Pokolra velük!

Pokolra velük!

Irán késésben levö megtámadása - 1. rész

2010. november 13. - nem_programozhato

atomfelho_kicsiKérdés: A gyakorlatban is tényleges ura az USA elnöke a birodalom hadseregének, vagy csak papíron teljhatalmú föparancsnok?

Válasz: Csak papíron, máskülönben már rég kitört volna egy nukleáris fegyverekkel is vívott, asszimetrikus harmadik világháború.

A globális gazmédiák által egyik legjobban eltitkolt tény az illuminati hatalmasságok (és a kezükben levö báb, az USA elnöke) valamint az amerikai hadsereg vezetése közti sokéves, a színfalak mögött zajló durva konfliktus. Megbízható info nagyon kevés áll rendelkezésre erröl a láthatatlan, kulisszák mögött zajló harcról, viszont az események alakulása az elmúlt kb. 5 évben arra utal, hogy valóban létezik, csak épp az extrémül szük illuminati tulajdonosi kör kezében levö globális nemzetközi hírügynükségek és tévécsatornák tartják totális elhallhatás alatt.

Kevesen tudják, hogy az illuminati tervnek az USA (és a nyugati világ) totális leuralására már valamikor 2004-2006 tájékán kulminálódni kellett volna rendkívüli állapot, majd azt követö diktatorikus, katonai rendszer (az ún. "új világrend") bevezetésének formájában. Biztos információk híján nehéz megmondani, hogy pontosan hogyan is kellett volna ennek lezajlania, két dolog azonban biztosnak tünik:

1. Egy nukleáris szeptember 11 végrehajtásával, melyre hivatkozva rendkívüli állapot lett volna bevezetve

2. A merényletet természetesen az "Al-Kaida" hajtotta volna végre, és mi se természetesebb, ezúttal iráni támogatással, ami ürügyül szolgált volna Irán nukleáris megtámadására, és egy asszimetrikus harmadik világháború kirobbantására

A "galiba" valamikor 2005 tájékán azzal kezdödött, hogy a Pentagon egyes vezetö tábornokai egyszerüen fellázadtak, amikor tudomást szereztek erröl a készülö örületröl. A nukleáris szeptember 11-et a Mosszadnak kellett volna végrehajtania (úgy mint ahogy 2001 szept 11-et, a madridi és londoni robbantásokért is ez a szervezet a felelös), azzal viszont nem számoltak, hogy az amerikai titkosszolgálatok bizonyos frakcióival és a Pentagos egyes tábornokaival találják szembe majd magukat, ami szerencsére azzal végzödött, hogy ezúttal már a jónak sikerült úrrá lennie a rosszon.

S most nézzük a konkrét tényeket, pontosabban mondva az erre a harcra utaló, ám a nyilvánosság számára teljesen (és mindmáig) láthatatlan jeleket.

A Pentagonos tábornokok elsö lázadása 2005 nyarán zajlott, a belharc elsö áldozata Kevin P Byrnes négycsillagos tábornok volt, akit aztán egy mondvacsinált nöügyre hivatkozva váltottak le funkciójából.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_P._Byrnes#Relief_of_Command

Ö volt az elsö négycsillagos tábornok az amerikai hadsereg története során, akit formálisan ilyen semmiség miatt rúgtak ki, világos tehát, hogy ez a nevetséges hivatalos indoklás a mit sem sejtö nyilvánosság megtévesztésére szolgált.

Késöbb még fura körülmények közt "lemondott" Rodney Kobayashi tábornok, és több, valamivel alacsonyabb rangú katonai vezetö is, de a tábornokok színfalak mögötti puccsát már nem sikerült megállítani. Ez volt az a pont, amikor Bush elvesztette totális kontrollját az amerikai hadsereg felett.

Ennek a tábornokok és az "Al-Kaida" (Mosszad) közti titkos harcnak volt része egy ciprusi utasszállító görögországi tragédiája is, mely a hivatalos verzió szerint kabin-dekompresszáció miatt pár óráig irányítás nélkül repült, mivel a fedélzetén a fellépö oxigénhiány miatt mindenki eszméletét vesztette, majd késöbb a földbe csapódott.

http://ia.rediff.com/news/2005/aug/14dead.htm

 

Cypriot plane crashes in Greece, 121 dead

 August 14, 2005 20:18 IST

All 121 people aboard a Cypriot airliner died on Sunday after it smashed into a wooded hillside near Athens after air force pilots said the crew of the Boeing 737 appeared 'doubled up' in the cabin. In Larnaca, Cyprus, operator Helios Airways and a Greek government official in Athens said there were no survivors among the 115 passengers and six crew

 A föáramlatú magyarázat egyik fö ellentmondása, hogy míg azzal indokolja a gép földbecsapódásást, hogy annak kifogyott az üzemanyaga, addig azt is hozzáteszi, milyen hatalmas pusztító tüzvész keletkezett a becsapódás helyén.  Ugyan mitöl, ha egyszer kifogyott az üzemanyaga? Vagy hogy a fenébe fogyhatott ki a gép üzemanyaga Athéntól nem messze, amikor a gépnek normál körülmények közt is Athénban kellett volna leszállnia? Minden repülön van elég tartalék üzemanyag rendkívüli helyzetekhez, pl. hogyha a célállomás nem tudja fogadni, akkor tudjon keresni egy másik repteret, vagy körözni akár hosszú ideig is a célállomás felett. A föáramlatú magyarázat szerint a gép pont azután pár perccel zuhant le, hogy két görög vadászgép a közelébe került. És pont itt van a kutya elásva. Igen, úgy lötték le.

Na jó, mondhatnánk, de hát már 2005-öt írunk, a nyilvánosság már tudott az Al-Kaidáról, és arról, hogy az eltérített gépeket lelöhetik. Miért kellett mégis az egészet eltitkolni? Azért, mert az igazság még ettöl is szörnyübb.

Tényleg az "Al-Kaida" (Mosszad) vette ezt a gépet is gondos távirányítása alá, ugyanazon, máig gondosan eltitkolt technológiákat alkalmazva mint szeptember 11-e esetében. Viszont a fedélzeten ezen esetben nem volt eltérítö, ezért kellett az egészet eltitkolni. Ez a gép is természetesen Boeing volt, mint a szept 11-én eltérített összes gép is, ugyanis csakis  Boeingokba van beépítve távírányító technológia, melyet gépeltérítés esetén lehet kényszeralkalmazni a földi irányításnak, na és egy titkosszolgálatnak is alkalmankként "lehackolni", hogy aztán a földröl irányítása alá vegyen egy repülöt. A gépet tehát távirányítással totálisan hatalmukba kerítették és dekompresszálták, hogy az emberek a fedélzeten eszméletüket vesztsék, és senki a fedélzetröl már ne avatkozhasson közbe semmibe, majd a terv az volt, hogy a görög partok közelében állomásozó Theodore Roosevelt nukleáris meghajtású repülögép anyahajónak irányítsák neki.

A ciprusi utasszállító gépet azonban percekkel az anyahajóba való becsapódás elött lelötték görög F-16-os vadászgépek.

Ennek a merényletnek kettös haszna lett volna: egyrészt ürügyül szolgálhatott volna egy Irán elleni támadásra a holdkóros erök számára mind az USAban mind Izraelben, másrészt - kevesen tudják - hogy Izraelben ebben az idöben majdhogynem polgárháborús helyzett volt (erröl majd még egy késöbbi cikkben írok), és amennyiben tényleg harcok törtek volna ki az ország fegyveres eröi közt, úgy a Theodore Rooselvelthez tartozó amerikai flotilla beavatkozott volna az Ariel Sharon akkori izraeli miniszterelnök oldalán álló erök ellen. A ciprusi gép elleni Mosszad akcióit is Ariel Sharon rendelte el.

A cikk második része itt található

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr1318127918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Irán késésben levö megtámadása – 2. rész (nem unalmas!) | 2016.01.02. 21:44:47

[…] A cikk elsö része itt található […]

F16-os üldözte Obama elnöki gépét 2009-ben New York felett | 2016.01.02. 21:51:06

[…] USA “tradicionálisan” bábelnöke közt még George Bush idején kezdödött (lásd: Irán késésben levö megtámadása ), és azóta is tart. Hogy mi volt ezen incidens pontos oka, azt nem tudni, talán az éppen […]

A sertésinfluenzát 2009-ben az Air Force One vitte Mexikóba | 2016.01.03. 10:10:43

[…] USA “tradicionálisan” bábelnöke közt még George Bush idején kezdödött (lásd: Irán késésben levö megtámadása ), és azóta is tart. Hogy mi volt ezen incidens pontos oka, azt nem tudni, talán az éppen […]
süti beállítások módosítása