Pokolra velük!

Pokolra velük!

Súlyos dolgok

2011. január 25. - nem_programozhato

 

COLD MOUNTAIN MOVIE AFTER PARTY AT THE FLORAL HALL IN THE ROYAL OPERA HOUSE IN COVENT GARDEN AFTER THE CHARITY SCREENING IN AID OF THE PRINCES TRUST. PIXC SHOWS: LORD ROTHCHILD

Minél mélyebbre ás az ember, és próbálja összerakni, mi is lehetett kibontakozóban 2008 októberében a gigantikus tözsdei összeomlás, s a még ettöl is gigantikusabb „banki mentöcsomagok“ (16 billió dollár!) idején, másszóval a világtörténelem legnagyobb pénzügyi átverésének idején, annál borzalmasabb kép kezd kirajzolódni. Minden jel szerint a nyugati országok középosztályához tartozó részvényesi réteg anyagi tönkretételét, és a nyugati államkasszák „bankmentés“ leple alatti kifosztását tömegpusztító fegyverekkel vívott totális háborúnak, az emberiség nagy részének a kiirtásának, és az ún. „új világrendbe“ való belépésnek kellett volna követnie. A kedves öregembert, aki mindezt a leírhatatlanul kriminális Bush és Rockefeller klánokkal együtt szervezte, úgy hívják, hogy a „negyedik Rothschild báró“ alias Jacob Rothschild (a képen).

Három olyan egymástól független forrást fogok említeni, melyeket hitelesnek tartok, és amelyek lényegében ugyanarról beszélnek.

Az elsö az Egyesült Államok egyik nem annyira ismert katonai titkosszolgálatának,az „Office of Naval Intelligence“-nek internetes kiszivárogtató oldala. Igen, ilyen is létezik, mégha kevesen tudnak is róla, s ha maga az oldal is anonim (a „konspiratív interneten“ viszont nyílt titok, milyen szervezet áll mögötte). Az illuminátusok és ezen katonai titkosszolgálat egyes frakciói közti ellenségeskedés mélyen a múltba nyúlik vissza, és 2001. szeptember 11-e után érte el csúcspontját: a rakéta (és nem repülögép), mely akkor a Pentagonba csapódott, ugyanis egyáltalán nem véletlenül az épület azon szárnyát találta el, melyben ezen titkosszolgálat központja volt található, megölve számos tagját, egyes vezetöit nem különben.

Nézzük, mit is szivárogtatott ki az „Office of Naval Intelligence“ weboldala 2008 októberében:

http://www.whatdoesitmean.com/index1151.htm

Top US Generals Reach Out To Russian General Staff To Avert Global War

 

"… three of the United States Top Generals met with Defense Minister Anatoliy Serdyukov in Kazakhstan in a meeting chaired by US Secretary of State Condoleezza Rice who stated that the Americans were not trying to ‘undermine’ Russia and urgently requesting Russian Military assistance to avert a Total Global War. Secretary Rice, these reports say, told Minister Serdyukov during this meeting that the United States was under an ‘economic 9/11 attack’ engineered by British and Israeli hedge funds controlling over $60 Trillion of the Western World’s wealth and threatening to collapse the entire World’s financial and economic structure."

"Az amerikai hadsereg három legmagasabb rangú föparancsnoka Kazahsztánba érkezett, hogy ott találkozzon Anatolij Serdukov orosz védelmi miniszterrel, és az oroszok segítségét kérje egy azonnali totális atomháború kitörésének elhárításához. Az ülést Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter vezette, aki azt is elmondta az orosz védelmi miniszternek, hogy az USAban per pillanat “gazdasági szeptember 11” zajlik, mely mögött olyan irdatlanul hatalmas vagyonnal rendelkezö amerikai-izraeli fedezeti alapok (ún. hedge funds) állnak, melyek vagy 60 000 milliárd dollár felett rendelkeznek, és de facto képesek összeomlasztani az egész világgazdaságot. Megj: mint tudjuk, ekkora vagyonnal csakis egyvalaki rendelkezik az egész világban: a Rothschild család! (lásd: A Rothschild család iszonyatos hatalmár dokumentáló cikk) "

"It is interesting to note in these reports too that the American Military contingent that arrived in Kazakhstan for their meeting with Defense Minister Serdyukov did so aboard the United States most secretive, and feared, nuclear powered terrestrial and outer space ‘Flying Triangle’ craft called the TR-3B"

Az amerikai tábornokok teljesen szokatlan módon egy TR-3B-vel érkeztek Kazahsztánba, mely az amerikai hadsereg titkos, hivatalosan “nem létezö” antigravitációs légieszköze, és gyakorlatilag fél óra alatt képesek voltak eljutni az USAból Kazahsztánba. A légieszköz külsö burkolata az iszonyatos sebesség miatt a légsúrlódás hatására gyakorlatilag felizzik, ami miatt éjszaka sokszor “meteoritnak” vélik.

A kiszivárogtatóoldal érdekességként meg is jegyzi, hogy ez a 2008. október 7-i fura “aszteroidaészlelés” Észak-Afrika felett valószínüleg ez a Kazahsztánba tartó TR-3B volt ; )

http://www.msnbc.msn.com/id/27054620/

Miután tehát Rothschildék és Bushék ezen terve meghiúsult, volt még egy másik sikertelen próbálkozás – ezúttal atomtöltetek felrobbantására a nyugati világ egyes nagyvárosaiban, így próbálva rendkívüli állapotot hirdetni szerte a nyugati világban, melynek végsö fázisa a diktatorikus “uj világrend” bevezetése lett volna. De erröl már írtam korábban, ennek a cikknek a másik felében: Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család!

2. A másik kiszivárogtató forrás a 2008as októberi aggasztó helyzetröl az angol titkosszolgálat, az MI6 egyik rebellis ügynöke, bizonyos James Casbolt volt, aki 2008ban e-könyvet írt, és tálalt ki sok mindent az internetre. Casbolt korábban totális agykontroll alatt állt - közismerten ilyen ügynökökkel végeztetik el a legmocskosabb munkákat, s ezek vannak beavatva a legnagyobb titkokba is, s akiket aztán magukat is néha likvidálnak, amennyiben az agyuk kompartmentalizációja kezd “áttörni”, magyarán mondva kezdenek visszaemlékezni a dolgokra. Bizonyos esetekben ilyenkor a legjobb védelmet az jelentheti egy ilyen ügynök számára, ha az veszi a bátorságot, a nyilvánosság elé lép, és elmond ezt-azt a megbízóiról. A nyilvánosság lehet ilyenkor a legjobb “védöpajzs”, ha az ügynök egyáltalán van még annyira jó pszichikai állapotban, hogy ezt van ereje megtenni. Sajnos csak keveseknek van, a legtöbb ilyenkor csúnyán végzi.

De nézzük, Casbolt mit ír az e-könyvében, még röviddel azelött mielött bekövetkezett volna!

http://educate-yourself.org/mc/casboltagent7chap.shtml

"Plan is for theater of war to break out in the Middle East- IE Armageddon. Meanwhile Lord Jacob Rothschild and his lodge, through the BIS are attacking the U.S financial system. The plan as I understand it is a simultaneous financial attack, then a war with Russia through Iran and Israel, then a Bird Avian virus attack throughout the USA"

"A cél egy közel-keleti Armaggeddon elöidézése. Lord Jacob Rothschild és páholya a BIS-en (Bank of International Settlements, Svájc) keresztül fogja támadni az USA pénzügyi rendszerét, majd Irán megtámadásán keresztül atomkonfliktust fog próbálni kirobbantani az oroszokkal, végül pedig biológiai fegyverekkel lesz megtizedelve a lakosság az USAban, pl. madárinfluenza vírus szétterjesztése által."

3. A harmadik forrás Benjamin Fuldord, a Forbes magazin Japánban élö egykori rebellis munkatársa, egykori 32-edik fokozatú szabadkömüves, aki a blogjában publikált cikkjeiben szinte havi rendszerességgel emlegeti fel mind a mai napig, hogy milyen szörnyüség volt akkor kibontakozóban, és hangsúlyozza annak szükségességét, hogy ezek a dolgok sose merülhessenek feledésbe!

Egyetértek!

Valamikor a jövöben még erkölcsi kötelessége lesz valakiknek felállítani egy a nürnbergihez hasonló nemzetközi bíróságot, és ítélkezni a Rothschild, a Rockefeller és a Bush család egyes tagjai felett!

Fulfordnak még a mai blogbejegyzésében is található erre utalás:

http://benjaminfulford.net/2011/01/24/hu-jintao%e2%80%99s-us-visit-exposes-compromised-chinese-government-officials

"The reason these groups have been meeting in secret is because they knew the vast majority of the people would become extremely angry if they found out exactly what they were discussing. Too many people now know they were planning to kill over 4 billion people “in order to save the environment.”

"Annak az oka, hogy ezek a csoportok nagy titoktartás mellett találkozgattak, az volt, hogy az emberek rendkívül extrémül reagáltak volna, ha tudomást szereztek volna ezekröl a tervekröl! Mára viszont már sok ember tudja, hogy a bolygó „környezetének kímélése céljából“ valójában 4 milliárd ember kiirtására készültek akkor."

És most már a Tisztelt Olvasó is.

Egyébként itt nagy valószínüséggel jóval többröl van szó, mint a „környezet kíméléséröl“. Fulford – szerintem attól való félelmében, hogy komolytalanná válhat kishitübb olvasói szemében – hallgat egy nagyon lényeges dologról: ezen készülö genocídium és az azt követni hivatott ún. „új világrend“ földönkívüli vonatkozásairól. Igen, földönkívüliekröl. A következö bekezdésekben kifejtem bövebben.

(ezekröl a dolgokról beszél egyébként Molnár F Árpád is a weboldalán - http://www.echelon8.org/ -, és le merem fogadni, hogy 100 olvasójából 99 emiatt elmeháborodottnak tartja – pedig csak az igazat beszéli!! )

Annak számolgatása helyett, hogy a legközelebbi csillag olyan messze van a Naprendszertöl, hogy soha semmilyen UFO sem lenne képes eljutni hozzánk reális idöben, arra kérném a Tisztelt Olvasót, hogy jusson eszébe inkább Albert Einstein általános relativitáselméletének azon megállapítása, mely kimondja, hogy a tér nem konstans, hanem „összenyomható“.

http://www.kukac.sk/archivum/viewtopic.php?t=899

Lézetnek-e földönkívüliek 1. - rész

Léteznek-e földönkívüliek 2. - rész

Igen, a fejlett civilizációk az ún. tér-idö kompresszió segítségével képesek a mélységi ürutazásra.

Évente többezer UFO észlelév van világszerte, melyeknek egy része bár "hamis riasztás", a többi viszont nem.

Pár földönkívüli faj itt van velünk, és igen, kapcsolatban az USA kormányával, ergo a globális elittel is. A helyzet az, hogy a technológiai együttmüködés pár ET faj és a nyugati globálsi elit között még valamikor az 1950-es években elkezdödött, aminek következtében mára létezik emberek szük csoportja, akik nem 10, 20 vagy 30 évvel , hanem ezer vagy többezer évvel kerültek magasabb fejlettségi szintre mint a maradék emberiség, az ET-ktöl kapott technológiáknak köszönhetöen! Ez egyébként a valódi oka annak is, hogy hova tovább, a kutatómunkára a „földi“ kutatóintézetekben és egyetemeken úgymond „nincs pénz“, és még a rangos egyetemeken is meglehetösen színvonaltalan tömegoktatás folyik (és most teszek rá, ha ez sokak számára esetleg teljesen hihetetlen volt). Az elitnek valójában már nincs szüksége emberi tehetségekre, hisz mára majdhogynem mindent megkaptak az ET-ktöl, 1000, 2000 évvel fejlettebb technológiákat attól, amit bármilyen földi kutató is elö lenne képes állítani! Ezeknek az ET technológiáknak a „honosítása“ az ún. mélységi földalatti katonai bázisokon zajlik már évtizedek óta, föleg az amerikai hadsereg ún. „fekete projektjein“ belül, a legnagyobb titoktartás mellett. A rákgyógyászattól kezdve az antigravitációs és szabad energiás technológiákon át a mélységi ürutazásig valójában már minden a rendelkezésére áll az elitnek. Van már például a Marson található titkos katonai ürbázisunk is, ahová ET-ktöl szerzett tér-kompressziós technológiák segítségével van a személyzet eljuttatva!! ( lásd. pl. a http://www.themarsrecords.com -on található információkat, vagy itt ezt: Eisenhower dédunokája nem kíván a Marson levö titkos ember-kolónia lakóihoz csatlakozni ). Csak persze mindez nincs az emberiség javára bocsátva. Ezek a magasabb fejlettségi szintre került emberek az elit soraiból ugyanis már úgy tekintenek ránk, mint haszontalan, fejletlen lényekre, akik már nem jók semmire, csak felzabálják a „bolygójuk“ eröforrásait. Nagyjából úgy, mint mi a sáskákra. Nem viccelek. És itt kezdett el igazán aggasztóvá válni a dolog. Ezek az emberek ugyanis 20-30 ével ezelött a fejükbe vették, hogy idövel világrendszert váltanak: kiirtják a számukra már haszontalan, fejletlen emberiség egy részét, s csak annyi embert hagynak meg, amennyi kell nekik „szolgálóknak“, kb. 1 milliárdot a jelenlegi 6 milliárdból, majd rabszolgásítják és vegyítik az ET-kel a maradék emberiséget. A maradék emberek természetesen az aljára kerültek volna ennek az új hierarchiának - mint rabszolgák. Ez lett volna az „új világrend“ az eredeti elképzelések szerint. Az ebbe való átmenetnek az eszköze egy tömegpusztító fegyverekkel vívott háború, és a jelenlegi pénzügyi rendszer totális tönkretétele lett volna. Nem szeretnék most bárkit is halálra rémiszteni, mert a helyzet, ha nem is rózsás, de azért nem reménytelen. A totális háború kirobbantására tett kísérletek – többnyire Irán megtámadásán, vagy egy észak-dél-koreai konfliktus kirobbantásán keresztül, ami egyfajta „gyújtózsinórként“ szolgált volna egy Kínával és/vagy Oroszországgal való totális háborúra - idáig sikeresen meg lett akadályozva, s a világ pénzügyi rendszerét se sikerült ezidáig az amerikai jegybank felhasználásával teljesen tönkretenniük. Ezen teljesen mesterségesen elöidézett, súlyos válság hatásait viszont még mindig nyögjük (Ajánlott: A hazudott 700 milliárd helyett 16 billió dollár vészkölcsön lett szétosztva )

