Pokolra velük!

Pokolra velük!

Obamahmadinedzsád háborús mesterkedései, álmodozásai

2011. június 25. - nem_programozhato

obama_ahmadAz egyik korábbi írásban leírtak, miszerint Obama és Ahmadinedzsád közt titkos szövetség van (lásd: A játékokat játszó Ahmadinedzsád), idöközben beigazolódtak. Ahmadinedzsád környezetéböl március végén felbukkant egy propagandavideó, melyben fura módon pontosan olyan dolgok szerepelnek iráni (!) célkitüzésként, amiket per pillanat a nyugati globális elit müvel „forradalmaknak“ álcázva Észak-Afrikában és a Közel-Keleten. Az ajatollahok májusban annyira megriadtak ettöl a videótól - miután annak tartalma elkezdett pontról pontra valósággá válni - hogy rögvest elkezdték Ahmadinedzsád „lekapcsolását“, mivel a Sátán szemlátomást beköltözött az iráni elnöki palotába . A videó szerint az arab rezsimek megdöntése után, a folyamat legvégén Irán megtámadja Izraelt, majd egy nagy atomháború keretében elpusztítja azt – s ezt már bizony nem volt kedvük az ajatollahoknak megvárni! Mint késöbb kiderült, Ahmadinedzsád valóban összeesküdött a nyugati háborúpárti illuminátusi erökkel egy elöre pontosan megtervezett atomkonfliktus kirobbantása felöl. Valami nagyon aggaszthatta az izraeli békepárti politikusokat is, mert június elején a mérsékelt politikusnak számító Meir Dagan, a Mosszad vezetöje is fellázadt – ami nem mindennapos dolog -, s megpróbálta elmozdítani hivatalából a háború-párti félörült miniszterelnököt, Netanjahut.

Mint ahogy az atv.hu korábbi cikke is írja Ahmadinedzsád ügyével kapcsolatban:

"Boszorkányokkal és varázslókkal" manipulál Ahmadinedzsád

http://atv.hu/kulfold/20110506_boszorkanyokkal_es_dzsinekkel_manipulal_ahmadinezsad

"A hatóságok Ahmadinezsád és Mashaei környezetéből mintegy 25 embert letartóztattak, azzal a váddal, hogy „mágusok” és „szellemidézéssel” befolyásolják a politikát. Ennek a misztikus csoportnak a vezetője a most szintén letartóztatott Abbas Ghaffari az elnök kulturális főtanácsosa, akiről egy ellenzéki szervezet azt állította, hogy „Ahmadinezsád ördögűzője.

...

A viszály akkor vett „metafizikai” fordulatot, miután Iránban kiadtak egy dokumentumfilmet, amely a rejtőzködő imám, a Mahdi állítólagos küszöbön álló visszatérésével foglalkozik. Azok a konzervatív vallási vezetők, akik szerint a Mahdi visszatérését nem lehet előre jelezni, Mashaeit, valamint az elnök belső köreihez tartozó „deviáns áramlat” híveit teszik felelőssé a filmért."

S nézzük, egy másik újságcikk alapján, egész pontosan mi is szerepel ebben az inkriminált iráni propagandavideóban, ami miatt az ajatollahok lecsaptak Ahmadinedzsádra és környezetére:

http://www.newsmax.com/KenTimmerman/Ahmadinejad-Jerusalem-Iran-Hezbollah/2011/03/28/id/390925

The feature-length documentary film produced under the direct supervision of Ahmadinejad’s top adviser and chief of staff, Esfandiar Rahim Mashaei, claims that the cataclysmic events that will trigger the return of the Mahdi are about to start.

A dokumentumfilm szerint - mely Esfandiar Rahim Mashaei, az iráni elnök fötanácsadójának felügyelete alatt készült - kataklizmikus, apokalipszishez hasonló események elött állunk, melyeknek legvégén vissza fog térni a Földre a Mahdi (az iszlám hit messiása).

1. A revolution will take place in Yemen, and the “first soldiers” of the Mahdi will reach Mecca from Yemen

 

1. „Jemenben forradalom tör ki, és a Mahdi elsö katonái el fogják érni Mekkát“ (Jemenben késöbb ki is tört a forradalom)

2. The people of Egypt “will rise up against their ruler”

 

2. „Az egyiptomi nép is fel fog kelni a vezetöje ellen.“ (ami azóta meg is történt)

3. King Abdullah of Saudi Arabia will die, ushering in a final period of unrest and conflict with Israel that will lead directly to the Mahdi’s return

 

3. A szaúdi király meg fog halni, majd a végsö periódusban konfliktus tör ki Izraellel, ami a Mahdi újbóli visszatéréséhez vezet. (és igen, a következö nagy cél minden jel szerint a szaúdi rezsim megdöntése lesz)

Ahmadinedzsád ezen inkriminált videója angol feliratokkal megtalálható a youtube-on is:

Izrael megtámadása és a „kataklizmikus események“ bekövetkezte viszont Ahmadinedzsád ajatollahok általi „lekapcsolásának“, és Meir Dagan akciójának köszönhetöen egyelöre meg lett akadályozva.

New York Time, 2011. jún. 3:

A Former Spy Chief Questions the Judgment of Israeli Leaders

A Mosszad (korábbi) vezetöje megkérdöjelezte az izraeli vezetés józan ítélöképességét

http://www.nytimes.com/2011/06/04/world/middleeast/04mossad.html

Viszont Dagan a napokban alulmaradt Netanjahuval szemben, nemcsak nem nevezték ki újból a
Mosszad vezetöjévé, de még a diplomata-útlevelét is bevonták!

Haaretz: 2011. jún. 19:

Former Mossad chief asked to return diplomatic passport

http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/former-mossad-chief-asked-to-return-diplomatic-passport-1.368584

"Channel 2 reports that Meir Dagan was asked to forgo passport after he publicly criticized Netanyahu and Barak for their stance on Iran."

"A Channel 2 hírcsatorna értesülései szerint diplomata útlevele visszaadására kérték meg Meir Dagant, miután az nyilvánosan kritizálta Netanjahut és Barakot az iráni háborús álláspontjuk miatt."

S hogy pontosan mi zajlik jelen napjainkban a Közel-Keleten?

Folytatódik a „túl önálló“ arab rezsimek megdöntése, így próbálja a globalista elit biztosítani az „új világrend“ jövöbeni zavartalan olajellátását. Kadhafi nem az egyedüli olajcélpont, az igazi nagy hal Szaúd-Arábia lesz, amivel egyelöre ki fognak várni. De az is lehet, hogy nem, vannak olyan hírek is, hogy az USA a nyáron meg fogja támadni - valamilyen mondva csinált okra hivatkozva - a szaúdi olajkirályságot, lásd pl. ezt az ONI kiszivárogtató jelentést:

http://www.whatdoesitmean.com/index1487.htm

A helyzetet bonyolítja, hogy Szaúd-Arábia nemrég védelmi megállapodást kötött Pakisztánnal, utóbbi pedig Kínával, ami gyakorlatilag kínai védöernyö alá vonta Szaúd-Arábiát is.

Az USA viszont maximálisan számolhat Iránnal egy Szaúd Arábia elleni katonai akcióban. Az is lehet, hogy nem az USA, hanem Irán fogja megtámadni Szaúd-Arábiát „az USA nevében“. Az iráni-szaúdi ellenségeskedésnek nagyon mély, történelmi gyökerei vannak abból kifolyólag, hogy a perzsák az iszlám kisebbségi síta szárnyához tartoznak, míg Szaúd-Arábia és az arabok a többségi szunnitákhoz. A két szárny közti gyülölet van olyan erös, mint például az ellenségeskedés a pravoszláv szerbek és a katolikus horvátok közt. Ezért volt az, hogy tavaly nyáron a szaúdi király követelte a leghatározottabban, hogy Izrael támadja meg Iránt. Nagyon kevesen tudják, hogy az igazi „konfliktusvonalak“ a titkos „Netanjahu-szaúdi“, kontra a titkos „Obama-iráni“ szövetség mentén húzódnak. Ezért is van többek közt az, hogy Obama sohasem "kedvelte" Netanjahut.

Feszült Obama-Netanjahu viszony

http://mandiner.hu/cikk/feszult_obama-netanjahu_viszony

Holott most 2011-ben, mindkettö politikus már háborúpárti lépéseket is tesz.

Kérdés: Korábban miért döntötték meg az amerikaiak az izraeli talpnyaló Mubarakot, amikor Egyiptomnak nincs is köolaja?

Válasz: Iráni kérésre természetesen! Cserébe most Irán hagyja, hogy az USA megdöntse régi ellenlábasát, az Asszad-rezsimet Szíriában (bár még ez is megbonyolódhat, ha az oroszok közbeszólnak). Irán ezzel de facto elárulta korábbi szövetségesét, Szíriát, a titkos Obama-iráni szövetség miatt.

Egy további, kishíján háborús kaland a múlt hónapból:

A fösodratú médiumok majdhogynem mindegyike eltitkolta elölünk, hogy Obama eredetileg Pakisztán bekebelezésére készült. Oszama bin Laden „megölésének“ az volt a rejtett célja, hogy az USA megvádolhassa Pakisztánt, hogy az „támogatja a terrorizmust“, mivel, idézem: „a pakisztáni titkosszolgálat az ország területén rejtegette bin Ladent“. Ez aztán fokozatosan ürügyül szolgált volna egy Pakisztán elleni katonai akcióra.

Amikor a pakisztáni vezetés rádöbbent, hogy mi készül, azonnal Kínához fordult segítségért, amit meg is kapott:

Reuters, 2011. május 17:

http://www.reuters.com/article/2011/05/17/us-china-pakistan-idUSTRE74G0KT20110517

„A pakisztáni miniszterelnök, Yusuf Raza Gilani's, Kínába utazott, hogy a kínai vezetéshez forduljon segítségért, miután Oszama bin Laden megölése után az ország viszonya kiélezödött az Egyesült Államokkal.

És a „nagy titok“, amit csak extrémül kevés újság írt meg nyugaton, az egyik kivétel a The Statesman nevü angol lap volt:

The Statesman, 2011. május 19:

http://www.thestatesman.net/index.php?option=com_content&view=article&id=370105&catid=35

China “warned in unequivocal terms that any attack on Pakistan would be construed as an attack on China”.

...

The Chinese leadership was “extremely forthcoming in assuring its unprecedented support to Pakistan for its national cause and security”

 

"A kínai vezetés a lehetö legegyértelmübb módon figyelmeztette az USA-t, hogy egy Pakisztán elleni amerikai támadást a saját területe elleni támadásnak fog tekinteni.

...

A kínai vezetés lépése precedens nélküli, az teljes támogatásáról biztosította a pakisztáni vezetést."

Úgybezony! Eléggé kalandos idöket élünk. Ilyen éles diplomáciai üzenetváltásokra a hidegháború óta nem került sor.

Na és találja ki a Tisztelt Olvasó, hogy a pakisztáni kudarc után jelenleg miröl is álmodozik Obama és a globalista elit? (Szaúd-Arábia bekebelezésén kívül természetesen) Magának Kínának a katonai tönkretételén. De mivel Kína katonai erejétöl félnek mint a tüztöl – ha ez nem lenne így, az USA már rég megtámadta volna Pakisztánt – úgy újfajta, „kreatívan mocskos“ játékokba kezdtek: Kínát per pillanat össze próbálják ugrasztani a szomszédaival, hogy ezáltal katonailag erösen legyengítsék!

A beteg agyuk jelenleg azon mesterkedik, hogy Kína valahogy katonai konfliktusba keveredjen Indiával és Vietnammal. Az elöbbivel legjobb, ha atomkonfliktusba!

2011. június 11:

http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-13745587

„Vietnam is holding live-fire drills in the South China Sea amid high tensions with China over disputed waters.

 

„Vietnam ismét éleslövetü hadgyakorlatot tart a Dél-kínai-tengeren, amint a feszültség ismét maximálisra nött az ország és Kína közt“

2011. június 19:

India-China military exchanges resume

(Ismét kiújultak a katonai incidensek a kínai-indiai határon)

http://www.cbsnews.com/stories/2011/06/19/ap/asia/main20072435.shtml

Nem nehéz kitalálni, melyik titkosszolgálat mesterkedik a háttérben a felek összeugrasztása végett.

Paul Craig Roberts: CIA to create War Between China and India

(Paul Craig Roberts: a CIA egy Kína és India közti háború kirobbantásán fáradozik)

http://geraldcelentechannel.blogspot.com/2011/06/paul-craig-roberts-cia-to-create-war.html

Álmodik a nyomor...

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr6018128002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismét itt a nyár vége… és az iráni háborús veszély is | 2016.01.03. 00:02:59

[…] a jelenlegi izraeli események elöidézéseben is benne van a keze Iránnak… (lásd ezt a titkos amerikai-iráni szövetségröl szóló írást a dolgok jobb megértése […]

Rael: Inteligens dizájn | 2016.01.03. 09:24:38

[…] kirobbantására, ez szintén gondosan dokumentálva van itt az odalon (lásd itt, itt, itt, itt, itt, itt és nemkülönben itt). A tervezett harmadik világháborújuk célja a mostani emberi […]
süti beállítások módosítása