Pokolra velük!

Pokolra velük!

Végjáték a földönkívüliek és az amerikai titkos ürprogram létének beismerése körül (is)

2013. szeptember 20. - nem_programozhato

Valami egészen hihetetlen dolog történt idén év elején, olyasmi, amivel eddig csak kevesen számoltak: a „blogoszféra“ és az orosz kormány nyomására sikerült rákényszeríteni az USA-t és a nyugati világot a színfalak mögül valójában kormányzó, náci-sátánista háttérhatalmat arra, hogy tegye meg az elsö lépéseket a földönkívüliek létének beismerésére!

2013. január 22:

Orosz nyomás Obamáékra: vagy végre elkezditek a földönkívüliek létének beismerését, vagy mi fogjuk

(Russia Orders Obama: Tell World About Aliens, Or We Will)

http://www.whatdoesitmean.com/index1649.htm

Nyomaték képpen az orosz REN TV le is adott egy a földönkívüliekröl szóló dokumentumfilmet, továbbá egy riportot is, melyben Medvegyev orosz elnök lényegében beismeri a létezésüket (lásd. Medvegyev a földönkívüliekröl )

Ezen nyomás hatására aztán a „nácik“ az USA-ban meg is tették az elsö tétova lépéseket, megtartották az elsö nagy „meghallgatást“ a Fehér Háztól nem messze található washingtoni sajtóklubban.

Látványos "tűzijáték a pincében", avagy csendben lezajlott a washingtoni ál-közmeghallgatás http://rejtelyekszigete.blogger.hu/2013/05/14/tuzijatek-a-pinceben

Az eseménynek még weboldala is lett, mely nyitólapjára cinikus (de szimbolikus) módon egy barátságtalan kinézetü, világoskék szemü, fekete ruhás, „egyszemü“ alak került, szimbolizálva, kik is állnak az akció mögött valójában.

http://citizenhearing.org/

disclosure

Na de ne legyünk telhetetlenek, bár apró, de mégis jelentös elsö lépés volt ez, melyröl a világ számos médiuma is tudósított, ha nem is kizárólag pozitív hangnemben, de mégis tudósított (listát lásd itt: http://citizenhearing.org/press.html )

A meghallgatott tanúk közt jelen volt Paul Hellier egykori kanadai védelmi miniszter is, akinek Fény az alagút végén c. könyve az utóbbi idöben elég nagy feltünést keltett. A Hellier vallomás videója magyarul is feliratozva lett, s per pillanat 374 000 megtekintésnél áll, ami nagyon jó eredmény, lévén az összmagyarság nem kevesebb mint 2.5 százalékáról van szó!

Kanada volt védelmi miniszterének leleplező beszéde az ufókról közmeghallgatáson

https://www.youtube.com/watch?v=98sM14521sk

A „fogpaszta“ tehát definitíve ki lett nyomva a tubusból, más nyelvterületeken is.

Személy szerint el is kezdtem kicsit aggódni, hogy mi lesz ennek a vége, milyen nyúl is lesz kiugrasztva a bokorból, nem valamilyen "vérnyúl" inkább, s aztán úgy is tünt, hogy valóban az utóbbi... A náci-fasiszta sötét hatalom lépett, augusztusban a médiumaival „letaglóztatta“ az idáig kiszivárogtatott információkat, két hete pedig a szíriai helyzet – bizonyára nem véletlenül - kishíján Armagedonná fajult. Nyilvánvalóan a valós céljuk továbbra is inkább elpusztítani a jelenlegi emberiséget, semminthogy bármit is feltárjanak.

CNN, 2013. augusztus.15:

 

Area 51 is real, but sorry, no aliens

http://edition.cnn.com/2013/08/15/us/area-51-documents/index.html

Többek közt ahhoz az ócska trükkhöz folyamodtak, hogy a „hitelesség“ kedvéért végre hivatalosan is elismerték a hírhedt „Area 51“-es támaszpont létét, de azt állítva, hogy ott soha semmilyen titkos együttmüködés nem zajlott emberek és földönkívüliek közt, mindössze speciális kémrepülök, mint a már lassan fél évszázada hadrendböl kivont U2-es, fejlesztéséhez használták.

Természetesen az antigravitációs technológiát használó, elrablásokhoz gyakran használt TR-3-as gépek léte se lett elismerve.

Magyarországon is az orbáni Honvédelmi Minisztérium azt állította hogy:

atv.hu, 2013. augusztus 9:

Magyarországon nincs UFO tevékenység és nincsenek UFO akták

http://www.atv.hu/belfold/20130809-magyarorszagon-nincs-ufo

Mindezt azután, hogy a magyar feliratú Paul Hellier videót már sokszázezren látták, arról nem is beszélve, hogy 1989 öszén az egyik legnagyobb „UFO invázió“ épp Magyarország légterében zajlott:

http://www.echelon8.org/ufo_helyzet.htm

http://www.echelon8.org/minden.htm

magyar_ufok

Zajlik tehát a végjáték a javából.

A valóság az, hogy földi emberek a legnagyobb titokban már vagy három évtizede járnak más csillagrendszerekbe a humanoid ET teremtöink felügyelete alatt. Az USA-nak létezik egy titkos ürprogramja „náci“ felügyelet alatt, ezen program léte az oka annak, hogy a „hivatalos“, nyilvános ürprogram egyre jobban vissza lett fejlesztve. 2011-ben már az ürrepülögépek jó részét is nyugdíjazták, arról nem is beszélve, hogy nukleáris meghajtású üreszközök fejlesztését a háttérhatalom a nyilvános ürprogram keretében sohasem engedélyezte, mivel azokkal könnyedén el lehetett volna jutni a Naprendszer más bolygóira is (vannak ugye nukleáris meghajtású tengeralattjáróink, repülögép anyahajóink, de nincsenek nukleáris meghajtású ürhajóink)

Az USA titkos ürprogramjának a puszta léte is titkolt, annak ellenére, hogy ezen üreszközökböl párat valójában már emberek milliói láttak, lássunk például pár fotót magáról a Kínai Kommunista Párt hivatalos lapjának weboldaláról! Tudniillik a 2010-es ún. „kínai UFO-k“ nem egészen földönkívüliek voltak, hanem az amerikai titkos „náci“ ürprogram üreszközei voltak bevetve a kínaiak ellen egy titkos eröfitogtatás keretében.

http://english.peopledaily.com.cn/90001/90782/7080675.html

naci_ufo_1

http://english.peopledaily.com.cn/90001/90776/90882/7060198.html

naci_ufo_2

A kínaiak teljesen tehetetlenek voltak ellenük, s ez volt az egyik mélységi titka annak, hogy Kína és a világ 2010-ben végülis nem merte taccsra tenni a dollárt, annak ellenére, hogy Kína például több mint egybillió dollárnyi értéktelen amerikai állampapir „szerencsés“ tulajdonosa, s az amerikai államadósság már a kifizethetetlen 17 billiós szintet ostromolja.

A Kínai Kommunista Párt lapja is csak annyit mert annak idején megjegyezni ezekröl az UFOK-ról hogy:

Rejtély maradt az UFO kiléte

(UFO remains a mystery)

http://english.peopledaily.com.cn/90001/90776/90882/7060198.html

„Egy beavatott forrás annyit árult el a China Daily napilapnak, hogy a „nem identifikált“ objektumnak katonai kötödése van.

„A source with knowledge of the matter, however, told China Daily earlier that the object had a military connection.“

Naná hogy az volt ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr8718128086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rágcsálók – sarkköri lemming – él a Marson ?? | 2016.01.03. 11:41:24

[…] létezik egy ultra-titkos (katonai) ürprogram, melynek a puszta léte is titkolva van, lásd a Végjáték a földönkívüliek és az amerikai titkos ürprogram létének beismerése körül (is… c. […]
süti beállítások módosítása