Pokolra velük!

Pokolra velük!

James Casbolt - egy kozmikus SS-legény élete

2020. július 26. - nem_programozhato

James Casbolt volt a néhai Michael Hemmingson blogjának másik írója. Amikor elmúlt 30 éves, az agya kezdett "újraintegrálódni", a karanténon belüli alteregója kezdett összeolvadni a karanténon kívülivel, és kezdett a fejében aktiválódni az önmegsemmisítö program, az "omega programozás", a háttérhatalom nem hagyta, hogy öngyilkos legyen, megmentették azzal a célzattal, hogy irányított keretek közt elmondhassa a karanténon belüli hazugság-mátrixnak a kinti világ "üzenetét", jeleként annak, hogy közeleg az idö, már maga a luciferiánus hatalom is készül a mátrix részleges lebontására, mely szükséges a szép-új, hamis prófétás világuk kiépítéséhez.

Sok ember hajlamos volt anno leírni Casbolt-ot mint "piti szélhámost", mivel annyira hihetetlennek találta a mondanivalóját, hogy az agya egyszerüen átment irracionális tagadásba, s nem volt hajlandó befogadni azt.

Piti szélhámosok márpedig aligha mozoghatnak az illuminátus elit legfelsöbb köreiben!

Balról jobbra: James Casbolt, a "zsidó hercegnö" felesége Haley Meijer, a marlboroughi herceg, valamint az anyósa Mrs. Meijer.

casbolt_with_wife

A marlboroughi herceg David Cameron korábbi brit miniszterelnökkel:

https://www.theguardian.com/uk-news/2014/oct/16/duke-of-marlborough-dies-at-88

duke_marl_cameron

Casboltot tehát egy ember választotta el a brit miniszterelnöktöl.

Az apósa pedig a nagyhatalmú amerikai milliárdos, Hank Meijer, aki az Egyesült Államok 38. elnökének, Gerald Ford (1913-2006) elnöki alapítványának a helyettes elnöke. Az alapítvány elnökségének olyanok a tagjai mint Henry Kissinger vagy Alan Greenspan, az amerikai jegybank korábbi elnöke vagy Donald Rumsfeld korábbi amerikai védelmi miniszter.

https://geraldrfordfoundation.org/officers-and-trustees/

Hank Meijer nyakig benne van az okkult dolgokban, s lát a karanténon kívülre is!

A The Guardian egyik 2015-ös cikke Casboltról, miután az "elhidegült a feleségétöl", és csúnyán összekapott a nagyhatalmú apósával: ¨

https://www.theguardian.com/uk-news/2015/jul/28/man-jailed-blackmail

James Casbolt posted sexually explicit images of Haley Meijer, daughter of a US hypermarket tycoon, online and threatened her family after split
Casbolt-ot 12 év börtönre (!) ítélte 2015-ben egy brit bíróság azért, mert állítólag megfenyegette a miliárdos Meijer családot, hogy tönkreteszi a jóhírnevüket, és a feleségéröl pornó-fotókat is posztolt ecélból az interneten.

Én hosszú ideig figyeltem neki az internetes tevékenységét, de semmiféle pornófotókat nem láttam sehol a "zsidó hercegnö" feleségéröl. Az apósával valóban összekapott. A bírósági ítélete túlzott, és hamiskás szaga van. Casboltnak bár késöbb enyhítettek az ítéletén, 2019-ben "szabadult", de végérvényesen eltünt a nyilvánosság elöl. Nem tisztázott, azóta mi történt vele. Azt tudom, hogyha egy szuperkatona "börtönbe kerül" itt a karanténon belül, az tökéletes álcaként szolgálhat arra is, hogy kivigyék a karanténon kívülre.

Casbolt saját bevallása szerint tagja volt a Vatikánhoz kötödö Opus Dei titkos társaságnak, mely a világelit fasiszta szárnyát tömöríti. ¨

Már 2-3 éves korától kezdték el felkészíteni a fekete projektekben a késöbbi "szuperkatona" szerepére, lévén a kisgyerekek agya még probléma nélkül fragmentálható, ami alapfeltétele, hogy késöbb több alteregó (alternatív tudat, személyiség) jöhessen létre a fejükben. Az alteregók létrehozásának fö módja gyakran az extrém kínzás, lásd a Trauma alapú agykontroll c. írást. A kisgyerekek agya reagál erre a leghatékonyabban, a felnöttek már sokszor bediliznek vagy meghalnak a kínzásoktól, így minél fiatalabb korában megy át "mindenen", annál jobb. Tudom, hogy ezek felháborító dolgok, de ne feledjük, hogy a sátánista hatalomhoz van itt "szerencsénk", melynek nincsenek semmiféle gátlásai.

Eredetileg a Michael Hemmingson (1966-2014) c. írás alá írtam:

A fekete projekteken dolgozó emberek többsége hasított agyú és elmeirányítás alatt áll. Olyan mintha két tudat/lélek tanyázna a fejében. Az egyik a karanténon belüli világban aktív, a másik a karanténon kívüliben. A mélységi földalatti bázisok is a karanténon kívülre esnek. Az itt dolgozó személyzet agyát többnyire "átkattintják" a karanténon kívüli alteregójára, mielött lemenne oda dolgozni, majd amikor feljön, a karanténon belüli alteregóját aktiválják újra (kódszavakkal, frekvenciákkal, kémiai nano robotokkal, implantátumokkal - ez egy külön tudományág). Odahaza már csak azzal lesz tisztában, hogy az elmúlt nyolc órája "kiesett". A speciális egységek (mint az angol SAS vagy az amerikai Delta) azok, melyek akkor vannak bevetve, ha egy UFO megsérti a karantént, bekerül a Föld légkörébe, itt materializálódik és müholdakra telepített szkaláris fegyverekkel viszonylag könnyen lelöhetövé válik, és gyakran le is lövik. A zuhanás helyszínén ilyenkor megjelennek a speciális alakulatok, a "szuperkatonák", átkattintva a karanténon kívüli alteregójukba. Negatív (de néha még pozitív) földönkívülivel való találkozás is nem egy leányálom, a legtöbb ember simán összeszarja magát (bocsánat!) töle.
A kisgyerek Casbolt elöször egy (a karanténon belüli világban) az NSA felügyelete alatt álló fekete projekt része volt, ide tartozik a Delta Force is, késöbb pedig egy az USA haditengerészeti titkosszolgálata (ONI) alatt álló fekete projekt része lett. Innen volt az ismerettsége a szintén ONI ügynök Michael Hemmingsonnal is.

Borzalmas, amit ezekkel a szerencsétlen gyerekekkel el nem követnek ezekben a projektekben egy állítólagos "felsöbb nemes cél" érdekében. Ez a "nemes" cél éppenséggel a jövöben a Földön megjelent jézusi erökkel felvett küzdelem is lehet, amikor már felnött "szuperkatonaként" alkalmasak felvenni földönkívüli fajokkal a harcot.

Casboltnak 2009-ben meg lett engedve, hogy az ONI által létrehozott "Avalon Project" (Bill Ryan) egyik eldugott kis fórumán elmondja a dolgokat úgy, ahogy vannak!

Ez egy kísérlet volt annak megállapítására, hogy a karanténon belüli földi emberiség hogyan reagál ezekre! Hát nem reagált a legjobban! Azóta sem ismételték meg! Pedig "igazgyöngynek" számító információk ezek a sok internetes ezoterikus pelyva közt. Ezekböl fogok szemezgetni az elkövetkezö napokban/hetekben az írás alatt található hozzászólásokban.

Egy "kozmikus SS-legény"(szuperkatona) életpályáján keresztül lesz szemléltetve a karanténon kívüli durva valóság. Nem szép világ ez. Örüljetek, hogy egyfajta kozmikus vasfüggönyként - egyelöre - véd töle a bolygónk körül felállított ösrégi jahvista karantén.

Hogy mi mindent el nem követnek itt a sátánista erök, annak egyfajta "mottója" lehet az alábbi Casbolt-történet:

http://projectavalon.net/forum/showthread.php?t=16158

London, 1981

Az anyámmal, Kate Casbolttal Kanadából Londonba költöztünk egy kétszobás lakásba. London Finchley negyedében kezdtem el látogatni egy zsidó iskolát. Ide jött egyszer értem két férfi, betuszkoltak az autójukba, s lenyelettek velem valamilyen tablettát. Az autóval elhagytuk Londont, hajtottunk az autópályán, majd egy katonai támaszpont hátsó bejáratánál álltunk meg. A támaszponton egy épületen keresztül behajtottunk egy hosszú, rejtett föld alatti alagútba. Az alagút végén örbódé, ahol már vagy 15 kisgyerek várt. Egy harmincas éveiben járó fehér inges, szökehajú nö jött értünk, bevitt minket egy föld alatti folyosóba, melynek végén, egy nagy helyiségben, leültetett minket. Hirtelen fekete ruhás alakok jelentek meg, hordágyakhoz kötöztek minket, mi sírtunk és ordítotunk, beinjekcióztak minket, majd egy még lentebbi alagútba toltak be (ez már egy a karanténon kívülre esö mélységi földalatti bázis volt - nem_progr megj.), annak végén egy infravörös fénnyel megvilágított helyiségbe, melyben harcikutyákkal és farkasokkal teli kalitkák voltak. Leszállítottak minket a hordágyakról, majd az elsö kalitka elé állítottak, benne egy ránk agresszívan ugató vadállattal. A szökehajú nö a falra színes szalagocskákat tüzdelt, majd arra utasított, válasszunk magunknak egyet. "Ki választotta a sötétlila színüt?" - kérdi. Egy kislány jelentkezett. A nö erre bólintott az egyik fekete ruhás alaknak, aki erre felkapta a kislányt, és a vadállat kalitkájába vetette! A kislány üvöltött, a vadállat a többi gyerek szeme láttára húscafatokra marcangolta. Képernyök elött ülö alakok közben az agyhullámainkat monitorozták. Amikor hosszú évekkel késöbb megkérdeztem a tartótisztjeimet, miért csinálták ezt velünk, azt a választ kaptam, hogy egy "magasabb nemes cél" érdekében történt - vallja Casbolt.

A lila színü szalag kihúzása bizony nem mindig fönyeremény.... A lila szín szimbolikus jelentösége felöl a sátánisták számára lásd A luciferiánus hatalom rejtett szimbólumai c. írást.
nem_programozhato, július 26, 2020
Egy megjegyzés: a legtöbb földi embernek ugyancsak téves elképzelései vannak a "szuperkatonák" képességei felöl. Az ö szemükben egy "szuperkatona" egy hatalmas testi erejü, az oldalán nagy kaliberü géppisztolyt lóbáló, golyóálló mellénybe bújtatott férfi.

Tévedés!

Ha te egy földönkívüli közelségébe érsz, amely képes "lehekkelni" az agyhullámaidat, megcseszheted mind a géppisztolyod, mind a golyóálló mellényed, mivel paralizálódni fog a tested, ergo a hatalmas testi eröd se lesz jó semmire.

Egy szuperkatonának mindenekelött rendelkeznie kell egy speciális szerkentyüvel, mely semlegesíteni tudja a feléje kisugárzott elektromágneses vagy éterikus energiákat. Az elektromágneses energiák le tudják hekkelni az agyhullámokat, az éterikus energiák pedig alkalmasssá teszik a földönkívülit arra, hogy "telepatikus irányítás" alá vonja az ellenfelét.
Viccesen hozzátehetném, hogy egy kozmikus reptiloid lénnyel szemben még az is egy ici-picit többet ér, ha rozsdás öregfazekat húzol a fejedre, mintha a világ legjobb géppisztolya lenne nálad.
A középkorban a lovagokat tetötöl-talpig páncélruha védte nemcsak az ellenséges kardcsapásoktól, de (tudtuk nélkül) a feléjük kisugárzott elektromágneses és éterikus energiáktól is, így éppenséggel volt egy kicsi, minimális esélyük arra, hogy kellö ügyességgel és szerencsével legyözzenek akár egy reptiloid lényt is!
Küzdelem egy sárkánygyíkkal https://mult-kor.hu/20090424_mitikus_sarkanyolesekre_epult_szent_gyorgy_legendaja sarkanygyik_kuzd

Az összes "szuperkatonának" rendelkeznie kell valamiféle látnoki képességgel is. Aktiváltnak kell lennie a tobozmirigyének. Miért? Mertha a földönkívüli elöre látja az idövonalat, a szuperkatona viszont nem, akkor megcseszheti, ez drámaian lecsökkenti az esélyeit a gyözelemre.

Az idövonal elöre látásának talán legismertebb példája maga Jézus története! Napra pontosan látta nemcsak azt, mikor fogják keresztre feszíteni, de percre pontosan látta elöre még azt is, a farizeusok az utolsó vacsora után mikor fogják rájuk törni az ajtót!

Máté 26
45 Ekkor méne az ő tanítványaihoz, és monda nékik: Aludjatok immár és nyugodjatok. Ímé,
elközelgett az óra, és az embernek Fia a bűnösök kezébe adatik. 46 Keljetek fel, menjünk! Ímé elközelgett, aki engem elárul.
47
És még mikor beszél vala, ímé Júdás, egy a tizenkettő közül, eljöve és vele együtt sok nép fegyverekkel és fustélyokkal, a főpapoktól és a nép véneitől.

Pontosan tudta elöre, hogy Júdás fogja elárulni, s hogy Péter is ijedtségböl meg fogja öt tagadni:

Máté 26
34 Monda néki Jézus: Bizony mondom néked, ezen az éjszakán, mielőtt megszólal a kakas, háromszor megtagadsz engem.
35 Monda néki Péter: Ha meg kell is veled halnom, meg nem tagadlak téged. Hasonlóképpen szólnak vala a többi tanítványok is.
...
74 Ekkor átkozódni és esküdözni kezde, hogy: Nem ismerem ezt az embert. És a kakas azonnal megszólala.
75 És megemlékezék Péter a Jézus beszédéről, ki ezt mondotta vala néki: Mielőtt a kakas szólana, háromszor megtagadsz engem; és kimenvén onnan, keservesen síra.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up
... Írta: nem_programozhato, július 26, 2020
http://projectavalon.net/forum...ostcount=2

Penang félsziget, Malajzia, 1983

Egy a karantént megsértö, "földönkívüli entitás" sikertelen elfogását írja le a malajziai dzsungelben, egy földalatti bázishoz közel. Kilenc éves gyerekként ö is részt vesz az akcióban, az aktivált tobozmirigyét kötik rá valamilyen berendezésre, hogy a látnoki képességeit kihasználva szerezzenek leírást a lényröl. Ez sikerül: valamilyen gonosz "szadista" reptiloid-hibrid, melyek általában szexuális gyönyört élveznek a gyilkolástól. Üldözik, de sikertelenül. Egyszercsak két háromszög alakú UFO jelenik meg a dzsungel felett, ök is bekapcsolódnak az üldözésébe.

http://projectavalon.net/forum...stcount=49

Az UFO-k Aldebranból származnak. Az akció nem sikerül, az entitás elmenekül. A földi személyzet csalódott, mert az a benyomásuk támad, az aldebraniak szándékosan hagyták a reptiloid lényt elmenekülni. (naná, hisz szövetségben állnak a reptikkel! - nem_progr megj.)
Az akció után a földalatti bázison vitatják meg a dolgokat.

Three blond 'giants' walk in the room. Each well over six tall, very muscular, shiny eyes and very erect postures. All dressed in a blue uniform, believe it or not the leader is wearing some kind of red cape over the back of his uniform. I have never felt auras like that before, godlike beings of war.
Három "szökehajú óriás" lép be a szobába. Ezek az aldebraniak. Jóval magasabbak 180 centinél, nagyon izmos, fényes szemü, nagyon egyenes testtartású humanoid lények. Még soha nem éreztem ilyen különös kisugárzást, a háború istenszerü lényei ök.

Ök a görög mitológia istenei és titánjai is. A Biblia pedig a sátán (Zeusz) angyalaiként emlegeti öket.

Eyes are on me now. Brazil is mentioned, the word Kamagol is mentioned and my past. Ultimately the Albeberans are in charge of me and working group will bow to there wishes.
Egyszercsak minden szem rajtam van. Brazília van emlegetve, a Kamagol név hangzik el és a múltam van megvitatva. Végérvényesen az aldebraniak felelnek értem, a földi munkacsoport fejet hajt minden kívánságuk elött.

Ritka beismerése ez annak, hogy igazából a "sátán angyali" futtatják a "showt".

Késöbb kiderül, hogy az aldebraniak igazából ismerték a lényt, és mint Samáelt nevezik. A földi személyzet közt elkezdödik a spekukáció, hogy esetleg nem azonos-e a régi kabbalista szövegek (reptiloid) démonával!

  • report abuse
  • +1
  • vote down
  • vote up
... Írta: nem_programozhato, július 31, 2020
Dél-Amerika, 1984

Két a karanténon kívülre esö bázist említ: az egyiket a Yucatán félszigeten Mexikóban, a másik pedig valahol észak-nyugat Brazíliában az öserdöben található. Mindkettö jól el van rejtve a földi emberi civilizáció elöl.

http://projectavalon.net/forum...stcount=51

German men training us in early thirties
A harmincas éveik elejét taposó németek foglalkoznak velük. Egy hatalmas csarnokban több mint 100 gyerek, a csarnok végén egy nagy ajtó, felette horogkereszt. Dícséri a németeket, jól bánnak velük.
These officers in Brazil would most likely have been second or third generation Nazis from the New Berlin base in Antarctica.
A brazíliai bázison található németek másod vagy harmad generációs nácik, azoknak az utódaik, akiket az antarktiszi Új Berlin bázison az aldebraniak (a sátán angyalai) a védöszárnyaik alá vettek, miután 1947-ben az Antarktiszon elijesztették az új berlini bázis elfoglalására készülö szövetséges haderöt (lásd A második világháború utolsó legrejtélyesebb csatája c. írást)

Ezek a nácik mind kikerültek a karanténon kívüli világba! - igazolja Casbolt.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up
... Írta: nem_programozhato, július 31, 2020
A brazíliai bázisra késöbb többször is elkerül. Ezoterikus dolgokat, és az aldebrani civilizáció felöli ismereteket is tanítanak a németek nekik. Egy különösen fontos mondat:

http://projectavalon.net/forum...stcount=97

We are also taught that Jehovah the biblical 'God' is an extra-terrestrial, a human being just like us.
"Jehova, a Biblia istene egy kozmikus földönkívuli ember, olyan ember mint mi!".

Én is így tudom, lásd az Isten egy kozmikus humanoid c. írást.

Az alábbi pedig Casbolt egyik 2013-as interjújának a leirata. Érdekes infok vannak benne a sátánról és az annunakik "családi kapcsolatairól":

https://renegade2light.wordpress.com/tag/james-casbolt/

This person is Lucifer, Enki. He’s known by a lot of names. He’s still alive.
"Ez a személy Lucifer, a sumer mitológia Enki-je. Sok néven ismert, még mindig él."
These are flesh and blood people who are here. They are reptilian. The 4th Reich is loyal to Enki, not Jehovah, his father.
"Hús vér emberek, de "hüllök" (hüllö tulajdonságaik vannak). A negyedik birodalom Enkihez lojális, nem Jehovához, annak apjához!"

Utóbbira már én is rájöttem, lásd az Isten=Jahve=Él=Kronosz=Szaturnusz c. írást, pusztán egyes ókori népek mitológiai történeteit elemezve és összehasonlítgatva. A görög, római és hettita mitológia "pontos", a sumer mitológia kevésbé. A sumer mitológia két vetélkedö testvérröl, Enlilröl és Enkiröl szól. Enlil azonos a Biblia istenével, erre könnyü rájönni, Enki, a sátán, viszont nem testvére Enlilnek, hanem a fia! A kettejük közt állandó a harc és a vetélkedés (Isten versus Sátán a Bibliában, Kronosz versus Zeusz a görög mitológiában)

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up
... Írta: nem_programozhato, augusztus 13, 2020
Casbolt a tudatról, annak testek közötti áthelyezhetöségéröl és a szcientológia tanításairól
http://projectavalon.net/forum...tcount=134

Valójában "szellemlények" vagyunk. A testünk csak egyfajta "búvárruhaként" szolgál, melyen keresztül érzékeljük az anyagi világot, a segítségével tudunk benne létezni. A tudat nem része az anyagi világnak, így áthelyezhetö az egyik testböl egy másikba - átmenetileg vagy állandó jelleggel. Átmenetileg mondjuk egy "szintetikus testbe" illetve állandó jelleggel egy teljes értékü, klónozott testbe. Átmeneti áthelyezéskor az eredeti test megmarad, egy "búra" alatt, mesterségesen életben tartva, hasonlóan egy beteg mesterséges életben tartásához a kórházi intenzív osztályon. A Michael Hemmingson (1966-2014) c. írás alá írtam a kommentekbe:

A képen egy ún. szintetikus test látható. Nincs se apja, se anyja, se lelke, se neve, se neme. Kémcsöben elöállított avatar, melybe viszont képes egy bukott angyal vagy szuperkatona a tudatát "belehelyezni". Hasonlóan mint az Avatar c. tudományos-fantasztikus filmben, mely valóságelemeket is tartalmazott. Lefekszik egy speciális búra alá, elalszik, majd a szintetikus testben ébred tudatra.
Ezután bármikor, probléma nélkül visszahelyezhetö a tudata az eredeti testébe, még akkor is, ha a szintetikus testet elpusztították!
"the transference of conciousness tech and program may well be refered to as HECATE in said group. 'CROSSOVER' TECH- Hecate Goddess of the Crossroads."
A tudatáthelyezéses technológiákat ("crossover tech") Casbolt szerint Hecate istennöröl nevezték el a fekete projektekben . Hecate == Istár (a babiloni szajha a Jelenések könyvében)
The science of enginnering a human clone from embryo to adult in less than 48 hours, and then transferring the conciousness of the individual into the cloned body, makes death and disease a thing of the past.
Mindössze 48 óráig tart egy genetikailag azonos, teljesértékü klónozott testet létrehozni egy embrióból, majd áthelyezni bele egy ember tudatát, miáltal a betegség és a halál múltbeli elavultságokká válnak. Tehát: elaltatnak a beteg, müködésképtelenné vált testetdben, 48 óra múlva kész van a genetikailag identikus de makkegészséges új tested. Ebben fogsz tudatra ébredni, és folytatni benne az életed. Az eredeti beteg testedet hagyják elpusztulni.

Ha ezt meg tudják csinálni, ez ezt jelenti, hogy komplett tudományos ismeretekkel rendelkeznek az asztrális dimenziók (a "szellemvilág") mibenlétje felöl.

S miböl gondolja bárki is, hogyha azt meg tudják csinálni, hogy az avatar-test pusztulása után vissza tudják helyezni a tudatot a "búra" alatt mesterségesen életben tartott eredeti testbe, akkor azt ne tudnák megcsinálni, hogy egy 3000 évvel ezelött meghalt ember tudatát bele tudják helyezni egy most, a 21. században létrehozott, genetikailag azonos, klónozott testbe, amivel kvázi újból létrehozható ugyanaz az ember?

Mit is mondott anno "Isten" Dánielnek:

http://biblia.hit.hu/bible/21/DAN/12

12:13 Te pedig menj el a vég felé; és majd nyugszol, és felkelsz a te sorsodra a napoknak végén.

"menj el a vég felé" - éld le az életed
"majd nyugszol" - meghalsz, kiesik a tudatod a téridöböl
"felkelsz a te sorsodra a napoknak végén" - újból létre leszel hozva, miután eljön az 1000 éves jézusi királyság a Földön, valószínü már most a 21. század elsö felében

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up
... Írta: nem_programozhato, augusztus 13, 2020
Egyetlen egy DNS molekula elegendö ahhoz, hogy újból létre lehessen hozni egy genetikailag azonos, klónozott testet! Erre már kezdett rájönni az 1970-es években a mi földi tudományunk is, míg a háttérhatalom be nem tiltotta ezt a fajta kutatást. A Svéd klónnök lázadása c. írásból:
David Beter külön hansúlyozza azt a még 1958-ban tett, s a könyvben is említett felfedezést, mely szerint miután egy vadkacsa sejtjeiböl kinyert DNS molekulákat egy fehér színü házikacsába fecskendezték be, azt remélve, hogy ez késöbb valamilyen hatással lesz a fehér kacsa utódaira, maga a fehér kacsa tollazata és magatartása is rövidesen változni kezdett...... Ezt az alapfelfedezést ezen a ponton emberek esetében is elkezdték alkalmazni, természetesen már titoktartás mellett.
Ezt állítja Casbolt is: ha egy embrióba beültetik a te DNS molekuláidat, azzal ki tudnak fejleszteni egy a tiéddel azonos klóntestet. Casbolt szerint 48 órán belül!

Képes lenne erre a karanténon belüli tudomány is, ha nem lett volna betiltva. Amire viszont csak a földönkívüliek képesek, az egy már létezö, korábban inkarnációban levö tudat áthelyezése egy másik testbe, ami által teljes értékü ember jön létre.

Érdekes, hogy a klóntest utóbbi nélkül is létre tud magának hozni valamiféle tudatot, de mivel annak nincsenek korábbi "inkarnációs élettapasztalatai", a klón csak mint primitív "robotoid android" fog müködni, mint ahogy a Svéd klónnök lázadása c. írásban is már említettem:

Az ilyen „embereknek“ (létformáknak) nincs „magasabb énjük“, érzelmi inteligenciájuk, „lelkük“, vagy nevezd ahogy akarod, lényegében csak alacsonyabb ösztönökkel rendelkezö, programozható „biológiai számítógépek“, melyek agysejtjeibe információk vihetök be (programozhatók, a szó legszorosabb értelmében). Képesek a logikus gondolkodásra, helyzetfelismerésre, „emlékek“ ültethetök az agysejtjeikbe, de nincs érzelmi inteligenciájuk, nem fejlödik ki náluk valós emberi tudat, vagyis az, ami az embert emberré teszi.
Billy Meiernek annyit árultak el erröl a bukott angyalok, hogy egy csecsemö agyának fejlödését nemcsak a DNS molekulába kódolt információk határozzák meg, hanem az asztrális világban levö "lélekesszenciájából" is érkeznek információk a tudatalattijába, melyek hatással vannak arra, késöbb hogyan formálódik az agya.

Casbolt teljesen hitelesnek tartotta Billy Meier munkásságát.

------------------------------------

Akármilyen örültül is hangzik tehát, de több, a múltban élt próféta újból létre lesz hozva, és a 144 000 választott találkozni fog velük.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up
... Írta: nem_programozhato, augusztus 13, 2020
Remélem, ezen információk segítségedre voltak abban, hogy öszinte meggyözödéseddé váljon, hogy a halál, az nem a vég. Ez a meggyözödés abszolúte kulcsfontosságú lesz annak meghatározásában, hogy az elkövetkezendö, erösen lélekpróbáló idöszakban, hogyan fogsz cselekedni. Egy dolgot ne feledj: ha a tested el is pusztul, de a lelked tiszta marad, a testet újból létre lehet hozni, s létre is lesz hozva! De ha felveszed a "fenevad pecsétjét", ami a lelked romlottá válásának a jele lesz, ott már nincs sok mindent tenni.

Romlottnak ítélt lelkekböl nem fognak a teremtöink újból embereket létrehozni.

Nem tudom, hogy minek a misztifikációja az alábbi fenyegetés is a Jelenések könyvében, de te se akard megtudni!

Jelenések 20
14 A pokol pedig és a halál vettetének a tűznek tavába. Ez a második halál, a tűznek tava. 15 És ha valaki nem találtatott beírva az élet könyvében, a tűznek tavába vetteték.

Nagyon súlyos döntések elött állhasz majd az elkövetkezendö idöszakban: vagy behódolsz a sátán eljövendö rendszerének, vagy kirekesztenek a társadalomból, és akár éhen is halhatsz. Ha halállal fenyegetnek is, ne add be a derekad! Ne add el a lelked! Küldd el öket a fenébe, vagy röhögj a képükbe! Nincs az a földi hóhér, aki tönkre tudná tenni a lélekesszenciádat is. Azt csak te magad tudod romlottá tenni... A haldoklás bár borzalmas, de jusson eszedbe az, hogy sokszor a felgyógyulás reményében is vállalunk nem kis szenvedéseket.

Márk 8:35 Mert valaki meg akarja tartani az ő életét, elveszti azt; valaki pedig elveszti az ő életét én érettem és az evangyéliomért, az megtalálja azt. János 12:25 Aki szereti a maga életét, elveszti azt; és aki gyűlöli a maga életét e világon, örök életre tartja meg azt.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up
... Írta: nem_programozhato, augusztus 14, 2020
A Biblia szerint a második visszatérés után újból létrehozottak illetve a 144 000 választott genetikailag erösen feljavított testet fog kapni, melyet nem kell majd 70-90 évente "cserélgetni":

http://biblia.hit.hu/bible/21/1CO/15

51 Ímé titkot mondok néktek. Mindnyájan ugyan nem aluszunk el, de mindnyájan elváltozunk.
...
53 Mert szükség, hogy ez a romlandó test romolhatatlanságot öltsön magára, és e halandó test halhatatlanságot öltsön magára.
54 Mikor pedig ez a romlandó test romolhatatlanságba öltözik, és e halandó halhatatlanságba öltözik, akkor beteljesül amaz ige, mely meg vagyon írva: Elnyeletett a halál diadalra.
55 Halál! hol a te fullánkod? Pokol! hol a te diadalmad?

Már az Ádám idejében élt elsö emberek is ugyanabban a hús-testben jóval több ideig éltek a jelenlegi max. 120 évnél:

http://biblia.hit.hu/bible/21/GEN/5

5 És lőn Ádám egész életének ideje kilencszáz harminc esztendő; és meghala.
6 Éle pedig Séth száz öt esztendőt, és nemzé Énóst.
7 És éle Séth, minekutánna Énóst nemzette, nyolcszáz hét esztendeig; és nemze fiakat és leányokat.
8 És lőn Séth egész életének ideje kilencszáz tizenkét esztendő; és meghala.
9 Éle pedig Énós kilencven esztendőt, és nemzé Kénánt.
10 És éle Énós, minekutánna Kénánt nemzette, nyolcszáz tizenöt esztendeig, és nemze fiakat és leányokat.
11 És lőn Énós egész életének ideje kilencszáz öt esztendő; és meghala.
12 Éle pedig Kénán hetven esztendőt, és nemzé Mahalálélt.
13 És éle Kénán, minekutánna Mahalálélt nemzette, nyolcszáz negyven esztendeig; és nemze fiakat és leányokat.
14 És lőn Kénán egész életének ideje kilencszáz tíz esztendő; és meghala.

stb. stb.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up
... Írta: nem_programozhato, augusztus 14, 2020
Visszatérve Casbolthoz:
http://projectavalon.net/forum...tcount=134

A hozzászólásában a szcientológiával kezd foglalkozni, az ún. "thetan" definíciójával:

https://hu.qwe.wiki/wiki/Church_of_Scientology

Az egyik fő vonalaival Szcientológia hogy egy ember egy halhatatlan szellemi lény idegen, nevezzük thetánt , hogy jelenleg csapdába a Földön egy fizikai „hús testet.” Hubbard ezeket a táncokat a " The Space Opera " kozmogóniájában írta le . A thetán számtalan elmúlt életet él, és a szcientológiában elfogadott, hogy a thetán Földre érkezését megelőzően földön kívüli kultúrákban éltek.
...
A Thetan a valódi emberi identitás, amely az embert "tiszta szellemnek és istenféléknek" teszi. ...
a Szcientológia szerint "az univerzumot a teta hozta létre
Az emberi "szellem" v. lélekesszencia valóban "isteni":

"És monda az Úr: Ne maradjon az én lelkem örökké az emberben, mivelhogy ő test; legyen életének ideje száz húsz esztendő." (Mózes 1, 6:3)"

"Az univerzumot a teta hozza létre" - ismerös? Ugyanaz amit a Montauk projektröl szóló írásomban írtam:

"Bizonyították, hogy az anyagi világot a benne élö élölények tudata (gondolatai és érzelmei) hozzák létre."
Ron Hubbard, a szcientológia megalapítója nyakig benne volt az okkultban, Aleister Crowley hatása alatt állt, s kapcsolatban állt a Montauk projekt mögött álló okkult körökkel is, ahogy ez Casbolt 2013-as interjújában is elhangzik (1:11:21-töl)

https://youtu.be/zg4FizlDjIw?t=4275

"Hubbard´s connections to Crowley which is connected to Montauk"
A szcientológián keresztül lényegében okkult tanításokat szivárogtatott ki a háttérhatalom a karanténon belüli világnak.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up
... Írta: egy vendég, augusztus 14, 2020
Na és a mormon egyház? Velük mi a helyzet?
Semmi különös, azt még a 19. század elején hozta létre egy szabadkömüves, Joseph Smith.

/nem_progr

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up
... Írta: egy vendég, augusztus 14, 2020
Joseph Smith egy Moroni nevű angyal utasította a mormon egyház megalapításához. Ezzel mi a helyzet?
  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up
... Írta: nem_programozhato, augusztus 14, 2020

Jó kérdés smilies/smiley.gif Amit tudok róluk: a mormonizmus éppoly hamis babiloni vallás mint mondjuk a reformáció, a mormon egyház éppúgy keresztül-kasul át van fonódva a szabadkömüvességgel mint a református. Nagyon erös mormon szekta müködik például a CIA-ban. Mitt Romney szenátor - akitöl 2012-ben Obama elcsalta az elnökválasztást - a szervezet feje. Trumpal nem tudnak kijönni, a Bush érában volt az aranykoruk.

/nem_progr

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up
... Írta: nem_programozhato, augusztus 14, 2020
Casbolt is itt a Billy Meier próféciákra hívja fel a figyelmet, még 2010-ben:

http://projectavalon.net/forum...tcount=533

Ezen a weboldalon a Kilátások: rövidtávon türhetöek, hosszútávon rosszak c. írásban vannak kitárgyalva, lévén sorra következnek be!

Casbolt alábbi hozzászólásában pedig egy URL található az angelfire.com-ra. Itt részletezve van, mely csillagrendszerekben élnek szökehajú kozmikus emberek, s melyik csillagrendszer tartozik a hüllö-szövetséghez (az Orion szövetséghez).

http://projectavalon.net/forum...stcount=63

http://www.angelfire.com/ut/branton/cosmo1.html

Érdekes állítások vannak például a Szíriuszról, mely egy duális csillagrendszer. A Szíriusz-A szökehajú kozmikus embereké (melyekkel Izsáky László is találkozott), a Szíriusz-B-t viszont reptiloid-hibridek lakják! Utóbbi lesz Azázel szülöhazája, akinek - akárcsak Jehovának - hüllö tulajdonságai (is) vannak, ez elég nyilvánvalóvá válik az ókori mitológiai szövegeket olvasva.

A Procyon csillagrendszert pár évszázaddal ezelött felszabadította a humán konföderáció a hüllö uralom alól.

A Rigel csillagrendszert régen szintén szökehajú kozmikus emberek lakták, majd a hüllök elfoglalták, s azóta se sikerült felszabadítani. A rigeli kozmikus emberek egy része a Szíriusz-A-ba menekült el.

Aldebaran a "Gizeh Intelligence" öshazája, akik a gízai piramisokat is építették Egyiptomban, meg a marsi piramisokat és a maja piramisokat is, és ök a földi emberi faj teremtöi, melyet eredetileg szolgafajnak teremtettek, s (Petöfi szavaival élve) aztán patetikus "szolgazsarnok" lett belöle, melyet karanténba kellett zárni. Az aldebraniak az Orion-szövetséghez kötödnek, de kapcsolatban vannak a Taygeta Pleyádokban levö, spirituálisan felfejlödött szökehajú kozmikus emberekkel is. Eredetileg Jehova, a biblia Istene is a "gizeh intelligencehez" tartozott, mígnem a sátánista lázadás után külön frakciót hozott létre, s ez a két frakció azóta sincs jóban egymással.

Az összes szökehajú kozmikus emberi faj öshazája a lantbeli csillagrenszer. Innen szóródtak szét szerte a galaxisba, miután a drakók megtámadták és "szétröppentették" öket. Innen kerültek Aldebranba is, viszont itt késöbb kibékültek és összekeveredtek a hüllökkel. Aldebran "rovar paradicsom" volt, mielött megjelentek ott a kozmikus emberek. Gondolom, Aldebranból hozták be a sok irritáló-idegesítö rovarfajtát ide a Földre is. A földi "ferdeszemü" emberekben is - kínaiak és japánok - egy ici-pici rovargén van. A szökehajú földi emberekben van a legtöbb kozmikus emberi gén (több mint 90 százalék), a négerekben kevesebb, de még mindig több mint 80 százalék. Az emberszabású majmokban van kb. 10 százalék kozmikus emberi gén. A többi, apróbb majomfajta természetesen evolválódott, itt a Földön.

Az originál lantbeli szökehajú kozmikus emberi faj spirituálisan fel nem fejlödött "fasiszta bunkókból", "martalócokból" állt. Ez a két pusztító, elementárisan negatív erö - a drakók és ök - vívtak nagyon rég borzalmas csatákat kint a galaxisban, tönkretéve számtalan csillagrendszert. A kozmikus emberek egy része késöbb spirituálisan felfejlödött, egy másik részük (mint Aldebran) viszont nem! Utóbbiak gyakran háborúztak/háborúznak egymás között is. A lantbeli civilizációk is többször a kipusztulás szélére sodorták magukat a belháborúik miatt. Mindig amikor magasabb technológiai szintre kerültek, iszonyú fegyverekkel mentek egymásnak is. Ezután évezredekre visszavetették magukat a fejlödésben, néha egyenesen a "kökorszak szélére" sodródtak. A földi emberi civilizáció is per pillanat ilyen önkipusztítás elött áll, mert képtelen spirituálisan felfejlödni és békéssé válni. Ahogy a Szent Bibliában is szerepel:

Prédikátor 1:9
"Ami volt, az lesz újra, és ami történt, az történik megint: semmi sem új a nap alatt."

Jehova szerencsére már rájött, hogy a békesség és igazságosság milyen nagy érték. Lucifer viszont nem!

Nem minden hüllöfaj negatív, és messze nem minden kozmikus emberi faj pozitív ... David Icke nem tudja, mit beszél, amikor kollektíve a hüllöket "rossznak" állítja be, a "fasiszta" kozmikus emberi ET-k negativitásáról meg hallgat...

Valahogy így kell elképzelni a karanténon kívüli világot.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr4918128318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása