Pokolra velük!

Pokolra velük!

Pénzügyi összeomlás, globális háború, majd Antikrisztus és hamis UFO-k

2016. január 15. - nem_programozhato

Hangozzék bármilyen örültül is, de ez a nagy tervük 2016-ra.

Még 2015 decemberének közepén a FED úgymond belekezdett a durva hiba elkövetésébe, belekezdett a kamatemelésbe!

2015. dec. 16: Megkezdödött a kamatemelés Amerikában http://index.hu/gazdasag/2015/12/16/fed_kamatdontes_alapkamat_

S már zuhannak is tözsdék, a nyersanyagok árai, különösen a köolaj, amely már 30 dollár alatt van, a fö áruszállítási index, a Baltic Dry Index pedig történelmi mélységekben van ...

2016. január 15. Pánik a Wall Street-i tőzsdéken: hatalmasat zuhantak az indexek http://www.atv.hu/kulfold/20160115-panik-a-wall-street-i-tozsdeken-

2016. január 15. Elhalóban a további kamatemeléseket követelö hangok, susmusok az elsö emelés visszacsinálása felöl is (Rate rise calls evaporate as markets plunge, murmurs of Fed reversal) https://uk.finance.yahoo.com/news/rate-rise-calls-evaporate-markets-161341625.html

Mikor is volt hasonló helyzet a pénzpiacokon utoljára? Pár hónappal a 2008-as pénzügyi válság elött. Vajon miféle pénzügyi rendszer lehet az, melyben már 0.25 százalékos kamatemelés is a feje tetejére képes állítani mindent. Csak nemhogy továbbra is a csöd szélén áll az egész, s egy lábbal a "szakadékba lóg bele"?

A kínai sárkány nyersanyag-étvágyának lecsökkenése kamatemelés nélkül is súlyos recessziót okozott volna a nyersanyagkitermelö országokban, és a kínai recessziót az olajkitermelö országok is megsínylették volna. Kína a tavaly nyári tözsdei támadások óta nem tud lábra állni.

"Valakik" arra játszanak, az olajár zuhanjon 20 dollár alá (per pillanat 29-en van). Ezt részben a szándékosan felerösített kínai recesszió okozza, részben pedig a szaúdiak manipulációja. "Valakik" abban reménykednek, hogy Putyin veszi a lapot és támadni fog ... Az oroszok kitermelési költségei hordónként 20 dollár körül mozognak, 20 dollár alatt már egy fillér hasznuk sincs az olajkitermelésen. A helyzet kezd forróvá válni. A szaúdiak vabankot játszanak, a mostani szélsöségesen alacsony olajárak a jemeni és szíriai háborús kiadásokkal párosulva destabilizálhatják Szaúd Arábiát is, ami a rezsim megszünéséhez vezethez - a siíta végsö idei próféciákkal összhangban.

2015. okt. 13. Belebukhat a szaúdi rezsim az évezred olajspekulációjába http://index.hu/kulfold/2015/10/13/szaud_arabia/

"Ha nem jön be a valaha volt legnagyobb olajár-manipuláció, kő kövön nem fog maradni."

A totális pénzügyi összeomlás velejárója a remények szerint egy rövid, de nagy globális háború lesz, ami sokkolni fogja a világot, és amit Oroszország fog megnyerni, majd az oroszok (a BRICS) fogják átvenni a nemzetközi pénzügyi szervezetek és az ENSZ irányítását, az összeomlott nyugati pénzügyi rendszer romjain. A nyugati banki összeomlásnak mindenképpen be kell következnie, ha lesz háború, ha nem. A BRICS ezután fog fellépni "pénzügyi megmentöként", egy új aranyalapú pénzügyi rendszerrel, ami szintúgy globális lesz. Putyin - az Antikrisztus - pedig az ENSZ-en keresztül átveszi a világ irányítását 2016 szeptemberében.

Nürnbergi típusú "náci perek" fognak kezdödni, sok nyugati vezetöt el fognak ítélni emberiség ellen elkövetett büntettek miatt. Ebben az idöben sok igaz információ is napvilágra fog kerülni, talán most elöször az emberiség történelmében. Már a sátán is a fény angyalaként fog tetszelegni. Az igazság-cunami viszont ne tévesszen meg senkit, ez ugyanis azért fog történni, hogy az emberek elött "szentté avassák" az új világvezetöt, az Antikrisztust.

Hogy ezt a néptömegekkel sikerüljön teljesen elfogadtatni, UFO-k is meg fognak jelenni, amelyek viszont a háttérhataloméi lesznek, a belölük kijövö "földönkívüli lények", "angyalok" (többnyire megmásított kinézetü, genetikailag modifikált földi emberek) pedig élö tévéközvetítésekben fogják Putyin-t propagálni mint világmegmentö "messiást", aki legyözte a gonosz nyugati bankárokat, legyözte "az Antikrisztus rendszerét", és elhozta a békét és a "földi királyságot".

Még az is lehet, hogy Putyint elöször "meg fogják gyilkolni", majd amikor megjelennek az UFO-k, akkor "fel fog támadni". Ne tessék röhögni, a háttérhatalom UFO-i évszázadokkal fejlettebb technológiákkal rendelkeznek , s képesek lesznek bemutatni bármilyen "hamis csodát".

Mintha már most kezdenék "isteni" tulajdonságokkal felruházni Putyint ... "viccnek" szánt abszurd pletykákkal kezdik el beültetni az emberek tudatába, hogy Putyin körül azért valami mégis szokatlan ...

2015. dec. 16. Putyin vagy időutazó, vagy halhatatlan http://index.hu/tech/hoax/2015/12/16/putyin_vagy_idoutazo_vagy_halhatatlan/

Vajon minek hozta volna le szinte az egész világsajtó decemberben ezt a hülyeséget, semminthogy elkezdjék a tömegeket a "paranormál Putyinra" kondicionálni?

Az UFO-k nyílt megjelenése azt is jelenteni fogja, hogy nyilvánosságra hozzák az antigravitációs technológiák létezését is. S ezzel már színre is lépett a valódi Antikrisztus, s attól félek, kezdhetjük is számlálni az éveket ...

Dániel 9:27

"És egy héten át sokakkal megerősíti a szövetséget, de a hét felén véget vet a véres áldozatnak és az ételáldozatnak, és útálatosságok szárnyán pusztít, amíg az enyészet és ami elhatároztatott, a pusztítóra szakad."

"egy héten át" == 7 évig

"ennek a felében" == 3.5 év múlva

Az NWO valóban jóléti és békés lesz az elején, az emberek azt fogják hinni, eljött a földi paradicsom. Állítólag még pénzosztás is lesz... de csak az elsö 3.5 évben ... Miután az emberek függövé tették magukat az új rendszertöl, és "felvették a fenevad pecsétjét", brutális, népirtó, nyomorúságot okozó diktatúrába fog süllyedni az egész, olyanba, ami égi beavatkozást tesz szükségessé - valódit - hogy az égiek eltávolíthassák az imposztor világvezetöt aki "mindennek fölibe magasztalta magát" (Dániel 11:37) és hamis messiásként a valódi helyébe helyezte magát.

Ennyi van még hátra a történelemböl.

----------------------------------------------------

Addendumok:

egy vendég, január 15, 2016

A "Totális pénzügyi-gazdasági összeomlás (veszélye) 2015-16-ban" c. írásból:

(Megjegyzés: Bár 2015-ben az összeomlás elmaradt, viszont 2015 végén a FED mégis belekezdett a kamatemelésbe, ami azt jelentheti, 2016-ban mégis bekövetkezhet az összeomlás ...)

"A terv kivitelezése 2015 elsö felében azzal fog kezdödni, hogy az Amerikai Központi Bank (a FED) szándékosan egy „durva hibát“ fog elkövetni a monetáris politikában. Ez a „hiba“ várhatóan egy hirtelen bekövetkezett, túlzott alapkamatemelés lesz, amely aztán destabilizálja a bankrendszert, s újabb pénzügyi válságot idéz elö, a 2008-ashoz hasonlót...
...
Ez hozhatja el a következő összeomlást http://index.hu/gazdasag/2013/06/26/bisjelentes/

"A fejlett országok adósságállománya akkorára nőtt, hogy egy 3 százalékos kamatemelkedés az Egyesült Államoknak ezermilliárd dollárjába (a teljes gazdaság 8 százalékába), Japánnak pedig a GDP közel negyven százalékába kerülne. ...
Ilyen sokkot egyik ország bankrendszere sem viselne el."

Hova is akarják most emelni az alapkamatot? A jelenlegi 0.25 százalékról folyamatosan fel 3.5 százalékra! Ez elöbb-utóbb banki összeomlásokat fog okozni, s ebben a kritikus helyzetben fog beindulni a „grandiózus“ terv második része: színre fognak lépni a „megmentök“.

--------------------------------------

nem_programozhato, január 15, 2016

A Fabius 500 napja c. írásból:

A Bibliában több helyen (de nem mindenhol!) "egy nap" valójában egy "egy évnek" felel meg, például Ezékiel 4:6-ban, és nemkülönben Dániel könyvében is:

http://www.azalapitvany.hu/tar...ff_id=1444

"A hetven hét profetikus idő, ahol minden nap egy szó szerinti évnek felel meg (Ez 4:6). Tehát így a hetven hét pontosan 490 évnek felel meg.

Ezt támasztja alá az is, hogy a minden kétséget kizárólag az Antikrisztusról szóló Dániel 9:27-es versben az Antikrisztus "egy héten" át sokakkal megerösiti a szövetséget, de a "hét felén ... utálatosságok szárnyán pusztít"

"1 hét" == "7 év"
"a hét felén" == "3.5 év"

S az a bizonyos 3.5 év ugye nem más mint az Antikrisztus rémuralmának ideje, amikor az kimutatja a foga fehérjét, s mérhetetlen szenvedést zúdít a földre.

Mint ahogy Az utolsó idök, a fenevad rendszere (NWO) és a második visszatérés c. írásban is szerepel, a "3.5 év" a következö módokon is emlegetve van a bibliai versekben:

Jelenések 13 1 És láték egy fenevadat feljőni a tengerből ...
...
5 És adaték néki nagy dolgoknak és káromlásoknak szóló szája; és adaték néki hatalom, hogy cselekedjék negyvenkét hónapig.

Negyvenkét hónapig vagyis három és fél évig.

Dániel 12 6 És mondá egyik a gyolcsba öltözött férfiúnak, aki a folyóvíz felett vala: Mikor lesz végök e csudadolgoknak?
7 És hallám a gyolcsba öltözött férfiút, aki a folyóvíz felett vala, hogy felemelé az ő jobb kezét és bal kezét az ég felé, és megesküvék az örökké élőre, hogy ideig, időkig és fél időig, és mikor elvégezik a szent nép erejének rontását, mindezek elvégeztetnek.
11 És az időtől fogva, hogy elvétetik a mindennapi áldozat, és feltétetik a pusztító útálatosság, ezerkétszáz és kilencven nap lesz.
12 Boldog, aki várja és megéri az ezerháromszáz és harmincöt napot.

1290 nap nagyjából egyenlö 3,5 évvel, ami egyenlö 42 hónappal

1290 nap osztva 42 hónappal egyenlö 30,71 nap (átlagosan)

Ideig (= 1 év), idökig ( = 2 év) és fél idöig (= fél év), vagyis 3,5 év.

---------------------------------------------------------------------------

nem_programozhato, február 11, 2016

A kamatemeléseket folytatni fogják, csak lassított ütemben fogják adagolni a mérget, hogy a rossz szándék ne legyen annyira nyilvánvaló. Per pillanat úgy néz ki, hogy valamikor a nyárra fognak bekövetkezni a banki összeomlások, addig alighanem "tartani fogják a gátat".Aztán amikor a bankbezárások és a betétek elkobzása iszonyú feszültégeket okoznak a nyugati világban, következhet egy rövid, 1-2 hetes intenzív globális háború, ahol Putyin legyözi a gonosz nyugati bankárokat, a pénzügyi összeomlástól felmérgesedett tömegek pedig egyenesen a karjai közé fognak rohanni ... az Antirisztusnak. De az is lehet, háborút nem fognak tudni kirobbantani.

Ezután bejelentik az új, aranyalapú, kínai-orosz pénzügyi rendszert, és az ENSZ-en keresztül színre lép a BRICS-es világkormány, s jönni fog a nyugati vezetök "elszámoltatása".

2016.2.10.
Ellenszélben az amerikai gazdaság
http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/ellenszelben-az-amerikai-gazdasag-465374

A január óta tartó piaci ingadozások és egyes jegybanki vezetők megszólalásai nyomán már-már arra a következtetésre jutottak, hogy bár a decemberi kamatemelő ülésen a döntéshozók négy további emelést is kilátásba helyeztek erre az évre, a változó körülmények között tartózkodni fognak a szigorítástól. Ezt a vélekedést alá is támasztotta Yellen, meg nem is, amire a piacok azonnal reagáltak.
----------------------------------------------

nem_programozhato, február 11, 2016

Ki fogják várni (minimum) a nyarat, addig nem fogják hagyni csödbe menni. De az megeshet, hogy a totális pénzügyi összeomlás elsö, "kiváltó" dominója a Deutsche Bank lesz.Hogy mikorra lesz az összeomlás idözítve, az se nem pénzügyi, se nem gazdasági , hanem politikai és vallás-próféciai dolog!

2016. 2.9.
AGGÓDNI KELL A LEGNAGYOBB NÉMET BANK MIATT?
http://vs.hu/gazdasag/osszes/aggodni-kell-a-legnagyobb-nemet-bank-miatt-0209

A Deutsche Bank helyzete szilárd - nyugtatta a kedélyeket a német pénzügyminiszter és a bank egyik vezetője is. A piaci pánikot igyekeztek hűteni.
...
Nincsenek kétségei a Deutsche Bank (DB) stabilitásával kapcsolatban – ezekkel a szavakkal igyekezett megnyugtatni a befektetőket kedd délután a Bloomberg TV-nek nyilatkozva Wolfgang Schäuble. A német pénzügyminiszter kisebbfajta pániknak próbált elejét venni, akárcsak a DB egyik vezetője, John Cryan, aki egy dolgozóknak írt körlevélben közölte: sziklaszilárd a bank helyzete.
A piacokon ugyanis pletykák kezdtek terjedni arról, hogy a bank helyzete bizonytalan, emiatt pedig hétfőn 12 százalékot esett a részvények ára. A pletykák alapját a CreditSights elemzőinek hétfőn kiadott értékelése adta. Ebben arról írtak: a banknak gondjai támadhatnak 2017-ben kockázatosabb kötvényeinek kamatfizetésével, ha az eredményük elmarad a várttól, vagy pedig peres költségei tovább növekednek.

 

---------------------------------------------

nem_programozhato, február 11, 2016

2016.2.11. Figyelmeztetés: Ötször durvább gazdasági válság jöhet, mint 2008-ban http://www.atv.hu/gazdasag/20160211-figyelmeztetes-otszor-durvabb-gazdasagi-valsag-johet-mint-2008-ban

----------------------------------------------

nem_programozhato, február 12, 2016

Ami most már sajnos folyamatban van, annak tervezett részletei még ebben a 2014-es veteranstoday.com-on (amerikai katonai hírszerzés, DIA) megjelent cikkben is nyilvánosságra kerültek, s amennyiben elegendö számú Júdás találtatik az emberi faj elitjein belül, minden bizonnyal meg is lesznek valósítva.

Secret Space War XVI: The Draco’s Secret War Against American Goyim http://www.veteranstoday.com/2014/04/21/secret-space-war-xvi-the-dracos-secret-war-against-american-goyim/

His plan is to nuke Jerusalem in the process so that a new joint temple between all the religions of the world can be built on the Dome of the Rock site.
A tervezett rövid de sokkoló háború Oroszország bevonásával és Izrael megtámadásával fog kezdödni, s egyik fontos mozzanata az lesz, hogy a Sziklatemplom a jeruzsálemi Templomhegyen meg lesz semmisítve, hogy aztán a helyén az Antikrisztus és a hamis próféta (Ferenc pápa) három és fél év leforgása alatt felépíttethesse az ökumenikus imahelyet.

A vallási ökumenizmus amit ezek a mostani babiloni egyházak annyira propagálnak, föleg Ferenc pápa, a Sátántól van ...

It may turn out to be that the Dracos will realize that their Agenda as it currently is will fail and they will reformulate a populist based Agenda to hijack the growing, spontaneously emerging worldwide populism and pretend they are the good guys
...
They may then raise up a very intelligent crafty world leader than puts a spell on the masses and elicits a mass belief that he is the Savior of the world.
A drakók (a sátánista-luciferiánus hatalom) tudatában vannak annak, hogy az egyre nagyobb ébredés, leleplezések és lakossági felvilágosultság miatt a tervük a jelenlegi formájában megvalósíthatatlan, ezért taktikát fognak váltani, egy nagyon népszerü, látszatra populista és emberiség párti világvezetö hatalomra juttattására fognak törekedni, aki "meg fogja igézni a világot", s a világ megmentöjeként fog tetszelegni a háború után. Ez lesz az Antikrisztus. A gonosz fog fellépni világmegmentöként.
After three years of establishing a remarkable peace with a new world monetary system that is very effective and is not based on pernicious usury or debt-based fiat “money”, he will then perhaps seat himself in the new world temple in Jerusalem, claiming to be the world Messiah and Savior and perform incredulous abominations.
Három év béke és prosperitás után (valójában 3.5 év a próféciák szerint - nem_progr megjegyz.), ami alatt egy új, efektív és uzsorakamatoktól mentes pénzügyi rendszer fogja felváltani a mostanit, felépül a Templomhegyen az új ökumenikus templom, amelyben ez a világvezetö Messiásként, világot megmentö vezérként fogja magát imádtatni, s a végén "elképesztö utálatosságokat fog elkövetni" (Jahve szemében).

A jeruzsálemi Templomhegy ugye az a legszentebb, legritualisztikusabb hely a világon, ahol Salamon temploma majd az újból felépített Második Templom is állt.

---------------------------------------------

nem_programozhato, február 12, 2016

Dániel 12:11 "És az időtől fogva, hogy elvétetik a mindennapi áldozat, és feltétetik a pusztító útálatosság, ezerkétszáz és kilencven nap lesz."

Máté 24:15

Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll a szent helyen (aki olvassa, értse meg)

---------------------------------------------

nem_programozhato, február 13, 2016

A Ferenc pápa (hamis próféta) által hirdetett vallási ökumenizmus és a késöbb felépítésre kerülö ökumenikus imaház a jeruzsálemi Templomhegyen hamis változatai lesznek a második visszatérés utáni valódi vallási ökumenizmusnak és valódi szenthelynek:

Ézsaiás 2:2 Lészen az utolsó időkben, hogy erősen fog állani az Úr házának hegye, hegyeknek felette, és magasabb lészen a halmoknál, és özönleni fognak hozzá minden pogányok;

Ézsaiás 56:7 Szent hegyemre viszem föl ezeket, és megvídámítom őket imádságom házában; egészen égő és véres áldozataik kedvesek lesznek oltáromon; mert házam imádság házának hivatik minden népek számára!

 

(vagyis a végsö idökben "ökumenizmus" lesz)

 

---------------------------------------------

Írta: nem_programozhato, február 13, 2016

 

De nem ilyen ökumenizmus!

 

2016.2.12:
Vallási csúcstalálkozó - Ferenc pápa megérkezett Kubába
http://nepszava.hu/cikk/1085506-vallasi-csucstalalkozo---ferenc-papa-megerkezett-kubaba-videok

Akár még néhány évvel ezelőtt is elképzelhetetlen lett volna a katolikus és a moszkvai ortodox egyház fejének találkozója, létrejötte azt mutatja, hogy a pápa szívén viseli az egyházak közötti közeledés, az ökumenizmus sorsát. "
2016.2.13:
Történelmi találkozó: Ferenc pápa és Kirill pátriárka Kubában tárgyalt
http://www.atv.hu/kulfold/20160213-tortenelmi-talalkozo-ferenc-papa-es-kirill-patriarka-kubaban-targyalt
A két egyházfő óva intett az olyan európai integrációtól, amely nem tartja tiszteletben a vallási identitást, és felszólítják Európát, hogy maradjon hű keresztény gyökereihez.
Ez hamis ökumenizmus. A hamis próféta Ferenc pápa ökumenizmusa. Szidják az Európai Uniót, ami önmagában legitim álláspont lenne, közben pedig egy olyan kommunista országban találkoznak, ami Európától tízszer jobban üldözte a vallást, s még most sincs benne vallásszabadság.

A jezsuita Ferenc pápa pár hónapon belül másodszor jár Kubában.

Az ördögök tovább marakodtak egymás közt - így jellemezhetöek az elmúlt pár hónap történései c. írásból:

A jezsuiták egyfajta "globális munkásállam" létrejöttét támogatják, mely globális kommunista struktúra élén a világkormány állna. A 20. században is ez az erö állt a kommunizmus létrehozása mögött, melynek eszméje kétségkívül jó, csak sajnos a megvalósítása volt kevésbé az .. Az igazi kommunizmus magába foglalja tulajdonképpen az isteni egyenlöség elvét, a vagyonközösséget és a létbiztonságot ... a népirtást és a brutális katonai diktatúrákat viszont ezek a sátánista frakciók keverték bele már a 20. században is ...

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr4218128198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

John 14 :3 2017.05.03. 12:07:30

Obama :(sündörög, nagyon az ENSZ (UN ) körül.... figyelni kell, ki mondja majd ki a következő mondatokat, a beiktatása után : BÉKE ÉS BIZTONSÁG... ( peace-and Safety....jelenleg ez az ENSZ mottója amúgy, vagyis Béke és Biztonság !!! :D :(
süti beállítások módosítása