Pokolra velük!

Pokolra velük!

F16-os üldözte Obama elnöki gépét 2009-ben New York felett

2010. november 17. - nem_programozhato

obama_gepe

Fura égi jelenségre lettek figyelmesek 2009 április 27-én a new yorkiak, olyannyira, hogy pánik tört ki a városban, mivel szept 11 emlékei továbbra is élnek arrafele. Az Air Force One, az Egyesült Államok elnökének gépe csinált hajmeresztö manövereket a new yorki felhökarcolók felett alacsony magasságban, egy F-16-os vadászbombázó "társaságában". Az emberek azt hitték, végül bele fog csapódni valamelyik felhökarcolóba, ami miatt épületek lettek evakuálva.

http://www.myfoxny.com/dpp/news/090427_Jet_Circles_Lower_Manhattan

 

People evacuated from office buildings in Lower Manhattan and Jersey City after a commercial-sized jet was seen circling the city with two fighter jets following it.  It turns out, the planes were part of a planned photo shoot by the military involving the presidential plane. 

...

New York City Michael Bloomberg was not notified of the shoot beforehand and said he would have tried to stop it if he had known.

A hazugság, amit a hírügynökségek fedö-sztoriként közöltek az incidensröl, az volt, hogy az Air Force One a hadsereg vadászbomázójának társaságában "fotó túrán" vett részt New York felett. Hogy miért lett volna szükség egy "fotó túrán" ilyen hajmeresztö manöverekre, és mi a fenének kellett ehhez TELJES HARCKÉSZÜLTSÉGBEN álló F-16-os, meg ha már egyszer "fotó túrán" vesz részt az Air Force One, akkor arról miért nem tájékoztatták elöre a new yorki városházát és a többi helyi hatóságot, elkerülendö a szept 11-i rossz emlékek miatti pánikot New Yorkban, arról nem tájékoztattak.

Az igazság az, hogy a hanyatlófélben levö Birodalom hatalmi csatározásainak egyik legbizarrabb és legméltatlanabb incidensét látták akkor a new yorkiak.

Az Air Force One nem üresen repült "fotó túra" kedvéért, mint ahogy hazudták, hanem Obama nagyonis a fedélzetén volt. Az történt, hogy valamelyik vezérkari tábornok a Pentagonból ráküldött egy F-16-ost, hogy akadályozza meg Obama részvételét az ENSZ közgyülésen. Az F-16-os nem kísérte, hanem üldözte, és nem hagyta leszállni az elnöki gépet New Yorkban. Mivel az Air Force One pilótái tudták, hogy lelöni azért úgyse merik, így manöverezésbe kezdtek, a new yorkiak ennek a macska-egér játéknak voltak tanúi a város felett.

A konfliktus a Pentagon tábornokai és az USA "tradicionálisan" bábelnöke közt még George Bush idején kezdödött (lásd: Irán késésben levö megtámadása ), és azóta is tart. Hogy mi volt ezen incidens pontos oka, azt nem tudni, talán az éppen "kitört" "sertésinfluenzajárvánnyal" függött össze, Obama ugyanis az ENSZ-be tartott, hogy tájékoztassa a többi államföt a sertésinfluenzáról, de az is lehet, hogy nem.

Az esetröl készült egyik amatör videó (a látványosabb dolgok kb. a negyvenedik másodperctöl kezdödnek):

Ez pedig egy az esetröl tájékoztató amerikai híradás (természetesen ez is "foto túrának" hazudja):

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr10018127928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A sertésinfluenzát 2009-ben az Air Force One vitte Mexikóba | 2016.01.03. 10:10:37

[…] De komolyabban: bevallom, hogy nem kis büntudatom van amiatt, hogy az elmúlt években Obamát a kelleténél pozitívabb színben tüntettem fel. Személye sajnos tölem jóval magasabbrangú embereket is megtévesztett, köztük a Pentagon azon tábornokait is, akik 2008-ban hatalomra segítették abban a hitben, hogy így megelözhetö lesz egy Iránnal vívott harmadik világháború (ami egyébként meg is lett elözve), de akik 2009 tavaszán – látva, hogy ki lett valójában megválasztva amerikai elnöknek – már arra törekedtek kétségbeesetten, hogy lelöjék az elnöki gépet New York felett. […]

“Ebolajárvány” az USA-ban | 2016.01.03. 10:44:49

[…] mivel ha valóban elkezdené szétterjeszttetni a vírust az USA-ban, alighanem azt kockáztatná, ami 2009-ben is kishíján megtörtént vele. De a médiumok most sajnos „jobban dolgoznak“, nem követnek el olyan durva hibákat, mint […]
süti beállítások módosítása