Pokolra velük!

Pokolra velük!

A luciferiánus hatalom rejtett szimbólumai - 2.rész

2023. július 02. - nem_programozhato

Figyelmeztetés! A cikk ordenáré (de élethű). Ha nem szereti a kocsmaibb dumát, inkább ne olvassa.

Zelenszkij a pápánál. Forrás: https://www.bbc.com/news/world-europe-65581170

VVV - 666 - ezt mutogatja Zelenszkij a képen az ujjaival. A váv a héber ábécé hatodik betűje:

https://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%A9ber_%C3%A1b%C3%A9c%C3%A9#Az_%C3%A1b%C3%A9c%C3%A9,_azaz_a_m%C3%A1ssalhangz%C3%B3k

A mellkasra tett kéz pedig a szabadkőművességhez való hűséget jelenti. A kép rejtett jelentése: "hűséges vagyok a fenevad rendszeréhez". A pápának egyébként nem sérv-gondjai, hanem végbélrákja van, azért kell annyiszor műteni. Hiába no, nem szabad fiatalkorban túlzásba vinni a "hátsó szexet"

papa_zelenski

Ugyanezt mutogató Edward Snowden "csúcstényfeltáró". Vagy inkább dezinfo ügynök.

Ő is hűséges Luciferhez.

Forrás: https://www.theguardian.com/us-news/2023/jun/08/no-regrets-says-edward-snowden-after-10-years-in-exile

snowden_666

Jevgenyij Prigozsin, a Putyin elleni puccs szervezője.
"Fény" mint Lucifer fénye a bal szélen, elsötétitett szemek, gonosz vigyor
Forrás: http://web.archive.org/web/20230630091115/https://www.bbc.com/news/world-europe-66052060 prigozsin1

A kép egy másik variációja:
Fény mint "Lucifer fénye", az egyik szem elsötétitve, a másik szem ("egy szem") pedig az illuminátus Lucifer szemet jelképezi a piramis tetején

Forrás: https://www.reuters.com/world/europe/jet-linked-mercenary-prigozhin-flies-belarus-russia-2023-06-27/

prigozsin2

A kriminális-homoszexuális Prigozsint már boldog ifjúkorában 12 évre itélte 1981-ben egy szovjet biróság. Putyin börtöneiben pedig a Wagner-harcosok toborzása mellett arról vált hirhedtté, hogy sokszor megerőszakolja a rabokat, néha egész börtönrészlegek lakóinak szopja le a faszát egyszerre, akkora a szexuális étvágya. Hogy a Wagneren belül is miféle "kultúrát" épitett ki, arról is jobb nem beszélni.

Amikor egy politikus feltűnően kiegyenesiti a mutatóujját vagy hüvelykujját egy felvételen, az is gyakran a luciferiánus faszt, vagyis obeliszket jelképezi (luciferiánus "szex és halál szektás" obeliszket), mint ahogy ezeknek a jelenlegi babiloni egyházak templomainak a tornyai is ... lásd az Azok a fránya templomtornyok c. irást.

A képen Dmitrij Medvegyev:

Medvedev

A homokos férfiakat azért kedvelik a luciferes szekták, mert esetükben durva, traumatizáló anális szexxel könnyen aktiválható a lágyékban található gyökércsakrán keresztül a "kundalini kigyó" a gerincben, amely által szunnyadó (bukott) "angyali" képességek aktiválódhatnak az emberi testben, például a kundalini-életenergia (amit a nácik vrilnek neveztek) aktiválhatja a tobozmirigyt, ami által látnoki képességek birtokába kerülhet az illető. Lásd a Látnoki képességek, halálközeli élmények, féregjáratok és a tobozmirigy c. irást. A jelenlegi pápa, de korábban II. János Pál is nagy hódolója volt az ilyen szeánszoknak.

Orbán bizalmasa, Mészáros Lőrinc, a horvátországi Eszéken megnyitja a magyar közpénzből épitett stadiont.
A kép rejtett jelentése: “Öltözött vala pedig az asszony bíborba és skarlátba” (Jelenések 17:4)
Forrás: https://nepszava.us/meszaros-lorinc-megtekintette-eszeken-a-magyar-kozpenzbol-epitett-stadiont/

eszek_stadion A Jelenések könyvének "parázna asszonya", a nagy babiloni szajha, azonos a sumer-babiloni Istár/Ister istennővel, az ősmagyarok főistennőjével, akiről a magyar népmesevilág "Tündér Ilonája" is van mintázva, lásd a Vajon azonos lehet-e a magyar mesevilág Tündér Ilonája a Nagy Babiloni Szajhával? c. irást, ő volt az államalapitó I.István "rejtegetett istennője" is, és valójában a Mária-kultusz istennője is ...
https://elkepzelteletek.hu/szent-istvan-pecsetjenek-rejtett-kodjai/

István egy olyan építészeti folyamatot indított el, amit leszármazottai is folytattak, és amiben nyolcszögletű templomtornyok, nyolcszögletű szentélyek hirdették a Mária-kultuszt, az Anyaistennő minőségét, lelkületünknek a Nőhöz, az Anyához való kapcsolatát. Egy olyan társadalmi berendezkedést, ami hasonlóan a méhek életviteléhez, az anyakirálynőért él, és ha kell, érte hal meg. Ezeknek a méheknek a sokasága védi a nőben fogant szerelem-vallást, ezek a méhek pedig nem mások, mint a méhek garja, a mah gar, vagyis magyar nép. Nem Szent István óta, hanem már jóval előbb, Atilla is ezt az Utat járta. Nem véletlen, hogy idegen nyelven országunk Hungary – a hunok garjának jogutódja.
És "Tündér Ilona" a kiépitője a jelenlegi globalista világrendszernek, "Babilonnak" is, a sátánnal karöltve (nem bolondultam meg, ott van a Jelenések könyvében).

A 8-as szám az NWO szimbóluma is.

Elsötétitett "démonikus szemek"

Például Igor Matovic szlovák exminiszterelnök!

A kép a Facebook oldaláról van: https://www.facebook.com/igor.matovic.7/posts/10222205389656160

A kezében lila szinű (a sátánista háttérhatalom szine), pentagramokat idéző virágok.

matovics_viragok

Vagy a "fődémon" Vlagyimir Putyin:

putyin_demonszem

Rejtett háttérhatalmi szimbólumok rejtőzhetnek nemcsak képekben, hanem események dátumaiban is. A legjelentősebb szám a kabbalista számmisztikában a 22-es: a luciferiánusok számára "jelentős eseményt" jelképez, legyen az jelentős előrelépés, de akár katasztrofális bukása is valakinek vagy valaminek.

Az orosz-ukrán háború megkezdése is jóval előtte meg lett tervezve. A háborús uszitó Vlagyimir Zsirinovszkij (aki azóta szerencsésen feldobta a talpát) még 2021. december 27-én kijelentette az orosz parlamentben, hogy Oroszország 2022.február 22-én hajnali 4 órakor meg fogja támadni Ukrajnát, vagyis 2022.2.22-én (2+2) órakor.

https://www.mirror.co.uk/news/world-news/eerie-footage-shows-russian-politician-26297654

On December 27 ultranationalist Vladimir Zhirinovsky told parliament that a military campaign would begin at 4am on February 22.
A támadásra végül 2022. február 24-én került sor, vagyis 2022.2.2(2+2)-én ...

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr8218171461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása