Pokolra velük!

Pokolra velük!

Bidenék rendezkednek

2022. július 20. - nem_programozhato

Shinzo Abe, japán exminiszterelnök - halott
Ivana Trump - halott
Mohammed Barkindo, az OPEC főtitkára - halott


2022.7.8: Az egész világ megrendülve áll Abe Sindzó meggyilkolása előtt Egy elmeirányitott CIA-s ún. "alvó ügynök" végzett vele, akit az áruló, CIA által felügyelt testőrei szándékosan engedtek közel hozzá. "Kennedy stilusban" végezték ki, a lehető leglátványosabb, legegyértelműbb módon, hogy ezzel félemlitsék meg az amerikai szolga japán vezetést.

Miért?

A Biden adminisztráció c. irásból:
A Biden adminisztrációnak még jobban útjában van Kína mint Trumpéknak volt, mivel az erős kínai gazdasági konkurencia lehetetlenné teszi számukra a szociális állam kiépítését, ami a szavazótáboruk teljes elerodálásához vezethet. Bidenék még durvább lépéseket is fontolgatnak Kína ellen. Lehetnek még meglepetések, nem is akár milyenek! Egyes “holdkóros elemensek” pénzügyi összeomlasztást szeretnének az őszre, ami magával rántaná Kínát is, s akár fegyveres konfliktustól se riadnak vissza.

Ez utóbbi vált fatálissá a még mindig nagy befolyással bíró (a fiatalabb testvére jelenleg is Japán védelmi minisztere) és visszatérni készülő Abe-nak, aki féltve Japán biztonságát, ellenezte, hogy az amerikaiak megtámadják Kinát.

Bidenék népszerűságe napjainkban újabb mélypontokat döntöget, a Demokraták ősszel elveszíthetik mind a szenátusi mind a kongresszusi többségüket.
2022.7.3: Újabb mélypontra süllyedt Joe Biden népszerűsége

Végső kétségbeesésükben ezért őszre Kina megtámadását tervezik taiwani provokációkon keresztül. A Kinai Kommunista Párt ezt tudja, a weboldala, a globaltimes.cn a mai nap (20.7.2022) is erős kirohanásokat intézett Bidenék ellen. Nancy Pelosi augusztusra tervezett taiwani provokativ látogatását már-már hadüzenetként kezelik, "hatalmas történelmi hibaként", a megjelent vezető kommentár szerint.

globaltimes_2

A megjelent hírekkel ellentétben Abe nem volt fanatikus amerikabarát politikus, mindigis kereste az utat a kommunista Kína felé is.
2022.5.13: Japán vonakodó realizmusa Tajvannal kapcsolatban - Japan’s reluctant realism on Taiwan


2022.7.15: Meghalt Ivana Trump, Donald Trump első felesége

Ivana Trump úgy lett megölve, Trumpéknak szóló újabb figyelmeztetésként, mert azok újból elkezdtek aktivizálódni:

2022.7.9: Trumpot beiktathatják elnöknek, amennyiben a republikánusok megnyerik az őszi köztes választásokat - jelentette be Trump ügyvédje (Trump Lawyer Says He Will Be Reinstated as President if GOP Win Midterms) https://www.newsweek.com/donald-trump-lawyer-christina-bobb-rsbn-midterms-republicans-election-2020-1723145

Hasonló "figyelmeztetés" már tavaly is volt, amikor egy egész floridai lakóház lett a levegőbe repítve a lakóival együtt, amelynek szomszédságában Ivanka Trump és férje, Jared Kushner béreltek luxuslakást ( lásd a Mesterséges katasztrófák c. irást)


2022.7.6: Meghalt az OPEC főtitkára

Bidenék ölették meg az amerikai elnök szaúdi látogatását megelőzően, mert nem volt hajlandó együttműködni velük az olajár leszoritása érdekében. Barkindo nem volt hajlandó együttműködni korábban az EU-val se.
2022.04.12 Figyelmeztették az EU-t: az orosz olajat nincs mivel helyettesíteni A Reuters által látott OPEC-dokumentum szerint az EU a találkozón azt kérte, hogy az OPEC több kitermelést biztosíthatna tartalékkapacitásaiból. Barkindo viszont közölte, hogy a jelenlegi rendkívül volatilis piac az OPEC ellenőrzésén kívül eső „nem alapvető tényezők” eredménye, és jelezte, hogy a csoport nem fog több olajat kitermelni

Ne lepődjetek meg, ha a közeljövőben a Biden-rezsim katonai akciót indítana Szaúd-Arábia ellen!

A dementált-gyilkos-erőszakos Biden és rezsimje mögött komoly erők állnak, éspedig a Vatikán.

Minden rossz, amit kiművel, amögött keresni kell Ferenc pápa és Róma kezét is.

A Biden-család közismerten ír-katolikus. Mindigis az ő emberük volt, már amerikai alelnökként Obama idejében is.

A legutóbbi vatikáni látogatása iszonyatosan kínosra sikeredett, ami el lett titkolva.

Semmi se az, aminek látszik.

2021.10.29: Igen hosszú volt Biden és Ferenc pápa megbeszélése

75 percen át vizitált a katolikus egyházfőnél az amerikai elnök. Az olasz sajtó vatikáni tudósítói precedens nélkülinek nevezték, hogy a hosszúra nyúlt vatikáni látogatás miatt Joe Biden egyórás késéssel ment tovább az elnöki palotába Sergio Mattarella olasz államfőhöz.

Ez azért volt, mert a pápai kihallgatáson összesz+rta magát. (nem viccelek) Már a látogatás előtti napon is ramaty állapotban volt, ami miatt a Vatikán az utolsó pillanatban kénytelen volt lemondani mindenfajta élő közvetitést a találkozóról.

Ferenc pápa körül se semmi az, aminek látszik.

Tavaly például azért jött el ide Szlovákiába, hogy meglátogassa a homokos szeretőjének, Bezák püspöknek a hazáját és családját. Semmi másért. Csaputkát (a köztársasági elnökasszonyt) használták fügefalevélnek: a médiumok elhiresztelték, hogy az ő "rendkívüli befolyásának" köszönhető a meglepő látogatás. Pedig dehogyis!

Minden mögött keresd a nőt, vagy ezen esetben a férfit.

Míg ugye Budapesten, az Eucharisztikus Kongresszuson alig fél napot töltött el, addig Szlovákiában több napig itt volt. Sokan már-már kezdtek politikumot sejteni a dolog mögött, viszont az alábbi furcsa hír elkerülte a figyelmüket:
2021.9.13: Előre be nem jelentett, nem hivatalos kihallgatáson fogadta Ferenc pápa a pozsonyi vatikáni nunciatúrán (nagykövetségen) Bezák püspököt és családját. Ferenc_Bezak

Vajon miért érdekli annyira a pápát nemcsak egy viszonylag ismeretlen szlovák püspök sorsa, de még a tágabb családjáé is? Nem tették fel a kérdést.

El kell ismerni, hogy a pápa homokos szeretőjének lenni, azért az nem semmi, az nagy dolog.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr8618128370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása