Pokolra velük!

Pokolra velük!

Az angol királynőt úgy ölték meg

2022. október 30. - nem_programozhato

Kezdődött a dolog azzal, hogy II. Erzsébet, mint a Háromszázak Tanácsának feje, kirúgatta Boris Johnsont a brit miniszterelnöki székből, mivel a ruszofób Johnson-kabinet túlontúl hatékony segitséget nyújtott az ukránoknak, amivel nem a forgatókönyv szerinti irányba terelte a háború menetét. A titkos terv ugyanis az volt, hogy pár héten belül az oroszoknak le kell rohanniuk egész Ukrajnát, majd folytatni az irányt az EU felé... Ezt a háborút ugyanis az oroszoknak kell megnyerni, nem a nyugatnak, a "polip fejének" forgatókönyve szerint. Azért mondogatta Orbán Viktor is, hogy Magyarország most a győztesek oldalán fog állni, csak arról feledkezett meg, hogy ennek a konfliktusnak alighanem nem lesznek győztesei! Ha egyébként akkor tavasszal győznek az oroszok, valószinűleg már Szlovákiát is feldarabolták volna, nemcsak Ukrajnát, s már én is magyar állampolgár lennék. Azért puffognak most annyira a szlovákiai magyar kisebbségi politikusok a jelenlegi szlovák gazdasági miniszterre, Karol Hirmanra, mert februárban elkezdett Orbán ezen rejtett céljairól nyiltan csicseregni: https://www.postoj.sk/98408/par-slov-o-orbanovi-v-moskve-a-nasom-pohrdani-ukrajinou

De vissza az angolokhoz: az események per pillanat nem egészen a forgatókönyv szerint zajlanak. II. Erzsébet még ki tudta nevezni Liz Trussot új brit miniszterelnöknek, de aztán meggyilkolták. Igen, a vénszipirtyót úgy tették el láb alól, nem természetes halált halt. S hogy kik? Az elit azon része, mely nem akarja, hogy Európa és a világ orosz dominancia alá kerüljön. Köztük a dán rokonság is, azt hiszem elég ránézni a felvételre... Az angol királynő helyére Károly herceg került, aki nyugatbarát és a francia-svájci Rothschild ág befolyása alatt áll leginkább. Liz Truss feladata lett volna megforditani az ukrán háború menetét, de a "lázadók" őt is lemondatták, s helyére az oroszokkal nem paktáló Rishi Sunak került a napokban. Szerintem még lehetnek meglepetések, a "polip feje" ugyanis nagyon nem szereti, ha a dolgok nem a forgatókönyv szerint zajlanak!

A Krími hid felrobbantása orosz hamis-zászlós akció volt, hogy növekedjen az orosz lakosság lelkesedése a háború iránt, s hogy a besorozott orosz hadkötelesek ne szökjenek el olyan sokan külföldre.

Az Északi Áramlat tönkretétele viszont a németek ellen irányuló, angolszász művelet volt, melyben amerikai, angol és lengyel egységek is részt vettek, a dán és svéd haditengerészet cinkos támogatásával. Az oka a németek langyos hozzáállásában keresendő az ukrajnai háborúhoz, ill. az amerikaiak és britek eldurvult gazdasági versengésében Németországgal és az EU-val.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr10018128372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása