Pokolra velük!

Pokolra velük!

Meghiúsult nukleáris merénylet Washington ellen?

2020. november 08. - nem_programozhato

Nem szünik a susmus afelöl, hogy a Donáld atombombával szerette volna levegöbe repíttetni Washingtont a november 3-i elnökválasztás után, de nem tudták összehozni a dolgot a Nemzeti Nukleáris Biztonsági Hivatal  (National Nuclear Security Administration, NSSA) hozzáállása miatt, melynek speciális helikopterei non-stop monitorozták Washington légterét a választás elötti illetve utáni idöszakban. A Donáld emiatt pénteken szép csöndben kirúgta a hivatal vezetöjét, Lisa Gordon Hagerty-t:

https://nypost.com/2020/11/07/trump-quietly-fires-agencies-heads-amid-presidential-race/

The sudden departures included Lisa Gordon-Hagerty, administrator of the National Nuclear Security Administration, who was forced to resign Friday.

Az NNSA folytatja a légtéri sugárszint monitorozását Washington belvárosa felett

(NNSA to continue aerial radiation measurements over downtown Washington, D.C.)

https://www.energy.gov/nnsa/articles/nnsa-continue-aerial-radiation-

 

A közleményük szerint egészen november 6-ig monitorozták a helikopterek.

 

http://redefininggod.com/

False-Flag Warning: A nuclear explosion in Washington, D.C. is possible on November 5th or 6th.

Hamis-zászlós nukleáris támadásveszély Washingtonban november 5.-6. körül.

 

nem_programozhato, november 08, 2020

 

Az elnökválasztás eredményét egyébként mindkét tábor igyekezett meghamisítani a maga javára - a "polip fejének" jóváhagyásával, hogy hatalmas káosz keletkezzen, és lényegében ne lehessen megállapítani, ki is a tulajdonképpeni gyöztes.

 

Amióta csak az eszem tudom, az amerikai elnökválasztások mindig meg lettek hamisítva, amikor a nép nem a "polip fejének" favorizált jelöltjét szavazta meg. A másik jelöltnek ezután el kellett viselnie, hogy a médiumok az egészet eltussolják. 2000-ben a tényleges gyöztes Al Gorenak el kellett viselnie a favorizált ifjú Bush "gyözelmét", John Kerrynek 2004-ben detto, 2008-ban a nép is a favorizált jelöltre, Barack Obamára szavazott, 2012-ben viszont a tényleges gyöztes Mitt Romney-nak el kellett viselnie Obama "gyözelmét", 2016-ban a valójában nagy ívben nyerö Hillary Clintonnak kellett elviselnie Trump "gyözelmét".

2020 abban különbözik a többi elnökválasztástól, hogy a "polip fejének" nincs favorizált jelöltje. A rejtett célja ugyanis magának az USA-nak a tönkretétele. Hagyni fogják, hogy a Trump és Biden tábor szabadon kiteregessék egymás szennyesét, nyíltan egymásnak menjenek, jogi úton, tüntetések szervezésével, aztán fegyveresen is, egy polgárháború kirobbantásának reményében.

Amennyiben az amerikai hadsereg (fö)parancsnoki állományát is sikerül megosztani, a polgárháború garantált és az USA mint államalakulat meg fog szünni.

/nem_progr

 
  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up
...
Írta: nem_programozhato, november 09, 2020

 

Uff!

 

A Donáld ma kirúgta a védelmi miniszterét is:

https://444.hu/2020/11/09/trump-a-veresege-utan-lecserelte-a-vedelmi-miniszteret

 
 
 
nem_programozhato, november 11, 2020

 

Na tessék!

 

A DIA weboldal (amerikai katonai titkosszolgálat) is megerösítette:

https://www.veteranstoday.com/2020/11/10/coup-attempt-in-motion-now-trump-stacking-pentagon-in-last-ditch-attempt-at-iran-war/

A nuclear attack on an American target, here at home or a major military facility in the Middle East has been authorized by Donald Trump.

Egy atomtámadás lett autorizálva a Donáld által az USA területén, vagy esetleg egy amerikai katonai támaszpont ellen a Közel-Keleten.

Ma 11/11 van - 11 a halál, pusztítás szimbóluma a kabbalista számmisztikában. Remélem, nem fog történni semmi. Péntek (11/13) szintúgy veszélyes lesz.

 

vote up

Írta: nem_programozhato, december 04, 2020

 

2020.12.4.
Donald Trump: Elcsalták a választást

https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20201204-donald-trump-elcsaltak-a-valasztast

 

Soha még ekkora csalást nem látott senki Donald Trump szerint, mint ami a 2020-as választáson történt.

 
  •  

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr118128326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása