Pokolra velük!

Pokolra velük!

Léteznek-e földönkívüliek? - 3. rész

2011. augusztus 07. - nem_programozhato

A cikk elsö két része elég nagy port kavart fel, és láttam (más weboldalakon is), hogy többen továbbra is kétkednek a reptoid ET fajok,  föleg a gyíkemberek és sárkányok létezése felöl. Pedig valós lényekröl van szó. A cikkben további, a létezésükre utaló esetek leírása található.

hillary_mint_chimera

De elöször nézzük, mi is szerepel az UFO irodalomban ezekröl a lényekröl, pl. itt:

http://paleoasztronautika.lapunk.hu/?modul=mcsop&a=224147

(lásd: "Földünkkel kapcsolatban lévö idegen fajok")

1. A gyíkemberek

"A csoport következő prominens képviselője a Dean által humanoid fajként bemutatott, hűllőszerű karakterekkel rendelkező, 180-210 cm magas gyíkemberek (reptilians). A gyíkemberek fajának leírásakor egyaránt szóba kerül a földi és más csillagrendszerek is, mint földönkívüli eredet .

... 

Thomas Castello, a Dulce bázis korábbi tisztje szerint, létezik egy szigorúan titkos földalatti létesítmény ahol számos földönkívüli faj tevékenykedik az USA nemzeti titkosszolgálataival közös programokon; a gyíkemberek a kezdetektől fogva egymás mellett dolgoztak emberekkel, s más, földönkívüli fajokkal:

„… néhány gyíkfaj [reptilians] őshonos földlakó. Az „idegenek” vezető faja a gyíkembereké… Rendkívül régi fajt jelentenek itt a Földön, a felszín alatt élnek.

 

Amikor Vezető Biztonsági Technikusként dolgoztam a bázison [Dulce], napi gyakorisággal kellett kommunikálnom velük. Ha bármi probléma adódott, ideértve a biztonsági dolgokat vagy a videokamera-rendszert, engem hívattak. A gyíkemberek „dolgozó osztálya” volt az, aki rendszeresen alacsonyabb szintű működési állapotba hozta a fizikai laboratóriumot a Dulce bázison"

És most!

2. A Lee County-ban 1988-ban látott gyíkember

http://en.wikipedia.org/wiki/Lizard_Man_of_Scape_Ore_Swamp

Mint ahogy a wikipédia is írja:

“The Lizard Man is described as being 7 feet (2 m) tall, bipedal, and well built, covered in dark hair with scaly lizard like skin on hands, feet and face. It is said to have three toes on each foot and three fingers on each hand which end in a circular pad on them that stick to walls. The creature has an incredible degree of strength, more than capable of ripping into a car. It might have a tail.”

 

“A Lee-Countyban 1988-ban látott gyíkember kb. 2 méter magas volt, erös testfelépítésü... kezén, lábán és arcán pikkelyszerü bör volt sötétszínü “szörrel”. Három lábujja és három kézujja volt ... Iszonyatos erejü, autókat is képes felfeszíteni a saját erejével. Alighanem farka is volt.”

Bár a wikipedia cikk azt állítja, hogy a “mocsarakból jött elö”, valójában viszont az Oak Ridge-i, NSA által üzemeltetett mélységi földalatti katonai bázisról szökött el nekik, jött fel a felszínre anélkül, hogy alakot változtatott volna emberre (erröl rövidesen!), számos a háttérhatalmi elit és az ET-k közt létezö titkos egyezséget megszegve ezzel.

Korabeli újságcikk a „rejtélyröl“:

„Lee County seeks ´lizard´ with bad attitude“

(Lee County egy rossz atitüdü „gyikot“ keres)

 

gyikos_ujsagcikk

Forrás: http://www.cryptomundo.com/cryptozoo-news/davis-obit/

További információk, lásd:

Google: "Christopher David Lee county lizard man"

Késöbb 2008-ban is volt egy hasonló incidens ugyanezen a környéken, akkor is ugyanerröl a titkos földalatti bázisról szökött el nekik egy gyíkember. Még a CNN is beszámolt az „érthetetlen rejtélyröl“:

http://www.thelivingmoon.com/43ancients/02files/Reptilian_CNN_Report.html

S most vissza a már elöbb is idézett Paleoasztronautika weboldalhoz ( http://paleoasztronautika.lapunk.hu/?modul=mcsop&a=224147 ):

3. Sárkányok (drakonidák)

„Alex Collier szerint a drakonidáknak vagy sárkányembereknek két fő kasztja van, az első a harcosok osztálya, tagjai 210-240 cm magasak, s az egész galaxisban rettegett lények harci képességeik miatt. A másik osztálya a drako-reptilianida fajnak az „uralkodói vonal”, melyet „Ciakarok” néven ír le, akik testalkatuk, pszichikai képességeik és hatalmas szárnyaik miatt, esetleg azonosíthatóak a földi hagyomány által leírt sárkányokkal, amennyiben Collier-nek igaza van:

 

„A drakonidák hatalmas képviselői a gyíkember fajnak. Létezik egy „Ciakar” néven ismert uralkodói réteg. Testmagasságuk 4.4 métertől 6.5 méterig terjed, súlyuk elérheti a 900 kg-ot. Szárnyakkal rendelkeznek és félelem keltőek. Rendkívüli tisztánlátó képességgel rendelkeznek, hihetetlenül intelligensek és nem mindennapi módon félelem keltőek.” Collier állítja, hogy a drakonidák, világnézetük szerint, a galaxis legelőször létrejött intelligens faja, s biológiai úton sok-sok világot élőlényekkel népesítettek be. A drako-reptilianidák ezért úgy tekintenek magukra, mint az általuk „ellenőrzött” világok, ideértve a Földet is, természetes uralkodóira, az emberiségre pedig mint alacsonyabbrendű fajra."

Utóbbihoz hozzátenném: és mint táplálékra is tekintenek ránk, különösen a gyerekekre!

Még a Bibliában is megmaradtak erre utalások, lásd például:

"És a farka utána vonszá az ég csillagainak harmadrészét, és a földre veté azokat, és álla az a sárkány a szülö asszony elé, hogy mikor szül, annak fiát megegye."

/Jelenések 12:4/

S most!

4. Az 1966-os nyugat-virginiai „lepkeember“

Valójában drakó-reptiloid földönkívüli, sárkány.

Mint ahogy a wikipédia is írja:

http://en.wikipedia.org/wiki/Mothman

“Mothman is described as a 7-foot-tall (2.1 m) creature with glowing red eyes and wings; according to eyewitnesses, the creature was not particularly moth-like"

 

A nyugat-virginiai “lepkeember” kb. 2.1 méter magas emberszerü kreatúra volt, vörös villogó szemekkel, szárnyakkal . Egyes szemtanúk szerint – bár szárnyai voltak – de mégse mondható el, hogy lepkeszerü lett volna!"

2005-ben a Point Pleasant nevü városkában – ahol legtöbbször látták, repülni is - még szobrot is állítottak neki:

mothman_2005

Mint ahogy az esettel foglalkozó egyik cikk is írja:

http://www.associatedcontent.com/article/723207/the_true_story_behind_the_mothman_of_pg2.html?cat=16

„There were reports of UFO's in the area, and stories of strange men in black stopping locals on the road.“

 

„A környéken több UFO-t is láttak abban az idöben, a helyieket pedig fura, feketébe öltözött emberek állítgatták meg.“

Ezek nagy valószínüséggel valamelyik mélységi földalatti katonai bázis alkalmazottai voltak, akik megpróbálták befogni a földfelszín felé feljött „lázadó reptoidot“.

http://www.associatedcontent.com/article/723207/the_true_story_behind_the_mothman_of_pg3.html?cat=16

„One thing the people thought might be connected to the Mothman was an odd man who visited a local reporter. The man had strange eyes and an odd voice. The reporter claimed to feel extremely uncomfortable in his presence, and found herself wishing he would just leave.“

 

„Egy másik dolog amiröl az emberek úgy gondolták abban az idöben, hogy összefügghet az esettel, az egy nagyon fura „ember“ volt, aki meglátogatott egy helyi riportert is. Nagyon fura szemei és fura hangja volt. A meglátogatott riporter nagyon rosszul érezte magát a társaságában, és állandóan olyan (pszichés) kényszere volt, hogy azonnal otthagyja.“

Ez pedig egy alakot változtatott, magát embernek álcázó reptoid volt, aki valószínüleg szintén be volt kapcsolva a „lázadó reptoid“ keresésébe. Mint elöbb már írtam, a háttérhatalom és az ET-k közti szerzödés értelmében, reptiod csak emberi alakra átváltozva jöhet fel a mélységi földalatti katonai bázisokról. Azt mondják, az ilyen bázisok felszíni kijáratai újabban már DNS-szkennerrel vannak ellátva, hogy jobban nyilván legyen tartva (vagy meg legyen akadályozva) az, hogy emberi alakra átváltozott reptoidok feljöjjenek a felszínre.

Ez nem sci-fi.

Még a Földön öshonos kaméleonok (primitív reptoid fajok) is képesek manipulálni a kinézetüket, nemhogy a sokmillióéves, a galaxisunkat uraló, a genetika és DNS-manipuáció koronázatlan királyának számító drakó-reptoid fajok ne tudnának számunkra (egyelöre) felfoghatatlan „alakváltoztatós trükköket“ csinálni! Pár százezer évvel ezelött egyébként ök voltak azok, akik az ember DNS láncába is belenyúltak...

(harmadrészt hüllö-reptoid agyunk van, ami nem véletlen... tessék utánanézni, aki nem hiszi)

Ó igen, Dracula gróf is alakváltoztató reptoid volt. Még a nevében is benne van: dracula-drakó- sárkány.

A modernkori titkosszolgálati zsargonban az emberi alak felvételére képes reptoidokat Chimerának („szörnyetegnek“) nevezik.

S legvégül!

4. A 2007-as „brigendi rejtély“

2007 januárjától számítva szokatlanul sok, tizenhét tizenéves fiatal lett „öngyilkos“ a rá következö hónapokban egy Brigend nevü városkában Wales-ben. Többnyire „az elsö fára“ felkötötték magukat. A fiatalok legtöbbje teljesen problémátlan gyerek volt. A szomorú és fura jelenség nemhogy máig nem lett tisztázva a médiumokban, hanem teljesen el lett hazudva: a jelenség oka a médiumok szerint az internet volt! (csakhát ugye se elötte, se utána a jelenség nem ismételte meg magát, pedig az internet maradt!)

Mint ahogy a Times Online egyik akkori cikke is írja:

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article3399528.ece

"What particularly alarmed the South Wales Coroner, Philip Walters, about the seven victims was that they knew each other, gave no reasons and left no notes."  ... A senior social worker who knows the area well told The Times: “These deaths come out of the blue, without any explanation. .... They’re not being bullied, they’re not in high-achieving families where they feel they’ve failed. It’s as though they do it without expecting any consequences, and that’s hard to understand.”

Philip Walters, Dél-Wales fökorboncnoka különösen riasztónak tartja, hogy az elsö hét „öngyilkos“ fiatal ismerte egymást, teljesen problémátlan volt, és egyik se hagyott búcsúlevelet, melyben leírta volna az „öngyilkossága“ okait.   ...  Egy a környéket jól ismerö rangidös szociális munkás szerint az esetek mint derült égböl a villámcsapás következnek be.... Egyik gyerek se volt korábban a társai által terrorizálva, a szüleik se állítottak túl nagy követeléseket eléjük. A fiatalok nem számoltak azzal se, milyen következményekkel járhat (mekkora fájdalmat okozhat) az “öngyilkosságuk” a környezetüknek. Ezt nagyon nehéz megérteni.

S hogy mi történt valójában?

Már elöbb is írtam a nyugat-virginiai Point Pleasant városkában látott “lepkeember” kapcsán, hogy egy normál ember közelébe kerülö, magát emberi alakra átváltoztató reptoid (Chimera) gyakran nagyon rossz érzéseket kelt a hozzá közel álló emberekben. Telepatikus lény, extrémül negatív kisugárzása van. Hát ha még azt szándékosan fel is erösíti!

A Wales-ban található Brecon Beacons-i mélységi földalatti katonai bázisról is kijárt nekik a felszínre egy Chimera (emberi alakot öltve), és ez is nagyon rossz útra tért. Közelébe került ezeknek a fiataloknak, elbeszélgetett velük, eközben viszont telepatikusan olyan rossz pszichés állapotba hozta öket, hogy azok rögvest ellenállhatatlan késztetést éreztek az öngyilkosságra. A Chimera ezután követte öket, majd „elélvezett“ azon (néha telepatikus távollátást, „remote viewingot“ használva), ahogy öngyilkosok lettek, a haláltusájuk megtapasztalásától.

Ezek a lények ún. negatív ET-k: míg az emberek többségét a nyugalom és szeretetteljes környezet dobja fel, addig ezeket a lényeket a félelemkeltés, a szenvedésokozás és gyilkolás látványa. Hasonlóan ahhoz, mint az emberek közt szerencsére kisebbségben levö szadistákat is. A drakók a galaxisunk legöregebb, sokmillióéves, mára leszállóágban levö ET faja, mely technológiailag és értelmileg túl messze jutott anélkül, hogy ehhez emocionálisan is kellöen felfejlödött/kiegyensúlyozódott volna.

Érdekes az is, hogy még senkinek se jutott eszébe az átlagemberek közül az se, hogy a sátánizmus is olyannyira nem emberi, olyannyira távol áll a normál emberektöl, hogy esetleg reptoid (ET) eredete van.. Pedig az van.. Még a Bibliában is vannak utalások egyre s másra:

"És vetteték a nagy sárkány, ama régi kígyó, a ki neveztetik ördögnek és a Sátánnak, ki mind az egész föld kerekségét elhiteti, vetteték a földre, és az ö angyalai is ö vele levettetének."

/Jelenések 12:10/

A legnagyobb titkok közé tartozik, hogy a háttérhatalmi világelit manapság már nem kényszerül arra, hogy dublöröket használjon egy világvezetö "helyettesítésére", ha úgy kívánják a körülmények.. Néha ilyenkor emberi klónokat használnak, néha viszont a mélységi földalatti katonai bázisokon speciálisan erre a feladatra kiképzett reptoid (Chimera) veszi fel a világvezetö alakját... (lásd a cikk elején található humoros képet).

Ez se sci-fi.

Erröl egyébként már az írás elöbbi, második részében ( Léteznek-e földönkívüliek - 2. rész ) is sok árulkodó adat található... A Chimera egyébként nem keverendö össze az ember-reptiloid hibridekkel, melyekböl már nagyon kevés van.  A Chimera 100%-os reptoid, mely képes az emberi formát imitálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr5918128010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Medvegyev a földönkívüliekröl | 2016.01.03. 08:58:09

[…] Léteznek-e földönkívüliek – 3. rész […]
süti beállítások módosítása