Pokolra velük!

Pokolra velük!

Leleplezte Rothschildot, kirúgták

2011. április 25. - nem_programozhato

glenn_beck_smallKirúgták Glenn Beck-et, a Fox News globális tévécsatorna sztármüsorvezetöjét. Mint tudjuk, a Fox News a CNN-el, BBC-vel és az "ABC News"-al egyetemben a világ legnagyobb müholdas tévécsatornái közé tartozik, pusztán az Egyesült Államokban 100 millió háztartásba jut el.

Glenn Beck sajnos odáig „merészkedett“ nemrég, hogy népszerü publicisztikai müsorának témájául az amerikai jegybank, a Federal Reserve titkos tulajdonosi struktúráinak feltárását választotta, és élö adásban kimondott egy nevet: ROTHSCHILD.

Mint ahogy a The Washington Post újság 2011. április 6-i dühös cikke is írja (nem nehéz kitalálni, milyen érdekköröknek szolgál):

http://www.washingtonpost.com/opinions/why-glenn-beck-lost-it/2011/04/06/AFNEgnqC_story.html

"This vile turn for Beck reached its logical extreme two weeks ago, when he devoted his entire show to a conspiracy theory about various bankers, including the Rothschilds, to create the Federal Reserve. To make this case, Beck hosted the conspiracy theorist G. Edward Griffin, who has publicly argued that the anti-Semitic tract “The Protocols of the Elders of Zion” “accurately describes much of what is happening in our world today.”

Beck „gonosz pálfordulása“ két héttel ezelött érte el „logikai szélsöségét“ azzal, hogy teljes müsorát annak az „összeesküvéselméletnek“ szentelte, hogy mely bankárok, beleértve a Rothschildokat, kreálták az amerikai jegybankot " (korábban már én is foglalkoztam a A hazudott 700 milliárd helyett 16 billió dollár vészkölcsön lett szétosztva és a Ki tartja ellenörzése alatt a nyugati világ bankrendszerét? c. írásokban a témával)  "Glenn müsorának vendége Edward Griffin volt, aki „antiszemita módon“ arra is célozgatott, hogy a „Cion bölcseinek jegyzökönyvei“ címü iromány pontosan kifejtette már száz évvel ezelött, ami jelen korunkban zajlik."

Ez utóbbi szintúgy igaz. Annak idején még azzal ütötték el az egészet, hogy az irományt az orosz cári titkosrendörség kreálta a cionista körök lejáratása céljából. Na de honnan tudhatta volna a cári titkosrendörség 1898-ban, hogy merrefele fog alakulni a világ sorsa 100 év múlva? Ezt csakis és kizárólag egy valakik tudhatták: az illuminátusi körök! (akit érdekel a téma, az keressen utána a google-ban: „cion bölcseinek jegyzökönyvei“).

De térjünk vissza Glenn Bleck-hez, aki még 2008-ban került be a köztudatba az Egyesült Államokban azzal, hogy valószínüleg az ö müsora volt az, mely a fösodratú médiumokban a leglényegretöröbben foglalkozott a pénzügyi válsággal. Ö volt az, aki már akkor nyíltan beszélt a dollár potenciális jövöbeni hiperinflációs pályára lépéséröl, s arról, hogy ez az Egyesült Államok totális tönkretevéséhez fog vezetni. A dollár jelen napjainkban valóban egyenes úton van a hiperinfláció felé, hacsak az amerikai jegybank nem változtat a szándékosan destruktív pénzügyi politikáin (pénznyomtatás).

Beck müsora most valószínüleg annak kapcsán foglalkozott a riporter sorsát megpecsételö témával, hogy Soros György nemrég egy ugyancsak rejtélyes „pénzügyi konferenciát“ hívott össze abba a Bretton Woods nevü amerikai városkába, melyben 1944-ben az illuminátusok lerakták a második világháború utáni, hasonló nevü nemzetközi pénzügyi rendszer alapjait is.

Mint ahogy a The Wall Street Journal cikke is írja:

http://online.wsj.com/article/SB10001424052748704471904576229023536424418.html

"On April 8, a group he's funded with $50 million is holding a major economic conference and Soros's goal for such an event is to "establish new international rules" and "reform the currency system."

"2011. április 8-ra egy 50 millió dollár szervezési költségü konferenciát hívott össze Soros Bretton Woods-ba, melynek célja “új nemzetközi szabályok létrehozása”, és “egy új pénzügyi rendszer” létrehozása volt."

Hogy pontosan mivel végzödött ez a meglehetösen rejtélyes konferencia, melyre a The Dark Cabal nevü amerikai kiszivárogtatóoldal szerint (lásd “White Hats Report #18”) még a nagy nemzetközi bankok “hivatalos vezetöit” se hívták meg, pusztán ezen bankok háttérhatalmi tulajdonosi rétegét, ezek “udvari akadémikusai” közül kétszázat, valamint a titkos illuminátusi hierarchiában magasan levö politikusokat, arról a fösodratú médiumok késöbb nem számoltak be.

Rossz nyelvek szerint az “új világrend” aranyalapú  pénzügyi rendszerének, a globális pénznek, valamint az USA tönkretevési forgatókönyvének alapjait próbálták lerakni/finomítani. Az immár globális “világcsászárság” létrehozásák legnagyobb akadálya ugyanis nem más, mint a jelenlegi hatalom, az Egyesült Államok.

A kiszivárogtatóoldal szerint is:

"Soros' goal in association with a concurrent meeting of the Tri-Lateral Commission, in DC this weekend, is to dismantle our economy, dismiss the head of our current banks and create a new global financial system sabotaging our US currency."

"Soros célja az USA gazdaságának leépítése, a jelenlegi bankok vezetöinek elbocsátása, és egy új pénzügyi rendszer létrehozása a dollár romjain."

Az oldal szerint a Rothschild család három tagja is jelen volt! Ezen egyáltalán nem csodákszom, hiszen Soros maga is Rothschild-kreatúra, méghozzá az egyik legnagyobb, és ezt a konferenciát is nem Soros konferenciának, hanem Rothschild konferenciának kellett volna nevezni!

További ajánlott írások:

A hazudott 700 milliárd helyett 16 billió dollár vészkölcsön lett szétosztva

Ki tartja ellenörzése alatt a nyugati világ bankrendszerét

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr5418127990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Napóleontól Jelcinig – 1. rész | 2016.01.02. 23:18:24

[…] müsorában elkezdte feszegetni a FED rejtett tulajdonosi struktúráinak kilététét (lásd: Leleplezte Rothschildot, kirúgták c. cikket). Nem mindenki ússza meg viszont kirúgással, van akit fizikailag is […]

Tudatmódositás Szlovákiában! | 2016.01.03. 10:39:52

[…] öszintén szólva, a hajam égnek állt, amikor elolvastam ellenörzés céljából a Leleplezte Rothschildot, kirúgták c. írás alatt. Egy itteni szlovákiai (gútai) fiatalember küldte félanonimül a mai nap […]
süti beállítások módosítása