Pokolra velük!

Pokolra velük!

Új világrendi táska turkálásra való kondicionálás az Új Szó napilapban

2013. október 06. - nem_programozhato

2013. május 23, titkosszolgálati kiszivárogtató-oldal:

http://theunhivedmind.com/UHM/social-engineering-stepping-stones

 

„A legújabb céljuk az, hogy szovjet-stílusú ellenörzöpontok és a reptérihez hasonló test-szkennerek legyenek minden forgalmas helyen, többek között a bevásárlóközpontok bejáratainál is. Hogy ez mit jelent, annak megértéséhez elég rápillantani az USA-ban kiépülö rendörállami intézkedések sorozatára, melyek az amerikai TSA ügynökség segítségével vannak folyamatosan bevezetve.

„The latest aim is to make you pass through body-scanner technology and have soviet style choke-points all over the place just to enter a mall or a highway. To understand all this then simply look up the VIPR police state being built up in the U.S. using the Transportation Security Administration“

2013. szeptember 24, kenyai „Al-CIAda“ féle hamis-zászlós merénylet:

Kenyai túszdráma: meghalt a ”Fehér Özvegy”?

http://mno.hu/kulfold_archiv/kenyai-tuszdrama-meghalt-a-feher-ozvegy-1186042

"A biztonsági erők további hat terroristát megöltek kedden Nairobiban, a Westgate bevásárlóközpontban – közölte a kenyai Citizen TV részletek ismertetése, valamint források megjelölése nélkül. Sajtóértesülések szerint a „Fehér Özvegy” néven emlegetett angol terroristanőt is megölhették a biztonsági erők."

Új Szó napilap 2013.szeptember 26-i címlapja:

„Mintha reptéren járnának. Ellenörzés egy indiai plázában. A kenyai terrortámadás után világszerte hasonlóan szigorú biztonsági intézkedéseket vezettek be. A kenyai eseményekröl hírünk a 6. oldalon."

A kis kurvák szemlátomást be vannak avatva. Kondicionálni próbálják a szlovákiai lakosságot is a készülö bevásárlóközponti ellenörzöpontok „szükségszerü“ elfogadására.

ujszo_takakutralas

ujszo_cimlap2

http://vanmagyarazat.blogspot.sk/2011/10/sziria-valsag-valodi-oka.html

„Ezt az elvet David Icke a probléma-reakció-megoldás elvének nevezte el. Ha el akarnak érni valamit, amit alapesetben a közvélemény nem fogadna el (pl. ok nélkül lerohanni egy országot), akkor ezt az elvet alkalmazzák: a saját maguk által létrehozott problémákra (kitalált dolgok, "hamis zászlós" (False Flag) támadások, felkelés szítása, támogatása) a saját érdekeiket szolgáló reackiót adnak (jaj-jaj, lövik a fegyvertelen békés tüntetőket, valamit tenni kell), amire a megoldást szintén ők biztosítják (katonai beavatkozás).“

Ébresztőfilm 7/16 - 2. Rész: Probléma, Reakció, Megoldás

 

További ajánlott:

Fasiszták és kutyacsip

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr8318128088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása