Pokolra velük!

Pokolra velük!

Burgaszi merénylet

2012. július 21. - nem_programozhato

2012. július 28-i megj: a napokban az izraeli hadsereg vezérkarának "régi gárdája" megakadályozott egy izraeli támadást Szíria ellen, a Mosszad szócsö debka.com azért tüsszögött annyira a tábornokokra a napokban. A londoni olimpiát illetöen nincs ok sok aggodalomra, az olimpia ellen készülö "Al-Kaida" (CIAMosszad) merényletek szintén meg lettek akadályozva a titkosszolgálatok pozitív frakciói által. A helyzet fokozottan monitorozva van, s az is,  nehogy "valakik" ismét az olimpia idején háborút próbáljanak kirobbantani, mint azt tették négy évvel ezelött, amikor az izraeli bábu grúz vezetés a pekingi olimpia idején parancsot adott az Oroszországhoz tartozó Dél-Oszétia megtámadására, kihasználni próbálva a lazább hangulatot, hogy Putyin és Medvegyev is el voltak utazva Pekingbe, s ami aztán kishíján atomkonfliktusba torkollott a nagyhatalmak közt.

---------------------------------------------------------

Eredeti cikk, 2012. július 21-röl:  Az eheti burgaszi merénylet egy jóval hajmeresztöbb eseménysorozat része lett volna, ha nem segít a jószerencse, és sikerül félre végül az egész. Július 15-én vasárnap késö éjszaka egy Mosszad kommandó vakmerö de sikertelen merényletet hajtott végre Hillary Clinton konvoja ellen Izraelben, amit - ha Hillary meghal vagy súlyosan megsebesül - Netanjahuék rögvest Iránra kentek volna, s valószínüleg belekényszerítették volna az amerikaiakat a világ közvéleménye elött egy Irán elleni háborúba.

Az izraeli merényletkísérlet híre amerikai nyomásra azonnal D-Notice (totális elhallgatás) alá került a globális médiumokban - ami azt hiszem, a leghelyesebb lépés is volt - így végül csak az iráni sajtó számolt be róla. Mint ahogy az iráni Press TV weboldala is írja:

Israel´s race toward World War III

(Izrael menetelése a harmadik világháború felé)

http://www.presstv.ir/detail/2012/07/20/251835/israels-race-toward-world-war-iii/

"It begins:

Sunday night, US Secretary of State Clinton, America’s top diplomat, was attacked."

...

"Had she been killed, Iran would have been immediately blamed, a “Hezbollah” attack ..."

 

Elkezdödött:

"Vasárnap éjjel Hillary Clinton amerikai külügyminisztert érte támadás Izraelben. "

...

Ha sikerült volna megölni öt, az Iránra lett volna fogva, mint "Hezbollah támadás  ..."

Miután Clintonnénak nem esett baja, aktiválták az izraeliek a valószínüleg "B-tervüket" Bulgáriában, a Mosszaddal együttmüködö bolgár titkosszolgálat próbált meg felrobbantani három izraeli turistabuszt Burgaszban. De végül csak egyet sikerült hatékonyan levegöbe repíteni.

Burgaszban jóval több halottnak kellett volna lennie, nyolc halott végül "nem lett elegendö" ahhoz, hogy ürügyként szolgáljon háborús uszításra. De ha felrobbant volna mind a három busz, és lett volna mondjuk 50 halott, az már jóval emotívabb helyzetet teremtett volna.

Öngyilkos merénylö Burgaszban nem volt, az az egész csak kitaláció ködösítés céljából. Halaványan bár, de ezt engedik sejtetni a "hivatalos" hírek is, mármint ha valaki tud olvasni a sorok közt:

Merénylet Burgaszban: ellentmondásos hírek az elkövetőről

http://atv.hu/cikk/20120719_merenylet_burgaszban_ellentmondasos_hirek_az_elkovetorol

Ez már egyébként nem az elsö, hanem a második izraeli merénylet volt amerikai csúcsvezetök ellen az idén. Áprilisban magát Obamát próbálta meg megölni az egyik Mosszad-ügynök testöre Kolumbiában, erröl akkor írtam a Médiafigyelöbe:

Merényletkísérlet Obama ellen Kolumbiában?

index.php?option=com_kunena&func=view&catid=37&id=56&Itemid=22#56

Vakmeröek és örültek ezek az izraeliek... De sebaj. Csakis és kizárólag saját maguk alatt vágják a fát.

További ajánlott:

Az Arctic Sea elrablása

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr2118128044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rael: Inteligens dizájn | 2016.01.03. 09:24:42

[…] ez szintén gondosan dokumentálva van itt az odalon (lásd itt, itt, itt, itt, itt, itt és nemkülönben itt). A tervezett harmadik világháborújuk célja a mostani emberi […]
süti beállítások módosítása