Pokolra velük!

Pokolra velük!

Michael Hemmingson (1966-2014)

2019. január 09. - nem_programozhato

Ma van Michael Hemmingson halálának az ötödik évfordulója. Egy "irányítatlan lövedékké" vált dezinfo-ügynöké és agyprogramozó gyilkosé az USA katonai titkosszolgálatainak alkalmazásában, mert ez is volt, nemcsak író, forgatókönyvíró, irodalomkritikus és kultúrantropológus mint ahogy a wikipédiában szerepel. Személyesen nem ismertem, mégis ö volt az én nagy "tanítómesterem" is az okkult és ezoterikus dolgokban. Nem természetes halált halt, mint ahogy a wikipédiában szerepel, hanem öt is úgy gyilkoltatták meg, Tijuanában,Mexikóban, amint az ott élö lányát ment meglátogatni.

Ugyanis szószerint irányíthatatlan lövedékké vált, kifecsegett olyan dolgokat is, melyeket nem lett volna szabad, és indiszkréten, gyakorlatilag az egész világ szeme láttára gyilkoltatta meg az egyik agyprogramozott "szuperkatonáját", aki szintén túl sokat kezdett el kifecsegni öróla a blogjában. A gyilkosságot követö hónapokban Hemmingson még jobban dekonspirálódott, még több leleplezö információ jelent meg róla, ami az okkult alvilág berkeiben elfogadhatatlan.

Hemmingson volt a "Former White Hat blog" hírhedt szerkesztöje, írói tehetséggel készített, a végletekig szarkasztikus okkult-ezoterikus szösszeneteké, melyeknek célja a lejáratás, de a dezinformációk közé igazság is vegyült, talán túl sok is, amivel sok ellenséget szerzett magának.

A blog másik írója James Casbolt volt, ö jelenleg börtönben ül. Hogy esetleg találhattam volna különb online író ismerösöket is, s dicsekvés helyett most inkább pironkodnom kéne? Jó, jó, elfogadom a kritikát :) De hát ez van, illetve volt, mi tagadás, jól beletrafáltam ott a dolgok közepébe, mint mikor egy légy húsevö növényre száll, többen gondolhatnák. De a hasonlat csak részben helytálló.

Mielött létrehozta volna a saját (partizán)blogját, Hemmingson a Benjamin Fulford blogra irkodott, ö volt a Travelman/Tman nicknév alatt irkodó szarkasztikus hozzászóló. Például itt:

hemm_sas2

Kraxx pedig én vagyok, én linkeltem ott valamilyen képet egy magyar weboldalról ...

kraxx

Ezt pedig már Hemmingson halála után írtam, mivel senki egy jó szót nem tudott rá találni, én próbáltam ott valamelyest mentegetni, olyan "halottakról jót vagy semmit" alapon ...

hemm_dead1

A Hemminson által meggyilkoltatott agyprogramozott "szuperkatona", Krishtan Jade Neal blogja:

https://clandestineragerevealed.wordpress.com/

Milyen érdekes, annak ellenére, hogy az írója már évek óta halott, a wordpress.com a blogot megörizte, s az még mindig olvasható. A címoldalán a mai napig ott díszeleg Hemmingson nagybetüs leleplezése. Akárcsak a Taylorwille nevü oregoni városka temetkezési vállalatának weboldala is a mai napig archiválja a meggyilkolt Khris Neal halálhírét:

Khristan Jade Neal March 25, 1976 ~ February 12, 2013 (age 36)

 

Ez itt pedig a Krish Neal gyilkosság leleplezése a David Icke fórumon egy ismeretlentöl. Vélhetöleg ez vált Hemmingson számára fatálissá, ez dekonspirálta oly mértékig, hogy a katonai titkosszolga társai arra kényszerültek, hogy végleg elhallgattassák. A leleplezés 2013. dec. 14-én jelent meg, Hemmingsont 2014. jan. 9-én ölték meg. Nem azért ölették meg, mert ö is gyilkoltatott (ez ebben az okkult világban egészen hétköznapi), hanem mert indiszkrétté vált, aminek köszönhetöen teljesen leleplezödött (ez viszont az okkult világban teljesen elfogadhatatlan).

Hemmingson a karanténon belüli világban mint író és irodalomkritikus volt ismert. A könyvei mindmáig kaphatóak az amazon.com-on.

Ugyanakkor része volt egy titkos világnak is, és kapcsolatai révén a karanténon kívülre is látott. Hogy lehet ez? Hemmingson több könyvének társszerzöje Don Webb, a Széth Temploma nevezetü okkult-sátánista szervezet föpapja. A Széth Temploma szervesen össze van fonódva az USA katonai titkosszolgálataival is, például a nagyhatalmú Haditengerészeti Titkosszolgálattal, az ONI-val, utóbbi több karanténon kívüli ún. fekete projekt üzemeltetöje is. Maga Hemmingson is ONI ügynök volt, nem is nagyon titkolta. A Széth Templomát a nagy hírhedtségre szert tett, szintén ONI ügynök Michael Aquino alapította. Egy sima google keresés róla sok lehangoló információt fog felhozni a felszínre...

don_webb1

A fenti képen Don Webb társaságában a Schreck házaspár látható. Zeena Schreck Anton Lavey-nek, a Sátán Temploma nevü félnyilvános okkult szervezet megalapítójának a lánya. Jelenleg Berlinben él, de gyakran megfordul Bécsben is. A Sátán Temploma és a Széth Temploma egyfajta félnyilvános arcát képezik egy jóval kevésbé nyilvános összeesküvésnek, mely a világot irányítja ... Mindkét szervezet szervesen össze van fonódva a globalista titkosszolgálatok okkult belsö köreivel.

