Pokolra velük!

Pokolra velük!

Irán késésben levö megtámadása - 2. rész (nem unalmas!)

2010. november 13. - nem_programozhato

Azon színfalak mögötti csatározások durva részletei, melyek egy Irán elleni lehetséges és egyáltalán nem titkolt atomtámadás körül zajlottak gyakorlatilag az egész 2007es és 2008as esztendö alatt, valamint azon erösen eltitkolt helyzet árulkodó jelei, miként fordultak egymással szembe az amerikai hadsereg stratégiai atomfegyvereket kezelö alakulatai, így akadályozva meg ezzel többször is egy Irán elleni atomtámadást, akár polgárháborús helyzet kialakulásának kockázatát vállalva is.

Hogy Irán nukleáris létesítményei taktikai atomfegyverekkel lesznek megtámadva, az még csak eltitkolva se volt, ehhez elég visszalapozni pár 2007-2008-as újságcikket, hogy visszaemlékezhessünk rá.

Putin már 2007ben nukleáris ellencsapásokkal fenyegetözött, amennyiben az amerikaiak lebombázzák az oroszok által épített busheri nukleáris létesítményt Iránban. Aki viszont azt hinné, ez az illuminati-sátánista eröket visszatartotta volna, az téved: ez éppenséggel egy kívánatos hatás lett volna, a terv ugyanis egy újabb világkonfliktus volt atomfegyverek alkalmazásával. Ezt a konfliktust az amerikai hadsereg és kormányzat ismert és ismeretlen nevü hösei akadályozták meg a háttérben.

Az egyik maga Robert Gates, Bush védelmi minisztere volt, aki emiatt sokszor a személyi biztonságát is kockára tette. 2008 február 13-án például felettébb érdekes hírt hozott le az NBC amerikai hírcsatorna:

http://www.msnbc.msn.com/id/23144664/

Defense Secretary Robert Gates fell on some ice at his home Tuesday night and fractured his right shoulder, officials said Wednesday. Gates, 64, will not appear at a congressional hearing on the U.S. defense budget scheduled for Wednesday morning. Deputy Defense Secretary Gordon England will attend the hearing instead.

 

Robert Gates kedden elesett a jégen, és összetörte a jobb vállát, ami miatt nem vesz részt a szerdai kongresszusi meghallgatáson.

Egy-két nappal korábban még érdekesebb hírt hoz le egy pakisztáni hírügynökség (a nyugati médiák ki tudja miért említésre méltónak se tartották):

http://www.dailytimes.com.pk/default.asp?page=2008%5C02%5C09%5Cstory_9-2-2008_pg7_7

"A Pentagont péntek reggel részben evakuálni kellett az épület förészében terjengö sürü füst miatt" Fura nem? Pénteken füstölög a Pentagon, rá 1-2 napra Gates szenved olyan sérüléseket, hogy még egy kongresszusi meghallgatásra se tud elmenni. Valójában mindkét cikk hemzseg a féligazságoktól! Robert Gatest ellen 2008 február 8-án puccsot próbáltak végrehajtani, a saját Pentagon-beli irodájában sebesítették  meg a sátánista-illuminati Dick Cheney alelnökhöz hü erök.

További láthatatlan csaták az amerikai hadsereg alakulatai közt zajlottak:

http://www.dakotavoice.com/2008/04/b-1-bomber-was-from-ellsworth-afb.html

2008 április 4-én például felettéb érdekes hírt hoz le egy dakotai helyi újság: egy a közeli Ellsworth légitámszpontról felszállt B-1 stratégiai nehézbombázó "incidenséröl" a közel-keleti állam Katar légterében. Az elsö jelentések szerint a gép lezuhant, késöbb viszont már az volt a hír, hogy lángolva kényszerleszállást hajtott végre a katari Al-Udeid légibázison, melyet az amerikai hadsereg üzemeltetett.

Ha ránézünk a térképre, akkor látjuk, hogy Katar nagyon közel van Iránhoz, ezen belül is légvonalban különösen közel található a busheri atomerömühöz. Azt a sátánista-illuminati eröknek (Dick Cheney) engedelmeskedö "kalóz" B1-es nehézbombázót maguk az amerikai haditengerészet katari légvédelmi eröi lötték le, mivel nem tudta magát kellö (pentagonos) autorizációs kódokkal igazolni azt illetöen, hogy mit keres Katar légterében. A gép atomtámadást készült végrehajtani a busheri nukleáris létesítmény ellen!

Egy másik hasonló próbálkozás Cheney részéröl még 2007ben volt.

2007 szeptember 5-én a következö hír jön le néhány vezetö nyugati médiában:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/6980204.stm

The US Air Force has launched an investigation after a B-52 bomber flew across the US last week mistakenly loaded with nuclear-armed missiles.

"Az amerikai légierö nyomozásba kezdett, miután egy B52-es nehézbombázó nukleáris fegyverekkel a fedélzetén engedély nélkül átrepült az USA területén." A gép a szintén észak-dakotai Minot légibázisról szállt fel, majd szállt le messze délen Louisianaban. A fedösztori szerint "tévedésböl" rakták fel a gépre Észak-Dakotában az atomrakétákat.  Nos, egy olyan rendkívül drákói és jól átgondolt belsö szabályzatsorozat esetében, mint ami a stratégiai atomeakéták kezelésére vonatkozik, nem lehet csak úgy tévedni anélkül, hogy arra ne figyeljen fel valaki. Az atomrakéták a Minot légitámaszpont személyzetének igenis a tudomásával kerültek a repülö szárnya alá! A gép célállomása pedig valójában a Közel-Kelet volt, és Irán ellen készült atomtámadást végrehajtani! Valószínüleg úgy lett leszállásra kényszerítve Louisiánában.

Miután a Pentagon illetékesei világgá kürtölték az esetet mint "szabálysértést", és már nem lehetett emiatt teljesen bagatellizálni, ezek a beavatott emberek a Minot légi támszpontról rendkívül kényelmetlen tanúkká váltak, ami miatt - egyáltalán nem meglepö módon - rendkívül magasra ugrott soraikban a halálozás!

http://redactednews.blogspot.com/2010/07/did-military-stop-cheney-from.html

  

Todd Blue örvezetö családlátogatás közben halt meg, még csak azt se közölték hogyan

Adam Barrs közlegény és Stephen Garret örvezetö autóbalesetben

Weston Kissel – a B52-es egyik pilótája – motorkerékpárbalesetben

Thomas L.Tinsley generálist lelötték

Jonathan Bayless századost késöbb szintén holtan találták, szintén nem közölték, hogyan halt meg

Hasonló incidensekböl volt jóval több is, söt, egyesek még a 2007ben Peruban lezuhant amerikai kémmühold esetét is ezzel hozzák összefüggésbe. A KH-13-as kémmüholdat ugyanis Irán elleni kémkedésre használta az amerikai hadsereg.

Hogy mekkora állatságra készült Bush és Cheney Iránban 2007-2008-ban, annak egyik elsö látásra komikus, valójában viszont tragikus indikátora volt Bush 2008 májusi izraeli látogatásának egyik fura mozzanata: Bush Ehud Olmert izraeli miniszterelnök társaságában ellátogatott egy bizonyos Tel Megiddo nevü hegyre Izraelben ( http://en.wikipedia.org/wiki/Tel_Megiddo ), melynek közismertebb görög neve Armageddon, és igen, a bibliai Armageddon hegyröl van szó! (lásd képeket lentebb)

Ezek a sátánista-illuminati örültek megszállottjai a szimbolikának, és azt hiszem, ezen látogatás szimbolikus jelentését sem nehéz kitalálni a fenti ismeretek tudatában!

A cikk elsö része itt található

bush_az_armageddon_hegyen

armageddon_hegy

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr3218127920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Irán késésben levö megtámadása – 1. rész | 2016.01.02. 21:44:11

[…] A cikk második része itt található […]

Ismét itt a nyár vége… és az iráni háborús veszély is | 2016.01.03. 00:03:05

[…] Irán késésben levö megtámadása – 2. rész (nem unalmas!) […]

Rael: Inteligens dizájn | 2016.01.03. 09:24:30

[…] volt atomháború kirobbantására, ez szintén gondosan dokumentálva van itt az odalon (lásd itt, itt, itt, itt, itt, itt és nemkülönben itt). A tervezett harmadik világháborújuk célja a […]
süti beállítások módosítása