Pokolra velük!

Pokolra velük!

Az oroszoknak is vannak UFOik

2010. december 09. - nem_programozhato

Méghozzá nem is akármilyenek. Emlékszik még valaki a Challenger ürrepülögép 1986-os katasztrófájára? A fellövés után pár perccel felrobbant a fedélzetén található nyolc asztronautával együtt. Valójában egy "UFO" lötte le,  lézerfegyverrel. Meg lehet nézni, a NASA hivatalos, de egészen idáig gondosan eltitkolt felvételén, 4 perc 15 másodpercnél látszódik az a bizonyos "UFO", amint a kamera ránagyít. Egy szovjet UFO.  Az orosz antigravitációs repülöeszköz neve "Kozmoszféra" (Cosmosphere), és máig szigorú eltitkolás alatt áll.

Az oroszok azért lötték le, mert maga a Challenger is valami olyan valamit vitt magával az ürbe, aminek a létét máig nem akarják az amerikaiak nyilvánosságra hozni.

Az "UFO technológiák" léte - nagyhatalmi megfontolásokból - máig abszolút eltitkolás alatt áll az USAban, Oroszországban és Kínában egyaránt. Az antigravitációs és az UFO-kat hajtó "szabad energiás" technológiák nyilvánosságra hozása ugyanis a történelem szemétdombjára küldené a jelenlegi köolajalapú, erösen centralizált világgazdaságot. És ezzel együtt potenciálisan a jelenlegi nagyhatalmi centrumokat is. Hasonlóan nagy átalakulást jelentene az emberiség számára mint anno a villanyáram bevezetése volt. A villannyal annak idején - hatalmi szempontból - nem volt baj, a hatalmasok ugyanis képesek voltak villanyórát szereltetni az emberek házfalaira, majd magas villanyszámlákkal anyagilag sanyargatni, sakkban tartani öket. A villanyáram disztribúciójának módja "beleillett" a központi rendszereikbe. Az antigravitáció "filozófiája" viszont más: ez a technológia szabadságot adna,  és a történelem szemétdomjára küldené a köolajat. A ma már létezö, az UFO-kat hajtó "szabad energiás" technológiáknak köszönhetöen nem kellene heti rendszerességgel tankolni (ergo pénzügyileg függeni a jelenlegi hatalmasok által irányított és tulajdonolt energiarendszerektöl). Ha ugyanis egy légijármü kisemlegesíti a Föld gravitációs erejét, azzal a súlya is a töredékére csökken, és nevetségesen kevés energia kell a meghajtásához (hasonlóan ahhoz, mint ahogy egy papírskatulyát is lényegesen kevesebb energia felhasználásával lehet mozgatni mint egy nehéz vasládát). Az antigravitáció megszüntetné a földi zötyögös közutakat, hihetetlenül felgyorsítaná a közlekedési eszközöket, a mostani apró töredékére csökkentené, vagy egyesen megszüntetné a környezetszennyezést stb. Másszóval, a "feje tetejére" állítaná (hatalmi szempontból) a jelenlegi világot. Ezért van már vagy száz éve gondosan eltitkolva. Pedig Nikola Tesla már ekkor lerakta ezen technológiák alapjait. Ezért fontos, hogy minél többet beszéljünk róluk, és tudtukra adjuk NEKIK, hogy már tudunk róluk, és ne fáradjanak tovább az eltitkolásukkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr1818127944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A “repülö háromszög” (TR-3B) | 2016.01.02. 22:34:26

[…] További ajánlott: Az oroszoknak is vannak UFOik […]
süti beállítások módosítása