Brutális, rejtélyes és bizarr világ ez. Hemmingson az áldozatát lényegében nyilvánosan végeztette ki, "gyilkosság élö adásban", így is nevezhetnénk az esetet. Hemmingson eképp fenyegette Krish-t annak blogjában:

hemm_threat2

"Figyelünk téged Krishtine. Még a gondolataid is le vannak hallgatva. Azt is tudjuk, hányszor jársz hetente szarni, meg hányszor rázod ki a faszodat netes pornóra. Nemsokára T-idö. Az össze-vissza spagetti várhatóan Oregonban lesz"

Az utolsó két mondat kódolt utalás: a T-idö a terminálást, a kivégzési idöt jelenti. Amikor pedig valakinek szétlövik a fejét, a vérrel keveredett, kilöttyenö agytekervények úgy néznek ki mind az "össze-vissza spagetti".

Hemmingson blogjában évekig törzsvendég voltam. Mára le lett zárva, csak az internetes archívumokból lehet körülményesen visszakeresni. Sok titkos info viszont kiszivárgott, és tovább lett adva. Volt, amilyen volt, szerintem hálával tartozunk neki, amiért "elszabadult" és áldozott az igazság oltárán is. Kik törzsvendégei vagytok a pokolraveluk.com-nak, már ti is rég ismeröi vagytok ezeknek a titkoknak.

Egy lelke mélyén megkeseredett íróember emlékére, ki már nem tudta elviselni, amibe keveredett, ki már nem törödött semmivel.

A képen a lányával látható

hemm_daughter

 

Írta: egy vendég, január 17, 2019

Semmi más nincs olyan komolyan véve ezen a bolygón mint a karantén betartatása. A háttérhatalom nem ismer gátlásokat, ha erröl van szó. Úgy van itt az emberiség tartva, ebben a pár kilométer széles bioszférában mint egy túlszaporodott kórokozótenyészet, melytöl rettegnek, nehogy megfertözze a galaxis felét. Jobb, ha ezt tudod, és megpróbálsz vele szembe nézni. Az elmúlt két-három évszázadban ráadásul kialakult itt egy gigantikus hazugság-mátrix, melynek célja, hogy az ideinkarnálódott lelkek egy primitív és hazug "álomvilágban" éljék le teljes életüket, s valójában éppoly tudatlanul haljanak meg mint amilyennek születtek, miközben egyre "kimüveltebbnek" higgyék magukat. Egy nagy átbaszás az egész, melyet viszont a "játék" szabályai szerint a lelkeknek teljesen szabad akarattal kell végigélniük. A szabad akarat sose sérülhet, ezt be kell tartani még a sátánnak is, ez általános galaktikus szabálynak tünik ebben a szabad akarattal rendelkezö lények számára kreált univerzumban.

Az itteni inkarnációd nem rendelkezhet bizonyítható ismeretekkel a karanténon kívüli valós világról. Képzelni képzelhetsz róla, amit akarsz, de bizonyíték nem állhat a kezedben. Az ideális persze az lenne, ha még azzal se lennél tisztában, hogy karanténban élsz. S a többség nincs is vele tisztában. A marsra- és holdraszállásos humbukok erröl gondoskodnak. A NASA totális vakolókanalas irányítás alatt áll, és a kínai "holdraszállásos" felvételeket is ugyanaz az erö hamisítja mint az amerikaiakat ... A bibliai végsö idei próféciákban is ott áll, hogy a "fenevad szarvai" (a birodalmak/nagyhatalmak) mind ugyanannak az erönek a kreációi, ami titok - vagy inkább: "titokzatos Babilon", ahogy a Biblia nevezi.

Edgar Mitchell is harmichármas szintü vakolókanalas volt. Némelyek a NASA-ból éppenséggel magasabb vakolókanalas szinteken állnak mint a miniszterelnökök. Totál nincsenek gátlásaik, ha megtévesztésröl van szó. A "nagy hazugságok elmélete" az ö tökélyre fejlesztett tudományuk, nem az ürkutatás ...

A fekete projekteken dolgozó emberek többsége hasított agyú és elmeirányítás alatt áll. Olyan mintha két tudat/lélek tanyázna a fejében. Az egyik a karanténon belüli világban aktív, a másik a karanténon kívüliben. A mélységi földalatti bázisok is a karanténon kívülre esnek. Az itt dolgozó személyzet agyát többnyire "átkattintják" a karanténon kívüli alteregójára, mielött lemenne oda dolgozni, majd amikor feljön, a karanténon belüli alteregóját aktiválják újra (kódszavakkal, frekvenciákkal, kémiai nano robotokkal, implantátumokkal - ez egy külön tudományág). Odahaza már csak azzal lesz tisztában, hogy az elmúlt nyolc órája "kiesett". A speciális egységek (mint az angol SAS vagy az amerikai Delta) azok, melyek akkor vannak bevetve, ha egy UFO megsérti a karantént, bekerül a Föld légkörébe, itt materializálódik és müholdakra telepített szkaláris fegyverekkel viszonylag könnyen lelöhetövé válik, és gyakran le is lövik. A zuhanás helyszínén ilyenkor megjelennek a speciális alakulatok, a "szuperkatonák", átkattintva a karanténon kívüli alteregójukba. Negatív (de néha még pozitív) földönkívülivel való találkozás is nem egy leányálom, a legtöbb ember simán összeszarja magát (bocsánat!) töle. Mint ahogy a kakas is rémült és pánikreakciós lesz, amikor Mari néni megfogja. Ha túl sokszor fogsz meg egy kakast, idegbajos lesz töle. A szuperkatonák karanténon kívüli alteregóját is néha memóriatörölni kell, nehogy késöbb bedilizzenek.

A karantén betartatását a naprendszeren belül ill. már a környezö csillagrendszerekben is a titkos ürprogramok biztosítják. Az egyik ilyen a "Solar Warden"(naprendszeri gondnok v. inkább börtönör) A központja állítólag egy hatalmas földalatti bázisban van a Marson. Nemcsak ET-k (bukott angyalok), de földi személyzet is szolgál itt, mely szintén hasított agyú.
Miután egy földi ember leszolgált itt, visszahozzák egy földi mélységi bázisra, ahol memóriatörlik és visszakattintják a földi, karanténon belüli alteregójába. Így engedik vissza a "civil életbe", néha teljesen más identitás alatt, mint aki eredetileg volt. Néha hamis emlékeket is ültetnek a fejébe. Mint modtam: a karantén betartatása nem vicc.

Bizarr de hihetö állítás, hogy néha ezeket az embereket meg is "fiatalítják". Az öregedés nem a test elhasználódásának a következménye, hanem a DNS által meghatározott ("elöre beprogramozott") biokémiai folyamatok összessége. A jég néha szétlöttyed vízzé, melyet viszont újból össze lehet állítani jéggé. Ha sugarakkal át tudják programozni egy test összes sejtjének DNS molekuláját úgy, hogy a test további "szétlöttyenés" (öregedés) helyett inkább regenerálódjon, azzal visszaállíthatják a biológiai óráját. Állítólag egy hetes állandó besugárzással x évvel vissza lehet állítani egy test biológiai óráját. Azért csinálják, hogy ne érje sérelem a karanténon belüli lelki inkarnációt, amikor a testet "kikölcsönzik" feladatok elvégzésére a Marsra egy másik alteregóban. A földi ember sajnos szolgafajnak lett teremtve, és mint (rab)szolgafaj is van használva az ET-k által a karanténon kívüli bázisokon. Ez a helyzet... Mondjuk öt évig szolgál egy ilyen földiember "szuperkatona" (rabszolgakatona) a Marson egy titkos ürprogramban, majd visszaküldik a Földre, ahol visszaforgatják a biológiai óráját is öt évvel, hogy aztán sérelem nélkül folytathassa a karanténon belüli inkarnációját. S nem fog emlékezni a Marsról semmire.

Baj akkor van, ha az idö elteltével egy ilyen személynek netán mégis kezd "újraintegrálódni" az agya, kezd összeolvadni a karanténon belüli alteregója a karanténon kívülivel. Ilyenkor viszont aktiválódni fog a fejében az ún. "omega programozás": alfa és omega, kezdet és vég: omega == vég(zet) == önmegsemmisítö program. Hacsak nem kap ilyenkor szakmai segítséget, az "omega program" teljesen felül fogja írni a szabad akaratát, ellenállhatatlan öngyilkossági kényszert fog érezni, és megöli magát. A karanténon kívüli tudása tehát nem jut be a karanténon belülre, hanem elviszi azt magával a sírba. Mondani se kell, az összes ilyen hasított agyú személy a karanténon belül állandó totális megfigyelés alatt van a titkosszolgálatok által.

  • -1

...
Írta: nem_programozhato, május 14, 2019

A napokban a web.archive.org-ról visszakerestem Hemmingson blogjának egyes archivált részeit. Érdekes volt 5 év után újraolvasni, sok minden újból eszembe jutott. De a blog szarkasztikus-humoros szösszenetekkel teli info-dezinfo keverék, nem szabad belöle mindent készpénznek venni. Alább kiemelek belöle pár dolgot, amit én is igaznak hiszek.

Hemmingson többször említette a híres-hírhedt roswelli UFO incidenst, ami az antarktiszi náci és aldebrani bukott angyali erök akciója volt az USA ellen. A második világháború, legrejtélyesebb csatája c. írásból:

(Byrd admirális) Elmagyarázta, hogy bár nem célja senkit se megrémíteni, de a kegyetlen valóság az, hogy az Egyesült Államok bármikor meg lehet támadva „repülökkel“ a déli és/vagy az északi sark felöl."
Nos, erre sor is került 1947 júliusában, roswelli incidensnek hívták. Az új-mexikói légibázis elleni UFO támadás bosszú lett volna az antarktiszi „expedícióért“, az amerikaiknak viszont sikerült lelöni az egyik, humanoid biorobotok által irányított csészealjt

(valamilyen elektromágneses v. skaláris "sugárral", már nekik is volt)

Hemmingson hitelesnek tartotta az alábbi felvételt, melyen az egyik fatálisan megsérült humanoid biorobot boncolása látható:

https://web.archive.org/web/20120727170122/http://formerwhitehat.wordpress.com/2012/07/24/roswell-incident/

A képen egy ún. szintetikus test látható. Nincs se apja, se anyja, se lelke, se neve, se neme. Kémcsöben elöállított avatar, melybe viszont képes egy bukott angyal vagy szuperkatona a tudatát "belehelyezni". Hasonlóan mint az Avatar c. tudományos-fantasztikus filmben, mely valóságelemeket is tartalmazott. Lefekszik egy speciális búra alá, elalszik, majd a szintetikus testben ébred tudatra, a saját fizikai teste viszont ott marad a búra alatt, a téridö A pontján. A szintetikus testben ezután ö irányítja az UFO-t, mely teleportálhatja magát a téridö A pontjáról a B-re.

Az aldebraniak ezt a fajta módszert használják veszélyes bevetések esetén. Miért? Mert ha valami történik, például lelövik az UFO-t, vagy az UFO destruktív, az élet fenntartására nem alkalmas környezetben száll le egy vadidegen bolygón, akkor bár a szintetikus test elpusztulhat, a bukott angyal tudata (lelke) viszont visszakerül a búra alatt maradt valódi, eredeti testébe, mely a téridö A pontján maradt a búra alatt biztonságban.

A tudati energiák nem részei a fizikai világnak (a téridönek), hanem mindvégig az asztrálisban maradnak.

A technológiának viszont van egy árnyas oldala is: bizonyos szerencsétlen esetekben a bukott angyal tudata(lelke) kénytelen átélni a szintetikus test pusztulásának teljes gyötrelmeit, mielött visszakerülne a búra alatt maradt eredeti testébe.

  • +0

...
Írta: nem_programozhato, május 14, 2019

Ez az írása is érdekes állításokat tartalmaz:

https://web.archive.org/web/20120630052814/http://formerwhitehat.wordpress.com/2012/06/27/of-thule-vril-and-aryan-people-from-the-past/

1. A teremtöink Aldebranból származnak.
2. A nácik a második világháború vége felé - bukott angyali segédlettel - megpróbálták újralétrehozni az Antarktiszon az eredeti emberi fajt mely még makkegészséges volt, gyönyörü testtel, 600-800 évig is elélt, és soha nem nézett ki 40 évnél idösebbnél:

The women and children are as humanity once was and always meant to be: perfect healthy, beautiful, with bodies meant to last 600-800 years and never looking older than 40.

Tízezer makkegészséges árja ukrán asszony lett 1944-ben az Antarktiszra telepítve, hogy árja férfiaktól gyerekeik szülessenek, "vril technológiák" által genetikailag feljavított gyerekek, kik jellegzetességeikben nagyon hasonlítottak az Ádám és Éva idejében élt elsö emberekhez, kiknek genealógiája a bibliai Ószövetségben is megtalálható, Mózes I könyvének 5. fejezetében:

http://biblia.hit.hu/bible/21/GEN/5

5 És lőn Ádám egész életének ideje kilencszáz harminc esztendő; és meghala.
6 Éle pedig Séth száz öt esztendőt, és nemzé Énóst.
7 És éle Séth, minekutánna Énóst nemzette, nyolcszáz hét esztendeig; és nemze fiakat és leányokat.
8 És lőn Séth egész életének ideje kilencszáz tizenkét esztendő; és meghala.
9 Éle pedig Énós kilencven esztendőt, és nemzé Kénánt.
10 És éle Énós, minekutánna Kénánt nemzette, nyolcszáz tizenöt esztendeig, és nemze fiakat és leányokat.
11 És lőn Énós egész életének ideje kilencszáz öt esztendő; és meghala.
12 Éle pedig Kénán hetven esztendőt, és nemzé Mahalálélt.
13 És éle Kénán, minekutánna Mahalálélt nemzette, nyolcszáz negyven esztendeig; és nemze fiakat és leányokat.¨
14 És lőn Kénán egész életének ideje kilencszáz tíz esztendő; és meghala.

stb. stb.

  • +0

...
Írta: nem_programozhato, május 14, 2019

Maria Orsic története is valódi. Hiába szeretnék a Vatikán és a kampósorrúak még a nevét is kitörölni a "hivatalos történelemböl".

Ajánlanám ezt:

http://www.whatdoesitmean.com/index2795.htm

Rudolf Hesst 93 évesen öngyilkolták meg a nyugat-berlini Spandau börtönben 1987-ben, nehogy elmondja a második világháború kirobbantásának valódi történetét még 48 évvel annak kirobbanása után se.

Karl Haushofert 1946-ban "öngyilkolták meg" hasonló okokból.

De az ö neveiket legalább meghagyták a történelemkönyvekben.

Maria Orsic története viszont "totál veszélyes" az antarktiszi és aldebrani szál miatt. Orsic volt az okkult Vril Társaság megalapítója (Haushoferrel együtt) A második világháború után eltünt, viszont saját kezüleg írt búcsúleveleket juttatott el az ismeröseihez, melyekben az állt, hogy az Antarktiszon keresztül "megy Aldebranba."

A mai napig nincs róla oldal még a wikipédiában se.

  • +0

...
Írta: nem_programozhato, május 15, 2019

Az alábbi kép a Casbolt és Hemmingson által írt blog több éves olvasása után alakult ki a fejemben (s egybecseng számos ókori nép mitológiai történeteivel is):

Az "árja" szónak meglehetösen negatív kicsengése van a nácik miatt, holott az árja faj nem más mint a teremtöi kozmikus emberi faj, a szökehajú-kékszemü kozmikus emberek a Lant(Líra) csillagrendszerböl, akik év(tíz)milliókkal ezelött elkezdték kolonizálni a galaxis ezen részének több csillagrendszerét.

Jahvénak is annak idején gyerekeket szoktak "szentelni" (gyilkolni)... c. írásból:

Az emberek eredetileg sok-sok millió évvel ezelött érkeztek a Tejútrendszerbe, valahová a Líra csillag-szektorba, innen kiindulva kolonizáltak az évmilliók alatt számtalan csillagrendszert, s keveredtek harcba a másik nagy kolonizációs csoporttal, a hüllökkel. Az évmilliók alatt aztán ki-ki alkalmazkodott (adaptálódott) a saját bolygó és csillagrenszerének környezetéhez: az egyikben magasabbakká, a másikban alacsonyabbakká váltak az emberek, a harmadikban sötétebb börüekké változtak az évmilliók alatt. Van akiknek öt helyett hat ujjuk van, stb. Ezért van az, hogy a minket látogató ET-k jó része is ember, amelyek viszont jellegzetességeikben különböznek egymástól. Mint ahogy az amerikai indiánok is különböznek valamennyire a földi fehér fajtól.Aztán idövel - némely csillagrendszerekben, az egyik ilyen hely Aldebaran - az emberek békét kötöttek a hüllökkel, s genetikailag is összekeveredtek velük, s átálltak az Orion-szövetséghez.

A lantbeli árja faj több csillagrendszerben megörizte a szökehajú/világosszemü kinézetét. Azázel például szíriuszi árja volt. Ö volt nagyon rég a Jahve elleni bukott angyali lázadás vezetöje. Ilyen szökehajú-világosszemü szíriuszi árjákkal került kapcsolatba Izsáky László is, lásd a A Bucsecsi-szfinx alatt 2003-ban megtalálták "Zalmoxis barlangját"? c. írás alatt a Hozzászólásokat. A Szíriuszból lett behozva több földi állatfaj DNS-e is mint a delfineké, bálnáké vagy akár a macskáké!

Nem minden kozmikus emberi árja faj negatív és gyülölködö. Különösen a plejádokban élnek pozitív árja fajok. Hemmingson szerint a Pentagon fekete projekteken is dolgozó tábornokai "fatörzsölelö hippi-alieneknek" csúfolják öket.

A létezés legföbb értelme a lelki fejlödés.

Két fajta nézöpont létezik erre az árja fajok közt:

1. A spirituális fejlödést a kényelmes, élvezetekkel teli, szeretetteljes élet segíti elö. Különösen a szexuális élvezetek fontosak. Ez a pozitívabb árjafajok filozófiája. Itt a földön ez - sajnos korumpálódott, degenerálódott, elgonoszosodott formában - a Jahve által annyira gyülölt istárista ókori szex-kultuszok formájában jelent meg.

"Szex és halál" - az élet két legnagyobb misztériuma a luciferiánus felfogás szerint. Dugnak egy jó nagyot, majd feláldoznak valakit!

Nagyjából így kell elképzelni a rituális szertartásaikat:

https://www.youtube.com/watch?v=LgvYfMsKJhE

2. A lelki fejlödést legföképp a szenvedés, a lelki megpróbáltatások segítik elö. Egy civilizáció életében fontos a gyötrelmes és nyugodt idöszakok váltakozása. Ez a negatívabb "náci" árja fajok filozófiája, az aldebaraniaké is! Jahve ecélból szándékosan "teremtette a gonoszt", engedte azt teret nyerni az ókori civilizációkban.

http://biblia.hit.hu/bible/21/ISA/45/7#v7

7 Ki a világosságot alkotom és a sötétséget teremtem, ki békességet szerzek és gonoszt teremtek; én vagyok az Úr, aki mindezt cselekszem!

Mi most egy nyugodt idöszak, a jézusi 1000 éves királyság felé tartunk, de még elöttünk áll az elmúlt 2000 éves gyötrelmes idöszak leggyötrelmesebb része - a vége.

A Tisztelt Olvasó vajon melyik hozzáállást tartja az értelmesebbnek? A szív azt diktálja, hogy az elsö a jó. A kérdés viszont az, hogy egy olyan mocskos, szívtelen, lesüllyedt faj esetében, mint a földi emberiség, vajon egyáltalán alkalmazható-e?

  • +0

...
Írta: egy vendég, május 16, 2019
Mi a helyzet a yeti el, másnéven a nagylábbal? Egyes vélekedések szerint kapcsolat van a földönkívüliek és a nagylpáb közt. És az 1967-es Patterson Gimlin film hiteles felvétel róla?

  • +0

...
Írta: nem_programozhato, május 16, 2019

Ezt nem tudom. Hemmingson föleg a középkorban megjelent farkasember/vérfarkas (werewolf) jelenséget emlegette.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Farkasember

Ezt egy alien patogén csinálta, intelligens mikrorészecskék, melyek miután belekerültek az emberi vérbe, elkezdték átírni az emberi test sejtjeinek DNS-láncolatait farkas DNS-re, ki/be kapcsolgatni DNS láncolatokat stb.

Még szerencse, hogy nem tudtak terjedni cseppfertözéssel. mint sok vírus, hanem legföképp harapással.

A jeti jelenségnek is lehet karanténon kívüli szála, annak is valami v. valakik cseszekedhettek a DNS-ével. Akár fekete projekteken dolgozó földi emberek is.

A Chupacabra jelenség mögött például fekete projektek álltak, de hogy szándékosan engedték-e ki, vagy megszökött-e nekik valamelyik földalatti bázisról, azt nem tudom.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Chupacabra

  • +0

...
Írta: egy vendég, május 16, 2019
Szóval mindegyik mögött valós jelenség van, ha jól értem
Na és a Loch Nessi szörny?
Ki volt Hasfelmetsző Jack?
És a rejtélyes helyek a Földön, mint pl:
Bermuda háromszög
Bridgewater-háromszög
Bennington-háromszög
Ördög-tenger
....stb
Ami ezen kívűl érdekel nagyon az a három rejtélyes esemény, mégpedig a
Roanoke rejtély,
Anjikuni-tó rejtély, és a
Dyatlov rejtély.
Ezen kívűl mit tudsz Aleister Crowley-ról?

  • +0

...
Írta: egy vendég, május 16, 2019
https://hir.ma/18-2/tiz-misztikus-hely-amit-kevesen-ismernek/721830

  • +0

...
Írta: egy vendég, május 16, 2019
Flatwoods szörny
https://avilagtitkai.com/articles/view/a-flatwoods-szorny-legendaja
Enfieldi horror
http://bizzarium.com/az-enfieldi-horror/
Ezek is érdekes sztorik lehetnek, ugye?

  • +0

...
Írta: egy vendég, május 16, 2019
Montauk szörny - ez is olyan titkos fekete projekt lehet, mina a Chupacabra?
Gevaudani bestia - ha már a farkasember szóbakerült
Ezeknél mi a helyzet?

  • +0

...
Írta: nem_programozhato, május 16, 2019

A legtöbb mögött valós jelenség van, igen.

Hasfelmetszö Jack nagyon magasszintu szadista-perverz vakolokanalas volt, azert nem merték elfogni

Montauk szörny is valós volt, igen, egy másik dimenzióból "sikerült" nekik ide behozni, amint játszadoztak valamilyen realitás-manifesztációs technológiával, amit a szíriuszi árjáktól kaptak

Sok más "mitikus lény" mögött karanténon kívüli (ET) kötödés van

A Bermuda háromszögben néha aktiválódó természetes csillagkapuk vannak, meg valószinuleg több más fentebb felsorolt helyen is, ahol valami hirtelen, nyomtalanul eltünik

Aleister Crowley az okkult szexmágia (realitás-manipulációs titkos tanok atyja), az Ordo Templis Orienti titkos társaság (náci "szex és halál" szekta) megalapítója, nagyon magas szintu vakolokanalas, Hitlerrel és Churchillel karöltve a második világháború kirobbantója

Crowley, a tantrikus tanok és a szexmágia - a szörny elszabadítása
(UNLEASHING THE BEAST - Aleister Crowley, Tantra and Sex Magic in Late Victorian England)

http://www.esoteric.msu.edu/Vo..._Beast.htm

/nem_progr

  • +0

...
Írta: egy vendég, május 16, 2019

Ezekről nem tennél fel külön cikket részletesebben?

Egyelöre ide a hozzászólásokba fognak jönni rövidebb infok

/nem_progr

  • +0

...
Írta: egy vendég, május 16, 2019
Állítólag ez a Crowley megidézett egy Aiwass nevű démont és az 1904-ben megjelent előtte, s az emberiségnek szóló üzenetet diktált le neki. Ez alkotta a The Book of the Law (A törvény könyve) című művének három fejezetét.
Le is rajzolta, pont úgy néz ki, mint egy tipikus grey alien. Gondolom ez sem véletlen, ugye?
Itt van róla a kép (+ a cikk)
http://www.technoccult.net/2013/05/12/did-aleister-crowley-communicate-with-grey-aliens/

  • +0

...
Írta: egy vendég, május 16, 2019
Na ez vajon igaz lehet?

1972 júniusában egy nő jelent meg a Los Angeles-i Cedars Sinai kórházban fehér, véres ruhában és egyáltalán nem tűnt embernek vagy élettel teli lénynek. Inkább egy merev, manökenszerű humanoid látványát nyújtotta, egy próbababa hibátlan, fehér plasztikarcával, szemöldök nélkül és elmosódott festékkel.
Itt a cikk képpel együtt:
https://femina.hu/terasz/cedars-sinai-1972/

  • +2

...
Írta: nem_programozhato, május 16, 2019

Crowley nyilvánosságnak szánt munkáit nem olvastam. De igen, démonológiával is foglalkozott, és az asztrálison keresztül nagyon szeretett velük "csevegni".

Az ott a femina.hu cikkében pedig egy félresikerült földiember-szürke ET hibrid, nem tudom, hogy kerülhetett ki a mélységi bázisról a karanténon belülre. Abban az idöben több hibridizációs programot futtatott a háttérhatalom. Megengedték, hogy az ET-k cseszekedjenek a DNS-ünkkel, hibridizálják a miénket az övékkel, cserébe pedig technológiákat kaptunk az ET-ktöl (például azok a fránya teflon edények a konyháinkban, vagy a LED égök a lámpáinkban).

Érdekes, mintha egy ici-picit kristályszerü lenne a hibridnek a teste, nem teljesen szénhidrogén alapú. Vannak olyan dimenziók is, melyekben az élet kristályszerübb testekre alapul.

A szürke ET-kben hüllö, humanoid és rovar gének dominálnak.

Ha a kávéhoz hozzáadsz egy ici-pici tejszínt, teljesen megváltozik az állaga.

Ha az árja genetikához hozzáadsz egy ici-pici rovargént, abból kapod a tölünk oly másabb kínaiakat és japánokat (nem viccelek)

Annak a hibridnek a képen is egy picit olyan "kínaias" kinézete van, na meg szürke ET-s rovarszeme.

A szürke ET-k a "sátán angyalai", alatta vannak a hüllöknek, azok pedig szövetségben az aldebrani teremtöinknek (nézd meg a "Jupiter ascending" c. filmet, tele van valóságelemekkel - Jupiter == a sátán)

/nem_progr

PS: remélem, még jól vagy, de te akartad tudni ezeket smilies/tongue.gif

  • +0

...
Írta: nem_programozhato, június 07, 2019

Hemmingson nagyon negatív figuráknak tartotta mind Vlagyimír Putint, mind az akkori pápát Benedeket, mind Donald Trumpot.

Ne feledjük, hogy akkor még csak 2012-t írtunk, a világ ekkor még csak nem is sejtette, a háttérhatalomnak micsoda tervei vannak például Donald Trump-al, leszámítva persze Hemmingsont.

Az alábbi szösszenete kitaláció, viszont mintapéldája a hemmingsoni (piszkos) stílusnak, és nagyon érzékeltetni akar valamit:

A luciferiánus betegagy Vlagyimír Putyin perverz tervei
https://web.archive.org/web/20120511190250/http://formerwhitehat.wordpress.com/2012/03/31/perverse-plans-of-the-luciferian-sicko-vladimir-putin

"Putyin ösztönzésére a sötét hatalom több millió szintetikus, Jézus-alakú seggdugasz legyártását rendelte meg Ukrajnában, hogy még a buddhista, hindu és iszlám vallású országokba is jusson belöle, s a hívek mindenhol elmondhassák, most már midenkinek lesz egy személyre szabott kis Jézuskája a lehetö legszemélyesebb helyen."

A nem épp szent szövetség Róma és Oroszország közt
https://web.archive.org/web/20120516062646/http://formerwhitehat.wordpress.com/2012/03/28/putin-on-the-ritz-an-unholy-alliance-between-russia-and-rome/

Itt Benedek pápa és Putyin 2012-es kubai (titkos) találkozójáról ír, arról hogy a Katolikus Egyház a kabbalista-cionista lobbi totális befolyása alatt áll (ez igaz!), s hogy Putyin a találkozón kijelentette: "Megláttam a fiát valuták fényét, Hail Sátán!"

A Vatikán bankjában ezután egy szimpla egérkattintással 666 millió dollárnyi fiát valutát hoztak létre (a semmiböl) egy Putyin nevében nyitott számlán.

(ennek sajnos szintén valóságalapja van, világvezetö csak az lehet, aki hagyja magát eképp megvesztegetni, aki hajlandó belemenni abba, hogy a Vatikán Bankjában egy gigantikus összegü kenöpénzszámlát nyissanak a nevében)

  • +0

...
Írta: nem_programozhato, június 07, 2019

Ennek a szösszenetnek viszont félö, hogy teljes valóságalapja van:

Los Angeles: véráldozat Baálnak
https://web.archive.org/web/20121212003758/http://formerwhitehat.wordpress.com/2012/03/10/los-angeles-blood-sacrifice-to-baal/

"Arról informáltak, hogy tegnap éjjel, holdtöltekor, öt nagy sátánista véráldozós rituálé lett lebonyolítva: egy Washingtonban a Kapitólium kupolája alatt, egy Chicagóban a Trump-toronyban, egy New Yorkban az ENSZ székházban, egy Camp Davidben, egy pedig Beverly Hillsben a Playboy kúriában."

-----------------------------------------

Igen, igen, ugyanaz folyik a legnagyobb titokban jelen korunkban is, mely már a bibliai idökben is folyt:

Zsoltárok könyve 106 :37
És feláldozák fiaikat és leányaikat az ördögöknek,

Mózes III. 17:7
És ne áldozzák többé véres áldozataikat az ördögöknek, akikkel ők paráználkodnak. Örökkévaló rendtartás legyen ez nékik nemzetségről nemzetségre.

paráználkodnak az ördögökkel és gyerekeket áldoznak nekik == "szex és halál" (lásd fentebb)

  • +0

...
Írta: nem_programozhato, június 07, 2019

The Putin/Soros Cabal Deception
https://web.archive.org/web/20120516064357/http://formerwhitehat.wordpress.com/2012/03/29/the-putinsoros-cabal-deception/

Itt arról ír, hogy a "Putyin versus Soros György" ellentét megjátszott, mert valójában az összes világvezetö - kivétel nélkül mind - az illuminátus sötét hatalom ügynöke.

.............

krax (March 29, 2012 at 2:57 pm) nevü hozzászóló, aki Putyint a "jövö Hitlerének" tartja, pedig én vagyok.

A 10 perccel késöbb írt hozzászólás, egy magyar nick ("megtudom"), mintha rajtam gúnyolódna, hogy "tudjuk, ki vagy, le vagy hallgatva".

Mert azt oda nem én írtam.

Ezt csinálják, ha valaki túl kellemetleneket ír ...

  • +0

...
Írta: egy vendég, június 17, 2019

Mondanál pár szót a Vril lányokról?
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/01/a-vril-lanyok-es-harmadik-birodalom.html?m=1

  • +0

...
Írta: nem_programozhato, június 17, 2019

Nagyszerü cikk, ajánlanám mindenkinek!

Amit én másként tudok:

A Vril-lányok földi emberek voltak, nem aldebraniak, akik viszont kapcsolatba kerültek a bukott angyalokkal, rengeteg tudást kaptak tölük, és idövel egy autentikus, nem elgonoszosodott Istár kultuszt hoztak létre a 20. század elején, ez keltette fel az okkult-elitek figyelmét is (Haushofer, Hess és a többiek). Az Istár-kultusz totális szexuális szabadságot is jelentett, a szexualitást gyakran érdekérvényesítésre is használták az okkult körökben smilies/smiley.gif . A régi sumer nyelvet csak telepatikus transzban tudták beszélni, amikor kapcsolatban voltak az aldebraniakkal. Utóbbiak ezt annak bizonyítására is használták, hogy ök voltak az ös-sumer civilizáció "istenei".

-----------------

A Vril-lányok, Hess és Haushofer 1941 májusában egy kétségbeesett kísérletet tettek arra, hogy megakadályozzák a második világháború további elmérgesedését. Hess-t viszont az angolok letartóztatták (Churchill és Crowley parancsára), és mindörökre el lett hallgattatva. A hivatalos (hazug) történelemben ez mint Hess sikertelen skóciai "kalandja" ismert.

A nácik szocialisták voltak, gyülölték a (vad)kapitalizmust. Ha a nemzeti szocializmusból "levonod" a náci fajelméletet, egyfajta szocializmust, enyhébb kommunizmust kapsz.

  • +0

...
Írta: egy vendég, június 22, 2019

Mit tudsz a Thule társaságról? És mi a különbség a Vril társaságtól?

Azt amit A második világháború utolsó, legrejtélyesebb csatája c. írásban írtam:

"A Thule hozta létre késöbb a náci pártot."

A Thule karanténon belüli "klasszikus" titkos társaság, hétköznapi politikai irányító volt.

A Vril volt az okkult "belsö kör", az ezoterikusabb, titkosabb, erös karanténon kívüli, bukott angyali kötödéssel.

  • +0

...
Írta: egy vendég, június 22, 2019

Ki az az Asthar Sharon?
https://m.youtube.com/watch?v=dS8xSOf4DRw
Gondolom ez az 1977-es adás félbeszakítás is háttérhatalmi művelet volt, vagy nem?

Egy bukott angyal. És igen, a félbeszakított adás is háttérhatalmi müvelet volt. Ashtar Sheran, St. Germain és a hamis Jézus "Sananda" - egyik se Jahvétól van, hanem a bukott angyaloktól.

A Putint, Trumpot és Hitlert annyira éltetö cionáci info-dezinfo oldal, a http://abundanthope.net a fö terjesztöje ezeknek az infoknak a mai napig. Lásd "Sananda" képét a föoldalán és a lila fejlécet (a babiloni szajha színe). A weboldal arra szolgál, hogy letérítse a jó útról azokat az igazakat, akik már teljesen átlátnak a jelenkori babiloni egyházak szitáján, igaz Jézus-keresökké válnak - na ö ellenük van "bevetve" Ashtar, Sananda (a hamis Jézus) és a "Phoenix Journals" - több ezer oldalnyi info-dezinfo anyag.

http://phoenixsourcedistributo...rnals.html

A Phoenix Journals amúgy impresszív olvasmány, némelyik iratnak - valószínüleg - magas az igazságtartalma, nézd meg például a hármas és ötös számú iratokat:

The Veil Removed
http://www.phoenixsourcedistributors.com/PJ_03.pdf

From here to Armageddon
http://www.phoenixsourcedistributors.com/PJ_05.pdf

De tudd, hogy NEM Jahvétól, és nem a valódi Jézustól származnak ezek az infok, hanem a bukott angyaloktól + földi háttérhatalmi emberek által kreált információkból (olyan emberektöl akik picit látnak a karanténon kívülre is).

  • +0

...
Írta: nem_programozhato, június 24, 2019

Hemmingson egyik szösszenete Ashtarról és Sanandáról:

https://web.archive.org/web/20120614035608/http://formerwhitehat.wordpress.com/2012/05/26/andromeda-council-arrests-fallen-angel-samel-aka-st-germain-and-senanda-for-crimes-across-the-wounded-galaxies/

(vigyázat, ebben is lehetnek/vannak kitalációk is)

  • +0

...
Írta: egy vendég, június 24, 2019
Mit tudsz a Dyatlov rejtélyről és a Anjikuni rejtélyről?
Ott is háttérhatalmi (valóban megtörtént) dolgokról van szó?

  • +0

...
Írta: egy vendég, június 24, 2019
Dyatlov rejtély igazából tudtommal semmi extra. Szovjet hadsereg kisebb hatósugarú atombombákat tesztelt és az áldozatok rosszkor voltak rossz helyen. Csak az tette rejtélyessé a dolgot, hogy a tesztek nem tudódhattak ki, ezért az áldozatokat átcipelték egy másik helyre és otthagyták őket, illetve a szintén átcipelt táborukat úgy, ahogyan később megtalálták őket.

Az utinaplójukból egyértelműen kiderül, hogy nem ott voltak igazából, ahol megtalálták őket (hanem kb. "1 heggyel arrébb") + azóta az ott és akkor folytatott katonai tesztekről is tudni, hogy léteztek.

Ez persze csupán 1 vélemény egy másik blogolvasó részéről.

  • +1

...
Írta: egy vendég, június 24, 2019
George Adamski földönkívűliekkel való találkozása hasonló Billy Meieréhez?
https://rejtelyekszigete.com/george-adamski-tortenete/
Val Thor a Vénusz küldötte járt a Fehér Házban
https://atjaro-penta.blog.hu/2011/03/20/val_thor_a_venusz_kuldotte
Ezek is valamilyen háttérhatalmi akciók voltak?

  • +0

...
Írta: nem_programozhato, június 24, 2019

Hemmingson nem foglalkozott ezekkel.

--------------------------------------

Más: érdekes háttérinfok a náci-sátánista okkult belsö körröl, mely egyébként máig létezik, titkos tanait máig ismerik a hatalom legcsúcsán levök.

https://www.henrymakow.com/insiderexposesfamous.html

Howard Stanton Levey (left) was originally associated with the American branch O.T.O. ...

Howard Stanton Levey (alias Anton Lavey) eredetileg az Ordo Temple Orientis amerikai ágának tagja volt, tölük szerzett komoly ismereteket a "mágiáról" (realitás-manipulációs tanokból). Carl Kellner, Dr. Gérard Encausse, Theodor Reuss, John Yarker, Karl Ernest Haushofer tábornok és Dietrich Eckart voltak a nehézsúlyúak annak megalapításában, amik jelen korunkban mint "Alfa páholyok" léteznek (sátánista okkult-ezoterikus belsö kör). Munkásságuk föleg Európában folyt, de Amerikában is táptalajra lelt, köszönhetöen Edward Alexander Crowley-nak (alias Aleister Crowley-nak) és kapcsolatainak a brit titkosszolgálatokon belül. Ezek a tanok - Crowley és Marvel Parsons közvetítésével - képezték az alapját a késöbbi fejleményeknek Anton Lavey körül (a Sátán Templomának megalapítása stb.)

  • +0

...
Írta: egy vendég, december 09, 2019
Walt Disneyről is mondanál pár szót. Ő róla is rengeteg érdekes infót lehet találni. Tényleg lefagyasztották a testét a temetése elött?
http://www.urbanlegends.hu/2011/12/walt-disney-t-lefagyasztottak/

  • +0

...
Írta: egy vendég, május 20, 2020
Ez vajon igaz lehet vagy hoax (esetleg infó-dezinfó keverék)?

Szibériai tudósok lefúrtak a pokolba?
https://www.urbanlegends.hu/2010/10/sziberiai-tudosok-lefurtak-a-pokolba/

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr4118128260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása