Pokolra velük!

Pokolra velük!

Kanada egykori védelmi minisztere kipakolt mindent

2012. április 28. - nem_programozhato

hellyerJó egy évvel ezelött egy nem túl feltünö hír járta be a médiumokat, Magyarországon a 168ora.hu  hozta le UFO-észlelésről pakolt ki a volt hadügyminiszter címmel. Bár a hír tartalma ugyancsak tompított élü volt, kanada egykori védelmi minisztere, Paul Hellyer valójában az idáigi talán legjelentösebb tényfeltáró munkát végezte, és adta ki könyv formájában „Fény az alagút végén” címmel. Ö az elsö az angolszász világ csúcspolitikusai közül, aki nyíltan kimondta, valójában milyen (sötét) erö irányítja bolygónkat a háttérböl, s mintha ez „nem lett volna elég”, nyíltan kiteregetett mindent ennek az erönek a különbözö földönkívüli civilizációkkal való kapcsolatairól is.

Újságcikk Hellyerröl az angol Daily Mailben 2011-böl:

'I believe in UFOs... and I've seen them': Former Canadian defence minister accuses American government of cover-up

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1360737/I-believe-UFOs--Ive-seen-says-ex-defence-minister-Paul-Hellyer.html

Ugyanezen hír rövidített formában magyarul:

http://www.168ora.hu/punch/kipakol-a-volt-hadugyminiszter-ufo-eszlelest-jelentett-be-71014.html

„Az Egyesült Államok kormányát kritizálta Paul Hellyer egykori kanadai védelmi miniszter, amiért az állítólag eltussolja az UFO-észleléseket. A 87 éves Hellyer a hadügyi tárca irányítójaként 1963-ban egy személyben volt felelős a kanadai hadsereg, haditengerészet és légierő egyetlen szervezetbe történő integrálásáért. Hellyer Kanada miniszterelnök-helyettese is volt és hosszú időn át szolgált a brit királynő tanácsadó testületében. A tekintélyes múlttal rendelkező politikus most az arizonai Scottsdale-ben rendezett Nemzetközi UFO Kongresszuson fejtette ki nézeteit és tapasztalatait a földönkívüli létformákról – számolt be az AOL News.”

Ami viszont nem volt benne a hírben, az az, hogy milyen iszonyatos mélységekig tárta fel Hellyer, miként zajlik a világ irányítása a háttérböl a tömegek által teljesen ismeretlen személyek és titkos társaságaik által , könyvének egyes részleteitöl leesett az állam még nekem is. Magyarország egykori csúcspolitikusai közül hasonló mértékü tényfeltáró munkát idáig Bogár László professzor, a Miniszterelnöki Hivatal volt politikai államtitkára és a néhai Csurka István (Isten nyugosztalja) végeztek.

Hellyer könyve sajnos idáig nem jelent meg magyarul. Az angol nyelvü kiadás legérdekesebb információkat tartalmazó oldalait (203-tól 207-ig)  viszont beszkenneltem, és csatoltam ehhez a cikkhez, lásd a legvégén.

S most kezdjük el elemezgetni a könyv tartalmát.

http://books.google.com/books?id=W7p3TyyL2uYC&printsec=frontcover&dq=Light+at+the+end+of+the+tunnel&hl=sk&sa=X&ei=kPCKT-rzMMPcsgbPq-SpCw&redir_esc=y#v=onepage&q=Light%20at%20the%20end%20of%20the%20tunnel&f=false

hellyer_konyv

203-as oldal:

„A Kabbalisták”

 ...

 „A korábban említett Bilderberg csoport, Trilaterális Bizottság és Külügyi Kapcsolatok Tanácsa mellett létezik egy negyedik, a legtitkosabb (összeesküvö) világhatalmi csoport, az ún. (sötét) Kabbalisták, mely valójában az USA árnyékkormányát képezi, és bitorolja az Egyesült Államok Kongresszusának és elnökének hatalmát már nagyon régóta."

(megj: ezt már nem én állítom, hanem Kanada egykori védelmi minisztere)

„Jelenlegi formájában körülbelül a második világháború vége óta létezik ez a szervezet, ez volt az az idöszak, amikor az USA fegyveres eröi elkezdtek szembesülni más bolygókról érkezö látogatókkal is.”

(megj: föként a ekkor feltalált radar technológiák által kisugárzott elektromágnesesség kezdte el nemcsak detektálni, hanem bezavarni is az UFO-kat)

204-es oldal:

„Számomra ismeretlen okokból kifolyólag a földönkívüliek jelenléte még a hidrogénbombától is nagyobb titkosítási besorolást kapott, s az álcázás mértéke addig elképzelhetetlen méreteket öltött. „

...

„Truman elnök létrehozott egy bizottságok az ET ügyek kezelésére, ez a bizottság mint az MJ-12-es vált ismertté abból kifolyólag, hogy eredetileg csak tizenkét taggal rendelkezett.”

...

Annyira titkos projektek keletkeztek, hogy ezek mikéntjéröl egyes védelmi miniszterek és elnökök sem lettek tájékoztatva. Ronald Reagan és idösebb George Bush például be voltak avatva, különösen Bush, lévén jó ideig ö volt a CIA igazgatója, Bill Clinton viszont már alig tudott valamiröl ... „

Clintonnak nem volt belépése az Area 51-be és S4-be se, azokra az ultra-titkos katonai támaszpontokra, ahol az ET-kel való együttmüködés zajlott. Hogy kinek volt ide belépése, azt az határozta meg, az adott személy milyen magasan volt a titkos szabadkömüves-illuminati hierarchiában. Clinton, elnök létére, meglepöen alacsonyan volt, állítólag még a feleségének, Hillarynak is jóval magasabb volt a besorolása...

Hellyer a könyvében egyébként nem meri megnevezni az illuminátus polip fejét, a Rothschild családot, elöször azt állítja (205-ös oldal), hogy a sötét Kabbalistákat föleg az ET jelenlét titkolásáért felelös magasrangú pentagonos tábornokok alkotják, ami nem egészen igaz. Ezek a tábornokok csak végrehajtók, még fölöttük is van hatalom. Arról nem is beszélve, hogy ezek közül a tábornokok közül többen az elit harmadik világháborút ellenzö táborába tartoznak, s már többször is megakadályoztak egy Irán elleni támadást. Az viszont valóban igaz, hogy a földönkívüliek eltitkolását illetöen továbbra is készségesen végrehajtják az illuminátus fönökeik utasításait.

Tovább a 206-os oldalon már Hellyer jóval öszintébben beszél, amikor a következöt állítja:

„Nelson Rockefeller volt a felelös azért, hogy a titkos, ET-kel és UFO-kal foglalkozó dokumentumok át lettek ruházva az USA kormányáról nagy hadiipari vállalatokra (!)“

(megj: ... melyeknek ezek az illuminátus családok mint Rothschild, Rockefeller, Bush stb. a tulajdonosai mind a mai napig.)

A 205-ös oldalon Hellyer megnevez pár ET fajt is, melyek létezéséröl a földi háttérhatalom már nagyon régóta tud, ilyenek például a szürke ET-k a Zeta Reticuli és Orion csillagrendszerekböl, a plejádiak, stb.

A plejádiak egyébként kishíján úgy néznek ki, mint mi, ök voltak a bibliai angyalaink, talán az egyedüliek a közelebbi csillagrendszerekben honos földönkívüli fajok közül, melyek pozitívan viszonyultak hozzánk. Személy szerint hihetönek tartom azt az állítást, mely szerint Jézus is ember-plejádi hibrid volt, innen voltak a csodálatos (gyógyító és más) képességei. A Vatikán viszont már a kezdetek kezdetétöl fogva a sötét oldal találmánya volt az abban az idöben zajló plejádi beszivárgás féken tartása végett, az „amit nem tudsz teljesen megakadályozni, annak próbálj meg az élére állni“ stratégiát szolgálva. A kereszténység ellenpólusa, a sátánizmus is nem emberi, hanem reptiloid eredetü. A Vatikán legfelsöbb vezetése pedig a kezdetek kezdetétöl fogva sátánistákból tevödött össze, ez a durva igazság.

Az ET-k és UFO-k jelenlegi titkolásának fö oka pedig az, hogy ez a sötét, ET eredetü reptiloid hatalom, melynek az illuminátusok csak földi helytartói, nem akar minket kiengedni a világürbe (söt, nemhogy nem akar minket oda kiengedni, hanem egyes elemensei legszívesebben kiirtanák az emberiség jó részét!)

Kegyvesztésben vagyunk, ez az igazság. Emiatt vannak eltitkolva az antigravitációs, szabad energiás találmányok is, s még sorolhatnám, mi minden más technológia is. A TR-3B (katt!) megjelölésü antigravitációs kémrepülögépnek például a puszta létezése is titkolt, annak ellenére, hogy már vagy 30 éve használatban van. Az 1990-es évek közepétöl földi eredetü UFO-k repülnek más csillagrendszerekbe is az ún. „fekete projektek“ (black-ops) keretein belül. Ezeknek technológiáit mind az ET-ktöl kapták meg a földi illuminátusok. A NASA egy hatalmas átverés, föként parasztvakításra van használva annak az illúziónak a fenntartása érdekében, hogy sem ET-kkel nem vagyunk kapcsolatban, se az antigravitációs technológiák még nem ismertek, s nem léteznek olyan technológiák se, melyek segítségével a Holdtól messzebre lennénk képesek utazni. Ez mind hazugság.

Hellyer könyvének 243-as oldala:

„... az USA találmányi hivatala 1942-1993 között 10 158 találmányt titkosított „nemzetbiztonsági okokra“ hivatkozva, melyekböl kb. 6000 máig titkosítva van, s nem hozzáférhetö a tudományos körök számára.“

Minden olyan találmány, mely komolyabban veszélyeztetné akár az illuminátusok köolajipari vállalatainak a hatalmát is, automatikusan titkosításra kerül.

Összesítve: az emberiség mesterségesen van visszatartva mindennemü fejlödésében. S ez így is fog maradni egészen addig, amíg rá nem ébred.

A "Fény az alagút végén" c. könyv 203-207-es oldalainak másolata:

hellyer_book_excerpts

További ajánlott:

 

Az "angyalokról", a földönkívüli humanoid teremtöinkröl:

Az emberiség származása 3. rész – kiegészítö anyagok

Az emberiség származása - 2. rész

Az emberiség származása - 1. rész

 

A környezö csillagrendszerekben élö más fajokról:

Léteznek-e földönkívüliek - 4. rész. A nagy kép.

 

Hogyan jutnak el hozzánk:

Se a tér, se az idö nem az, aminek a legtöbb ember hiszi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr8718128032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Plejádi tanítások (videók) | 2016.01.02. 23:49:35

[…] meg fog hökkenteni, talán jobban még az elsö három résztöl is. S tessék elolvasni a Kanada védelmi minisztere kipakolt mindent c. írást […]

Léteznek-e földönkívüliek – 4. rész. A nagy kép. | 2016.01.03. 00:27:29

[…] a kanadai védelmi miniszter, Paul Hellyer is említi a könyvében a 205-ös oldalon (lásd: Kanada egykori védelmi minisztere kipakolt mindent c. […]

Medvegyev a földönkívüliekröl | 2016.01.03. 08:58:04

[…] Kanada egykori védelmi minisztere kipakolt mindent […]

Rael: Inteligens dizájn | 2016.01.03. 09:17:59

[…] mesterségesen van visszatartva mindennemü, de föleg tudományos fejlödésében (lásd pl. Kanada egykori védelmi minisztere kipakolt mindent ). Ez most a 20. és 21. században vált teljesen nyilvánvalóvá, amikor eljött a tudomány […]

Végjáték a földönkívüliek és az amerikai titkos ürprogram létének beismerése körül (is) | 2016.01.03. 09:44:18

[…] meghallgatott tanúk közt jelen volt Paul Hellier egykori kanadai védelmi miniszter is, akinek Fény az alagút végén c. könyve az utóbbi idöben elég nagy feltünést keltett. A Hellier vallomás videója magyarul is […]

Rágcsálók – sarkköri lemming – él a Marson ?? | 2016.01.03. 11:41:21

[…] Kanada egykori védelmi minisztere kipakolt mindent c. írásban már korábban […]
süti beállítások módosítása