Pokolra velük!

Pokolra velük!

A "repülö háromszög" (TR-3B)

2010. december 04. - nem_programozhato

fekete_haromszogHivatalosan nem létezik. Az Aurora nevezetü, legexotikusabb kémrepülök és egyéb repülö eszközök fejlesztésével foglalkozó "fekete projekt" a hivatalos közlések szerint a hidegháború után megszünt, az SR-71-es kémrepülö volt állítólag az utolsó a sorban. Nos, nem volt. Az egyik kései utód a TR-3B kódjelü  antigravitációs repülöeszköz. Az idáig példátlan mértékü eltitkolás - az antigravitáció miatt - tulajdonképpen érthetö. A majdhogynem futballpálya méretü gép a közepében cirkuláló extrémül alacsony hömérsékletü, nagy nyomású higanyplazma segítségével majdhogynem 90 százalékkal képes semlegesíteni a Föld gravitációs eröterét, ami azt jelenti, hogy a súlya is 90 százalékkal csökken a Föld gravitációs terében.

Ennek segítségével iszonyatos sebességekre és iszonyatos gyorsulású "akrobata-mutatványokra" képes a nagyteljesítményü rakétahajtómüvei által, melyek állítólag valamilyen szintén nem konvencionális, nukleáris meghajtótechnológiákkal müködnek. S ami szintén meghökkentö: a TR-3B valójában kombinált antigravitációs repülöeszköz plussz ürrepülögép, mivel képes elhagyni a Föld légkörét, és földkörüli pályára lépni az ürben.

Sok weboldal is foglalkozik vele, melyeken egyre több szemtanú számol be a fura "repülö háromszögröl", mely nem ad ki hangot, képes lebegni, forogni a tengelye körül, és függöleges irányban is mozogni, ami miatt a legtöbb ember - hacsak elöre nem tud a létezéséröl - UFO-nak véli.

http://www.darkgovernment.com/tr3b.html

Becslések szerint az elmúlt húsz év háromszög alakú, bizarr "UFO" megfigyeléseinek a tekintélyes részéért ez a titkos repülöeszköz felelös. De vigyázat: léteznek valódi UFOk is.

A gép további tulajdonsága, hogy képes változtatni felszínének a színét, pl. éjszaka feketére, nappal, napos égbolt esetén pedig fehérre vagy valamilyen világoskék árnyalatra, valamilyen különleges, "kvázi kristály" bevonatnak köszönhetöen. Az már csak "természetes", hogy a radarok nem tudják észlelni, söt, állítólag hamis radarképet is képes elöidézni magáról valamilyen szintén nem nyilvános technológia segítségével.

A higanyplazma a háromszög belsö részében, gömb alakban  van rotáltatva nagyon alacsony höfokon, nagyon nagy nyomás alatt, ez okozza az anti-gravitációs effektust. Ebben a higanyplazmával körülvett gömbben ül a személyzet is.

A TR-3B idáigi legjobb megfigyelése szerintem ez:

2008 július 23-án készült Párizs felett "éjszakai látásmódú" (infra+látható fény) kamerával. Szabad szemmel éjszaka a háromszög nem látszik, esetleg a fények a háromszög szélein, de azok is csak akkor, ha be vannak kapcsolva. Ha akar, a gép teljesen észrevétlenül repülhet, fény és hangeffektusok nélkül.A plazmagömbböl kijövö (infra?)sugárzás a felvétel vége felé láthatóan "összezavarja" az éjszakai látásmódú kamerát is.

Ilyen és hasonló szuper-légieszközök fejlesztésével az ún. "51-es szektorban" (Area 51), az amerikai hadsereg Groom Lake-i bázisán foglakoznak Nevada államban. És mint már írtam: a TR-3B egyáltalán nem új fejlesztés, már kb. 20 éve üzemben van. Bizonyos hírek szerint már létezik egy sokkal modernebb típus is.

További fényképek és videók a TR-3B-röl ezen a weboldalon is, és tömegével más helyeken is találhatók az interneten:

http://www.tr-3b.com/info.html

aurora_pic

A TR-3B-n kívül léteznek más, még ettöl is egzotikusabb légieszközök, amikröl viszont még a TR-3B-töl is kevesebbet tudni, és felvételek se nagyon léteznek róluk. Számos beszámoló található például az ún. "repülö korongról", melyet már a világ számos pontján láttak, de közeli felvétel még nem készült róla. A típusszáma állítólag X-22A. Valószínüleg valahogy így néz ki (ez a kép nem valódi, szerkesztett):

x22a

Ami viszont valódi, azok ezek a 2008 márciusában Colorado felett készült felvételek egy fura, korongszerü "akármiröl" , amik - szerintem - legnagyobb valószínüséggel ezt a rejtélyes "korongot" mutatják repülés közben.

http://www.carnicom.com/anomalies1.htm

korong_csikkal

korong_nagyitva

A kérdés már csak az, ha léteznek ilyen légieszközök, melyekhez képest már a jelenlegi sugárhajtású személyszállítók is kökorszakiak, vajon miért kell még mindig órák hosszatt kerozintól büzölgö Boeingokban v. Airbusok-ban zötykölödnünk, ha mondjuk az USAba vagy valami hasonlóan távoli helyre akarunk eljutni? Miért nincsenek ezek a fantasztikus technológiák az emberiség javára kihasználva?

További ajánlott: Az oroszoknak is vannak UFOik

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr2318127942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Súlyos dolgok | 2016.01.02. 22:56:30

[…] amerikai tábornokok teljesen szokatlan módon egy TR-3B-vel érkeztek Kazahsztánba, mely az amerikai hadsereg titkos, hivatalosan “nem létezö” […]

Kanada egykori védelmi minisztere kipakolt mindent | 2016.01.03. 00:40:48

[…] szabad energiás találmányok is, s még sorolhatnám, mi minden más technológia is. A TR-3B (katt!) megjelölésü antigravitációs kémrepülögépnek például a puszta létezése is titkolt, annak […]

Végjáték a földönkívüliek és az amerikai titkos ürprogram létének beismerése körül (is) | 2016.01.03. 09:44:25

[…] az antigravitációs technológiát használó, elrablásokhoz gyakran használt TR-3-as gépek léte se lett […]
süti beállítások módosítása