Pokolra velük!

Pokolra velük!

A 2022-es év 2008-hoz hasonlóan turbulens lesz

2022. február 11. - nem_programozhato

Az oka, legyen az bármilyen megmosolyogtató is, numerológiai. A fenevad szimbólumának minősülő 8-as után most itt van a 22-es szabadkőműves mesterszám, mely katasztrofális bukást vagy nagyon jelentös elörelépést szimbolizál. Kennedy számára is a 22.11-es dátum vált fatálissá, a 11-es a halál, destrukció szimbóluma a kabbalista számmisztikában. 2008-ban is nagyon jelentős erőfeszitések voltak az új világrend bevezetésére ( lásd a Súlyos dolgok c. irást ), s lesznek az idén is, illetve már vannak is. Nagyon hasonló történések zajlanak most a 2008-as eseményekhez, s a szálak egyik háttérmozgatója most is ugyanaz az úriember mint aki 2008-ban is volt: Jacob Rothschild. James Casbolt "Agent buried alive" c. könyvéböl a 2008-as eseményekről, melyből annak idején a Súlyos dolgok c. irásban is idéztem:

https://educate-yourself.org/mc/casboltagent7chap.shtml

2008: “A cél egy közel-keleti Armaggeddon elöidézése. Lord Jacob Rothschild és páholya a BIS-en (Bank of International Settlements, Svájc) keresztül fogja támadni az USA pénzügyi rendszerét, majd Irán megtámadásán keresztül atomkonfliktust fog próbálni kirobbantani az oroszokkal, végül pedig biológiai fegyverekkel lesz megtizedelve a lakosság, pl. madárinfluenza vírus szétterjesztése által. A mikrocsipek természetesen a Svájcban, a Rockefeller-tulajdonú cégek által legyártott oltóanyagokban vannak.”

Akárcsak akkor, most is, ezekben a napokban is a bibliai végidei góg és magógi konfliktust próbálják mesterségesen előidézni: a világháborút Oroszországgal és Kinával, melyben aztán Irán is megtámadja Izraelt, s a végén pedig a keleti hatalmak elfoglalják Izraelt és az egész világot.

2022.1.20: Iráni-kínai-orosz haditengerészeti gyakorlat kezdődik az Indiai-óceán északi részén

2022.2.11: Orosz-ukrán feszültség: Oroszország és Fehéroroszország közös hadgyakorlatba kezd

Jacob Rothschild főleg az angol titkosszolgálaton (MI6) és külügyön keresztül igyekszik fokozni a helyzetet, az MI6 állt a kazahsztáni puccskisérlett mögött is, hogy a nyugat ezzel szándékosan magára haragitsa az oroszokat. Ezt követte a helyzet felfokozása Ukrajnában. A brit külügyminiszter jelenlegi moszkvai látogatásának is kizárólag a helyzet fokozása a valódi célja:

2022.2.10: A néma és a süket párbeszéde: Moszkvában tárgyalt a brit külügyminiszter

S ez se volt semmiféle "tévedés", hanem a cikk szándékosan lett publikálva abban reménykedve, hátha sikerülne őket valahogy tényleg összeugrasztani:

2022.2.5: Oroszország lerohanta Ukrajnát – írta véletlenül a Bloomberg

Akárcsak 2008-ban, a totális pénzügyi-gazdasági összeomlás mesterséges előidézése szintén teritéken van. 2008-ban egy mesterségesen előidézett madárinfluenzajárványt a lakosság "védőoltásokon" keresztüli megcsipezésének kellett volna követnie. Ezekből akkor szerencsére nem lett semmi, mára viszont sajnos ezek a dolgok valósággá váltak: a mesterségesen előidézett koronavirusjárvány elleni "védőoltásokban" ott vannak a nanocsipek, melyek sok beoltottban még a mobiltelefonok áltak kisugárzott Bluetooth-frekvenciákra is reagálnak:

https://www.bitchute.com/video/vPWq4vRFZIyl/

Az események legvégén - amikor a világ a totális katasztrófa szélén áll a góg-magógi háború miatt - aztán ''megmentőként' meg kell jelennie a bibliai hamis prófétának, s ezzel kezdetét kellene vennie a globális fenevadrendszernek...

Őszintén szólva, nem hiszek benne, hogy mesterségesen világkonfliktust tudnának most 2022-ben előidézni az oroszokkal, mint ahogy 2008-ban se tudtak. A végidei események bár a jövőben spontán be fognak következni, de csak azután, miután valamikor a jövőben az USA polgárháborúban szétesik, s a keleti hatalmak ezután vérszemet kapnak, mivel felbillennek majd a katonai erőviszonyok az amerikai hadsereg szétesése és egymás elleni harcban való legyengülése után.

A megcsipezése a lakosság "beoltott" részének viszont sajnos megtörtént, s valamiféle pénzügyi-gazdasági összeomlás bekövetkezte se kizárt az idén, ahhoz hasonló, ami már 2008-ban is kibontakozóban volt a Lehman Brothers mesterségesen előidézett csődje után. Majd meglátjuk.

Úgy hallani, a "védőoltásokat" illetően módosult a helyzet, állitólag már nem fognak velük annyira erőszakoskodni, mivel most már egyre nyilvánvalóbb a depopulációs hatásuk, s a védőoltásokat erősen propagáló politikai garnitúrák feláldozására készülnek, ennek képzi részét a kamionos tiltakozások megjelenése több helyütt a világban.

Kanadai kamionosok lettek a kötelező oltás elleni tiltakozás hősei

Ezek minden országban ugyanazon kaptafa szerint történnek, s ugyanaz a rejtett szabadkőműves erő áll a szervezésük mögött, mely idáig a "védőoltásokkal" is erőszakoskodott...

Remélem, továbbra is jó egészségnek örvendtek, s nem oltattátok be magatokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr5018128354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lala 2022.02.12. 08:22:15

https://odysee.com/@TheTruth,NoMatterWhereItLeads:a/HoloHoax--The-Ultimate-Red-Pill--Parts-1-to-6:1?fbclid=IwAR3uuCrqVdvAEDTwsvmtK1IV9sW5a6cO1u_bDLRhZ4b1jtbYKWWLqbtbrT4
süti beállítások módosítása