Az emberiség rendkívül izgalmas, de rizikós idöket él, ráadásul ennek – orwelli módon - nincs is teljesen tudatában (plussz még amikor a médiák által generált hazugságtenger mindent elönt, ott sokan az igazság kevés hirdetöjét is örültnek hiszik). A helyzet az, hogy az egész jelenlegi helyzet végzödhet nagyon jól, de nagyon rosszul is. Amennyiben végülis sikerülne ezt a jelenlegi, hiper-fejlett technológiák birtokába jutott globális elitet elmozdítani az általa tulajdonolt, emberiséget sanyargató multinacionális, központosított energiamonopólumaival együtt, és végre elkezdödhetne az idáig szigorúan eltitkolt antigravitációs, szabad energiás, és a többi, ETktöl megszerzett technológia nyilvánosságra hozása, olyan változások állnának be nagyon rövid idön belül, amikre még a történelem folyamán nem volt példa, és amikhez viszonyítva még olyan dolgok is, mint a villanyáram bevezetése utáni modernizálódás a 19.-20. században is csak apró változásnak számítana. Tizenöt-húsz éven belül elérhetövé válhatna például bárki számára a más bolygókra való utazás, úgy mint most a szomszéd faluba való autózás. Nem lennének többet villanyszámlák, és benzint se kellene többet tankolnunk. Az egész kölajipar gyakorlatilag megszünne, s átvennék a helyét föleg az elektrogravitációs technológiák.

Amíg viszont a jelenlegi elit hatalmon van, erre aligha számíthatunk. Söt, addig fokozott (élet)veszélyben leszünk. Ez a helyzet..

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr2218127966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Napóleontól Jelcinig – 1. rész | 2016.01.02. 23:09:05

[…] jelenleg sajnos az egyik legveszedelmesebb háttérhatalmi figurának számít (lásd például a Súlyos dolgok c. […]

A Rothschild család iszonyatos hatalmát dokumentáló cikk | 2016.01.02. 23:20:06

[…] Súlyos dolgok […]

A második világháború utolsó, legrejtélyesebb csatája | 2016.01.03. 09:01:34

[…] fáradoznak (többek között a Rothschild család egyes ágai is, mint Jacob Rothschild, lásd a Súlyos dolgok c. cikket) A „cionáci“ mozaikszó sokak szemében megbotránkozást kelthet, holott nagyon is […]

Rael: Inteligens dizájn | 2016.01.03. 09:24:33

[…] atomháború kirobbantására, ez szintén gondosan dokumentálva van itt az odalon (lásd itt, itt, itt, itt, itt, itt és nemkülönben itt). A tervezett harmadik világháborújuk célja a mostani […]
süti beállítások módosítása