Pokolra velük!

Pokolra velük!

A második világháború utolsó, legrejtélyesebb csatája

2013. január 03. - nem_programozhato

2014.szept 11-i megj: "... A második világháború lényegében egy hatalmas átverés volt (mint az elsö is), ahol legfelsöbb szinten az összes oldal szálait ez a sötét erö igyekezett mozgatni."

Szaniszló Ferenc ezt most részletesen, meglepö nyíltsággal szemléltette a legújabb Világpanorámában. Mindenkinek ajánlott.

A második világháború titkai

http://magyarhirlap.hu/cikk/4348/Vilagpanorama_VIDEO

Eredeti cikk:

... 1947-ben történt, az Antarktiszon.

Figyelmeztetés: az írás tartalma az emberiség valós származásáról szóló cikksorozat 2. részének és 3. részének elolvasása nélkül „teljes képtelenségnek“ tünhet.

1946 öszén egy kisebb ármádia, 13 hadihajó és 4700 katona indult el Richard E. Byrd admirális vezényletével az Antarktiszra:

ttp://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Highjump

A wikipédia szerint az expedíció célja egy új, „Little America“ nevü antarktiszi kutatóállomás létrehozása volt. Hogy ehhez miért kellett 4700 katona, azt nem részletezi.

Az igazsághoz közelebb áll, hogy az amerikaik és szövetségeseik nem kutatóállomást létrehozni, hanem Hitler hadseregének (tengeralattjárókon) az Antarktiszra menekült egységeinek a felkutatása céljából mentek az Antarktiszra.

http://www.masodikvh.hu/erdekessegek/erdekessegek/2281-a-tengelyhatalmak-titkos-expedicioi

„A németek a földrész kb. egyötödét derítették fel, a területet Új- Svábföld névre keresztelték, valamint döntés született egy hatalmas barlangrendszer kiépítéséről. 1939-ben a háborúra hivatkozva a kutatásokat abbahagyták és nekiláttak az építkezésnek, hajókon emberek és felszerelés érkezett. Állítólag 50ezer és 200 ezer fő közötti személyi állományt hajóztak be.

...

„A szóbeszéd szerint a háború végén már készen volt az Új- Berlin nevű földalatti város, ahol különleges biológiai kutatásokat folytattak, és új technológiákat fejlesztettek. Egyes elméletek szerint innen még a Holdra is indultak német gépek. A háború ezt a területet sértetlenül hagyta, 1947-ben „High Jump” hadművelet néven az Egyesült Államok egy sarkkutató expedíciót indított, majdnem ötezer ember és 16 hajó vett részt az akcióban. Nyolc havi felszerelést vittek magukkal, de kevesebb, mint két hónap után visszaindultak.

Nos, nem egészen önszántukból indultak vissza. Az igazság az, hogy elijesztették öket. Egy olyan erövel találták szembe magukat, amely ellen de facto tehetetlenek voltak. A nácik ugyanis az Antarktiszon segítséget kaptak, s nem éppen földi segítséget...

Hitler a háború végén már rendelkezett mind atombombával mind antigravitációs technológiákkal (az atombomba igaz története máig titkolt, de erre még kitérek). A szövetséges haderö a nácik további fegyverkezésének megállítása céljából ment az Antarktiszra, azzal viszont valószínüleg nem számolt, hogy az aldebarani humanoid ET-k egyes negatív frakcióival találja szembe magát, utóbbiak ugyanis nagyon nem akarták, hogy a nácik új, nem földi eredetü technológiái a szövetségesek kezébe kerüljenek.

Hitler már az 1930-as évek elején is technológiai segítséget kapott ezektöl a humanoid ET-ktöl, kiknek fö szimbóluma a horogkereszt, s az Antarktisz és az északi sarkvidék mellett a gízai fennsík és Afganisztán hegyei alatt vannak emberemlékezet óta földalatti bázisaik. Az UFO irodalomban jelenleg „Gizeh Intelligence“ (google) néven ismertek, s nem éppen nagy barátai a jelenlegi emberiségnek, annak ellenére, hogy jó 13 000 évvel ezelött a fö húzóerö voltak a mostani emberi civilizáció megteremtésében. A második világháború alatt a a tengelyhatalmakkal rokonszenveztek, s ellenségesek voltak az anglo-amerikai-szovjet szövetséggel. A 19. század vége felé valójában ök voltak a háttérerö a „Thule Gesellschaft“ nevü titkos társaság és a hírhedt okkultista, Madam Blavatsky kultusza mögött. A Thule hozta létre késöbb a náci pártot. A Gizeh Intelligence jelenleg a Bilderberg-összeesküvés támogatója, mely az emberiség kétharmadának a kiirtására törekszik. Németországban a Rockefeller és Bush klánok, valamint a Vatikán segítségével hatalomra juttatták Angela Merkelt, az EU élére pedig a jezsuita Herman van Rompuyt és a hasonlókat ültették. Ezek a nácik jelenleg szövetségesei minden olyan erönek, mely a jelenlegi emberiség fejlödésének a megállításán dolgozik, legjobb szövetségeseik a Netanjahu mögött álló „jobboldali“ cionista körök , melyek jelenleg a harmadik világháború kirobbantásán fáradoznak (többek között a Rothschild család egyes ágai is, mint Jacob Rothschild, lásd a Súlyos dolgok c. cikket) A „cionáci“ mozaikszó sokak szemében megbotránkozást kelthet, holott nagyon is helyénvaló.

 

Érdekes párhuzam, hogy hasonlóan ahhoz, mint ahogy a második világháború végén is az amerikai-szovjet szövetség volt a megállítója az emberiség ezen ösi ellenségeinek, úgy most is az amerikai gnosztikus szabadkömüvesség lehet a megállítójuk, Oroszország és Irán segítségével.

A Biblia nem véletlenül emlegeti „végsö idökként“ a 21. század elsö negyedét , ezt a nagyon bonyolult és nagyon kockázatos idöszakot, melyben nem kevesebb fog eldölni, mint hogy fennmarad-e a jelenlegi civilizáció (s kijut-e a világürbe), vagy pedig ez az erö elpusztítja.

A helyzetet tovább árnyalja, hogy az aldebarani teremtö atyáink ezen ellenséges frakciójának és a többi negatív ET fajnak a magatartása tulajdonképpen nem egészen irracionális. Az emberi faj alacsony morális szintje, agresszivitása, az emberek többségének kimondott lelkiismerethiánya (lásd Milgram kísérlet,  Emberiség származása - 1.rész c. írás), vagy akár népirtásra való hajlama óvatosságra inti a kevésbé ellenséges ET fajokat is. Egyelöre nem engedtek ki minket a világürbe se, s nyilvánosan se hajlandóak mutatkozni, nehogy nyilvánosan is át kelljen nekik adni a technológiáik egy részét. Bár ez a helyzet az elkövetkezö idöszakban lehet, hogy meg fog változni, reméljük!

De térjünk most vissza a szövetséges erök 1947-es antarktiszi expedíciójának, a „High Jump“ müveletnek a további kitárgyalásához. A wikipédia is említi ( http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Highjump ), hogy Byrd admirális a következöt nyilatkozta 1947. március 5-én az El Mercuno nevü chilei lapnak a visszatértük után:

„The admiral explained that he was not trying to scare anyone, but the cruel reality is that in case of a new war, the United States could be attacked by planes flying over one or both poles“

 

„Elmagyarázta, hogy bár nem célja senkit se megrémíteni, de a kegyetlen valóság az, hogy az Egyesült Államok bármikor meg lehet támadva „repülökkel“ a déli és/vagy az északi sark felöl."

Nos, erre sor is került 1947 júliusában, roswelli incidensnek hívták. Az új-mexikói légibázis elleni UFO támadás  bosszú lett volna az antarktiszi „expedícióért“, az amerikaiknak viszont sikerült lelöni az egyik, humanoid biorobotok által irányított csészealjt. Késöbb iszonyatos mennyiségü dezinformáció látott napvilágot a Rosswellben történtekröl , s ez tart mind a mai napig, bár nagy meglepetésemre épp nemrég találtam rá erre a 2011-ben, a fösodratú (!) CBS News-on megjelent cikkre, mely végre legalább megemlíti, hogy akár „náci kapcsolat“ is lehetett a roswelli incidensben.

Roswelli UFO, „Area 51“-es viták, náci kapcsolat?

(Roswell UFO, „Area 51“ controversies, Nazi link?)

http://www.cbsnews.com/2100-500202_162-20070755.html

Hitler még valamikor az 1930-as évek második felében kapott a „Gizeh Intelligencetöl“ nemcsak antigravitációs de atomenergiával (minireaktorral) müködö szerkentyüket is, viszont a mérnökei képtelenek voltak rá, hogy belátható idön belül megértsék a müködésüket, s ök maguk is létrehozzanak ilyeket. Valamikor 1944-re viszont sikerült nekik kifürkészni a müködésüket. A háború vége felé Magyarországon is terjengett a susmus a Führer „csodafegyvereiröl“, ezeknek nagyonis volt valóságalapja, de egyáltalán nem a rakéta és más sugárhajtásos technológiákról volt szó, mint ahogy a háború után a propaganda hangoztatta (utóbbiakkal aligha lehetett volna már 1944-ben megfordítani a háború menetét), hanem egy jóval rémségesebb dologról: az atombombáról.

