy mozgékony és atomtámadásnak ellenálló bevetésirányító központ szerepét. A legfelsőbb katonai hatalmat az amerikai katona terminológiában NCA-nak (National Command Authority) hívják. Az NCA fogalma egyszerre tartalmazza az amerikai elnököt és a hadügyminisztert. Nukleáris fegyverek bevetését csakis az NCA engedélyezheti, azaz az elnök és a hadügyminiszter együtt, külön-külön nem. A gép elsődleges feladata egy olyan nehezen megtalálható (és eltalálható) helyszín biztosítása volt, ahonnan az NCA egy atomháború esetén irányíthatja az ellencsapást.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr8418128256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása