Pokolra velük!

Pokolra velük!

Mesterséges katasztrófák

2022. február 15. - nem_programozhato

1. A tongai "vulkánkitörés"

2022. 1. 17: Ezer éve nem produkált akkora kitörést a Tonga-szigeteki vulkán, mint most

Igazából valószinűleg még soha nem produkált ekkora kitörést. Ezer évvel ezelőtt Tonga térségében még primitiv, egymást felfaló kannibál törzsek éltek, akik nem tudták felbecsülni a vulkánkitörések erősségét.

Ami akkorát durran mint egy atomrobbanás, úgy néz ki mint egy atomrobbanás, és oly hirtelen következik be mint egy atomrobbanás, az atomrobbanás!

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=_hhx6DVOOhM

A tongai vulkánkitörésnek olyan ereje volt, mint több száz hirosimai atombombának

A tongai vulkán egy monitorozott, korábban kisebb kitöréseket produkáló tűzhányó volt. Hogyhogy a vulkanológusok nem voltak képesek a mai kifinomult műszereikkel előre jelezni egy ekkora hatalmas kitörést, mely meglepetésként ért mindenkit, s a kitörés előtt nem lettek foganatositva semmilyen óvintézkedések. Azért mert előtte nem voltak semmilyen, ekkora kitörésre utaló jelek.

Hasonlitsuk össze a helyzetet mondjuk a pápua-guineai Tavurvur tűzhányó 2014-es kitörésével.

https://youtu.be/oMxIlXW56cQ?t=73

A vulkanológusok ott vannak a helyszinen, filmezik azt, mert előre tudják, nagyjából mikorra várható a kitörés. A kitörést követő hangrobaj már egy-két kilométeren belül gyengül, mert a láva már nagyságrendekkel kisebb belső nyomásnál is ki tudja magát robbantani a mélyből, mint amilyen extrém nyomást mondjuk egy atomtöltet felrobbantása okozna. A tongai "vulkánkitörés" hangrobaja viszont olyan erős volt, hogy még a több száz kilométerre levő Fidzsi-szigeteken is erősen hallható volt, a lökéshullámot pedig még Magyarországon (!) is regisztrálták!

Tonga vulkán kitörése

A Fidzsi-szigetek lakói mennydörgésszerű dübörgést írtak le. A robbanást Új-Zéland északi szigetén és Ausztrália keleti partján hallották. 

Nézzük csak meg, hogy néz ki egy "hagyományos" bomba viz alatti felrobbantása:

https://youtu.be/zMfkO5iUkb4?t=31

Ez okoz intenziv lökéshullámot és hangrobajt, nem egy lávakitörés. Ha 'felhatványozol" egy ilyet mondjuk egy száz megatonnás atomrobbanásra, akkor kapsz a tongaihoz hasonló extrém hatásokat.

Amilyeneket például egy orosz tengeralattjáróról kiengedett atomtorpedó okozna:

Világvége fegyverek

A CIA és NATO által “Kanyon” kódneven emlegetett, atom-tengeralattjáró által hordozható atomtorpedó állítólag akár 100 megatonnás nukleáris robbanófej célba juttatására is alkalmas, ami önmagában pánikkeltésre kiválóan alkalmas szám. Ekkora pusztítóerejű atomfegyverrel komplett metropoliszokat, kikötővárosokat, haditengerészeti támaszpontokat lehet a földdel egyenlővé tenni (nemhiába emlegetik a lapok “Végítélet Torpedóként”).

Ezeknek a modern atomtölteteknek a láncreakciói rendkivül hatékonyak, csak picit emelik meg a rádioaktivitást, azért tudták a médiumok a bejrúti atomrobbanásról is elhitetni a lakossággal, hogy "műtrágyarobbanás" volt.

Kérdés: Hogyan lehet diszkrét figyelmeztetést küldeni az USA politikai-katonai vezetésének úgy, hogy az nyilvánosan letagadható legyen (a médiumokban is), Oroszország imidzse se sérüljön vele, az embereket se riassza meg egyelőre, viszont megriassza azokat, akik a kémműholdjaik segitségével könnyen el tudnak különböztetni egy nukleáris robbanást egy lávakitöréstől?

Válasz: Mondjuk belelőni egy száz megatonnás nukleáris torpedót egy amúgy is aktiv vizalatti vulkánba.

Az antikrisztus-jelölt, az eljövendő "veszedelemnek fia", Tongán épp demonstrálta a hatalmát a világ felett.

2. A Kanári-szigeteki vulkánkitörés

Ez valós vulkánkitörés volt, de úgy lett mesterségesen előidézve HAARP technológiák segitségével. S hogy miért épp ez a tűzhányó? Húsz évvel ezelőtt még nem volt titok:

2001. 09. 03: Százméteres szökőár fenyeget

Óriási szökőár fenyegeti az Atlanti-óceán szinte egész partvidékét – Európától Afrikán át egészen az amerikai kontinensig –, amely több kilométer szélesen letarolhatja a part menti településeket. Szakemberek szerint nem az a kérdés, hogy sor kerül-e egy ilyen katasztrófára, hanem az, hogy mikor következik be.

A valaha látott legnagyobb cunamit, vagyis szökőárt a Kanári-szigetek egyik tagján, a La Palmán fekvő Cumbre Vieja vulkán kitörése fogja kiváltani – állítja Simon Day, a Londoni Egyetem Benfield Greig kutatóintézetének munkatársa.

A BBC korabeli dokumentumfilmje:

https://www.youtube.com/watch?v=XoYBAsHHXsk

2021-ben mesterségesen, HAARP segitségével "izzitották" a vulkán belsejét, de végülis szerencsére nem tudták eképp a 100 méteres mega cunamijukat előidézni, amely az USA keleti partvidékét is maga alá mosta volna. A sok kilométeres földtömb a vulkán mellett végülis nem csúszott bele az Atlanti óceánba. S hogy kik? A luciferiánus háttérhatalom a titkos fekete projektjein keresztül. Az elméletük szerencsére tévesnek bizonyult. Pedig sokáig próbálkoztak: Száz nap után véget ért a kanári-szigeteki Cumbre Vieja vulkán kitörése

Egy ilyen katasztrófa pénzügyi-gazdasági összeomlást okozott volna a nyugati világban, a FED központja Washingtonban, a new-yorki és londoni tőzsdék egyaránt viz alá kerültek volna. Kezdhették volna utána kiépiteni az orosz-kinai alapú NWO-t a "régi világ" romjain...

A vulkán 2021. szept. 19-én tört ki, miután nem tudtak a 2001. szept. 11-i ikertornyos merényletek huszadik évfordulóján nukleáris hamis-zászlós nagymerényletet kivitelezni Washingtonban, hogy eképp tegyék tönkre az USA-t mint nagyhatalmat.

3. Egy 12 emeletes lakóház rejtélyes összeomlása Floridában

Ez már régebben történt, de jelentős esemény volt.

2021.6.24: Összeomlott egy 12 emeletes lakóház egy része Miamiban

Sokkoló látvány: így omlott össze egyik pillanatról a másikra egy 12 szintes társasház – videó

Hasonló módszerrel lett összeomlasztva mint a WTC7-es torony 2001.szept.11-én, azért omlott össze mint a kártyavár, egyik pillanatról a másikra.

S hogy miért épp ez?

A titok nyitja a szomszédos "Arte" luxuslakótömbben lakást bérlő egyik házaspár identitása...

2021 január: Ivanka Trump and Jared Kushner Lease Miami Condo Following $32 Million Deal on Indian Creek

"The pair are renting an apartment at Arte"

Az Arte-ban bérelt luxuslakást Ivanka Trump a férjével, Jared Kushnerrel.

Az Arte luxuslakótömb cime a weboldaluk, https://artesurfside.com/, szerint:

8955 Collins Avenue
Surfside Florida

Az összeomlasztott lakóépület cime pedig a miami rendőrség twitter bejegyzése szerint:

https://twitter.com/MiamiBeachPD/status/1407965307952566272

8777 Collins Avenue

Surfside, Florida

A lakóépület összeomlasztása Trump-nak szóló "üzenet" volt, aki az amerikai nemzeti ünnep, július 4. közeledtével a Biden-rezsim elleni puccskisérletre készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr9818128358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kevehun 2022.04.04. 20:51:59

a Hunok Arianok vortak stb - https://www.youtube.com/watch?v=hRTjugzi-Ts&list=PLvHMC_t2ji5NxOSHNaNQb63ElPK5-1U1m&index=70

kevehun 2022.04.04. 20:56:05

sok a kamu biztos; amug jo hogy rea taklaltral megint az oldalatokra ; a ''pokolra'' oldalt leszedtek ugye?
süti beállítások módosítása