Egy nagyon nehéz helyzet elött állt a világ 1945 elején, melyet tulajdonképpen akkor is az Egyesült Államok mentett meg, bár el kell ismerni, hogy ebben Hitlernek is voltak érdemei, mert ugye megtehette volna azt is, hogy beveti az atombombáit, és valószínüleg elpusztíthatta volna velük a világot. De valószínüleg rájött, hogy bár a háborút így megnyerhette volna, de mi felett is? Egy elpusztított, rádioaktív sugárzással teli bolygó felett, melynek akkorra alig maradt volna a lakóiból... Ekkor született meg az a háttéralku, melynek köszönhetöen Hitler elmenekülhetett az ostromlott Berlinböl, illetve maga az amerikai titkosszolgálat csempészte ki a kíséretével együtt.

Daily Telegraph, 2009. szept. 28:

Öngyilkosságos sztori megkérdöjelezve, miután kiderült, „Hitler koponyája“ valójában egy nöé

(Adolf Hitler suicide story questioned after tests reveal skull is a woman's)

http://www.telegraph.co.uk/history/world-war-two/6237028/Adolf-Hitler-suicide-story-questioned-after-tests-reveal-skull-is-a-womans.html

Az alku részét képezte az is, hogy számos nácit hagytak megszökni Dél-Amerikába, a náci tudósok nagy része Amerikában folytathatta (köztük a haláltáborok „orvosai“ is), s a náci hírszerzés hálózatait szintén amnesztálták (késöbb ezekböl az elemensekböl alakult meg a CIA is, mivel teljesen infiltrálták és átvették az amerikai titkosszolgálatok irányítását, s a dominanciájuk egészen 2008-ig töretlen volt, köszönhetöen a Bush klán hatalmának). Még Joseph Mengele is nyugaton folytathatta „munkásságát“ a Tavistock Intézet és a CIA védöszárnyai alatt.

Hitler eredetileg 1945 aprilisának elsö napjaiban találkozott titokban George Patton amerikai tábornokkal, ekkor született meg az informális egyezség az amerikai vezérkarral, melyröl amikor Franklin Delano Roosevelt amerikai elnök tudomást szerzett, azonnal meneszteni akarta az összes Hitlerrel egyezkedö tábornokot. A helyzetet Eisenhower tábornok (késöbbi amerikai elnök) mentette meg azzal, hogy meggyilkoltatta Rooseveltet. Utódja, Harry Truman elnök azonnal felhatalmazta a tábornokokat „Hitler és kísérete evakuálására“, amire 1945 májusának elsö napjaiban sor is került.

Hitlert és kíséretét 1945 májusának végén az amerikai légierö új-mexikói Walker légibázisára kísérték, mely egy Roswell nevezetü városkához nem messze található, s tartották ott fogva egészen addig, míg a náci tudósok hadrendbe nem állították az atombombát az amerikaiak számára.

A wikipedia szerint 4800 náci fogoly-lakója volt abban az idöben a tábornak Roswellben:

„In addition to the airfield, the Roswell POW camp was built for up to 4800 Prisoners of War. Most of the POWs housed at the camp were German and Italian soldiers captured during the North African campaign.“

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Walker_Air_Force_Base#World_War_II

Hitler és kísérete 1946 elején Dél-Amerikába, majd „Új Berlinbe“, az Antarktiszra távozott, s újból fegyverkezni kezdett. Erre volt az amerikaik válasza az antarktiszi hadmüvelet, majd késöbb az antarktiszi nácik (és ET támogatóik) bosszúja a szövetségesek antarktiszi hadmüveletére a roswelli „UFO incidens“. Mivel az USA hatalmi szerveit a nácik 1945 után fokozatosan belülröl infiltrálták, az ellenségeskedés az USA kormánya és az antarktiszi erök közt idövel megszünt, Hitler is elhagyhatta az Antarktiszt, s élt boldogan a CIA védelme alatt, míg meg nem halt.

A nácik lényegében nem vesztették el teljesen a második világháborút, hanem tovább léteztek jelentös hatalmi frakciókként, föleg az Egyesült Államokban.

Még a hírhedt Montauk projekt mögött is náci erök álltak (google: Montauk project nazi connection )

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr8818128064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az új pápa is “náci” | 2016.01.03. 09:07:26

[…] bizony azok a körök, akikröl már én is többször írtam ezen a weboldalon, például A második világháború utolsó, legrejtélyesebb csatája c. írásban, […]
süti beállítások módosítása